Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Te “zahteve” so njihov obrambni zid pred novimi razočaranji. Bolj je bila razočarana, višji zid si zgradi. Zdaj, če si dec, ji boš pokazal, da si vreden zaupanja in potem se počasi tudi ta zid sesuje. nesamozavesten tip pa se “zahtev” ustraši in niti ne poskuša.

Če je zid še svež, bo verjetno težje, kot če je že star in dotrajan. :)))))

Te “zahteve” so njihov obrambni zid pred novimi razočaranji. Bolj je bila razočarana, višji zid si zgradi. Zdaj, če si dec, ji boš pokazal, da si vreden zaupanja in potem se počasi tudi ta zid sesuje. nesamozavesten tip pa se “zahtev” ustraši in niti ne poskuša.

Če je zid še svež, bo verjetno težje, kot če je že star in dotrajan. :)))))[/quote]

Kako lepo si opisal sebe:)).

Če je zid še svež, bo verjetno težje, kot če je že star in dotrajan. :)))))[/quote]
Vendar ji ta zid nič kaj dosti ne pomaga, razen tega, da ima več možnosti, da ostane samska.
Če želi spoznati kakšnega boljšega partnerja, ki bo bolj ustrezal njenim željam, bo morala narediti prej pri sebi določene spremembe, da bo takšnim moškim sploh zanimiva ter jih sama prepoznala.

Če je še zid svež, potem so na MONu. 🙂 Ko bo zid star in dotrajan, jih ne bo več na MONu. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tudi jaz sem 30+ in samska (in glede teorij o šolanosti – VII. stopnja). Vedno sem se bala veze oziroma bolj nesrečne ljubezni. Zdaj se pa bojim, da sem se že preveč navadila na samsko življenje. S prijatelji se vedno hecamo, da bom vsaj za začetek potrebovala fanta, ki bo veliko na službeni poti.

Ali pa vezo na sluzbeni poti, lol

Hm, Dater, to je bolj težko izvedljivo, ker je službenih poti zelo malo, če pa že, sem pa obkrožena z ženskami. Mogoče bi pa mogla zamenjat službo! 😉

ali pa usmerjenost 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ali pa usmerjenost ;)[/quote]

Probaj ti, pa poročaj, če se da :)))

Probaj ti, pa poročaj, če se da :)))[/quote]
Če si biseksualec, z usmerjenostjo nimaš težav. 🙂

To pišem na splošno, ne zdaj za koga tu gor.

Jaz nimam problema zgornje uporabnice 🙂

Torej ni potrebe

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz nimam problema zgornje uporabnice 🙂

Torej ni potrebe[/quote]

Za vsak slučaj, nikoli se ne ve 🙂
Če bi bil BI, imaš večjo izbiro :)))

Kakšni tipi ljudi so samski?

Samskost ni pogojena z osamljenostjo.

Konkretni odgovor: me en qurc briga.

Meni je smešno, kako se vezani in tisti z otroci obremenjujejo in ukvarjajo s samskimi. To je še posebej vidno na SČ. Če imate tako lepa življenja v paru in tako fenomenalne otroke, ki so najpametnejši na svetu, potem se ne ukvarjajte z drugimi. Mene družine z otroki sploh ne zanimajo. Naj živijo kot jim paše. Edino, če bi izvedela, da se nad otrokom izvaja psihično ali fizično nasilje, bi starša prijavila policiji. Torej, mind your own business.

kaj pa če samska oseba izvaja nad sabo psihično in fizično nasilje, kam se to prijavi? ali samski delujete po principu šuti i pati? vsi verjetno ne, ali pač?

kaj pa če samska oseba izvaja nad sabo psihično in fizično nasilje, kam se to prijavi? ali samski delujete po principu šuti i pati? vsi verjetno ne, ali pač?[/quote]

Se mi zdi, da si malo preveč šunke in pirhov pojedel. :))))

Pa je razvidno že na prvi pogled, kdo je samski in kdo vezan ? 🙂

kaj pa če samska oseba izvaja nad sabo psihično in fizično nasilje, kam se to prijavi? ali samski delujete po principu šuti i pati? vsi verjetno ne, ali pač?[/quote]

Se mi zdi, da si malo preveč šunke in pirhov pojedel. :))))[/quote]
se mi zdi da se samo malo hecaš zgoraj, ampak jaz te resno sprašujem, namreč med samskimi je veliko samo destruktivnega obnašanja, od zlorabe alkohola, drog, ponočevnja, ukvarjanje z ekstremnimi športi, predrzne vožnje v prometu itd…se ti zdi, da se je treba ob takem vedenju vstran obrnit ? se ti ne zdi, da je pri vezanih ljudeh tega manj?

Pa je razvidno že na prvi pogled, kdo je samski in kdo vezan ? :)[/quote]

Za nekatere je razvidno, ker so sami povedali (ti, On_ marko ipd.)

Vprašaj policaje, ki ponoči poročenim pijancem, ki tepejo žene, položnice pišejo, kako oni dojemajo razliko med samskimi in nesamskimi.

Pa je razvidno že na prvi pogled, kdo je samski in kdo vezan ? :)[/quote]

Za nekatere je razvidno, ker so sami povedali (ti, On_ marko ipd.)[/quote]
To že. Vendar Antilopa omenja debate na SČ in dvomim, da omenjene osebe sodelujejo na SČ:

Tole je pa precej….spolzki teren in je težko postavit mejo kaj je psihično nasilje, če je že fizično nas. očitno.
Kako pa se vezani ukvarjajo s samskimi, na kak način? O_o
A če ti tu odpišem sem če prekoračil mejo?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tole je pa precej….spolzki teren in je težko postavit mejo kaj je psihično nasilje, če je že fizično nas. očitno.
Kako pa se vezani ukvarjajo s samskimi, na kak način? O_o
A če ti tu odpišem sem če prekoračil mejo?[/quote]

On, nehaj se delat Francoza in pejt na SČ, tam pa boš prebral tisto o čem govorim. Vsak dan je odprta kakšna tema o samskosti. Ena avtorica jamra celo, da ni bila povabljena na zabavo, ker je njena sorodnica mislila, da se bo slabo počutila kot edina samska v družbi. Če je to res, se morajo vezani vprašati, zakaj domnevajo, da se bo samski kar slabo počutil v družbi. Saj ni otroška rojstnodnevna zabava. Je pa precejšnja krivda na avtorici, če že daje vtis, da se v takšni družbi slabo počuti in če se ne zna vključiti v debato. Tudi samski se morajo znati poigrati s kakšnim otrokom, čeprav sami otrok nimajo. Torej, če je nekdo samski in se ne obnaša kot marsovec na Veneri, potem nihče ne more sklepati, da se bo v neki družbi slabo počutil zgolj zaradi njegovega statusa. Tako sklepajo le ljudje s predsodki in pri takih je lahko samska oseba srečna, da se z njimi ne druži. Mogoče pa je bila ta samska ženska že tarča neprijetnih komentarjev in vprašanj v družbi in zato sorodnica meni, da se ne bi dobro počutila.

No kar se samskosti tiče lahko povem, da sva se z ljubico odločila, da poskusiva še enkrat. Torej spet bo luštno 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Prav srečna sem za vaju z ljubico. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close