Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Včasih imaš določene napake pa se sploh ne zavedaš, da jih imaš.
ALi pa poznaš svojo značajsko lastnost pa ne veš, da je večini zoprna.
Zato je fajn vedet kaj druge moti. Zdaj najbolje je,da ti nekdo odkrito na štiri oči pove. To prek MONa seveda ni mogoče, je pa mogoče, da kdo napiše neke lastnosti, ki so mu moteče in mogoče se najdem v njih…
Če gredo vsi v eno smer, samo jaz pa kontra, je potem verjetno problem v meni, ne v vseh ostalih :). Sicer pa spreminjaš lahko le sebe, drugih ne moreš. Torej, drugih ne moreš prilagodit sebi, lahok pa sebe komu drugemu.

Pa zakaj se toliko ubadaš s tem, kaj moške moti ?
Misliš, da se boš lahko ti prilagodila in spremenila, če bi vedela, kaj moške moti ?[/quote]

Vprašanje za moške….kako gledate na malo bolj neobičajne želje partnerke? Koliko fleksibilnosti ste pripravljeni pokazati med rjuhami?

MEne npr vzburja fantaziranje o posilstvu, moška dominanca ipd. Vendar težko naletim na moškega, ki ga to “ne moti”. Sedanji mi je npr rekel, da sem čudna, da bi se on v tako vlogo težko vživel ipd. Ne seksava z lisicami, kljub moji želji. Sem čudna jaz, ali on? Razmišljam o tem, da prekinem vezo. Kaj pravite?

Samska, saj je menda jasno, da vsakega motijo negativne osebnostne lastnosti, lastnosti, ki druge ljudi ponižajo, razvrednotijo in lastnosti, zaradi katerih jim ni za zaupat. Problem teh ljudi je, ker imajo lahko tudi sami te lastnosti in se jih ne zavedajo, zato pogosto obsojajo druge. Samo obsojanje pa še ne pomeni, da imamo tudi sami neko lastnost, nekatera dejanja so preprosto vredna obsojanja. Ampak to več ni tvoj problem, tvoj je, da prepoznaš svoje slabe lastnosti in jih skušaš spremenit tako, da ne boš škodovala drugim. Spomni se svojih slabih izkušenj z ljudmi, poglej kaj je šlo narobe in kje je tvoj delež v tem, kako bi ravnala danes v podobno situaciji.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ups, napaka, hotela odpreti novo temo

Marko, če bi to vedela, ne bi spraševala na MONu

Ja, imaš prav. Ne vzet preveč osebno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je težko preko virtuale vedeti kaj bi koga motilo pri določeni osebi. Odvisno je tako od enega, kot od drugega, saj v prvi vrsti vsi sklepamo najprej po sebi.
Prav tako nam določene lastnosti lahko začnejo iti na živce šele čez čas, ko se v nas nakopiči neka mera nezadovoljstva.
Pomembno je tudi kako so izražene določene lastnosti. Če kdo pri čem pretirava…..

Če boš nekaj časa pisala po MON-u, ti bomo že dali vedeti, kaj nas moti pri tebi. :)))

Res je težko preko virtuale vedeti kaj bi koga motilo pri določeni osebi. Odvisno je tako od enega, kot od drugega, saj v prvi vrsti vsi sklepamo najprej po sebi.
Prav tako nam določene lastnosti lahko začnejo iti na živce šele čez čas, ko se v nas nakopiči neka mera nezadovoljstva.
Pomembno je tudi kako so izražene določene lastnosti. Če kdo pri čem pretirava…..

Če boš nekaj časa pisala po MON-u, ti bomo že dali vedeti, kaj nas moti pri tebi. :)))[/quote]

Zdaj sem se začela spraševati, kaj ostale uporabnike moti na meni….torej pričnite pisat 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Saj si že bila kdaj s kom v konfliktu preko MON-a in ti je tista oseba dobro dala vedeti kaj jo moti pri tebi in kakšna si po njenem mnenju. 🙂
Dvomim pa, da si se zaradi tega kaj spremenila oziroma poboljšala. 🙂

Če boš nekaj časa pisala po MON-u, ti bomo že dali vedeti, kaj nas moti pri tebi. :)))[/quote]

Zdaj sem se začela spraševati, kaj ostale uporabnike moti na meni….torej pričnite pisat ;)[/quote]
Obleka na sliki)))

Obleka na sliki)))[/quote]

Hihihi…to ni tak problem…malo domišljije vključi pa bo hitro izginila :)))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Težko bi rekel, da je kaj tako motečega, da se z dobro voljo ne bi dalo spravit v “nemoteče stanje”……
Glede ne to kakšne teme se zadnje cajte vrtijo tu in s kakimi osebki, bi pa lahko pripomnil, da bi bilo za nekatere uporabnike foruma moteče na tebi to, da bi bil drug uporabnik tam kjer bi si on sam želel bit…..;) 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Težko bi rekel, da je kaj tako motečega, da se z dobro voljo ne bi dalo spravit v “nemoteče stanje”……
Glede ne to kakšne teme se zadnje cajte vrtijo tu in s kakimi osebki, bi pa lahko pripomnil, da bi bilo za nekatere uporabnike foruma moteče na tebi to, da bi bil drug uporabnik tam kjer bi si on sam želel bit…..;) :D[/quote]

On_, vsekakor to mene ne bi niti malo motilo, da bi bil na izbrani “lokaciji” uporabnik x, zaželela sem si pa y 😉

Glede ne to kakšne teme se zadnje cajte vrtijo tu in s kakimi osebki, bi pa lahko pripomnil, da bi bilo za nekatere uporabnike foruma moteče na tebi to, da bi bil drug uporabnik tam kjer bi si on sam želel bit…..;) :D[/quote]

On_, vsekakor to mene ne bi niti malo motilo, da bi bil na izbrani “lokaciji” uporabnik x, zaželela sem si pa y ;)[/quote]Se pravi bi imela zaprte oči in polno glavo domišljije….. potil bi se pa nekdo drug… 🙂
Sem prav razumel? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, vsekakor to mene ne bi niti malo motilo, da bi bil na izbrani “lokaciji” uporabnik x, zaželela sem si pa y ;)[/quote]Se pravi bi imela zaprte oči in polno glavo domišljije….. potil bi se pa nekdo drug… 🙂
Sem prav razumel? :D[/quote]
On, ne razumeš….Treba je gledati s srcem. 🙂

Se pravi bi imela zaprte oči in polno glavo domišljije….. potil bi se pa nekdo drug… 🙂
Sem prav razumel? :D[/quote]
On, ne razumeš….Treba je gledati s srcem. :)[/quote]Se mi je zdelo, da delam nekaj narobe samo ne vem a sem se tak že rodil ali so me takega naredili….. :/ :))
Mogoče se pa res že preveč družim z vami….. 😉 😀

On, ne razumeš….Treba je gledati s srcem. :)[/quote]Se mi je zdelo, da delam nekaj narobe samo ne vem a sem se tak že rodil ali so me takega naredili….. :/ :))
Mogoče se pa res že preveč družim z vami….. 😉 :D[/quote]

Res je, je treba gledati s srcem, to naredi življenje polnejše.
On_, če bi se več družil z nami, bi sčasoma trajno začel gledati s srcem 😉

Da samske ženske nimajo zato partnerjev, ker so študirale, mi je popolnoma smešno. A med študijem je prepovedano imet koga? 🙂

Kolikor jaz opažam, je problem v tem, da so (pre)visoko postavljena merila izobraženih punc 30+. Da je lep, seksi, izobražen, bogat, z dobro službo… Takih je (pre)malo.

Ali pa je lepih in pametno izobraženih punc preveč. Kaj pa, če je res tako? 🙂

1. se bojijo
2. so raje svobodne
3. imajo prevelike ideale
4. ni kemije
5. vidijo same napake
6. so samovšečne

Replika samski 30+
1 – če samski moški kadi (kar si napisala da te moti), še ne pomeni da je slabši od drugih
2 – glede alkohola se popolnoma strinjam s tabo, pridejo priložnosti ko se nekaj spije, ampak ne vsaki dan
3 – nekateri moški so bolj vase zaprti, ampak to ne pomeni da se do partnerke ne odperejo, pač so raje z družino kot pa v gostilni al pa kje drugje
4 – nekatere ženske se do določenih samskih moških obnašajo zelo samovšečno in ne pustijo k sebi nikoga, ker imajo svoj ideal princa na belem konju, hočejo popolnost, ampak same se ne zavedajo, kaj da tudi same niso popolne
5 – videz je pomemben, ampak še bolj pomembno je kaj ima ženska v duši, to je razlika med kičem in zlatom

teko za enkrat, ker pač vsak ma svoje mišlenje, svoj ideal

pa sem samski nad 30, pač zaradi svoje napake ampak treba id naprej

1 – pri razmerju je ta zadeva kar precej pomembna. Poljubljat kadilca je vse prej kot prijetno :). Kot kolega, prijatelj je kadilec čisto ok. Kot partner pa se zadeva zaplete pri poljubljanju :). To je ena stvar, druga pa skrb za zdravje ljubljene osebe.
2 – se strinjam
3 – tu je pa problem. Sicer sta obe osebi lahko ok, ampak, če si preveč zaprt, težko najdeš stik z drugim. Aja, to iz izkušenj, svojih. Torej, če se najde še en tak kot jaz, ne bo do ničesar prišlo, ker bova oba tiho. Ne, da bi bil nekdo slab, ampak to je res ovira, vsaj meni. Zato si to štejem kot moja napaka.
4- Ja, bo kar držalo.
5 – Če bi vsi moški tako razmišljali kot si tole napisal :).

Ti verjamem. Ciljal sem na to, da zveza brez problemov ne obstaja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti verjamem. Ciljal sem na to, da zveza brez problemov ne obstaja.[/quote]

Iz tega vidika je bolje biti sam, se izogneš vsem tistim problem, ki bi jih imel ko si v zvezi 🙂

In zato bolj zagovarjaš kariero, saj se ti ni treba soočati s svojo “napako” oziroma s svojo šibkostjo.
Mogoče bi bil čas, da nehaš to lastnost obravnavati kot napako, ampak kot eno izmed osebnostnih značilnosti. Ko boš nehala to obsojati, se boš lažje soočila s tem.

Ni pa to le ovira. Če se najdeta dva takšna, bosta se lažje odprla, saj bosta drug drugemu bolj domača, ne pa napačna, kot če se znajdeta v družbi bolj odprtih ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close