Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Jaz podarim mladu fantu do 20 let 500€ da me dobro predela in mi da svojega piceka lizati. Spijem tudi tvoje sokove. Ker sem zelo bogata iščem na tak način.

Saj vem, da imate mokre sanje podnevi in ponoči zaradi mene, ampak:
– Lepolaska ob enih ne piše, ker takrat dela,
– če me že nepismeni debili imitirate, vsaj odpite učbenik slovenščine za osnovno šolo, da se boste naučili sklanjat in postavljat vejice. Sicer nimate dovolj možganov, da bi se kaj zabavnega spomnili, ampak bo vsaj bolj avtentično izgledalo.

P.S.: in napiše se obdela, ne predela

Saj vem, da imate mokre sanje podnevi in ponoči zaradi mene, ampak:
– Lepolaska ob enih ne piše, ker takrat dela,
– če me že nepismeni debili imitirate, vsaj odpite učbenik slovenščine za osnovno šolo, da se boste naučili sklanjat in postavljat vejice. Sicer nimate dovolj možganov, da bi se kaj zabavnega spomnili, ampak bo vsaj bolj avtentično izgledalo.

P.S.: in napiše se obdela, ne predela…[/quote]

…in napiše se 500 € in ne 500€….

men nc ne rabs dat.jst te bom zastonj.vrhunsko!:)

men nc ne rabs dat.jst te bom zastonj.vrhunsko!:)[/quote]

…ko jo boš videl, boš verjetno raje zbežal.

zakaj bi bezal?Men so take punce vsec k povejo svoje!

pa tud jst se izrazam isto k svetlolaska tko da….

Smešen si ti ker misliš da bi ona tebe. ‘Jaz sem po značaju podoben par tisočim žensk. Gremo na delo :)’

Ena glupa baba, mogoče celo dec pod krinko, vas trola, f.ukfehtarji pa tekmujete, kdo bo večji as, ta forum je res zabava. ja, sami jebachi ste, isto, kot je lepolaska v resnici huda in pametna baba, lol.

Ženske, ki izgubijo vso ženstvenost in seksualno privlačnost, delujejo kot moški. Jaz ji verjamem, da je moški, pardon, ženska. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Otroci pač trolajo ko končajo domačo nalogo, namesto da bi kaj bolj produktivnega počeli.

Ženske, ki izgubijo vso ženstvenost in seksualno privlačnost, delujejo kot moški. Jaz ji verjamem, da je moški, pardon, ženska. :)[/quote]
sam tle gor ste pa res sami asi.to je forum in tle se pise in ne sexa.eni pa kr ne zastopte kdo vas je*e u glavo.k eni bebcki tavate in pisete bedarije.torej ste vi fukfehtarji k prou iscete da vas kdo j***u glavo.pa boli me k a je lepolaska dec al ne vazn da se nasmejim do uses ko se igra z vami kot macka z misko pa ji tud do kolen ne pridete.

Kakšni tipi ljudi so samski?

Različni po barvi, fizičnih sposobnostih, po karakterjih, po temperamentu, po višini, po debelini, po IQ in EQ, po okusu do nasprotnega spola, po boječnosti, po pohlepu, imajo različne debeline denarnic, eni so čedni, drugi pa pa pa.

pa pa pa.se en otrocaj pod maminim krilom.e jao meni.sami asi k si ga dr***e na koledar pi**e.vsa cast

Ne vem kako si šolo spacal s tako ”slovenščino”.

klumpo
sem mislil, da je Oblak težak, pa se pojavi sklumpan nepismen smrkolin….ajde froc nazaj v šolo.

Dandanes res že smrklovje pri 15-ih leze iz plenic direkt na internet, pa še riti si niso vmes obrisal…

predela? 😀 haha, umrla 😀

predela? 😀 haha, umrla :D[/quote]

Njo je za podelat.

Ženske, ki izgubijo vso ženstvenost in seksualno privlačnost, delujejo kot moški. Jaz ji verjamem, da je moški, pardon, ženska. :)[/quote]
sam tle gor ste pa res sami asi.to je forum in tle se pise in ne sexa.eni pa kr ne zastopte kdo vas je*e u glavo.k eni bebcki tavate in pisete bedarije.torej ste vi fukfehtarji k prou iscete da vas kdo j***u glavo.pa boli me k a je lepolaska dec al ne vazn da se nasmejim do uses ko se igra z vami kot macka z misko pa ji tud do kolen ne pridete.[/quote]

Točno.

general Glanzkopf

matjazko

Desiderius_da_Pietri

Ti tud.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close