Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

[/quote]
No, mene je moja dobila na trenerko, brez mejkupa. Meni se je zdela vseeno zelo urejena, je pa imela veliko izkušenj, ko so jo tipi pred mano “preganjali”, češ kako se oblači, da bi morala nosit petke in oblekce. Človeka je treba sprejet takega kot je, ne pa da ga želiš oblečt po svoje, kot lutkico.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Joj, Marko, beri temo o aktivnih ženskah.

A me ni tam? 🙂 Berem samske moške in samske ženske. Noben ni nič boljši od drugega. Delujete, kot da tekmujete med sabo, kot da ste največji sovražniki med sabo, kot da se grozno bojite drug drugega. Takšen vtis dajete s svojim razmišljanjem. Tega se niti ne zavedate, ker gledate na celotno sliko preveč od blizu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bi vedela, a si tam a ne.
Beri Datera kot najbolj zagnanega predstavnika moške vrste v tisti temi. Tako vas predstavlja moški :). Njega sem si najbolj zapomnila.

A me ni tam? 🙂 Berem samske moške in samske ženske. Noben ni nič boljši od drugega. Delujete, kot da tekmujete med sabo, kot da ste največji sovražniki med sabo, kot da se grozno bojite drug drugega. Takšen vtis dajete s svojim razmišljanjem. Tega se niti ne zavedate, ker gledate na celotno sliko preveč od blizu.[/quote]
Kot da ni dovolj, da imamo le najnovejši model telefona, bi morali še sami izgledati, kot najnovejši model z modernimi karakteristikami. 🙂
Kdor pa ne izpolnjuje norm, pa ni dovolj dober.

prvo bi povedal, da ti ta fotum o katerem toliko govoriš vzel vso samozavest in boš se začela po njem urejat in spreminjat sebe
1 – moški, ki svojim ženskam pravi kako se naj oblači in liči, to so metromoški, s takim moškim ni neke oke, kot denimo moški bi moral vse tehnične stvari doma obvladat, kaj lahko od metromoškega pričakuješ, tekmovanje kdo se bo lepše naličil
3 – verjemi mi lahko sta oba zaprta za družbo pa to, ampak če je energija v zraku med osebama, se z lahkoto prebije led in se spoznata

tako, da samska ne obremenjuj se z nekimi mnenji iz foruma, bodi kar si, delaj kar ti paše, in tu boš kazala svoj pravi jaz
kaj misliš da se boš za nekoga celo življenje ličla, pa visoke petke ne boš in če te bo takšno sprejel, bo potle odišel ke ma samo tako predstavo, še v jutro bi se morala prej vstat pa se naličit, ke se nebi vprašo kdo to polek jega spi =)

sem ti napisal že lepota mine duša ostane, ne se spreminjat ker to potem več nisi ti, ampak so v tebi dve osebi, in prej ko slej se vrnes na svoj način življenja

lp

ps: sem kar po domače napiso ke se mi ne da slovnično urejat=), saj če bo kdo želel zastopit bo

[/quote][/quote]

On predstavlja samo sebe. Kdor sklepa, da so vsi moški takšni, je pač sam odgovoren za svoje modre sklepe.

In ne samska, introvertiranost ni nobena ovira za lepo in ljubeče partnerstvo. Tudi, če se najdeta dva sebi podobna, se bosta drug drugemu odprla, ko bosta vzpostavila medsebojno zaupanje. 😉

Aja no to je pa nekaj novega 😉 Še pred nedavnim si introvertiranosti pripisoval vso možno patologijo, da so takšni tisti, ki ne verjamejo, ne razumejo, jih je strah, ne zaupajo,…. v glavnem nekaj, kar je nujno treba lečiti…ali ne pač?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Se te da razumet in locirat, iz kje si doma :)))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

haložan sem, iz okolice Ptuja

Aja no to je pa nekaj novega 😉 Še pred nedavnim si introvertiranosti pripisoval vso možno patologijo, da so takšni tisti, ki ne verjamejo, ne razumejo, jih je strah, ne zaupajo,…. v glavnem nekaj, kar je nujno treba lečiti…ali ne pač?[/quote]
Pa, jaz mislim, da vsi potrebujemo takšno ali drugačno “lečenje” oziroma osebno rast, tako introvertirani, kot ektrovertirani. Se močno motim?

Tu sem se spomnil na en vic, kako v jesenskem času najlažje Haložana zapaziš sredi Ptuja?
Spremlja ga roj vinskih mušic. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

če jih rabiš ke ti jih pošlem po pošti, da bo še bojo okoli tebe ženske letale =)))))))

Pošlji ti raje Haložana v steklenici, ki jo bo prinesla pristna Haložanka dol na ravno med polance., pa še kostanje si naj naloži v hlačne žepe, jih bova skupaj dajala na žerjavico. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

samski ste zato, ker ne bi ljubezni dali, bi jo samo radi imeli.

Matjazko, na prave kostanje še bo treba čakat
Rabarbara124 se strinjam s tabo, in to zaradi tega ker je prvo treba spoznat osebo s katero jo boš delil, vsaka si ne zasluži in vsak tudi ne

lp

Kaj pa, če samo preveč moraliziraš ? 🙂

Misliš, da te je lahko kaj manj, če boš ljudem ponudil več ljubezni ?
Saj daješ zaradi sebe, ne zaradi drugih…Daš zato, ker to rad počneš….ČE rad počneš…Razen, če meniš, da nisi vreden ljubezni….

Ljubezen si moramo zaslužiti? Po moji izkušnji je to nekaj kar nas doleti, brez zahteve, brez iskanja, brez načrtovanja, brez vsiljevanja, preprosto je 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ljubezen si moramo zaslužiti? Po moji izkušnji je to nekaj kar nas doleti, brez zahteve, brez iskanja, brez načrtovanja, brez vsiljevanja, preprosto je :)[/quote]
Neki pogoji morajo biti izpolnjeni. Le zavedamo se jih ne, ker je vsega preveč v ozadju….

Moje notranje stanje mi mora dopuščati to možnost, da čutim ljubezen..Kar pomeni da je treba v sebi ustvariti pogoje.

Ljubezen si moramo zaslužiti? Po moji izkušnji je to nekaj kar nas doleti, brez zahteve, brez iskanja, brez načrtovanja, brez vsiljevanja, preprosto je :)[/quote]
Neki pogoji morajo biti izpolnjeni. Le zavedamo se jih ne, ker je vsega preveč v ozadju….

Moje notranje stanje mi mora dopuščati to možnost, da čutim ljubezen..Kar pomeni da je treba v sebi ustvariti pogoje.[/quote]

To samo pomeni, da sem imela v sebi ustvarjene pogoje 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mehko steljo, pijačo in jedačo, kvaliteten spanec…skratka vse, kar omogoča izpolnitev primarnih potreb, da se lahko povzpnemo višje ter se začnemo ukvarjati z globjimi izzivi:).

Mehko steljo, pijačo in jedačo, kvaliteten spanec…skratka vse, kar omogoča izpolnitev primarnih potreb, da se lahko povzpnemo višje ter se začnemo ukvarjati z globjimi izzivi:).[/quote]
Tako nekako pravimo, da je treba zadovoljiti najprej osnovne potrebe….Se pa vseeno ne strinjamo, da kriza vpliva na več ločenih in prevaranih…Ker, če ni denarja in varnosti, potem ne moremo v sebi ustvariti pogojev za kaj globljega. 🙂

Ali obratno:). Šele, ko si dovoliš ustvarjanja drugačnih in globljih pogojev, to za sabo potegne še vse ostalo. Denar ne osrečuje. Varnost je nekaj, kar si pridobiš in ne, kar pride samo od sebe (če govorimo o odrasli dobi).

Ali obratno:). Šele, ko si dovoliš ustvarjanja drugačnih in globljih pogojev, to za sabo potegne še vse ostalo. Denar ne osrečuje. Varnost je nekaj, kar si pridobiš in ne, kar pride samo od sebe (če govorimo o odrasli dobi).[/quote]
Odvisno koliko denarja imaš….Če ga imaš dovolj, potem to ni ovira za srečo….Če pa izgubiš službo, pa se najprej ubadaš z eksistenčnimi vprašanji in šele potem z globljimi.
Ali pa bi se moral najprej z globljimi, da bi lažje spet dobil zaposlitev ? 🙂 Ali pa v denarju videti nekaj globljega…:)
Ne vem…Res je vse soodvisno….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close