Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Ma ti si smotan/a.
Verjetno si en odvisnik/ca od odnosov in smisel tvojega zivljenja je bit prisesan/a na nekoga.

Ma ti si smotan/a.
Verjetno si en odvisnik/ca od odnosov in smisel tvojega zivljenja je bit prisesan/a na nekoga.[/quote]

V katero kategorijo spadaš?

1.)

Ali

2.)

Ma ti si smotan/a.
Verjetno si en odvisnik/ca od odnosov in smisel tvojega zivljenja je bit prisesan/a na nekoga.[/quote]
Potemtakem je sesalec. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok,……….. In sedaj ;)??????

Piši kuči: propalo.

Ma ti si smotan/a.

V katero kategorijo spadaš?

1.)

Ali

2.)[/quote]
Tole tvoje mnenje lahko pomeni,da si kar sem napisala zgoraj-odvisnik.
Ali si zacel/a komaj zivet in nimas pojma.
Skakat iz zveze v vezo je po tvoje edino pravilno ali kaj? Si izberres nekoga,se vdas v usodo in si prenasas vse. Ti kar ce ti pase eno ali drugo.

Piši kuči: propalo.[/quote]

🙂 NIc novega 🙂

Najbrž nočeš, da ti naštejem, kaj se je dogajalo med deveto in zdajle, a ne? Ker se resno sprašujem, zakaj bi se ti ukvarjal s tem, kako drugi živijo svoja življenja.[/quote]

Ce ne poves direktno nobeden nic ne razume ;)
Tukaj nas je par obiskovalcev in veliko ljudi ki dela za mon.[/quote]

Jep, jaz indirektno povedane stvari ponavadi štekam šele takrat, ko človeka vsaj malo poznam. Če bi še malo izpilil slog, bi bila to lahko ena taka moderna poezija – ta pogosto dopušča en kup interpretacij… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Evo kakšen tip samskega človeka sm jst… 2 faxa (inženirska, da ne bo pomote :D), služba, kmetija… Sicer, da nisem imel punce je krivo to, da nikoli nisem hodil ven s prijatelji, ne plešem in nikoli nisem pristopil do kakšne punce.

Ali slučajno obstaja punca, k bi me hotela?

Uspešen tip – v postindustrijskem svetu zlata vreden, ampak za današnje punce z ‘entitlement issues’ verjetno ne dobra partija, ker si pač s kmetije.

Zamujaš pa nič – boš kvečjemu prišparal na čustvenih ranah in ognil se kakšni klamidiji. Naprej gradi na svojem premoženju. Pa kakšen orgonski-torzijski top na njivo pa je. 😉

Stanujem v velikem bloku in v glavnem v 90% opažam samske ženske.
Da ti odgovorom.
Mislim, da so te ženske preveč izbirčne in ne dobijo sebi primernih moških.

Katera si domišlja, da je predobra za tiste, ki so njena liga, pač ostaja samska. Pa če ji to paše ali ne. In obratno.

Kakšni tipi ljudi so samski?

….zelo izbirčni in to ženske bolj kot moški.

Ja, pa tud nismo vsi izbirčni. Jaz osebno nisem izbirčen in, kljub temu, da nisem veliko hodil ven, sem nekajkrat pristopil do punc, vendar ni bilo zanimanja z njihove strani. Zgodilo se je tudi, d se je ena počutila manjvredno k sm reku, da mam 2 faksa….kterga boli k…kolko šole ma kdo no…važno je kolko si človek, kolko si pripravljen na kompromise in kolko pripravljen poslušat punco in se osredotočit na skupno življenje…evo tolko z moje strani…

Posledica feminizma, hipergamije, misandrizma in ginocentrizma.
https://m.youtube.com/watch?v=p2EXr_
https://m.youtube.com/watch?v=MPuKnQjug0o
Komentarji so zakon. 😉
Podobnih primerov ženskega narcizma imaš še precej… nevarno je to, ker ti takšno obnašanje tudi k nam prihaja.

Merila moraš imet, sicer pa če ne najdeš tukaj, greš pa čez mejo. Švedi so se tudi naveličali svojih pofeminiziranih bab in ženijo samo še Tajke.
http://www.heritage.org/research/reports/2003/06/harmful-effects-of-early-sexual-activity-and-multiple-sexual-partners-among-women-a-book-of-charts
Bolj ko se prezgodaj zapleta v neke odnose, katerim nisi psihofizično kos, prej pride do nasičenja in neke “dried fish woman”.

Ponavadi so samske stare, lene in debele ženske.

Posledica feminizma, hipergamije, misandrizma in ginocentrizma.
https://m.youtube.com/watch?v=p2EXr_
https://m.youtube.com/watch?v=MPuKnQjug0o
Komentarji so zakon. 😉
Podobnih primerov ženskega narcizma imaš še precej… nevarno je to, ker ti takšno obnašanje tudi k nam prihaja.[/quote]

Take so v naši družbi že zelo dolgo… To ne prihaja k nam, to je že zelo dolgo pri nas. Začelo se je pa po WW2…

Veliko pred 2. svetovno vojno se je začelo. Ti je tole mogoče kaj znano:

Fante zbiraš si prevzetna,
se šopiriš, ker si zala;
varji, varji, de priletna
samka se ne boš jokala!

😉

Porajtam da na kmetijah samske punce čakajo na konjih prvi poljub .
Jas sem letos videl kako so lustne punce na kmetijah .
Bili smo na taboru tam so bile tri zelo lepa dekleta meni je bila ena punca zelo prisrcu lustna .

Naj še jaz povem svoje izkušnje. Imam 35 let in sem bil v vezi samo enkrat kratek čas. Znam pristopit do osebe in jo ogovorit z lepimi besedami pa tudi nasmejat. Včasih je na kakšni zabavi in spoznavanju prišlo tudi do sexa. Več kot to pa ne. Lepota se namreč najprej pogleda od zunaj. Imam to srečo da imam nekaj na telesu kar me je že ob rojstvu zaznamovalo za vse življenje. Opažam pa da ko me ljudje spoznajo se radi družijo z mano in smo prijatelji. Pred časom mi je neka punca rekla da ne gre z mano na pijačo ker ji nisem dovolj všeč. Tudi taki smo samski.

Veliko pred 2. svetovno vojno se je začelo. Ti je tole mogoče kaj znano:

Fante zbiraš si prevzetna,
se šopiriš, ker si zala;
varji, varji, de priletna
samka se ne boš jokala!

;)[/quote]

Dobra! 😀

Se kar strinjam z dosti napisanega zgoraj. pa da dodam svoja razmišljanja… sem še ena samska 45…ja, nisem se dovolj pomatrala v dvajsetih in leta so šla, pa sem spet enega spustila pri 30+ in tako naprej…čas beži in naenkrat si 45. Itak da skoraj nobeden noče biti samski vse je lepše v dvoje. 🙂 V hribe in drugam grem ker pač nočem sedet doma in mi tam paše, si odpočijem, našportam, nagledam lepot takih na štirih in dveh nogah tudi… 😉 Tam je vse lepše kot v dolini res pozabiš na vsakdanje življenje.
Spomnim se enega filma ko fant pravi punci nekaj v tem stilu…v življenju srečaš tisoče in tisoče ljudi ampak med njimi je mogoče samo ena oseba ki ti spremeni življenje. Pa ko si na koncu življenja, starosti, je največje obžalovanje ravno to, da ljudje niso izkoristili takih prilik in nekaj naredili vse ostalo je takrat irelavantno.
Preveč omejitev si postavljamo, meni je bil nekaj let nazaj en toliko všeč da mi je poskočilo srce vsakič ko sem ga videla ampak sem si vedno govorila da je tip ‘out of my league’ in nič naredila…zdaj pa mi je…jap žal. Pa je šlo samo za materialistične stvari. Kaj naj? počakat bo treba na drugo priliko. 🙁 Mogoče nikoli ne pride…res smo narejeni za življenje v dvoje, kdor pravi drugače je ….
Good luck vsem sotrpinom/kam. :)))

Zanimivo branje. Sem se velikokrat spraševala, le so ljudje, ki so samski srečni. Težko se postavim v njihovo kožo, ker sem si sama želela družino od kar vem zase, ampak nekateri pravijo, da so samski po lastni izbiri in jim je čisto ok; čeprav si tega ne morem predstavljati, jim verjamem, smo pač različni – ampak nekje globoko si ne morem kaj, da ne bi mislila, da je to samo izgovor in da v resnici nikomur ni ravno všeč, da je na dolg rok sam…

Jaz mislim, da smo nekateri samski samo zaradi spleta okoliščin v življenju..ne pa zato ker bi bilo karkoli narobe z nami.

Dejstvo je, da če se poparčkaš in najdeš ‘the one’ v mladosti je vedno 100x lažje kot kasneje ko smo vsi polni predsodkov in preveč razmišljamo.
Pa ko si enkrat v službi in delaš cele dni se ti tudi ne da več iz ustaljenih poti, čeprav bi rad. Včasih so bili ljudje bolj vztrajni in so si našli partnerje pa tudi več so se družili torej si imel večji krog izbire, da ne omenjam da so se bolj poznali, sedanji način življenja je pa tako hiter in stresen da si vsak želi čimveč miru in se konec tedna na proste dni najraje umakne kam v samoto.

Torej se nam z leti močno zoža krog poznanstev, bolj so plitva in normalno je da slabše ko nekoga poznaš, težje preskoči kakšna iskrica. Evo veselice nam manjkajo! 🙂

S samskimi ni nič narobe, samo vsako leto je težje… Deci pa tudi niso več tako vztrajni kot so včasih bili. Dajmo fantje…kaj pa se lahko zgodi, več kot ‘Ne’ ti pač ne more rečt. ;-)) Pa itak gre najprej za prijateljstvo, teh pa ni nikoli preveč tudi če se ne razvijejo v kaj več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close