Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Jah seveda… kdo pa je reko da jaz kero rabim za na stara leta 😉

problem je rešen ker tam najverjetneje nobene nebo jap 😉 no morda pa si bo kera prislužila tako čast haha[/quote]

Bere se te nadnaravno, sveto…iz katere vrste božanstva prihajaš?:) Da se bom znala pravilno prikloniti:)).[/quote]

nobene, bogeci in ostalo malikovanje imejte za sebe 😉

Morda če boš pojedla dovolj borovnic ki si jih boš nabrala same skupaj z jagodami, češnjami itd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bere se te nadnaravno, sveto…iz katere vrste božanstva prihajaš?:) Da se bom znala pravilno prikloniti:)).[/quote]

Morda če boš pojedla dovolj borovnic ki si jih boš nabrala same skupaj z jagodami, češnjami itd.[/quote]

Joj no:). Saj bi malikovala za sebe, ne morem za druge:). Pol te je poslal sam vrag, druge razlage ne najdem:).

Morda če boš pojedla dovolj borovnic ki si jih boš nabrala same skupaj z jagodami, češnjami itd.[/quote]

Joj no:). Saj bi malikovala za sebe, ne morem za druge:). Pol te je poslal sam vrag, druge razlage ne najdem:).[/quote]
pst … tudi polbožanstva so znana … z glavo tipa in ritjo kobile ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Joj no:). Saj bi malikovala za sebe, ne morem za druge:). Pol te je poslal sam vrag, druge razlage ne najdem:).[/quote]
pst … tudi polbožanstva so znana … z glavo tipa in ritjo kobile ☺[/quote]

A to si pa ti al kako?:)))) Kolk stvari na en dan, res poučno:).

A to si pa ti al kako?:)))) Kolk stvari na en dan, res poučno:).[/quote]
jaz sem bog ☺ … od I.N.R.I. fotr ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ko se gre za tako pomembne zadeve, se res ni za zanašati na intuicijo. Zato imamo moški raje kaj bolj zanesljivega – GPS koordinate. 🙂

Po moje, bi bilo najbolje, da vzameš vse tri. Namreč vsi trije skupaj najbrž spravijo tolk prostega časa, da bodo tebe spedenali :)[/quote]

haha good one. pa una s klopi 🙂

ce bi vi fantje tkole tipkali po cem drugem kot telefonu tipkovnci na kompu… bi biu svet se lepsi in bolj nasmejan 😀

sadni deluje pa starejsi zato ker je tok razocadan nad svetom :d sm prsla do zakljucka

a si ti tudi brala knjigo Grk … ko je ena Onasisu po hrbtu odigrala tako špilo, da jo je dva dni skup kresal v zahvalo ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close