Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Ojej, Spider piše slovnično brezhibno. 😀
Dobro ,tu je vseeno, kako pišemo, me pa to zelo moti, če nekdo ne zna pisati, ko ima uradniški poklic, Spider menda tudi, ali pa recimo kak novinar, ko je jezik njegovo vsakodnevno komunikacijsko izrazno sredstvo ali “operativni jezik”. Tu bi morala univerza nastaviti filter, da takšnih sploh ne bi spuščala skozi sito.[/quote]

Spider obvlada slovnico in materin jezik, o tem ni dvoma. Če ti vsebina njegovih prispevkov ni všeč, to še ne pomeni, da ne zna pisati.[/quote]

Slovnica ima svoja pravila, zakonitosti, tu ne moremo govoriti o všečnost ali nevšečnosti, ker se točno ve, kje mora stati vejica, zato je subjektivna ocena na podlagi simpatij ali antipatij izključena. Sam tudi nisem kaj preveč slovnično močan, ampak določene pravopisne napake še šibkejših od mene pa mi ne uidejo. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja res pohvalno Matjazko. Zdaj te kar nekako bolj cenim, kot sem te prej. On pa obvlada slovenščino, wau, fant od fare, ni mu para.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ojej, Spider piše slovnično brezhibno. 😀
Dobro ,tu je vseeno, kako pišemo, me pa to zelo moti, če nekdo ne zna pisati, ko ima uradniški poklic, Spider menda tudi, ali pa recimo kak novinar, ko je jezik njegovo vsakodnevno komunikacijsko izrazno sredstvo ali “operativni jezik”. Tu bi morala univerza nastaviti filter, da takšnih sploh ne bi spuščala skozi sito.[/quote]

Spider obvlada slovnico in materin jezik, o tem ni dvoma. Če ti vsebina njegovih prispevkov ni všeč, to še ne pomeni, da ne zna pisati.[/quote]

Matjažko, Spider lepo piše, ti pa tudi, tako da ni nobene potrebe po ljubosumju. Ženskam so zelo všeč moški, ki se znajo lepo izražati in pisati, ampak to še ni vse.

Poglej onega Razjarnika kako je spreten v pisanju, ampak kaj, ko tega ne zna vnovčiti (vženščiti). Ne glede na vsa njegova prizadevanja, jaz njegove poste berem takole:

je*e me kr nimam nbene babe, ne dobim enga ku**evga šihta in soražim živlejne ful

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Očitno zaradi slovnice … sploh, če berem zadnje vaše komentarje. Ampak vejica, še manj pika, sta malo premalo za dober orgazem .

Matjažko, Spider lepo piše, ti pa tudi, tako da ni nobene potrebe po ljubosumju. Ženskam so zelo všeč moški, ki se znajo lepo izražati in pisati, ampak to še ni vse.

Poglej onega Razjarnika kako je spreten v pisanju, ampak kaj, ko tega ne zna vnovčiti (vženščiti). Ne glede na vsa njegova prizadevanja, jaz njegove poste berem takole:

je*e me kr nimam nbene babe, ne dobim enga ku**evga šihta in soražim živlejne ful [/quote]
Vrhunsko. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

mrbit pa tole pogrešajo “;” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

je*e me kr nimam nbene babe, ne dobim enga ku**evga šihta in soražim živlejne ful [/quote]

Kateri Razjarnik? 😀
Ljubosumje nima prav nobene veze s tem, ne gre za to, da bi nekoga diskreditiral, ampak sem omenil poklicni področji, kjer se ti “pismeni manjki” ne morejo tolerirati. Ne more ti pravnik, to je Spider menda, spisati nekih uradnih dokumentov, potem pa ne zna postavljati prav vejic. Vsak uradnik, novinar, tudi družboslovec, bi moral slovenščino zelo dobro obvladati, ker to bi morala od njega terjati kot osnovni minimum pismenosti že sama izobrazba, če ni razgledanosti.

pomilostiti ne, obesiti ☺
ali
pomilostiti, ne obesiti ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

mrbit pa tole pogrešajo “;” ☺
[/quote]

Ja – zna bit, pa mi ni kapnil – jasno, da je potrebno oboje . Ni dovolj le vejica, ni dovolj le pika . Podpičje je jin in jang seksa …

Kateri Razjarnik? 😀
Ljubosumje nima prav nobene veze s tem, ne gre za to, da bi nekoga diskreditiral, ampak sem omenil poklicni področji, kjer se ti “pismeni manjki” ne morejo tolerirati. Ne more ti pravnik, to je Spider menda, spisati nekih uradnih dokumentov, potem pa ne zna postavljati prav vejic. Vsak uradnik, novinar, tudi družboslovec, bi moral slovenščino zelo dobro obvladati, ker to bi morala od njega terjati kot osnovni minimum pismenosti že sama izobrazba, če ni razgledanosti.[/quote]

Matjažko, zdaj pa že pretiravaš. Pa kaj ti je? Bodi objektiven. Spider zna postavljati ločila, ima bogat besedni zaklad in je razgledan. To je dejstvo. Priznaj ljudem tisto, kar jim gre, čeprav ne odobravaš njihovega razmišljanja o določenih temah in odnosa do ljudi. Ni vse črno in ni vse belo.

Nima to nič veze s Spiderjem ali idejnim razhajanjem, kar sem napisal, saj to sem že nazaj pojasnil, niti ga nisem kaj eksplicitno izpostavljal, ampak samo posredno. Izpostavljal pa sem poklice, kjer se to ne more in ne sme tolerirati že zaradi spoštovanja do materinega jezika, kjer bi moral biti jezik še posebej čislan.

Kje so pravila (pravopisje ima slovnična pravila) – je vse črno in belo, tako kot v matematiki, saj ne more biti drugače, tu ni neke svobodne ohlapnosti, da lahko postaviš vejico, kjer se ti zahoče.

kako pa se ženska počuti po fejkanem orgazmu, ko ji steče sperma ven med krajci, po bedrih??

Kakšna stegna neki..dragoceno tekočinco je treba popapcat::)))

imam raje da mi po bradi kaplja:))

višek namreč:))

višek namreč:))[/quote]
ti si pa skor MKOW … da bi popapcala kar bi drugi v rit špricnil ☺☺☺

Ja..tudi v rit šprica ja..:)

višek namreč:))[/quote]

to to.tko se govori misionkka!

pa sm misnla da je taka vrsta zenske ze izumrla. no, izjema jz ;D

jz sm prisla pa ravnokar do tega spoznanja da so matkic sadni in matjazko idealna izbira partnerja.

al so v sluzbi al pa na temu forumu, torej edina mozna ljubica je lahko le MON(ovka), ker glede na vso tole prisarjenje iztiskajo tlele zadnje atome in dajejo vn duso. ja , mon, ljubica 🙂 nimate casa za varat in pohajkovat okol, tko da an ban pet podgan kater bo moj

😀 haha

@Matjazko
ja, maš prav, do neke mere. Srečo imam, da se je pri meni takšna taktika obnesla. Kot je gupi rekel, pri večini žensk se ne.

@Sadni

Sanjska? Kakor za koga. Imam tudi slabe dneve 🙂

Kr matjazkota vzem, od njega boš najhitreje dobila.

Po moje, bi bilo najbolje, da vzameš vse tri. Namreč vsi trije skupaj najbrž spravijo tolk prostega časa, da bodo tebe spedenali 🙂

Po moje, bi bilo najbolje, da vzameš vse tri. Namreč vsi trije skupaj najbrž spravijo tolk prostega časa, da bodo tebe spedenali :)[/quote]

Jst bi vse tri poslala v gozd po borovnice:). Tolk so mi zadišale:)).

Po moje, bi bilo najbolje, da vzameš vse tri. Namreč vsi trije skupaj najbrž spravijo tolk prostega časa, da bodo tebe spedenali :)[/quote]

Jst bi vse tri poslala v gozd po borovnice:). Tolk so mi zadišale:)).[/quote]
klopi je še najbolj zihr, da bi jih z njimi dobila ☺

Jst bi vse tri poslala v gozd po borovnice:). Tolk so mi zadišale:)).[/quote]
klopi je še najbolj zihr, da bi jih z njimi dobila ☺[/quote]

Misliš, da so oni kot klopi ali bi jih iz gozda dostavili z borovnicami vred?:) Ah ne no, preveč si črnogled:).

Babici so zapasale borovnice. Toda iz tega na žalost ne bo nič, še naprej ji bo krulilo v trebuhu…

Ejga, ti bi lahko bil moj dedek, ampak ne kot sopotnik, pravi dedek:). Ne bit ljubosumen, saj si tudi ti nekoč bil mlad, zdaj si pač tam kjer si:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close