Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem
Aboslutno se strinjam. Ampak (seveda je zdaj ampak, saj sem vendar ženska!! 😉 ) komplicirat je treba tam… pa tam… pa levo… pa še tam… pa aha ja… tam… :))))
Teorijo je pa boljše preskočit… pa merjenje pulza tudi…
Sadni,a ti temperaturo primerne ogretosti tudi izmeriš predno…? 😉
Bolj, ko je ženska preprosta, bolj mora on komplicirat, da sta oba zadovoljena. Zato je fajn, da mu pride malo naproti. :))
Aboslutno se strinjam. Ampak (seveda je zdaj ampak, saj sem vendar ženska!! 😉 ) komplicirat je treba tam… pa tam… pa levo… pa še tam… pa aha ja… tam… :))))[/quote]…. pa še mal v levo, pa še mal v desno pa še mal naprej in malo nazaj…..
Pa kaj ti to parkiraš (avto) ali počneš kaj drugega? 😉 :)))))
Aboslutno se strinjam. Ampak (seveda je zdaj ampak, saj sem vendar ženska!! 😉 ) komplicirat je treba tam… pa tam… pa levo… pa še tam… pa aha ja… tam… :))))[/quote]…. pa še mal v levo, pa še mal v desno pa še mal naprej in malo nazaj…..
Pa kaj ti to parkiraš (avto) ali počneš kaj drugega? 😉 :)))))[/quote]
Ma ja… ti si tista generacija, ki ne rabiš navodil. Bravo. 🙂
Poglej te fantiče zgoraj…
ps; A ti veš kako zgleda Mujo, pa Fata?
Gledala filme. ;)))[/quote]Maš srečo, da si le gledala, da nisi bila kje zraven….. 😀
Po eni strani se mi zdi bolje, da bi ti kdo meril tempeturo kot pa da imaš rdeča lica od klofut… 😉
Od dveh izberi manjše zlo 😉
Gledala filme. ;)))[/quote]Maš srečo, da si le gledala, da nisi bila kje zraven….. 😀
Po eni strani se mi zdi bolje, da bi ti kdo meril tempeturo kot pa da imaš rdeča lica od klofut… 😉
Od dveh izberi manjše zlo ;)[/quote]
Noup. Ne gre. Sebičnost… pa to… 😉
Izguba rdeče niti? :)[/quote]Pri taki površnosti imaš lahko hitro rdeča lica… ;))))[/quote]
Moje nitke so vse pod kontrolo… enTipčku so ušle. 🙂
Tam na Starševskem čveku je bil en hecen tip (zdaj ga že nekaj časa nisem zasledila), ki je vedno govoril, da je baba sama kriva, če ji ne pride. Naj se baba pač potrudi, da ji bo med seksom prišlo in to je to:)
Drugače pa, ženska sama sebi dela škodo, če fejka orgazem. OK, mogoče katera želi, da tip ženeha enkrat nabijat, ker jo po pol ure ali eni uri že vse boli, ampak večinoma je pa tudi ženski všeč, če doživi orgazem in sprostitev.
Če ga ne, je treba tipu povedat in jo lahko do orgazma popelje tudi drugače (prsti, jezik).
Odgovora niso napisale, ker smo ga že mi. Zakaj bi pa ti rad, da se ti “dvakrat” pove? 😉
Odgovora niso napisale, ker smo ga že mi. Zakaj bi pa ti rad, da se ti “dvakrat” pove? ;)[/quote]
na tvoje (vaše) edgovore ne dam kaj velik, zato bi rad kakega bolj merodajnega. Pa brez zamere[/quote]
Pravijo, da kdor čaka, dočaka. Tu pa res ni kaj zameriti. :))
Forum je zaprt za komentiranje.