Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem
enTip, ko jaz udarim “pod pas” običajno naredim to samo 1x
ampak tako, da moški potem ne more niti hliniti, da ga ne boli
Polna ljubezni,
Marg ♥[/quote]
samo pazi da te ne vseka v križu!
Da mogoče malo prekinem in podam odgovor na izvorno vprašanje…zaigramo orgazem iz ljubezni do partnerja…na začetku zveze sem zaigrala, da se ne bi slabo počutil, celo pohvalila sem ga, da je dober ljubimec…če sem želela orgazem, sem pač splezala na njega in poskrbela za svoj orgazem…
in kaj imam sedaj po 3 letih vsakodnevnega seksa…nič več igranja, seks je čisto drugačen, bolj sproščen, divji, ker sem mu vedno govorila, kako dober je in zdaj ni dober, zdaj je odličen..zaigrat tu in tam, ne rečem, ni problem, da pa bi vedno morala igrat, to pa ne bi šlo, zato se je pa treba na obeh straneh potrudit…in vsak moški, če je malo pozoren, ne vem kako da ne spregleda, po krčenju mišic…js čutim, kako mojemu “utripa”, ko pride do izliva in isto je pri nas, ko doživimo orgazem, spodaj pa ja vse nekontrolirano trza…
če bi mu povedala na začetku, da ni prišlo do orgazma, bi verjetno njegovo samopodobo uničilo do te mere, da pol seks res ne bi bil to kar naj bi bil
Tako lepo si napisala,kakor sem jaz v osnovi mislila,vendar tebi je uspelo zadevo slikovito razložiti! Čestitke na izvirnosti,katera meni ni šla od rok..
V vsem bednem,nedoraslem ,neinteligentnem repliciranju naših vrlih forumskih jeb..čev v zgodovini človeštva,je zdaj upam da tale razlaga zaigranih ženskih orgazmov,dovolj natančno interpertirana,da jih boste celo vsi jeba..ki laiki celo razumeli..
Čestitke avtorici prispevka !!!
Tako lepo si napisala,kakor sem jaz v osnovi mislila,vendar tebi je uspelo zadevo slikovito razložiti! Čestitke na izvirnosti,katera meni ni šla od rok..
V vsem bednem,nedoraslem ,neinteligentnem repliciranju naših vrlih forumskih jeb..čev v zgodovini človeštva,je zdaj upam da tale razlaga zaigranih ženskih orgazmov,dovolj natančno interpertirana,da jih boste celo vsi jeba..ki laiki celo razumeli..
Čestitke avtorici prispevka !!![/quote]
Torej po domače povedano dragi moški ženske menijo ali verjamejo da smo premalo samozavestni… da bi prenesli eno bogo kritiko neorgazmov z njene strani.
bravo če si iščete take luzerčke… meni da ženska reče da ji ni prišlo oz. da ne delam prav se bi 10x bolj potrudo da ji DOKAŽEM kak sem sposoben!
kje pa ve pobirate te svoje copatarje ki nimajo pojma ali devičnika pa meni ni jasno….
aja to je pol forumskih modrovalcev…
true 🙂
jz vcasih sm enostavn tok zraj*ana da bi ga cutla mela notr bozala skos, ni da ni, pa mi takrat ni sans da bi prislo ker je “prevec vsega” jz recem, tok mokro da jo se sama ne cutm vec, lahko bi toukla po njej, k me ze vse krci, trga po nogah.. in mi po temtakem orgazem ne predstavlja indikatorja za “dobro pofukana ” 🙂 in zdej da bi mi ti en “mali od zgori post”,hotu na vsak nacin da mi, pa bi hotu v nedogled ga rint, super, kr, sam bi se samo ti zmatru, jz bi bla pa sam k cunja 😀
@Matkic
Daleč od tega da je moj partner copata, ga zelo spoštujem in nikoli nisem na kakršenkoli način poteptala njegove moškosti…al kakorkoli že. Kar sem želela povedati je to, da v začetku zveze je pač že bilo tako, da sem včasih zaigrala, sej sem uživala v seksu, pač orgazma nisem doživela, ker je njemu dosti hitro prišlo, zato sem pač čez nekaj minut že bila za akcijo in potem tudi prišla na svoj račun 🙂 če ženska ve, kako prit do orgazma in če ji je do tega, bo že sama poskrbela, da ne bo ostala nepotešena. Problem je pri ženskah, ki orgazma ne morejo doživeti.
zdaj, ko sva že 3 leta v zvezi, sam ve, kako mi paše in ve, da če mu prehitro pride, da bova pač ponovila in to meni ni problem, še manj pa njemu, ve ko doživim orgazem. Nikoli, ampak res nikoli, ne bi moškemu rekla, da mi ni prišlo ali pa da je slab ljubimec. Ker potem, kot si sam rekel, bi se še bolj potrudil, pa ne vem če bi to ravno pomagalo, prej bi še poslabšalo situacijo in bi ženska, če bi videla, da se še bolj trudi, še težje doživela orgazem. Sej ne vem, če ima kaj smisla kar sem napisala, ampak to je moje mnenje.
true :))
to je isto kot da bi moski tezje dozivljali orgazme pa bi rekl da jim ni prislo.men je ze cudn ce se fant ne more zadrzevat. se ze pocutm en mal nesposobno 😀 in vrjamem da potem ce bi se to veckrat ponovilo bi se zacela spresevat ce je z menoj kaj narobe.
Enako je z rocnimi spretnostmi. Da ne bi dobila tiste potrditve in bi fant ejakuliral, bi zihr se mi ta filing nesposobnosti zasidru v glavo in psiho in ne bi bila vec tako sproscena.
Ne vem, vse iz “usmiljenja”, da ne bi omajala njegove moške samozavesti, kjer se zamolči tisto, s čimer bi sicer lahko partnerja prizadeli, ker je premalo samozavesten, potem ne prihaja do odkrite komunikacije, ampak se pozornost usmerja le na moškega in na njegov preveč občutljiv/ranljiv ego, da mu ženska ustreže in svoje potrebe postavi na 2. mesto za njegovimi. Tudi v/o spolnosti se je potrebno pogovarjati, sicer oba živita neko potvorjeno spolno življenje s pretvarjanji. Sam od sebe se moški ne bo spremenil, če se mu niti ne sanja, kakšne so ženske potrebe, če si celo domišlja, da je super ljubimec, potem bo vedno na istem.
Po mojih podatkih je Azija polna tipov, ki jim je vseeno, ce zenski pride ali ne. Med zahodnjaki je tega dosti manj. Sam recimo ne bi mogel “biti” z zensko, ki ne dozivlja orgazma. Eno taksno sem predvsem zaradi tega pustil po mesecu, dveh. Baje je orgazem dozivela le 1x ali 2x v zivljenju. Pa je dalec od device. Kaj reci, ocitno ostale tipe ni tako zelo motilo. Morda ji ne bi skodilo, ce bi kaj zaigrala, a ne? 🙂
Ze marsikatera mi je rekla, da sem “najboljsi na svetu”, pa vseeno vem, da se z nekaterimi ujamem bolje, z drugimi pa slabse. Vcasih gre za cisto fizioloske razloge. Kdo bi si mislil, ampak tudi zenske vagine so presenetljivo razlicne: po dolzini, obliki, vlaznosti, celo “trdoti”, … Tudi to potem vpliva na moskega, feeling, “performance”, itd. Podobno velja tudi za usta. No kidding. Omenjam, ker se o tem bolj redko govori.[/quote]…ja ene so lahko že brez zob…..cccccccc[/quote]
On, to o zobeh je bila bedasta pripomba…dejstvo je, da je potrebna tudi telesna kompatibilnost.
I was “ready” born .. come’s hell or high water … or a woman ☺[/quote]
Ti se nauči angleščine penzionist….
google translator ve bolše od tebe !!!
sramota kaki solijo pamet na tem forumu haha še angleško ne znajo ki je jezik ki se ga vsak 8 letnik nauči brez težav![/quote]
Matkič, o tvoji slovenščini bi se tudi dalo razpravljati. V svojih prispevkih ne znaš postavljati ločil, piše se, recimo, boljše in ne bolše, pa še bi lahko naštevala……Nič hudega, napisala sem zato, ker si sam začel s tem. Mimogrede, uči se pravilnega pisanja od prijatelja Spiderja- on piše slovnično brezhibno.
Gupi, ne pretiravaj. Na forumu se lahko komot piše v pogovornem jeziku, ni treba bit čisto vse slovnično pravilno. Samo, če pa greš uvajat nek tuj jezik in se delat pametnega, potem pa vsaj prav napiši.
“I was ready born”, ma ne me je*at haha 😀
Moški imajo to srečo, da tisti, ki nimajo v genih občutka za dober seks, kompenzirajo ta manjko s čustveno navezanostjo partnerke, ki jim zaradi tega vse odpušča. Pri tebi se je obzirnost dobro končala, pri večini se ne. Kadar se od moškega jasno in glasno pričakuje izključno seks, ki bo žensko res zadovoljil, ga je strah in posledično je seks slab. Normalno, odvisno je tudi od ženske, a moški je pač tisti, ki mora biti vzdržljiv in imeti prave prijeme. Kaj torej svetovati moškim, ki niso ravno super ljubimci? To: ne lotevajte se tega brez čustev, če niste rojeni za to.
“Mislm kwa tstar pa hočš stem rečt. kr enga slenga se pa tud na forumu nmormo jt…”
Upam, da sem demantiral tole tvoje, da se komot piše v pogovornem jeziku. Vseeno je potrebno biti malo pismen. Ne rečem, zgodi se napaka, se zgreši črka, vejica ali se uporabi kakšna manj slovnična beseda ampak kar pogovorno pa spet ne gre.
Torej, ko boš brezhiben, potem kritiziraj druge, vsaj kar se tiče pisanja v tem ali onem jeziku…
“Mislm kwa tstar pa hočš stem rečt. kr enga slenga se pa tud na forumu nmormo jt…”
Upam, da sem demantiral tole tvoje, da se komot piše v pogovornem jeziku. Vseeno je potrebno biti malo pismen. Ne rečem, zgodi se napaka, se zgreši črka, vejica ali se uporabi kakšna manj slovnična beseda ampak kar pogovorno pa spet ne gre.
Torej, ko boš brezhiben, potem kritiziraj druge, vsaj kar se tiče pisanja v tem ali onem jeziku…[/quote]
vzemi kot, da sem se rodil dobro pripravljen (v maternici, z dobrimi geni ) – brez pomanjkljivosti ☺
Ti se nauči angleščine penzionist….
google translator ve bolše od tebe !!!
sramota kaki solijo pamet na tem forumu haha še angleško ne znajo ki je jezik ki se ga vsak 8 letnik nauči brez težav![/quote]
Matkič, o tvoji slovenščini bi se tudi dalo razpravljati. V svojih prispevkih ne znaš postavljati ločil, piše se, recimo, boljše in ne bolše, pa še bi lahko naštevala……Nič hudega, napisala sem zato, ker si sam začel s tem. Mimogrede, uči se pravilnega pisanja od prijatelja Spiderja- on piše slovnično brezhibno.[/quote]
Ojej, Spider piše slovnično brezhibno. 😀
Dobro ,tu je vseeno, kako pišemo, me pa to zelo moti, če nekdo ne zna pisati, ko ima uradniški poklic, Spider menda tudi, ali pa recimo kak novinar, ko je jezik njegovo vsakodnevno komunikacijsko izrazno sredstvo ali “operativni jezik”. Tu bi morala univerza nastaviti filter, da takšnih sploh ne bi spuščala skozi sito.
Matkič, o tvoji slovenščini bi se tudi dalo razpravljati. V svojih prispevkih ne znaš postavljati ločil, piše se, recimo, boljše in ne bolše, pa še bi lahko naštevala……Nič hudega, napisala sem zato, ker si sam začel s tem. Mimogrede, uči se pravilnega pisanja od prijatelja Spiderja- on piše slovnično brezhibno.[/quote]
Dobro ,tu je vseeno, kako pišemo, me pa to zelo moti, če nekdo ne zna pisati, ko ima uradniški poklic, Spider menda tudi, ali pa recimo kak novinar, ko je jezik njegovo vsakodnevno komunikacijsko izrazno sredstvo ali “operativni jezik”. Tu bi morala univerza nastaviti filter, da takšnih sploh ne bi spuščala skozi sito.[/quote]
Špartanci in “Dolfeti” so filtrirali kdo lahko po rojstvi živi … a je zadosti dober “filter” ☺
Torej, ko boš brezhiben, potem kritiziraj druge, vsaj kar se tiče pisanja v tem ali onem jeziku…[/quote]
To si ti zdaj šel že v ekstreme samo, da me boš “zabil” in mi dokazal svoj “prav”. No ni ti uspelo.
Dobro ,tu je vseeno, kako pišemo, me pa to zelo moti, če nekdo ne zna pisati, ko ima uradniški poklic, Spider menda tudi, ali pa recimo kak novinar, ko je jezik njegovo vsakodnevno komunikacijsko izrazno sredstvo ali “operativni jezik”. Tu bi morala univerza nastaviti filter, da takšnih sploh ne bi spuščala skozi sito.[/quote]
Spider obvlada slovnico in materin jezik, o tem ni dvoma. Če ti vsebina njegovih prispevkov ni všeč, to še ne pomeni, da ne zna pisati.
Forum je zaprt za komentiranje.