Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

Zakaj ženske včasih uprizorijo orgazem

klopi je še najbolj zihr, da bi jih z njimi dobila ☺[/quote]

Misliš, da so oni kot klopi ali bi jih iz gozda dostavili z borovnicami vred?:) Ah ne no, preveč si črnogled:).[/quote]

klope bi dobila s tipčki … borovnic pa nebi bilo – je treba s prsti delati povsem drugače kot tipkati ☺ (še najbližje za trening nabiranja borovnic, bi bile vaje z niplčki kakšne bejbe … do tega pa pridejo ne, ker tipkajo )

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ejga, ti bi lahko bil moj dedek, ampak ne kot sopotnik, pravi dedek:). Ne bit ljubosumen, saj si tudi ti nekoč bil mlad, zdaj si pač tam kjer si:)).[/quote]
Nisem vedel, da so dedki 20 let stari.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pa menda potem ne bo treba orgazma igrati…:)))

Ejga, ti bi lahko bil moj dedek, ampak ne kot sopotnik, pravi dedek:). Ne bit ljubosumen, saj si tudi ti nekoč bil mlad, zdaj si pač tam kjer si:)).[/quote]
Nisem vedel, da so dedki 20 let stari.[/quote]

Jejhata, potem tako starinsko deluješ:). Kljub temu ne morem biti babica, saj to menda veš, a ne:).

Pa menda potem ne bo treba orgazma igrati…:)))[/quote]

No no no Robi:). Lahko pa greva midva skupaj v hosto:)).

No no no Robi:). Lahko pa greva midva skupaj v hosto:)).[/quote]
Samo pod pogojem, da si deliva borovnice. 🙂

Kakšna stegna neki..dragoceno tekočinco je treba popapcat::)))

imam raje da mi po bradi kaplja:))

višek namreč:))[/quote]

Mišonka, to so kalorije! Od tega menda celulit nastaja pri ženskah!

Kr matjazkota vzem, od njega boš najhitreje dobila.[/quote]

Liziko? Ne bo nič dobila, ker se ne zna lepo obnašat, kot bi se spodobilo za mlado damo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Samo pod pogojem, da si deliva borovnice. :)[/quote]

Itak. Kaj ti delujem tolk zagrebena?:)) Rada delim:).

Babica, pardon, mama Goldfiševa, a lahko greva s Sadnim zraven tebe, boš naju za rokice držala, ker naju je strah temnega gozda, kjer borovničke zorijo? 😀

Kakšna stegna neki..dragoceno tekočinco je treba popapcat::)))

imam raje da mi po bradi kaplja:))

višek namreč:))[/quote]

Mišonka, to so kalorije! Od tega menda celulit nastaja pri ženskah![/quote]
Beljakovine so za rast in vzdrževanje stegenskih mišic, Matjažko. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Babica, pardon, mama Goldfiševa, a lahko greva s Sadnim zraven tebe, boš naju za rokice držala, ker naju je strah temnega gozda, kjer borovničke zorijo? :D[/quote]

Ej poba, te bom za uhe:). S tabo ne grem nkamor več, ker si kot klop:)).

Po moje, bi bilo najbolje, da vzameš vse tri. Namreč vsi trije skupaj najbrž spravijo tolk prostega časa, da bodo tebe spedenali :)[/quote]

Nebo šlo ko nisem na MoNu

– sem v službi
– spim
– opravljam ostale higienske potrebe
– igram PC igre
– sem v gostilni (pivo, tarok, šah)
– kolesarim/igram košarko
– sem na piknikih
– sem v službi

da bi si pa vzel čas za žensko da jo nategnem pač mora bit res dobra da raje skenslam kaj od zgoraj naštetega.

Sorči!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Po moje, bi bilo najbolje, da vzameš vse tri. Namreč vsi trije skupaj najbrž spravijo tolk prostega časa, da bodo tebe spedenali :)[/quote]

– sem v službi
– spim
– igram PC igre
– sem na piknikih
– sem v službi

da bi si pa vzel čas za žensko da jo nategnem pač mora bit res dobra da raje skenslam kaj od zgoraj naštetega.

Sorči![/quote]

Haha, samo v gostilni ne vem, če boš kaj našel za nategnit, mogoče vzmetnico pod ritjo, pod pogojem ,da ne gre za lesene stole. 😀

– sem v službi
– spim
– igram PC igre
– sem na piknikih
– sem v službi

Sorči![/quote]

Haha, samo v gostilni ne vem, če boš kaj našel za nategnit, mogoče vzmetnico pod ritjo, pod pogojem ,da ne gre za lesene stole. :D[/quote]

ko bi ti le vedo kolko bi si jih lahko odpelal domov z gostilne za nategnit (sploh s klubov) tam po 4 uri zjutraj…. mislim da bi lahko mirne duše dejal da bi bila cifra dvomestna 😉

Res pa je da po vaških gostilnah cipic ni, ker so prefine, in grejo v ”mesto” se kurbat okrog… najhujše so ravno tiste ki so z vasi in se zrihtajo za v mesto vsake tolko…. pol pa jim v možganih obrne kot da bi ble na dopusto…. samo kaj ko ne prenesem njihovega kmečkega naglasa več kot 5 minut….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To te drago stane in traja, preden jih opiješ, dosti nesejo te mlade, baje… 😀
A kmečkega naglasa ne preneseš?
Sranje, jaz imam tudi prleški naglas že, se pravi, da ni šans zame, da bi kakšno Ptujčanko zahaklal? :)))

Kaj pa vem, kako rada deliš sladke stvari. 🙂
Češnje si menda tudi sama zmazala. 🙂

Kaj pa vem, kako rada deliš sladke stvari. 🙂
Češnje si menda tudi sama zmazala. :)[/quote]

Predvsem sladke stvari rada delim, naj se še drugi redijo:))). Ej, češnje mam spet, prideš?:)

Pa praviš, da ne izpolnjuješ želj…Sem vedel, da jih. 🙂

Zdaj so menda že črvive..:)
Pa ne vem jaz to kam..:)

Pa praviš, da ne izpolnjuješ želj…Sem vedel, da jih. 🙂

Zdaj so menda že črvive..:)
Pa ne vem jaz to kam..:)[/quote]

Saj jih, ampak ne vedno in povsod:). Tudi pri zlatih ribicah je recesija in delamo selekcijo:). Nič več tolk razdajanja:).
Glede češenj je pa tako…so zgodnje in pozne sorte:). Saj ni iz istega drevesa:). Naj te vodi intuicija…aja, moški je nimate:))). Potem pa za nosom:).

To te drago stane in traja, preden jih opiješ, dosti nesejo te mlade, baje… 😀
A kmečkega naglasa ne preneseš?
Sranje, jaz imam tudi prleški naglas že, se pravi, da ni šans zame, da bi kakšno Ptujčanko zahaklal? :)))[/quote]

Eh niti ne… jaz pride v lokal komaj ob 3:00 takrat so itak že vse mrtvo pijane… predtem kartamo v kakem bolj mirnem

A trezne pa ne grabijo? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

treznih jaz ne grebim 😉

So preveč dolgočasne in formalne… in preveč zaslepljene z marsičem kar jim narekuje družbo, potem ko 40$ alkohola to spere dol pa punce postanejo prav zabavne in za prenašat.

Tak je pač resnica pri teh 20 oin nekaj letnicah dandanes haha

Na stara leta si pa kako alkoholičarko dobiš, pa imaš problem rešen. :))

Jah seveda… kdo pa je reko da jaz kero rabim za na stara leta 😉

problem je rešen ker tam najverjetneje nobene nebo jap 😉 no morda pa si bo kera prislužila tako čast haha

Jah seveda… kdo pa je reko da jaz kero rabim za na stara leta 😉

problem je rešen ker tam najverjetneje nobene nebo jap 😉 no morda pa si bo kera prislužila tako čast haha[/quote]

Bere se te nadnaravno, sveto…iz katere vrste božanstva prihajaš?:) Da se bom znala pravilno prikloniti:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close