Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem
Moškim v zvezi vseeno za ženski orgazem??? od kod si pa to vzela?[/quote]
Mi je bližje kot misel, da ženske hlinijo orgazme za ohranitev zveze??? Wtf[/quote]
Po mojih podatkih je Azija polna tipov, ki jim je vseeno, ce zenski pride ali ne. Med zahodnjaki je tega dosti manj. Sam recimo ne bi mogel “biti” z zensko, ki ne dozivlja orgazma. Eno taksno sem predvsem zaradi tega pustil po mesecu, dveh. Baje je orgazem dozivela le 1x ali 2x v zivljenju. Pa je dalec od device. Kaj reci, ocitno ostale tipe ni tako zelo motilo. Morda ji ne bi skodilo, ce bi kaj zaigrala, a ne? 🙂
Ze marsikatera mi je rekla, da sem “najboljsi na svetu”, pa vseeno vem, da se z nekaterimi ujamem bolje, z drugimi pa slabse. Vcasih gre za cisto fizioloske razloge. Kdo bi si mislil, ampak tudi zenske vagine so presenetljivo razlicne: po dolzini, obliki, vlaznosti, celo “trdoti”, … Tudi to potem vpliva na moskega, feeling, “performance”, itd. Podobno velja tudi za usta. No kidding. Omenjam, ker se o tem bolj redko govori.
Mi je bližje kot misel, da ženske hlinijo orgazme za ohranitev zveze??? Wtf[/quote]
Po mojih podatkih je Azija polna tipov, ki jim je vseeno, ce zenski pride ali ne. Med zahodnjaki je tega dosti manj. Sam recimo ne bi mogel “biti” z zensko, ki ne dozivlja orgazma. Eno taksno sem predvsem zaradi tega pustil po mesecu, dveh. Baje je orgazem dozivela le 1x ali 2x v zivljenju. Pa je dalec od device. Kaj reci, ocitno ostale tipe ni tako zelo motilo. Morda ji ne bi skodilo, ce bi kaj zaigrala, a ne? 🙂
Ze marsikatera mi je rekla, da sem “najboljsi na svetu”, pa vseeno vem, da se z nekaterimi ujamem bolje, z drugimi pa slabse. Vcasih gre za cisto fizioloske razloge. Kdo bi si mislil, ampak tudi zenske vagine so presenetljivo razlicne: po dolzini, obliki, vlaznosti, celo “trdoti”, … Tudi to potem vpliva na moskega, feeling, “performance”, itd. Podobno velja tudi za usta. No kidding. Omenjam, ker se o tem bolj redko govori.[/quote]…ja ene so lahko že brez zob…..cccccccc
Ze marsikatera mi je rekla, da sem “najboljsi na svetu”, pa vseeno vem, da se z nekaterimi ujamem bolje, z drugimi pa slabse. …quote]
to je enako kot hlinjenje orgazma .. ☺
v reali pa pomeni, da jih je pred tabo sprobala … uhuhu ☺☺☺
relevantno je samo, če kliče vse tri stopnje “Boga” (o Bog, O Moj bog, o TI Moj bog ) ☺
relevantno je samo, če kliče vse tri stopnje “Boga” (o Bog, O Moj bog, o TI Moj bog ) ☺[/quote]Lahko te pa žena pohvali, da imaš najdaljšega na vasi/mestu…..
Potem pa bodi vesel….. :)))))))
relevantno je samo, če kliče vse tri stopnje “Boga” (o Bog, O Moj bog, o TI Moj bog ) ☺[/quote]Lahko te pa žena pohvali, da imaš najdaljšega na vasi/mestu…..
Potem pa bodi vesel….. :)))))))[/quote]
Ne, ne… še bolje je, če ti reče, da imaš najdaljšega od vseh tvojih prijateljev ://
Lahko te pa žena pohvali, da imaš najdaljšega na vasi/mestu…..
Potem pa bodi vesel….. :)))))))[/quote]
Ne, ne… še bolje je, če ti reče, da imaš najdaljšega od vseh tvojih prijateljev ://[/quote]
Margot- … vemo za te tvoje pohvale, se je vsak “tvoj” hvalil s tvojimi pohvalami ☺
Margot- … vemo za te tvoje pohvale, se je vsak “tvoj” hvalil s tvojimi pohvalami ☺[/quote]
A je pod pasom dovoljeno?[/quote]
samo, če je iz ali zaradi – ljubezni ♥
I was “ready” born .. come’s hell or high water … or a woman ☺[/quote]
Ti se nauči angleščine penzionist….
google translator ve bolše od tebe !!!
sramota kaki solijo pamet na tem forumu haha še angleško ne znajo ki je jezik ki se ga vsak 8 letnik nauči brez težav!
I was “ready” born .. come’s hell or high water … or a woman ☺[/quote]
Ti se nauči angleščine penzionist….
google translator ve bolše od tebe !!!
sramota kaki solijo pamet na tem forumu haha še angleško ne znajo ki je jezik ki se ga vsak 8 letnik nauči brez težav![/quote]
kaj, ko bi ti moje poste ignoriral … ker se preveč userješ z njimi ☺
Forum je zaprt za komentiranje.