Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Aboslutno se strinjam. Ampak (seveda je zdaj ampak, saj sem vendar ženska!! 😉 ) komplicirat je treba tam… pa tam… pa levo… pa še tam… pa aha ja… tam… :))))

Teorijo je pa boljše preskočit… pa merjenje pulza tudi…

Sadni,a ti temperaturo primerne ogretosti tudi izmeriš predno…? 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bolj, ko je ženska preprosta, bolj mora on komplicirat, da sta oba zadovoljena. Zato je fajn, da mu pride malo naproti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa še kdaj 🙂

Ja no z merjenjem Ph vrednosti vagine in temperature in vlažnosti in pulza… to pač teoretiki počno, praktiki pač smo mal drugačni.. Kompliciranje pa je potrebno

Aboslutno se strinjam. Ampak (seveda je zdaj ampak, saj sem vendar ženska!! 😉 ) komplicirat je treba tam… pa tam… pa levo… pa še tam… pa aha ja… tam… :))))[/quote]…. pa še mal v levo, pa še mal v desno pa še mal naprej in malo nazaj…..

Pa kaj ti to parkiraš (avto) ali počneš kaj drugega? 😉 :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni se je zdelo, da valja testo. Mogoče zaradi moje lakote. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aboslutno se strinjam. Ampak (seveda je zdaj ampak, saj sem vendar ženska!! 😉 ) komplicirat je treba tam… pa tam… pa levo… pa še tam… pa aha ja… tam… :))))[/quote]…. pa še mal v levo, pa še mal v desno pa še mal naprej in malo nazaj…..

Pa kaj ti to parkiraš (avto) ali počneš kaj drugega? 😉 :)))))[/quote]

Ma ja… ti si tista generacija, ki ne rabiš navodil. Bravo. 🙂
Poglej te fantiče zgoraj…

ps; A ti veš kako zgleda Mujo, pa Fata?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eh, včasih je bilo pa tako, da če je začela preveč vzdihovat jo je tip ošamaril rekoč:
“Jeli ku..o gdje si se ti to naučila?”

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Gledala filme. ;)))

haha joj

Nikol prav:)

Gledala filme. ;)))[/quote]Maš srečo, da si le gledala, da nisi bila kje zraven….. 😀

Po eni strani se mi zdi bolje, da bi ti kdo meril tempeturo kot pa da imaš rdeča lica od klofut… 😉
Od dveh izberi manjše zlo 😉

Gledala filme. ;)))[/quote]Maš srečo, da si le gledala, da nisi bila kje zraven….. 😀

Po eni strani se mi zdi bolje, da bi ti kdo meril tempeturo kot pa da imaš rdeča lica od klofut… 😉
Od dveh izberi manjše zlo ;)[/quote]

Noup. Ne gre. Sebičnost… pa to… 😉

Kako vezo ima sebičnost pri izbiri med klofuto in merjenjem?
Sorry moji nevednosti

Izguba rdeče niti? 🙂

Izguba rdeče niti? :)[/quote]Pri taki površnosti imaš lahko hitro rdeča lica… ;))))

Ja totalni black out
Ker tema je zakaj ženske igrajo orgazme?
Torej jabolko, zakaj?

Izguba rdeče niti? :)[/quote]Pri taki površnosti imaš lahko hitro rdeča lica… ;))))[/quote]

Moje nitke so vse pod kontrolo… enTipčku so ušle. 🙂

Japka izbere tretjo izmed dveh opcij. 🙂

Tam na Starševskem čveku je bil en hecen tip (zdaj ga že nekaj časa nisem zasledila), ki je vedno govoril, da je baba sama kriva, če ji ne pride. Naj se baba pač potrudi, da ji bo med seksom prišlo in to je to:)

Drugače pa, ženska sama sebi dela škodo, če fejka orgazem. OK, mogoče katera želi, da tip ženeha enkrat nabijat, ker jo po pol ure ali eni uri že vse boli, ampak večinoma je pa tudi ženski všeč, če doživi orgazem in sprostitev.

Če ga ne, je treba tipu povedat in jo lahko do orgazma popelje tudi drugače (prsti, jezik).

Do orgazma je nešteto poti in ni pogojen samo z nabijanjem. Vprašanje je zakaj sploh fejkat orgazem in ne zakaj fejkat orgazem pri “nabijanju”…
Ampak vidim, da ženske nimate pravega odgovora..

Odgovora niso napisale, ker smo ga že mi. Zakaj bi pa ti rad, da se ti “dvakrat” pove? 😉

Kdo naj to pove, če se ona pretvarja? 😉
In tist “hecen tip” mogoče sploh ni bil tako hecen oz v vsakem hecu je tudi nekaj resnice…… 😉

Odgovora niso napisale, ker smo ga že mi. Zakaj bi pa ti rad, da se ti “dvakrat” pove? ;)[/quote]

na tvoje (vaše) edgovore ne dam kaj velik, zato bi rad kakega bolj merodajnega. Pa brez zamere

Ženske hlinijo orgazme, da ostanejo v zvezah.
Moški hlinijo zveze, da imajo orgazme. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Odgovora niso napisale, ker smo ga že mi. Zakaj bi pa ti rad, da se ti “dvakrat” pove? ;)[/quote]

na tvoje (vaše) edgovore ne dam kaj velik, zato bi rad kakega bolj merodajnega. Pa brez zamere[/quote]
Pravijo, da kdor čaka, dočaka. Tu pa res ni kaj zameriti. :))

Če ga moški nima noter, ko bi naj ženska doživela orgazem, potem bo težko kaj (ob)čutil. 🙂

Za zadovoljitev ženske pa ni dovolj le občutek, ampak še fizična sposobnost in pravo ali primerno “orodje” . 🙂

Je pa seks najbolj naravna stvar in vsako kompliciranje zato le moti naravno dogajanje. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close