Kakšni tipi ljudi so samski?
Pozabil si dopisati, da ženske iščejo moškega, ki jih bo resnično sprejel. Prevod za moške: Moškega, ki jo bo oboževal in bo njen sledilec do te mere, da bo svoje cilje in želje zatrl in se posvetil njenim ciljem. Seveda bo sledilec vedno vskočil, ko bo ona prišla do težave.
Je sicer nekaj žensk, ki ne delujejo tako, ampak te so zelo redke.[/quote]
Meni se to nekako ne sklada s tvojimi predpogoji za partnerko, da mora smučat in jadrat, sicer avtomatsko odpade. Torej je ona tvoja sledilka, ne obratno.
Dobronamerno opozorilo: postajaš zagrenjen samec. Vse, kar očitaš ženskam, velja tudi za moške. Eni/ene so taki/take, drugi/druge drugačni/drugačne. Toliko kot je sramežljivih moških, je tudi sramežljivih žensk. In alineje imate tudi moški, ti si že en tak primer (in je dejansko hecno, da to potem očitaš ženskam).
Jaz pravim tako: če hočeš dobiti žensko/moškega, jih moraš imeti rad-a. In se pustit očarat.[/quote]
Spet si nekaj po svoje razlagaš…
Jadrat sploh ne znam. Jadrnice so mi sicer všeč, a je ne bi imel, niti je ne bi najemal. Na morju lahko počneš marsikaj, celo brez jadrnice. 😉
Sledilka avtomatično odpade, ker morata za dober odnos poskrbeti oba in oba morata biti približno na istem nivoju – od tod alineje. Če ona ne smuča ji bo dolgčas, ko bom jaz smučal. Če ona pleše in jaz ne plešem, mi bo dolgčas, ko bo šla plesat. Če je njej en teden morja na leto vrh glave, bo meni to presedalo, ker bi bil najraje kar celo poletje in jesen na morju. Simpl ko pasulj – če ni skupnih interesov, slej ko prej izplavajo problemi in slaba volja. Na silo pač ne gre…
Vse kar očitam ženskam…. hahahaha… mogoče, ampak ženske so tu v veliki prednosti in vedno obravnavane kot žrtve.
Razmišljal sem ali ti naj sploh odgovorim, ker se s prostaškimi ljudmi ponavadi ne pogovarjam veliko. Pa niti ni bilo namenjeno temu, da bi tukaj reševal svoje probleme. Hotel sem le pojasniti, zakaj mogoče vsi ne razmišljamo enako in da obstajajo samski ljudje pri 30tih z različnimi zgodbami in pogledi.
Veš kaj je ena od razlik med uspešnimi in neuspešnimi ljudmi? Uspešni ljudje si ustvarjajo lastna mnenja in prepričanja in ne sledijo čredi. Če ti ne znaš poiskati potenciala v ljudeh sama, ti ga tudi oni osebno ne bodo, vsaj ne tistega, ki ga ti iščeš, saj pravi uspeh govori sam in ne na takšen način kot ti ga drugi predstavijo. “Dojemajo me tako, kot se sam dojemam” – to pomeni, da če se nekdo, ki je totalna zguba začne dojemati superiorno, na podlagi “prenapihnjene” samozavesti, potem bo tak osebek uspešen z ženskami? To je žalostno, zelo žalostno. Uspešnost ima več področij, če nisem uspešen na enem področju, še ne pomeni, da sem neuspešen.
Razumem, da se moraš nekako sam ceniti, če želiš, da te bodo drugi cenili (tako pač deluje družba). Ampak ljudje, ki se ves čas samo poveličujejo, so ponavadi ravno tisti, ki so zgube. Svet je nepravičen, v to ne dvomim, kdor verjame obratno bo v tem svetu zelo težko živel uspešno. Ponovno preberi predzadnji odstavek, nimajo samo ženske te “moči” ali “nemoči”. Stvar lahko izkoriščajo tudi moški, primer: “Ne smeš do fanta, ne flirtaj z njim, ker se to ne spodobi, to je samo naša prioriteta…”, razumeš ;-)? Kaj če ti nekdo odvzame še pravico do izbire ;-)? Nič nimam proti ženskam, motijo me le stereotipi in izkoriščanje le-teh iz ene in druge strani. Za zvezo se pa morata itak oba boriti – to bi že vedela, če ne bi bila samska, razen, če je tvoj fant copata….
Am…, zakaj določena ženska ni avtomatsko zaželena, samo zato ker se je rodila? A imaš ti probleme, se ti ne zdi, da bi bilo fajn, če bi se malo prizemljila? Vse v povezavi z razmerji je dokaj na nizkem nivoju. A ni sex po takem zelo primitivna stvar? Bolj kot dviguješ stvari na višji nivo bolj umetno in nezaželeno bo, saj mora biti čimbolj naravno. Za koji ku*** pričakujejo določene ženske, da se jim bomo moški metali pred noge in jim dvigovali ego? Če stvar obrneš… Niso ženske krive, moški so krivi, da je tako ;-). Ženskam se pa pač zdi fajn, če je vse v moških rokah. Ampak zanimivo, da jih o tem ni že zgodovina naučila, da je včasih treba stvari vzeti tudi v svoje roke, če jim želiš biti enakopraven.
Kdo so ti drugi? Jaz prijatelje že nekaj časa izbiram sam, težko je v moje življenje kar tako enostavno vstopiti, sploh pa energijskim vampirjem. Prvo pravilo, ki sem se ga naučil skozi življenje je, da ne pokaži ljudem kje so tvoje šibke točke, ker bodo škodoželjni ljudje le-te izkoriščali. Drugo pravilo, ne pokaži čustev, ker jih najbolj boli, kadar sem jim le nasmehneš in jih ignoriraš. Tretje pravilo, naj si pridobijo tvoje zaupanje. In to je tisto, na čemer gradim. Do sex-a mi ni težko priti, ampak nočem na taki način, nočem izkoriščati ali se počutiti izkoriščan, zame intima nekaj pomeni. Hočem nekaj pristnega, ki ne bo temeljilo na tem, kaj sem jaz dosegel. Rad bi le punco, kateri bom všeč kot oseba, kot karakter. Ker vse ostalo se lahko zelo hitro spreminja. Mislim, da ti veš manj od mene o razmerjih. Če te oseba ima rada, bo s tabo tudi v težkih trenutkih in take punce obstajajo, ker sem jim priča. Kaj mi pomaga, če bo ob vsakem mojem padcu šla do drugega? Če jih pa moram privabljati z materializmom in vsem ostalim bliščem, sem pa raje sam, nisem jaz oseba, ki bo šla v razmerje za vsako ceno. Navsezadnje imam kolegice, ki imajo fante in razmišljamo zelo podobno, ampak jaz takih punc enostavno ne odkrijem. Včasih sem pri kateri padel tudi zato, ker sem bil trmast, mi je bilo žal, ampak življenje gre naprej.
Sanjaš pri belem dnevu. Bolj ko teoretizirate, slabše vam gre. Partnerstvo v glavnem bazira na zelo primitivnem nivoju – seksualnem nagonu in občutku varnosti.
Če vam po xy letih še ne potegne, da s teorijami ne morete prit do želenega rezultata zato, ker so napačne, vam pač ni pomoči.
In ja, pri ženskah (z zdravo mejo) samozavest hudo pali. Tudi če ni vedno pristna. V trenutku ko pri spoznavanju pokažeš, da nimaš pojma in si mali fantek, si popušil. Nobena noče partnerju špilat mamice. Moškim je “dovoljeno” pokazat ranljivost šele po daljšem poznanju. V nasprotnem primeru samo izpadeš navadna peečka.
Na izbiro je pa samo dvoje: jokcat, kako življenje ni fer, ali pa učenje. Po pravilu slovenski moški raje izberejo jokanje, vlogo žrtve in zato tudi tam nekje 48% 30-letnikov živi doma. Ker se ne znate postavit na lastne noge na tem “groznem ne-fer svetu”.
Ponavadi ženske jokcate, moški se raje umaknemo in se ne kregamo. Moški ti marsikaj ne bo povedal, raje bo tlačil stvar v sebi.
Nisi nič novega povedala, ampak meni osebno to ne pali. Če me bo katera hotela, bo pač morala igrati še po mojih načelih, ne samo napihovati ego. Mi je prav vseeno, tudi če ostanem sam, ne bom nič slabše ali boljše živel. Kdaj za vraga se pa katera ženska uči?!? Razumeš kaj hočem povedati? Ne prenesem tega, da se ženske obravnava kot nekaj svetega, so ravno tako samo ljudje, kakor moški. Še enkrat poudarjam, da sta v zvezi tako moški kakor ženska, če ne čutim njene “odgovornosti”, sem pač raje sam, ker hloda ne rabim.
Pa kako je možno, da smo samo moški taki, da se ne znamo postaviti na noge? Mati rodi, hčerko in sina, hčerka se naenkrat zna postaviti na noge sin je pa avtomatsko luzer, ker je moški, po tvojem mnenju. Ti mogoče sovražiš moške?
Katere lastne noge? Večino časa sem sam, zakaj bi se selil? Kaj bom imel od tega? Zakaj bi plačeval nekaj kar je nepotrebno, naša oz. bolje rečeno moja hiša (skoraj hotel) bo pa prazna?
Lepolaska, mislim, da moraš v partnerstvu biti vsaj nekaj let, da potem lahko o njih pišeš z neko relavanco ali težo (iz izkušenj). Kljub svojim ‘old-timerskim’ letom, ti še nisi bila v zvezi v pravem pomenu besede, ker te še noben ni ljubil – tvoja osebnost in značaj odvrača moške, saj ljubezen ni prostaštvo. To, kar imaš ti, so nestabilne, t.i. zveze na daljavo, fuk*š kvazi zveze. Zveza je, da z nekom živiš par let, se prebujaš z njim dan za dnem, imaš skupno gospodinjstvo itd., česar ti nikoli nisi imela, ker nisi sposobna sobivanja v dvoje oz. le na, kakor si zgoraj napisala, primitivnem (živalskem) oz. seksualnem nivoju in dokler ti daje moški materialni občutek varnosti.
Žival , ko se spari oz. ko se porazgubi seksualni naboj, odide. Enako je pri ljudeh, ki postavijo vezo zgolj na seksualnosti – so kratkega daha. Veze, ki se obdržijo, seveda bazirajo tudi na omenjenem seksualnem (živalskem) nivoju, ampak drži pa jih skupaj višja človeška narava, ki nas povezuje na globlji čustveni ravni, ki smo jo sposobni le ljudje, kot je: čustvena predanost, zaupanje, razumevanje, spoštovanje, predanost, zanesljivost, družina, prijateljstvo oz. ljubezen…
Lepolaska ima visoko postavljen obrambni zid (če sploh gre za žensko). Zagotovo ne brez razloga. 🙂
Med kriteriji in obrambnim zidom je pa velika razlika. 🙂 Večina ca. 30-letnikov živi doma pri starših. Gre se za stvar mentalitete. Slovenci se “opravičujejo” zakaj bi se selili in imeli dodatne stroške. Skandinavcev npr. že pri +20-ih ostane doma samo majhen procent. Ker dojemajo, da se moraš osamosvojit. Ljudje, ki se šlepajo doma, v večini nimajo stika z realnim življenjem, ni jim treba načrtovati financ, skrbet ua streho nad glavo, položnice. So na varnem, v vatki, nad varnostno mrežo. To so lastnosti ljudi, ki nikoli ne tvegajo in nič v življenju ne doseželjo. Čakajo, da se jim bo kaj lepega zgodilo v lajfu. Čakajo, da jih bodo ženske oboževale.
Meni so taki moški mimo. Sanja se jim ne o stresnih situacijah v življenju. Zakaj bi bila z nekom, ki bo doživel živčni zlom ob vsaki manjši krizi, ker ni navajen sam reševat problemov? Če lahko imam samostojnega odgovornega moškega, ki je živel na svojem že dolgo preden je mene spoznal, kljub temu, da bi bil lahko pri mami, v napol prazni veliki hiši? Pač ni luzer, tako kot zgoraj omenjeni, ki mislijo da so samostojni, ko doma prispevajo 200 eur za položnice.
Ti primerjaš Skandinavce z nami. To so države, ki imajo zelo dobro razvit socialni sistem. Ti ljudje živijo kot v vati. Plače so pa tudi mnogo višje. Nič ne dojemajo, tam je to pač v navadi, ker si ljudje lahko tak standard privoščijo. Tudi pri nas se je to dogajalo pred mnogimi leti, stanovanja so bila praktično zastonj. To ni samo krivda ljudi, še manj pa moških. Katere ženske? Kaj pa one naredijo? Ravno tako samo čakajo…Poznam kar nekaj zelo sposobnih ljudi, ampak ti ljudje že zdavnaj ne živijo v naši državi, torej med luzerje spadaš tudi sama. Kaj si pa ti že dosegla v življenju? Večina žensk je tako strahopetnih/nedoraslih, da še na kavo ne upajo, mah še pogledati te ne upajo, imele te bi, pa ti ne upajo namigniti, revice…
Moj edini starš se je odselil, partnerju, mimogrede, položnice so moje, to že od prej v veliki meri, ker starš ni bil niti toliko finančno sposoben… Pri nas nekateri rešujemo težave staršem… Živim pa slabše, ker sem za vse sam in verjemi, da punce imajo najraje tiste z bogatimi starši, ker imajo na pretek časa in je njihovo življenje čisto brezskrbno (upam, da si prebrala mojo zgodbo). Filozofiraš ti malo… Ti bi torej moškega izkoristila, a rada bi živela v vati? Kaj pa skupno načrtovanje prihodnosti? Aja, potem ne bi uspela biti “lepolaska”. Zakaj bi moški načrtovali “teren” za žensko, če je sploh vprašanje ali jo bomo kdaj sploh imeli. Pa ogromno moških se trudi v tej smeri, celo starši jim pomagajo finančno (tudi puncini starši), ampak plače so žal porazne.
Ti dojemaš, da se nekdo osamosvoji takrat, kadar ima svoje stanovanje. To je zgrešeno, le kdo ti bo ob takšni zakonodaji sploh dovolil toliko novogradenj. Še največji “petelini”, so si doma zgradili prizidke. So pa določeni v najemniških stanovanjih, ampak živijo skupaj s sostanovalci, sex-ajo pa pač na WC-jih ;-). Toliko glede osamosvojitve v naši prelepi državici. Ampak živimo še solidno, preseli se kam južnjeje, pa boš videla, kako se pa šele tam “osamosvajajo”. Sanjaš ti pač nadstandard, ki si ga ne moremo privoščiti.
Ti primerjaš Skandinavce z nami. To so države, ki imajo zelo dobro razvit socialni sistem. Ti ljudje živijo kot v vati. Plače so pa tudi mnogo višje. Nič ne dojemajo, tam je to pač v navadi, ker si ljudje lahko tak standard privoščijo. Tudi pri nas se je to dogajalo pred mnogimi leti, stanovanja so bila praktično zastonj. To ni samo krivda ljudi, še manj pa moških. Katere ženske? Kaj pa one naredijo? Ravno tako samo čakajo…Poznam kar nekaj zelo sposobnih ljudi, ampak ti ljudje že zdavnaj ne živijo v naši državi, torej med luzerje spadaš tudi sama. Kaj si pa ti že dosegla v življenju? Večina žensk je tako strahopetnih/nedoraslih, da še na kavo ne upajo, mah še pogledati te ne upajo, imele te bi, pa ti ne upajo namigniti, revice…
Moj edini starš se je odselil, partnerju, mimogrede, položnice so moje, to že od prej v veliki meri, ker starš ni bil niti toliko finančno sposoben… Pri nas nekateri rešujemo težave staršem… Živim pa slabše, ker sem za vse sam in verjemi, da punce imajo najraje tiste z bogatimi starši, ker imajo na pretek časa in je njihovo življenje čisto brezskrbno (upam, da si prebrala mojo zgodbo). Filozofiraš ti malo… Ti bi torej moškega izkoristila, a rada bi živela v vati? Kaj pa skupno načrtovanje prihodnosti? Aja, potem ne bi uspela biti “lepolaska”. Zakaj bi moški načrtovali “teren” za žensko, če je sploh vprašanje ali jo bomo kdaj sploh imeli. Pa ogromno moških se trudi v tej smeri, celo starši jim pomagajo finančno (tudi puncini starši), ampak plače so žal porazne.
Ti dojemaš, da se nekdo osamosvoji takrat, kadar ima svoje stanovanje. To je zgrešeno, le kdo ti bo ob takšni zakonodaji sploh dovolil toliko novogradenj. Še največji “petelini”, so si doma zgradili prizidke. So pa določeni v najemniških stanovanjih, ampak živijo skupaj s sostanovalci, sex-ajo pa pač na WC-jih ;-). Toliko glede osamosvojitve v naši prelepi državici. Ampak živimo še solidno, preseli se kam južnjeje, pa boš videla, kako se pa šele tam “osamosvajajo”. Sanjaš ti pač nadstandard, ki si ga ne moremo privoščiti.[/quote]
Smešiš se.
Butci kot ti vedno iščete razloge, da “ne morete, kr vas vsi onemogočajo”.
Pri nas je kup stanovanj praznih. Nemci, skandinavci… ne gradijo na veliko, niti niso lastniki stanovanj, ker si jih ne morejo privoščit. In so tudi daleč od slovenske sociale, ki podpora lenuhe. Bolj si gnil, več ti plačajo. Za take zadete zgube, kot ste vi, ki nočete delat, bi jaz ukinila vse vrste pomoči in vas poslala na prisilno delo – če ne bi dosegli norme, ne bi dobilo niti za jest.
Ležite na hrbtu in jamrate, da vam gre vsak dan slabše, pa niti 5 stanovanjske hiše si ne morete zgradit. Za koji ku*** naj bi vam pa pripadala?!?? Ker dihate zrak in kradete bogu čas? Smrkavci mislite, da vam vse kar pripada, samo po sebi, za to ker obstajate. Če hočeš hišo si jo zasluži. Če si je ne moreš, si nesposoben. Pa še berem po forumih, kako vam banka “noče” dat kredita za 150 jurjev, ker ste na minimalcu. Ker si butci niti izračunat ne znate, da ga ne boste mogli odplačat.
Skandinavci so v najemih in se grejo vseživljenjsko učenje. Vi bi bili radi 2. švica, medtem, ko ne bi premaknili riti niti za milimeter, le državo čakate, da vam bo vse dala. Bedniki gnili.
Ti dojemaš, da se nekdo osamosvoji takrat, kadar ima svoje stanovanje. To je zgrešeno, le kdo ti bo ob takšni zakonodaji sploh dovolil toliko novogradenj. Še največji “petelini”, so si doma zgradili prizidke. So pa določeni v najemniških stanovanjih, ampak živijo skupaj s sostanovalci, sex-ajo pa pač na WC-jih ;-). Toliko glede osamosvojitve v naši prelepi državici. Ampak živimo še solidno, preseli se kam južnjeje, pa boš videla, kako se pa šele tam “osamosvajajo”. Sanjaš ti pač nadstandard, ki si ga ne moremo privoščiti.[/quote]
Smešiš se.
Butci kot ti vedno iščete razloge, da “ne morete, kr vas vsi onemogočajo”.
Pri nas je kup stanovanj praznih. Nemci, skandinavci… ne gradijo na veliko, niti niso lastniki stanovanj, ker si jih ne morejo privoščit. In so tudi daleč od slovenske sociale, ki podpora lenuhe. Bolj si gnil, več ti plačajo. Za take zadete zgube, kot ste vi, ki nočete delat, bi jaz ukinila vse vrste pomoči in vas poslala na prisilno delo – če ne bi dosegli norme, ne bi dobilo niti za jest.
Ležite na hrbtu in jamrate, da vam gre vsak dan slabše, pa niti 5 stanovanjske hiše si ne morete zgradit. Za koji ku*** naj bi vam pa pripadala?!?? Ker dihate zrak in kradete bogu čas? Smrkavci mislite, da vam vse kar pripada, samo po sebi, za to ker obstajate. Če hočeš hišo si jo zasluži. Če si je ne moreš, si nesposoben. Pa še berem po forumih, kako vam banka “noče” dat kredita za 150 jurjev, ker ste na minimalcu. Ker si butci niti izračunat ne znate, da ga ne boste mogli odplačat.
Skandinavci so v najemih in se grejo vseživljenjsko učenje. Vi bi bili radi 2. švica, medtem, ko ne bi premaknili riti niti za milimeter, le državo čakate, da vam bo vse dala. Bedniki gnili.[/quote]
Gospa, če se kdo smeši, ste to sami. Za povrhu ste še prostaški in osamljeni (samski). Še jeze ne znate obvladovati. Jezni na moške, ker vas enostavno ne prenašajo in se smilite sami sebi. Žalostno, vi bi pa dajali napotke, pa sami sebe ne obvladate. Če ne gre drugače, obiščite psihiatra in se seveda držite njegovih priporočil.
Mi prav nič ne manjka, zase zaslužim čisto dovolj, če pa to kateri ne ustreza pa mi je popolnoma vseeno, se ne obremenjujem s samskostjo.
Generacija mladih pa ni prav nič kriva za dejansko stanje, to je namreč krivda vaših generacij.
LP
Moja generacija pač še nima odraslih otrok. Niti še ni toliko časa na trgu dela, da bi bila zelo vplivna. Je pa moja generacija polna dr.ekačev (vas), ki opravičujete svojo brezbrižnost, neudeležbo na volitvah, nezanimanje za popolnoma nič, lenobo in otopelost…. z “drugimi”. Ker so za vse krivi “drugi”.
Za vašo bednost ste krivi le sami. Za to, da nimate ženske, dobre izobrazbe, ste debeli in da ni od vas nobene koristi, ravno tako.
Pomanjkanje zanimanja moških me ne moti, moj mi je dovolj. Me pa moti, da živim v družbi razvajenega in popolnoma apatičnega smrklovja, ki jim je odveč še volilni listič it obkrožit. “Wee, wee, naši starši so vsega krivi” jokcate, sami pa se ne znate pobrigat niti toliko, da bi vplivali na politično sestavo. Verjetno ste preveč zaposleni z dr.kanjem, da bi se ukvarjali s tako “nepomembnimi” zadevami.
In medtem, ko je edina stvar, ki jo znate samostojno, s.rat hlače, si drznete javkat, da so krivi starši in prejšnje generacije. Kaj pa vi počnete, da bo bolje? NIČ, tako kot vedno.
Ne rabiš biti dolgo časa na trgu dela, zato da postaneš vpliven. Vse je v glavi in ti pač ne spadaš med tiste, kar se opazi že po odpisovanju. Sedaj se pa pač izgovarjaš na to, da si še premalo časa na trgu dela. Do tridesetega leta se da zaslužiti 1m€ ali več, koliko ti še manjka?
Ponavadi je tako, da človek eno področje zanemarja, če želi biti na drugem zelo uspešen. Čestitke pa vsem tistim nekaj posameznikom, ki držijo vsa področja na nivoju (na podlagi lastnega truda). Ali drugače, tisti, ki je na vseh področjih povprečen ni na nobenem področju zelo uspešen. In če gremo v mojo zgodbo, priznam, z ženskami ne znam, niti se nimam časa “preseravati” z njimi in igrati igric, vse ostalo kar si zapisala se me ne tiče.
Kar koli ti človek odpiše, jokaš. Dejstvo pa ostaja, da to ni krivda mladih generacij, pa če bodo spremembe ali ne. Kaj pa ti punčara počneš, da bo bolje?
Če bi imela resnega fanta, se ne bi obnašala na taki način. Noben pameten moški ne bi sprejel take histerične k*re, ki vse kar zna je zahtevati in pričakovati od drugih spremembe, sama pa visi cele dneve na forumih.
To je moj zadnji post, imam pomembnejše stvari v življenju, za razliko od tebe.
Si hotel napisat zadnji post pod tem nickom…
Kmalu boš spet prijokcal nazaj, požrl svoj ponos in se prijavil pod drugim imenom. Tako kot večina butcev tukaj, ki nimajo jajc niti za svojo virtualno identiteto stat, kaj šele za svojo pravo :)))))
In, ljubček – jaz ne pričakujem sprememb. Jaz sem tista, ki jih povzročam. 🙂
Jaz ne zgubljam časa s spreminjanjem ljudi. Tako razmišljate samo bu.tci, je pa res, da so ženske v tem prvakinje, ker 20 let mislijo, kako se bo moški spremenil, če ga bo dovolj “motivirala”. :)))) hahahah, kure. Tako kot Boris, ki ugotavlja, kako se je spremenil in spregledal, potem pa v isti sapi napiše enako tumpast post kot vseh 96 pred tem.
Baba, ki ne zna s tipi in ji ratajo edino površne f.ukfehtarske zveze, bi nam rada predavala o odnosih. Mislim, kot d abi nekdo, ki tekmuje na specialni olimpijadi, predaval o športu.
Tu se vidi, kako so obupane te novodobne kmetice, vse, s čimer s elahko ona pohvali je, da KAVSA, kot da je to za babo sploh kakšen dosežek. Vs ete emancipirane kemtice imajo zastonj svoje diplome, kvazi-kariere, pametovanja, še vedno so na ravni , da jim življenjski uspeh gelde tega, o čemer predavajo, predstavlja prva stopnička, torej kavs.
Mislim, kot da bi osmošolec predaval o matematiki.
Umiram od smeha, lepolaska predvsem tvoji komentarji kažejo na karakter zafrustrirane babe polne predsodkov, da o egu sploh ne izgubljamo besed..Tvoj sanjski moški je pravzaprav nadstandardni lepotec, z dobro službo, hišo (Švedi pač loh ane), poleg tega pa mora prenašat še vse te tvoje izpade. In koliko je star? Če prav domnevam nekaj čez 30..Bravo, če imaš res takega si v Sloveniji pravzaprav zadela na loteriji.
(Samo) na lepoto padajo samo primitivni moški in najstnice. 🙂
Zakaj bi si želela lepotca, sploh glede na današnje kriterije? Povsod pobriti poženščeni tipi, ki jih je strah, da si bodo noht zlomili, če se bodo dela prijeli, z oprijetimi pajkicami, lesenimi špegli in brado do kolen pač niso po mojem okusu.
Forum je zaprt za komentiranje.