Kakšni tipi ljudi so samski?
Saj vem, da imate mokre sanje podnevi in ponoči zaradi mene, ampak:
– Lepolaska ob enih ne piše, ker takrat dela,
– če me že nepismeni debili imitirate, vsaj odpite učbenik slovenščine za osnovno šolo, da se boste naučili sklanjat in postavljat vejice. Sicer nimate dovolj možganov, da bi se kaj zabavnega spomnili, ampak bo vsaj bolj avtentično izgledalo.
P.S.: in napiše se obdela, ne predela…
Saj vem, da imate mokre sanje podnevi in ponoči zaradi mene, ampak:
– Lepolaska ob enih ne piše, ker takrat dela,
– če me že nepismeni debili imitirate, vsaj odpite učbenik slovenščine za osnovno šolo, da se boste naučili sklanjat in postavljat vejice. Sicer nimate dovolj možganov, da bi se kaj zabavnega spomnili, ampak bo vsaj bolj avtentično izgledalo.
P.S.: in napiše se obdela, ne predela…[/quote]
…in napiše se 500 € in ne 500€….
Ženske, ki izgubijo vso ženstvenost in seksualno privlačnost, delujejo kot moški. Jaz ji verjamem, da je moški, pardon, ženska. :)[/quote]
sam tle gor ste pa res sami asi.to je forum in tle se pise in ne sexa.eni pa kr ne zastopte kdo vas je*e u glavo.k eni bebcki tavate in pisete bedarije.torej ste vi fukfehtarji k prou iscete da vas kdo j***u glavo.pa boli me k a je lepolaska dec al ne vazn da se nasmejim do uses ko se igra z vami kot macka z misko pa ji tud do kolen ne pridete.
Ženske, ki izgubijo vso ženstvenost in seksualno privlačnost, delujejo kot moški. Jaz ji verjamem, da je moški, pardon, ženska. :)[/quote]
sam tle gor ste pa res sami asi.to je forum in tle se pise in ne sexa.eni pa kr ne zastopte kdo vas je*e u glavo.k eni bebcki tavate in pisete bedarije.torej ste vi fukfehtarji k prou iscete da vas kdo j***u glavo.pa boli me k a je lepolaska dec al ne vazn da se nasmejim do uses ko se igra z vami kot macka z misko pa ji tud do kolen ne pridete.[/quote]
Točno.
Forum je zaprt za komentiranje.