Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Hvala antilopa. Sicer najin odnos ne bo tako intenziven kot pol leta nazaj ampak očitno nama obema primanjkuje nežnosti.

In v sili vrag muhe žre 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Če je to res pravi razlog, potem se strinjam s tabo, da je krvda prav tako na avtorici, ker sama ni zadovoljna s tem, da je samska in potem sorodnica lahko sklepa, da ji je naredila uslugo, ker je ni povabila.

ali pa usmerjenost ;)[/quote]

Delam v pretežno ženskem kolektivu, tako da če bi še doma imela žensko, bi morala zamenjati službo! 😉

Tole je pa precej….spolzki teren in je težko postavit mejo kaj je psihično nasilje, če je že fizično nas. očitno.
Kako pa se vezani ukvarjajo s samskimi, na kak način? O_o
A če ti tu odpišem sem če prekoračil mejo?[/quote]

On, nehaj se delat Francoza in pejt na SČ, tam pa boš prebral tisto o čem govorim. Vsak dan je odprta kakšna tema o samskosti. Ena avtorica jamra celo, da ni bila povabljena na zabavo, ker je njena sorodnica mislila, da se bo slabo počutila kot edina samska v družbi. Če je to res, se morajo vezani vprašati, zakaj domnevajo, da se bo samski kar slabo počutil v družbi. Saj ni otroška rojstnodnevna zabava. Je pa precejšnja krivda na avtorici, če že daje vtis, da se v takšni družbi slabo počuti in če se ne zna vključiti v debato. Tudi samski se morajo znati poigrati s kakšnim otrokom, čeprav sami otrok nimajo. Torej, če je nekdo samski in se ne obnaša kot marsovec na Veneri, potem nihče ne more sklepati, da se bo v neki družbi slabo počutil zgolj zaradi njegovega statusa. Tako sklepajo le ljudje s predsodki in pri takih je lahko samska oseba srečna, da se z njimi ne druži. Mogoče pa je bila ta samska ženska že tarča neprijetnih komentarjev in vprašanj v družbi in zato sorodnica meni, da se ne bi dobro počutila.[/quote]Ma ja…. tiste teme tam so napisane….. ne vem zakaj jih sploh pišejo. Menda zato, da se sami počutijo večvredni, ko pomilujejo druge ali si pa izmišljujejo razloge zakaj nekoga ne povabit, ker samska sorodnica je nevarna….blago rečeno 😉 in bolje, da je ni v bližini poročenega moškega……ccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ali pa usmerjenost ;)[/quote]

Delam v pretežno ženskem kolektivu, tako da če bi še doma imela žensko, bi morala zamenjati službo! ;)[/quote]

A niso rekli, da bi morali ljubljeni osebi zaupat?

Če bi meni moja draga jamrala dam orem zamenjat službo ker mam v službi okrog sebe same ženske, bi morda celo pomislo, če naj raje zamenjam njo…. 😉

Ker novo službo je dandanes težje dobit kot novo žensko/moškega…. 😛

Seveda ne govorim o kvalitetnem moškem/ženski 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj pa samo samski moški brez otrok? 😉
Družina je osnovna družbena celica.
Recimo IT, da ne bi bila mamica, bi ji zagotovo “nekaj manjkalo”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj pa, a bosta kaj pekla? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je to res pravi razlog, potem se strinjam s tabo, da je krvda prav tako na avtorici, ker sama ni zadovoljna s tem, da je samska in potem sorodnica lahko sklepa, da ji je naredila uslugo, ker je ni povabila.[/quote]
Zase vem da bi mi šlo zelo na živce, v kolikor bi me nekam povabili pa bi tam bil edini samski. Ker parčki tam se zagotovo ne bi samo gledali.

Če je to res pravi razlog, potem se strinjam s tabo, da je krvda prav tako na avtorici, ker sama ni zadovoljna s tem, da je samska in potem sorodnica lahko sklepa, da ji je naredila uslugo, ker je ni povabila.[/quote]
Zase vem da bi mi šlo zelo na živce, v kolikor bi me nekam povabili pa bi tam bil edini samski. Ker parčki tam se zagotovo ne bi samo gledali.[/quote]

Načeloma če te ne povabijo na orgije, se bolj ali manj samo gledajo 😉

razen če so res UBER sveže zaljubljeni.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj to pravim. Bi prišel tja, pa bi se oni tam imeli radi in si izkazovali nežnosti, js bi pa… jih gledal?

Ampak to se lahko zgodi samo ob predpostavki da prideš res na zabavo samih SVEŽE zaljubljenih….

torej govorim o zaljubljenih do 6 mesecev…. potem je tega bistveno manj če splho kaj… torej je to odpisana težava, razen pod res specifičnimi pogoji.

Se mi je že zgodilo, da sem prišel nekam in tam nas je bilo 11 folka. Od tega je bilo 5 parov. Pa ni treba, da so sveže zaljubljeni. Tistim petim tipom so vsem njihove punce sedele na kolenih oz. poleg njih, pa seveda pri vseh je vsakih nekaj minut padla kakšna nežnost.

Se mi je že zgodilo, da sem prišel nekam in tam nas je bilo 11 folka. Od tega je bilo 5 parov. Pa ni treba, da so sveže zaljubljeni. Tistim petim tipom so vsem njihove punce sedele na kolenih oz. poleg njih, pa seveda pri vseh je vsakih nekaj minut padla kakšna nežnost.[/quote]

Pol pa odidem in jim pripomnim, da bom zaprl vrata da majo lahko swinger party….

pa je 😉

Sicer pa kaj podobnega se meni še ni pripetilo…

Saj sem po pol ure tudi odšel.
Če se še navežem na temo, se mi zdi da je nekje 80% folka mojih let +/- nekaj let (od 20 do 32 let) poparčkanih. Problem je že najti osebo, ki je samska. Zato razumem avtorico.

Saj sem po pol ure tudi odšel.
Če se še navežem na temo, se mi zdi da je nekje 80% folka mojih let +/- nekaj let (od 20 do 32 let) poparčkanih. Problem je že najti osebo, ki je samska. Zato razumem avtorico.[/quote]

Kje pol vi gledate…..

wtf

Jaz poznam vsaj 20 punc ki so stare približno 25 let in so samske…..

Sploh pa eni znanci so nekoč rekli, da partner ni ovira, je samo podatek 😛 😛 😉 😉 😉

Nekaj za ženske, 😀

http://9gag.com/gag/anYWrr0

Zase vem da bi mi šlo zelo na živce, v kolikor bi me nekam povabili pa bi tam bil edini samski. Ker parčki tam se zagotovo ne bi samo gledali.[/quote]
Verjetno res ne. Mogoče bi se celo pogovarjali še z drugimi pari. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, meni so tudi te zadeve mimo. Razne poroke, abrahami, zabave. Vsi sami pari pa prideš tja kot tako tele in te vsi sprašujejo kako, da si samska. Ne samo 80%, ampak res skoraj vsi nad 30 so poparčkani na takih zadevah. Mogoče se najde kaka ločenka. Ostalo pa sami pari. Jaz se tudi izogibam, če se le da, takim zadevam. Samske so tam ponavadi le kake starejše vdove in seveda jaz.

Ma sem hodil na poroke in so mi stare kazale s prstom. “vidis ta je nasledni”

Pa so si premislile in nehale.

Ko sem zacel kontra delati na pogrebih.

Imam sluzbo . Placano stanovanje . Dva avtomobila .26 let. Zakaj samski ?
Ker me opazijo in obirajo same lovace. Raj sm sam . Tistih deset dek poscanga špeha ni vredn muk in trplenja

Sploh pri teh mesnicah k jih imamo vse okoli nas kajne 🙂

to pomeni lahko dvoje: imaš (sorazmerno) premožne starše, ki so ti vse gatili v rit (zakaj za vraga kdorkoli rabi 2 avta???), ali pa dilaš kakšno nelegalno sranje.
tudi v mlajših (primernejših) letih nobena normalna verjetn ne bi hotela bit s takim tipom 🙂

In ti se imaš za normalno ? lol

Bolani ljudje nam razlagajo kaj je normalno in kaj ni. Ta forum je res neverjeten včasih.

in od kje si razbral, da sem govorila o sebi? 🙂
nobena od simpatičnih uravnovešenih pridnih punc pač ne hodi ne z razvajenčki, ne s kriminalci, to so dejstva.
da bi ga jaz skenslala pa zadostuje že njegov odnos “vse se palijo na keš” :))) pač nočem razočarat nekoga, ki bi imel od mene taka pričakovanja, ki jih ne bi mogla izpolnit 🙂

in od kje si razbral, da sem govorila o sebi? 🙂
nobena od simpatičnih uravnovešenih pridnih punc pač ne hodi ne z razvajenčki, ne s kriminalci, to so dejstva.
da bi ga jaz skenslala pa zadostuje že njegov odnos “vse se palijo na keš” :))) pač nočem razočarat nekoga, ki bi imel od mene taka pričakovanja, ki jih ne bi mogla izpolnit :)[/quote]

Te je možno spoznat 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close