Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Samska30+: Pred leti se niti nisem dovolj trudil dobiti resne punce, ker so bolj me zanimale druge stvari, sedaj pa imam službo in obveznosti in malo prostega časa. Je pa tudi res da sem kar zbirčen. Problem pa vidim tudi v v spoznavanju novih ljudi, saj se je s časom vedno težje vključiti v kakšno novo družbo, potem, ko se obstoječa prijateljstva že malo “ohladijo”.

Si torej lep, premožen in urejen. Zakaj te ženske pod drugo točko torej ne marajo? Verjetni sta dve možnosti – ali nisi razgledan ali pa si brez EQ, torej bumbar ali egoist in ti to piše že na nosu. Druge možnosti glede na vse tvoje atribute skoraj ne vidim.

Med normalne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mislim, da je to bolezen mnogih, ki iščejo partnerja po “kataloškem” principu, kar sem že izpostavil. Vsake toliko časa se pride sem kateri ali katera pohvalit, kaj vse ima. In potem tem ljudem ni jasno, kako na dobijo “idealnega partnerja”, če so pa sami “oh in sploh”.

Ljudje preveč pišejo o tem, kaj imajo, kar mi daje slutiti, da so totalno pod vplivom modernega marketinga, še huje, ta marketing jim goji samopodobo.

Hmmm, iz njegovega zapisa razberem le konkretno lastno mnenje, da vizualno ni dovolj zanimiv za tip žensk, ki bi jih želel imeti. Takšne ženske pač lahko izbirajo med vsem kar je on, plus vizualno zanimivimi. Tak to je. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No ja, toliko izrazito lepih, premožnih, urejenih in še razgledanih za povrh pa tudi ni.

No ja, toliko izrazito lepih, premožnih, urejenih in še razgledanih za povrh pa tudi ni.[/quote]

Zakaj? Zato ker jih sama ne poznaš?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ima pa tudi to srečo, pa ne vem, če se je zaveda, da punce v povprečju malo manj izbirajo na podlagi videza, kot fatnje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ima pa tudi to srečo, pa ne vem, če se je zaveda, da punce v povprečju malo manj izbirajo na podlagi videza, kot fatnje.[/quote]

Menda res, ja. A ne vem, če so potem njegovi atributi dovolj, za takšno, ki mu parira povsod, le po videzu prednjači pred njim.

Ima pa tudi to srečo, pa ne vem, če se je zaveda, da punce v povprečju malo manj izbirajo na podlagi videza, kot fatnje.[/quote]

Kaj si spet to izumil? Še kako se zaveda te sreče, drugače ne bi skracal “ne izgledam ne vem kako slabo” beri: sem nikakav in ta svoj “manjko” kompenzira z materializmom.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Menda res, ja. A ne vem, če so potem njegovi atributi dovolj, za takšno, ki mu parira povsod, le po videzu prednjači pred njim.[/quote]
Res je videz pomemben, ker je to prvi stik preko katerega dobimo informacije o tem, kakšna bi naj ta oseba bila. Je pa povsem relativen, saj je le eden izmed dejavnikov preko katerega se izraža naše notranje bistvo oziroma to, kar v resnici smo. Kot oseba.
Bistveno je, kako doživljamo neko osebo, ne pa, kako lepa je.

Menda res, ja. A ne vem, če so potem njegovi atributi dovolj, za takšno, ki mu parira povsod, le po videzu prednjači pred njim.[/quote]

Bistveno je, kako doživljamo neko osebo, ne pa, kako lepa je.[/quote]

Če jo doživljamo kot prijetno, čudovito jo bomo tudi zaradi tega videli “lepšo” pa čeprav morda ni :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

To razloži samskemuplus30. 🙂

No ja, toliko izrazito lepih, premožnih, urejenih in še razgledanih za povrh pa tudi ni.[/quote]

Zakaj? Zato ker jih sama ne poznaš?[/quote]

Ah.

samskiplus30. Meni pa je povsem jasno zakaj si samski. Ne nudiš tistega, kar zahtevaš. Praviš pod točko 2, da mora ženska zelo dobro zgledat, dosti boljše kot ti. TOrej zakaj bi lepotica imela manj lepega moškega?
Zahtevaš nekaj, česar sam nimaš.
Lahko imaš visoke kriterije, ampak potem moraš to tudi nudit. Težko je nekaj zahtevat, če tega sam nimaš.

Ne vem zakaj, me analizirate in ugibate. Naslov posta je “Kakšni tipi ljudi so samski?”. Jaz sem napisal nekaj dejstev in nekateri delate iz tega raznorazne zaključke in mi celo skušate pomagat z nasveti.

Meni je popolnoma jasno zakaj sem samski, ampak o tem ne mislim polemizirati z neznanci na spletu.

Jaz samo sprašujem kakšen tip človeka sem in še enkrat ne iščem nasvetov.

Mhm, ker Donald Trump je pa tak lepotec in njegova ženka super bogata ženska. 🙂
Svet ni enodimenzionalen in kataloška prodaja partnerjev v 99% primerov ne deluje.

Malo kontroverzen, ne veš točno, kaj pišeš, kot ti je zmedena samica napisala, in trmast. Pa provokativen.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

To boš ti dopovedal raznim primerkom obeh spolov, s takimi in drugačnimi oglasi…svetega nikoli.

Trobim pa to sam že ves čas. Lahko si še tako zahteven, kataloški princip enostavno ne deluje. Vsak človek ima napake. Če si še tako zahteven, treba je vključit osebno noto. Ne pa iskat partnerja, ko da kupuješ televizijo.

To boš ti dopovedal raznim primerkom obeh spolov, s takimi in drugačnimi oglasi…svetega nikoli.

Trobim pa to sam že ves čas. Lahko si še tako zahteven, kataloški princip enostavno ne deluje. Vsak človek ima napake. Če si še tako zahteven, treba je vključit osebno noto. Ne pa iskat partnerja, ko da kupuješ televizijo.[/quote]

Poznam dva povzpetneža, ki sta kupovala televizijo namesto iskala partnerko – zdelo se jima je, da njunima položajema pritiče primerna ženska, atraktivna, zrihtana, skratka okras in modni dodatek. Eden je imel srečo, da je modni dodatek spoznal boljši vir financiranja, drugi pa vztraja – sploh ne morem rečt, da v zakonu, ampak v nekakšni poslovni navezi, v kateri pa je kot človek zelo sam.
Pa oba sta imela pred tem fajn punci, samo nista bili z naslovnice, pač pa “samo” luštni (pametni in čustveno zreli pa itak).
Tale drugi kolega ima kronično bolezen in občasno precej hude napade, ko rabi pomoč. Ko se je to zgodilo prvič, mu je ženska rekla, da ni bolniška strežnica in šla s kolegicami na kavo.
Ampak sta si sama kriva. Zdelo se jima je, da morata zadostiti zunanjim merilom, da bosta tako še bolj ugledna, še bolj spoštovana, da bosta zbujala še večjo zavist …

Največja ironija pa je, da je ena od teh bivših deklet, torej ta v redu punca, zdaj žena človeka na položaju, po katerem se obema cedijo sline. Zanimivo, a ne.

Malo kontroverzen, ne veš točno, kaj pišeš, kot ti je zmedena samica napisala, in trmast. Pa provokativen.[/quote]
Nič od nič. Ne držite se teme.

Tiste ženske so same, ki niso ravno preveč lepe. Simpatična, lepa ženska ni samska, razen, če tako želi. Če je pa vizuelno grda pa je samska.
Moški pa so samski, če so leni, mamini sinčki, nesposobneži, ki se držijo mamine kikle.

Velja le za tiste, ki so že vrsto let samski pa si želijo biti v vezi. Eni si preprosto ne želijo biti v vezi ali pa še ni dolgo, kar so bili v veizi in si še ne želijo nove.

Dekletu, ki se tukaj predstavlja bi sporočil, da sem samski, ker me je dekle pustila na cedilu. Ko sem jaz delal in skrbel, da bi ji nekaj nudil, se je spentljala z drugim in odšla. Pustila mi je strto srce in prisežem ti, da me je tako bolelo, da sem mislil, da ne bo šlo več naprej.
Pa gre. Vendar spomin nanjo mi pustil nezaupanje do deklet. Sedaj sem pa še brezposeln. Tako sem sam. Vendar gre. Boljše kot s tako, ki ji ne moreš zaupati. Bo že kako. Res imam manjšo kmetijo, pa še dobro, da jo imam.
Vemdar, kot sem že napisal, nisem sam, ker sem kmet, ampak sem se oprijel kmetijstva, ker je podjetje propadlo, dekle me je zapustilo, skratka zgodbe, ki so pustile svoj pečat.
Rad bi se pogovoril na štiri oči z zgoraj navedenim dekletom, mogoče pa bi našla skupni jezik.
Lep dan želim !

Jaz sem samska zato, ker sem prezahtevna, ker imam določene strahove in predsodke do zveze in ker je to način življenja, ki sem se ga navadila – in mi po eni strani ustreza – ker sem bolj introvertiran in samotarski tip – rada se pogovarjam in analiziram in težko najdem sogovornika, ki bi me “očaral”, to sem dala v navednice, ker s tem ne mislim neke romantične izkušnje ampak zgolj intelektualno “očaranost”. Ne želim si biti vedno samska, ampak če pa tako ostanem, bom tudi zadovoljna, ker sem dovolj samostojna.

Jaz pa sem samska, samostojna, se znajdem sama, ampak vseeno si želim sorodne duše pa je nikakor ne najdem.
Sem pa tudi introvertirana, nedružabna.
Vseeno si zelo želim objemov, ljubezni, spolnosti…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close