Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Kaj je bit tega

Se ne zavedaš kako težko je dobit dobrega semenodajalca in perspektivnega očeta svojih otrok ter ga tudi obdržat? Je treba na začetku pač malo potrpet, potem se pa že lahko odmikaš in iščeš izgovore, da ni treba prepogosto seksat.

Mogoče bi pa le rade ugajale nekomu… tako močno, da potem “pozabijo” nase + jih je strah zaupat nekomu svoje želje, potrebe, ker preprosto ne zaupajo, ker so se dale prehitro samo zato, ker se to danes tako pač počne….. :/

Sicer bodo pa seme povedale, če upajo 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj ti ni bilo treba istega pisat, čeprav je povedano malo drugače.

Boom to naj bi bila tema za ženske, če se ne motim tako, da midva smetiva…. se mi zdi 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja res je.Ženske to preveč pogosto počnemo:)
Ni zdaj za modrovati zakaj je temu tako,pač tako je.

Na začetku veze je tko da se zadeve pred “finishem” prehitro končajo,to pa iz različnih razlogov.Tega ni moškemu nigdar za zameriti.Sama pravim,da bi kot moški bila popolnoma za nič:) Uboga ženska,ki bi jo jaz mogla “počakati” da doživi užitek:))

Kolega ON je komentiral kar v redu.Ženska ne želi na samem začetku moškega prizadeti,mu vzeti samozavest da ni sposoben..Čeprav je narobe ,pa vendar to v reali tko je.

Rade moškega pohvalimo da in poskušamo razumeti da bo naslenjič bolje.Verjamem da,če bi ga na samem štartu popljuvala bi mi odšel,tega pa ne želim,ker mi je všeč:))

tko nekako..)

ko sta skupaj si delita tudi isti čas … enako količino.
ampak ženske ga porabijo za vse kaj drugega (npr., da je treba strop pobelit, da ga ja ne bo v fernke obrisal, ali je stanovanje zaklenjeno, …) kot moški

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To pomeni, da iz ljubezni/spoštovanja do tebe, z resnico ne želi podreti tvoje iluzije o dobrem ljubimcu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj ljudje lažejo? Ker včasih laž naredi manj škode kot resnica. In zaigran orgazem ni nič drugega kot laž.

Le, da ženska v tem primeru dela z lažjo škodo predvsem sebi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hmmm. A se vam to pogosto dogaja? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne vem… zdaj al sem tolk dober in ne rabijo igrat, ali pa so one tako dobre igralke… v slednje mal dvomim.
Se pa strinjam z Matkičem, ženske ki to počno škodijo sebi…

Sorry za napako, strinjam se z Markom

Skratka ne veš.
Pa a so ženske res tako dobre igralke ali ne ločite? ;))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ej Jabolko, ako naj vem? Tud če je katera kdaj z mano zaigrala orgazem, mi ni pol povedala, ej dragi, tole je bilo lažno, sam tolk da veš…
Torej nimam vzorca kakšen naj bi bil lažen in kakšen pravi… vendar menim, da ni bilo lažnih, vsaj po krčih in tresenjih in podobnih znakih.. ampak 100% vedet pa res ne morem. Lahko pa se zmeniva… ti enega zaigraš, da vidim kako je takrat 🙂

A ni bolje moškemu povedati, da še ni končala in se moški potem bolj potrudi ? Ali pa oba skupaj. 🙂

Pa dej spiz…. ti že!

Hja ku…c..kako naj to speljem,če sem pa že prej zglumila kako dobr je:)))

Ja pa drugič ne glumit…

A ni bolje moškemu povedati, da še ni končala in se moški potem bolj potrudi ? Ali pa oba skupaj. :)[/quote]

To je zato ker se moški ne potrudijo dovolj.

jaz recimo ga sploh ne porinem v žensko dokler ji prvič ne pride 😉 (jezik, prsti)

Se pa da relativno hitro opazit fake in realni orgazem, predvsem po nekontroliranem globoken dihanju ”krčih” hitrih gibih in potem nenadnem sproščenju.

Tista ki zaigra bi ga meni samo 1x 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če ženske ne bi glumile, se bi moški morali bolj potruditi, če ne bi želeli izpasti nesposobni.

Mah… jst sm čist preveč sebično bitje, da bi te razsvetljevala v tem smislu. Pa tudi nekih učiteljskih nagnjenj in želja nimam. Tako, da lahko komot preskočiva. ;)))

Dobra igralka zna tud to narest:))))

Ajde pa tipi, ko tolk komentirate, zakaj se vam zgodi, da vam med seksom pade dol?

Ok,da stokaš štekam ampak kako pa vse tiste krče zaigraš? Ko ti res trga spodaj) :))A tip to ne porajta ali kako?

Matkić, ženske so prave profesionalke v laganju, naravni talent bi se temu lahko reklo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close