Kakšni tipi ljudi so samski?
Se mi je zdelo, da delam nekaj narobe samo ne vem a sem se tak že rodil ali so me takega naredili….. :/ :))
Mogoče se pa res že preveč družim z vami….. 😉 :D[/quote]
Res je, je treba gledati s srcem, to naredi življenje polnejše.
On_, če bi se več družil z nami, bi sčasoma trajno začel gledati s srcem ;)[/quote]Če bi se več družil z vami…… :))))
Bi lahko postal spet samski, ker po merilih nekoga se še preveč družim z vami in bi iz tega razloga lahko ostal brez oči in potem mi res ne bi ostalo drugega kot, da najdem nek drug organ za gledanje….. :))))))
Res je, je treba gledati s srcem, to naredi življenje polnejše.
On_, če bi se več družil z nami, bi sčasoma trajno začel gledati s srcem ;)[/quote]Če bi se več družil z vami…… :))))
Bi lahko postal spet samski, ker po merilih nekoga se še preveč družim z vami in bi iz tega razloga lahko ostal brez oči in potem mi res ne bi ostalo drugega kot, da najdem nek drug organ za gledanje….. :))))))[/quote]
On_, ne štekaš – za druženje z nami rabiš srce ne oči :))))
Če bi se več družil z vami…… :))))
Bi lahko postal spet samski, ker po merilih nekoga se še preveč družim z vami in bi iz tega razloga lahko ostal brez oči in potem mi res ne bi ostalo drugega kot, da najdem nek drug organ za gledanje….. :))))))[/quote]
On_, ne štekaš – za druženje z nami rabiš srce ne oči :))))[/quote]Ravno to je problem, ker me nekdo svari pred takšnim početjem, ker lahko bi fasal infarkt zaradi preobremenitve…. in bi bil potem neuporaben v namenih, ki jih ima z mano…. 😉 :))))
Ti verjamem. Ciljal sem na to, da zveza brez problemov ne obstaja.[/quote]
Odvisno, kaj pojmuješ pod problem. Nekomu se je recimo težko ukvarjat, pogovarjat z žensko, ki je recimo zaradi nečesa slabe volje in se mu to zdi problem, drugemu pa je to nekaj povsem samoumevnega in jo skuša v taki situaciji razumet.
Robi, čisto si zgrešil, niti malo me nisi razumel. Pa brez zamere, ampak moje razmišljanje glede kariere v sosednji temi niti malo nisi dojel.
In zato bolj zagovarjaš kariero, saj se ti ni treba soočati s svojo “napako” oziroma s svojo šibkostjo.
Mogoče bi bil čas, da nehaš to lastnost obravnavati kot napako, ampak kot eno izmed osebnostnih značilnosti. Ko boš nehala to obsojati, se boš lažje soočila s tem.
Ni pa to le ovira. Če se najdeta dva takšna, bosta se lažje odprla, saj bosta drug drugemu bolj domača, ne pa napačna, kot če se znajdeta v družbi bolj odprtih ljudi.[/quote]
In zato bolj zagovarjaš kariero, saj se ti ni treba soočati s svojo “napako” oziroma s svojo šibkostjo.
Mogoče bi bil čas, da nehaš to lastnost obravnavati kot napako, ampak kot eno izmed osebnostnih značilnosti. Ko boš nehala to obsojati, se boš lažje soočila s tem.
Ni pa to le ovira. Če se najdeta dva takšna, bosta se lažje odprla, saj bosta drug drugemu bolj domača, ne pa napačna, kot če se znajdeta v družbi bolj odprtih ljudi.[/quote][/quote]
Zakaj pa potem zagovarjaš kariero ?
Zaradi denarja verjetno ne, če te moti bogatenje…..
malo po točkah
1-tu se vidi da se nisi zmožna prilagajat, cigaret te ne more odbiti od osebe ki ti je všeč, se da vse prilagodit
3-če pride med partnerema do zaupanja tudi zaprtost mine, družita se vedno več in drug drgega spodpujata v vse
5-keri moški ne razmišlja tak, zame ni moški more bit spoštovanje do oseb, lepota mine, vitkost tudi mine, duša pa ostane
lp
[/quote]
Robi, zato, da imam kaj za v pisker dati a ne?
Res te človek ne razume. Zakaj te tako moti, če ženska hodi v službo?
Mi lahko poveš kako se lahko drugače preživi?
Zakaj pa ti hodiš v službo? Zakaj pa nisi raje doma, če te pri ženskah to tako blazno moti?
Da ne govorimo o tem, da jaz zagovarjam službo 8 ur na dan, ti pa praviš, da delaš po 12h.
[/quote]
Zakaj pa potem zagovarjaš kariero ?
Zaradi denarja verjetno ne, če te moti bogatenje…..[/quote]
1 – žal je poljubljanje s kadilcem vse prej kot prijetno. Preverjeno. Tako, da… ženske moramo zaradi moških nosit visoke pete (sigurno ne zaradi udobnosti), se ličiti (ker menda moški marajo samo urejene ženske, nenaličenost pa ni urejenost, vitke, postavne, ravno pravo barvo las… – to je pisanje moških na netu, veliko moških to piše – pa lahko ženske vsaj to pričakujemo, da moški ne kadi. Če se moramo me vse ostalo prilagodit.
3 – če sta oba partnerja preveč zaprta, se sploh nikoli ne srečata, ne spoznata.
5 – beri teme, ki sta jih izpisala DAter in Mariborčan pa njemima podobni pa boš videl razmišljanje moških.
[/quote][/quote]
Oprosti, da ženske karkoli morate, na primer nosit pete zaradi moških, je pa neumno zatrjevat. To je samo izgovor in prelaganje odgovornosti na druge. Jaz še nobeni nikoli nisem rekel, da karkoli mora, posebej pa nosit petke, ker ko jih že vidim, vem, da ne more bit udobno v njih. Ja, verjamem, da se najdejo tud izjeme, ki jim je to udobno. Vse za voljo pozornosti, ki jo sicer ne pritegnejo 🙂
Če so ti všeč in v njih uživaš, jih nosi, samo ne mi govorit, da so moški rekli, da to moraš, ker s tem izražaš svojo manjvrednost do nasprotnega spola.
Največja težava je ravno v tem, ker se skušamo prilagajat nekim družbenim normam, ki postajajo vse prej kot sprejemljive za posameznika, pa naj bo to moški ali ženska. Vsak pa je še vedno sam odgovoren za svoje odločitve, čemu se bo prilagodil in čemu se ne bo.
Tipična izjava večine moških je to, da jih zanima urejena ženska, druge jih ne zanimajo. Vprašam kaj to pomeni pa povedo, da mora biti okusno naličena, bog ne daj, da ni naličena, da mora vsaj občasno nositi visoke petke, tako in tako oblečena… depiliranje pa itak obvezno.
In potem, če želi biti ženska všečna moškim pač mora slediti tej modi.
V glavnem, če je ženska nenaličena, če nikoli ne nosi petk, tiči vedno v kavbojkah, potem na monu joka, da je samska.
Torej, če želi dobiti moškega, se mora uredit. Ne, ni to moraš biti taka in taka. Je pa stvar v tem, da če ne boš taka nič zato, amapk zanimala pa me ne boš kot ženska.
Kakšne neumnosti. 🙂
Če se prilagajate moškim, ki postavljajo takšne pogoje, potem me ne čudi, da po drugi strani pišete, da ni pametnega moškega in da ste raje samske.
Urejena ženska ja, ne pa naličena, pa v visokih petah, pa pofarbana……
Urejena je zame takšna, ki je preprosto urejena in čista, samozavestna ter zadovoljna s tem, kar je. Ne pa, da v imenu drugih podreja moškim s katerimi tako ali tako ni zadovoljna. Ker s sabo ni zadovoljna.
Forum je zaprt za komentiranje.