Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Tvoje solze so lepo pokazale po čem hrepeni ženska duša. Solze ne lažejo. 🙂

V glavo ti ne tolče samo vročina, poleg nje očitno še sperma.

Moškim v zvezi vseeno za ženski orgazem??? od kod si pa to vzela?[/quote]

Mi je bližje kot misel, da ženske hlinijo orgazme za ohranitev zveze??? Wtf[/quote]
Po mojih podatkih je Azija polna tipov, ki jim je vseeno, ce zenski pride ali ne. Med zahodnjaki je tega dosti manj. Sam recimo ne bi mogel “biti” z zensko, ki ne dozivlja orgazma. Eno taksno sem predvsem zaradi tega pustil po mesecu, dveh. Baje je orgazem dozivela le 1x ali 2x v zivljenju. Pa je dalec od device. Kaj reci, ocitno ostale tipe ni tako zelo motilo. Morda ji ne bi skodilo, ce bi kaj zaigrala, a ne? 🙂

Ze marsikatera mi je rekla, da sem “najboljsi na svetu”, pa vseeno vem, da se z nekaterimi ujamem bolje, z drugimi pa slabse. Vcasih gre za cisto fizioloske razloge. Kdo bi si mislil, ampak tudi zenske vagine so presenetljivo razlicne: po dolzini, obliki, vlaznosti, celo “trdoti”, … Tudi to potem vpliva na moskega, feeling, “performance”, itd. Podobno velja tudi za usta. No kidding. Omenjam, ker se o tem bolj redko govori.

Mi je bližje kot misel, da ženske hlinijo orgazme za ohranitev zveze??? Wtf[/quote]
Po mojih podatkih je Azija polna tipov, ki jim je vseeno, ce zenski pride ali ne. Med zahodnjaki je tega dosti manj. Sam recimo ne bi mogel “biti” z zensko, ki ne dozivlja orgazma. Eno taksno sem predvsem zaradi tega pustil po mesecu, dveh. Baje je orgazem dozivela le 1x ali 2x v zivljenju. Pa je dalec od device. Kaj reci, ocitno ostale tipe ni tako zelo motilo. Morda ji ne bi skodilo, ce bi kaj zaigrala, a ne? 🙂

Ze marsikatera mi je rekla, da sem “najboljsi na svetu”, pa vseeno vem, da se z nekaterimi ujamem bolje, z drugimi pa slabse. Vcasih gre za cisto fizioloske razloge. Kdo bi si mislil, ampak tudi zenske vagine so presenetljivo razlicne: po dolzini, obliki, vlaznosti, celo “trdoti”, … Tudi to potem vpliva na moskega, feeling, “performance”, itd. Podobno velja tudi za usta. No kidding. Omenjam, ker se o tem bolj redko govori.[/quote]…ja ene so lahko že brez zob…..cccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ze marsikatera mi je rekla, da sem “najboljsi na svetu”, pa vseeno vem, da se z nekaterimi ujamem bolje, z drugimi pa slabse. …quote]
to je enako kot hlinjenje orgazma .. ☺
v reali pa pomeni, da jih je pred tabo sprobala … uhuhu ☺☺☺

relevantno je samo, če kliče vse tri stopnje “Boga” (o Bog, O Moj bog, o TI Moj bog ) ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

relevantno je samo, če kliče vse tri stopnje “Boga” (o Bog, O Moj bog, o TI Moj bog ) ☺[/quote]Lahko te pa žena pohvali, da imaš najdaljšega na vasi/mestu…..

Potem pa bodi vesel….. :)))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

relevantno je samo, če kliče vse tri stopnje “Boga” (o Bog, O Moj bog, o TI Moj bog ) ☺[/quote]Lahko te pa žena pohvali, da imaš najdaljšega na vasi/mestu…..

Potem pa bodi vesel….. :)))))))[/quote]

Ne, ne… še bolje je, če ti reče, da imaš najdaljšega od vseh tvojih prijateljev ://

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Size does matter… vse ostalo je irelevantno 🙂

Lahko te pa žena pohvali, da imaš najdaljšega na vasi/mestu…..

Potem pa bodi vesel….. :)))))))[/quote]

Ne, ne… še bolje je, če ti reče, da imaš najdaljšega od vseh tvojih prijateljev ://[/quote]
Margot- … vemo za te tvoje pohvale, se je vsak “tvoj” hvalil s tvojimi pohvalami ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, ne… še bolje je, če ti reče, da imaš najdaljšega od vseh tvojih prijateljev ://[/quote]
Margot- … vemo za te tvoje pohvale, se je vsak “tvoj” hvalil s tvojimi pohvalami ☺[/quote]
A je pod pasom dovoljeno?

Margot- … vemo za te tvoje pohvale, se je vsak “tvoj” hvalil s tvojimi pohvalami ☺[/quote]
A je pod pasom dovoljeno?[/quote]
samo, če je iz ali zaradi – ljubezni ♥

ah med vama je res globoka in iskrena tale ljubezen 🙂

takorekoč večna . sva “meant to be ” par od začetka štetja (oz. nastanka neta) ♥

Raje se pripravi, mislim da boš vsak čas dobil pod pas en nadvse ljubezenski udarec..

I was “ready” born .. come’s hell or high water … or a woman ☺

I was “ready” born .. come’s hell or high water … or a woman ☺[/quote]
Ti se nauči angleščine penzionist….

google translator ve bolše od tebe !!!

sramota kaki solijo pamet na tem forumu haha še angleško ne znajo ki je jezik ki se ga vsak 8 letnik nauči brez težav!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, bodi zgled, dej od zdaj naprej v norveščini…aja ne, v angleščini:). En šnelkurs zame, ko ravno zobam češnje:).

Glej, vsak ve kaj je želel povedat… tako kot vsak ve kaj si želel TI povedat, pa čeprav imaš polno slovničnih napak pa pišeš v materinem jeziku.
Tako da, iskanje dlake v jajcu nima pomena za debato 🙂

Ti pa nehi rajcat s temi češnjami, jebemti… 🙂

Če je tema o orgazmu:)).

I was “ready” born .. come’s hell or high water … or a woman ☺[/quote]
Ti se nauči angleščine penzionist….

google translator ve bolše od tebe !!!

sramota kaki solijo pamet na tem forumu haha še angleško ne znajo ki je jezik ki se ga vsak 8 letnik nauči brez težav![/quote]
kaj, ko bi ti moje poste ignoriral … ker se preveč userješ z njimi ☺

Če je tema o orgazmu:)).[/quote]
po kakšni količini … število, teža … pa “svršiš” ☺

Če je tema o orgazmu:)).[/quote]

Ja ampak o zaigranem orgazmu, če misliš še rajcat, tvoj ne bo zaigran 🙂

dejte raj s češpljami… 😉

dejte raj s češpljami… ;)[/quote]
ja.. češplja zakon od sadja, muca najlepša žival…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close