Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Joj, mtjaži, zdaj si me pa razkrinkal, le kaj bo, ko bo mož prišel domov.

Saj če ima prave kromosome ji bo z nekaj sreče uspelo brez operacije in šivanja…… 😉

Ps
Matjazko ti pa si en špilferderber…. :))))[/quote]

Če bi bila moški, bi operacija uspela, da bi raje odvzeli kaj, tako kot pri Salome, kot pa dodali, pa še one pripomočke za čvrstenje vaginalnih mišic bi dobila. 😀 Ti bi ji zelo prav prišli tudi sedaj, če ni sreče z moškimi – ker potem zapolnjuje to “praznino” na nekonstruktiven način s fantazijskimi zgodbicami na MONu v našo čast, ko moramo čitati te njene mehiške nadaljevanke v 1000 izvedbah, kjer se kot glavna igralka preizkuša v različnih vlogah: trpinčena ženska alkoholika, nesrečna samska ženska, obdana s samimi luzerji, adrenalinska športnica in avanturistka, ki prestraši moške mile jerice, družbeno zapostavljeno dekle iz ruralnega okolja, močnejša neatraktivna ženska, fuka željna medkolegialna svingerica, kmet brez ženske… Morala bi pisati v kakšen rumeni tabloit “Micka svetuje”, tu pa vedno v delovnem času meče svoje literarno umetniške bisere forumskim svinjam. :)))

Če s formuskim štepanjem postov dobi to, kar rabi, dvomim. Štepanje že, vendar to ni tisto pravo štepanje, ne seda prav… 😀 Mogoče bi ji kaj konkretnega ponudil Katenjkin nadangel Gabriel in se je usmilil, če se je bog v moškem noče. 😀

Ronka, uživaj! Po možnosti z moškim!!!! ;)))[/quote]Kaj si ti nor? Ne bo dala Kat. nadangela eni taki in tudi nadangel ni bedast, da bi zapustil Katico dokler ona tako goreče moli k njemu :)))
Tako, da ronka v 1000 in 1 izvedbi in vsi njeni pomočniki/ce še vam ne bo zmanjkalo kurjave in para iz kotla bo poganjala to mašinerijo. 🙂

Ps
Ronka je očitno postala prispodoba za rumeni tabloit “Micka svetuje” tega foruma in nima prave veze s certificirano ronko ali pa jaz preslabo poznam zakulisje, kar je še bolj verjetno 😉 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če bi bila moški, bi operacija uspela, da bi raje odvzeli kaj, tako kot pri Salome, kot pa dodali, pa še one pripomočke za čvrstenje vaginalnih mišic bi dobila. 😀 Ti bi ji zelo prav prišli tudi sedaj, če ni sreče z moškimi – ker potem zapolnjuje to “praznino” na nekonstruktiven način s fantazijskimi zgodbicami na MONu v našo čast, ko moramo čitati te njene mehiške nadaljevanke v 1000 izvedbah, kjer se kot glavna igralka preizkuša v različnih vlogah: trpinčena ženska alkoholika, nesrečna samska ženska, obdana s samimi luzerji, adrenalinska športnica in avanturistka, ki prestraši moške mile jerice, družbeno zapostavljeno dekle iz ruralnega okolja, močnejša neatraktivna ženska, fuka željna medkolegialna svingerica, kmet brez ženske… Morala bi pisati v kakšen rumeni tabloit “Micka svetuje”, tu pa vedno v delovnem času meče svoje literarno umetniške bisere forumskim svinjam. :)))

Če s formuskim štepanjem postov dobi to, kar rabi, dvomim. Štepanje že, vendar to ni tisto pravo štepanje, ne seda prav… 😀 Mogoče bi ji kaj konkretnega ponudil Katenjkin nadangel Gabriel in se je usmilil, če se je bog v moškem noče. 😀

Ronka, uživaj! Po možnosti z moškim!!!! ;)))[/quote]Kaj si ti nor? Ne bo dala Kat. nadangela eni taki in tudi nadangel ni bedast, da bi zapustil Katico dokler ona tako goreče moli k njemu :)))
Tako, da ronka v 1000 in 1 izvedbi in vsi njeni pomočniki/ce še vam ne bo zmanjkalo kurjave in para iz kotla bo poganjala to mašinerijo. 🙂

Ps
Ronka je očitno postala prispodoba za rumeni tabloit “Micka svetuje” tega foruma in nima prave veze s certificirano ronko ali pa jaz preslabo poznam zakulisje, kar je še bolj verjetno 😉 :)[/quote]Ah nadangel gabrijel, edini subjekt mojega češčenja, čeprav jaz nisem njegova edina oboževalka, in je vse kar mi izkazuje, navidezna zvestoba v zabluženih sanjah…
Ta predlog s tabloidom micka svetuje pa ni napačen, se mi zdi, da bi rabili še kak podforum glede na to, da se celo stari pisci pustijo zmesti od ženske, ker preslabo poznajo zakulisje.. On_ pa saj to ni prvič, da te je ženska speljala na svojo pot in si padel spričo njene psihologije oziroma ker je nisi zadosti ubogal (?)
matjažko ima prav… verjetno je dolge ure s pronicljivim branjem in potrpežljivo vztrajnostjo zbiral podatke o samskih ženskah tega foruma, zdaj pa se jih urejuje z raznimi matematičnimi algoritmi, da bo potem lažje delal sql poizvedbe… moram reči, da se prilično skladajo z mojimi tabelicami…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

No,vidim, da ste malce zašli od teme, ki sem jo načel. Res sem rekel, da je na podeželju veliko samskih moških med populacijo srednjih let. Res je tudi, da punce z vasi odhajajo v mesta, kar bi lahko bil vzrok temu da je na vasi veliko samskih in da punce pač nočejo priti na kmetijo, ker je življenje težko. Hotel sem pa povedati nekaj drugega. Napisal sem, da je na podeželju veliko samskih moških starih okoli 50 let,fantov med 20 in 30 let pa skoraj ni samskih. Razmišljal sem kaj bi lahko bil vzrok temu. Napisal sem, da je pač omenjena generacija šla večinoma delat s15, 16 leti in jih je zelo malo odšlo nekam študirat. Tu nisem mislil, da so pač vsi ostali doma na kmetijah ampak da jih je večina odšla delat v tovarne, nekateri so šli za vajence h mojstru in se naučili kake obrti npr. za zidarje, kovinarje ipd. Nekateri so šli v poklicne šole…Zelo malo pa jih je šlo v srednje in na fakultete. Treba je pač vedeti, da so bile takrat možnosti za zaposlitev – tudi za tiste z OŠ izobrazbo veliko večje kot danes in tudi zaslužek ni bil tako mizeren. Poleg službe so opravljali tudi dela na kmetiji…Veliko teh fantov je hodila tudi na žure, poleti so šli tudi na morje, pa so vseeno ostali samski. Večina le-teh tudi ne obdeluje več kmetije, ampak so stroje prodali in pač hodijo v službo.Živijo torej kot njihovi kolegi v mestu. Poskusil sem najti vzroke zakaj je pa večina mladih na vasi nad 20 let že v parih in celo oženjenih. Tu se nisem posluževal nobenih statistik ampak sem samo logično razmišljal s svojo glavo. Kot rečeno mladi- tudi na podeželju odhajajo vsi v mesta študirat,no vsaj velika večina kar je logično saj dandanes s končano OŠ ne moreš iti niti WC čistit. In logično je tudi da je v mestih veliko lažje dobiti partnerja že zato ker se pač vsakodnevno srečujemo z veliko ljudmi in je tudi izbira dokaj velika. Tako pač je. lp

Saj to temo smo že x krat prežvečili, sedaj na strani 21 samo še utrjujemo znanje, ponavljamo….. repetitum is matre studiorum ;) Ni prvič in tudi ni zadnjič…. Ženske imate pač to moč nad nami, da nas lahko speljete na še tako tanek led, vejo in to večkrat…. saj to se ponavlja že od tiste prilike iz raja, jabolko in te reči…. 😉
nisi zadosti ubogal ubogat bi moral drugo žensko, ki me svari pred pogubo pri pripadnicah njenega spola? 😉 Pri njej bom pa varen, a ne? :)))

Mi je oni dan ena napisala, da mi seka pa nisem vedel kaj, no sedaj se je pa le zlomila tista zasekana veja :)))
Eh, kaj bi se sekiral saj sem že vajen pa nekako se mi (še) uspe ujet, da padem na noge 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj kažejo tvoje tabelice?

Kaj kažejo tvoje tabelice?[/quote]O čem se je pa pisalo v službenem času?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj kažejo tvoje tabelice?[/quote]O čem se je pa pisalo v službenem času?[/quote]

Jih imaš za vse forumaše?

O čem se je pa pisalo v službenem času?[/quote]

Jih imaš za vse forumaše?[/quote]Zate je še blank space…

Jih imaš za vse forumaše?[/quote]Zate je še blank space…[/quote]Da sem jaz na tvojem mestu bi se tudi tako zlagal……. :)))))))

Zate je še blank space…[/quote]Da sem jaz na tvojem mestu bi se tudi tako zlagal……. :)))))))[/quote]hja pametnejši odneha, še prej kot mora lagati… kaj pač morem a ne…

Kakšne samske pa vi opažate?

generalno gledano, opažam med samskimi več čudakov, kot med vezanimi.

hja pametnejši odneha, še prej kot mora lagati… kaj pač morem a ne…[/quote]Odnehala nisi :)))
Kaj le lahko to pomeni?….. 😀

hja pametnejši odneha, še prej kot mora lagati… kaj pač morem a ne…[/quote]Odnehala nisi :)))
Kaj le lahko to pomeni?….. :D[/quote]Da izjema potrjuje tisto pravilo…

Sem punca..stara 27-let. Imam obraz za naslovnice..grda nisem. Vem da nisem zahtevna..prav nasprotno.. Zelo preprosta sem. Vendar..v druzbo ne hodim…rada sem.sama..vendar seveda ne vedno. In ja..sem samska ze lep cas. Doma iz Lj.

Je to oglasno sporocilo?

Taka kot Mujo
ljubav trazi , boga moli da ne nadze 🙂
.
.

In…… čakaš da bo na vrata potrkal preprosti fant in ti rekel da si mu zelo všeč ker te še nikoli ni videl in se mu nikoli nisi nasmejala in nikoli ne gre šven ter se nikoli ne socializiraš ter te nezno in prijetno poljubil

in potem se izpiše na zaslonu THE END in se prikaže igralska zasedba

Jah romantične komedije je konec ljuba moja treba nazaj v postlo brat naslednji roman!!!!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Še neki, večni študenti pa to, ne misl d je to smešn, si lohk še kako izobražen pa težko dobiš zaposlitev. Vsak je lohk kdaj večni študent v tem oziru,poznam velik takih ljudi. Pa še neki jst pa poznam velik samskih pa niso s kmetij,tko da ne vem kje živiš?? Edin če si res kje na takem kraju, da je pač bolj tako. Drugač pa ponavad tut če mal spiješ je koristno, ker ti da pogum recimo,da spoznaš nekoga, kjer ti že v mislih govori, da enostavno ne veš če si ga vreden, oziroma njegove/njene lepote. Nekako se morš bolj znat cent in se zavedat, da tut tiste “nedostopne” ljudi se da spoznat. V bistvu je poanta samo da si odprt za pogovor in imeti pravilen dostop, ter željo spoznat nekoga, odprtost je važna. Ampak za nas je značilna ravno zaprtost in to d se grupiramo po skupinah,ter potem znotraj teh iščemo ljudi, kar je precej zgrešeno. Težava je će te skupine nimaš,takrat v bistvu iščeš pot iz samote in nove ljudi. Žal pa veliko ljudem,tudi meni to ne gre najbolj od rok in taki ljudje so ponavad “nekaj” časa sami.

Tako je, najslabša je zaprtost. Kdaj pa kdaj podariti nasmeh ali samo spregovoriti s čisto naključno osebo je dovolj da se začnejo stvari premikati. Je pa od začetka težko, če tega nisi navajen.

[url=https://kriptocoin.si/]https://KriptoCoin.si/ [/url]- Priložnosti s kriptovalutami

Samske ženske na spoznavnih portalih trobijo, da želijo spoznati fanta, visokega vsaj nad 180 cm (a pa vi poznate statistiko koliko je takih?), tukaj se je pred kratkim ena razpisala, da mora imeti svoje stanovaje, ki si ga je sam prislužil in ga (berite pozorno: NI DOBIL OD STARŠEV ALI STARIH STARŠEV) (a pa vi veste koliko % mladih do 30. leta ima danes tako stanovanje?), poleg tega pa je visoko izobražen (res, da je danes že standard oditi na faks, ampak koliko % vseh mladih pa res konča faks? Pa tudi ni isto ali je študiral strojništvo ali FDV, ampak to je že razširjanje teme..

Fantje res, da izbirajo predvsem z očmi, ampak takih pogojev ne postavljajo. Visoko izobražen bo dal možnost tudi puncam s srednjo šolo in brez denarja.

Vsa ta pričakovanja in to v času, v katerem se nahajamo, a se vam zdi to normalno? Lepo vas prosim, bodite REALNI! Že v enem drugem postu sem napisal, da če želite kdaj spoznati človeka, s katerim boste zadovoljni, nehajte postavljati toliko zahtev hkrati, katerim je zelo malo verjetno, da bo kdo ugodil. Obupane samske ženske, morda tudi na zunaj manj privlačne in zelo sitne, lahko kar postavljajo visoke zahteve, da se s tem tolažijo, ampak na dolgi rok si pljuvajo v skledo in same sebi odrekajo srečo.

Tudi jaz si marsičesa želim in če bi menil, da lahko vse to hkrati tudi dobim, bi postavljal temu primerne zahteve. Ampak treba je biti realen in praktičen.

Če nebi mislil, da so nekateri s svojimi zahtevami in pričakovanji resni, bi zagotovo prišel do zaključka, da se delajo norca iz vsega. To, kar se dogaja na spoznavnih portalih, ni iskanje partnerja, niti iskanje sorodne duše, ampak AFNANJE! Pa brez zamere iskalci pozornosti (attention whores), vi ne spadate v to kategorijo, vi ste posebej, saj smo vas že tako vajeni povsod.

Današnji moto je: veliko zahtev, veliko ponosa, nič odgovornosti. Kar nadaljujte v tej smeri, kar, ampak boste to drago plačali. Ah ja, morda se pa še zavedati ne boste hoteli in boste do konca življenja krivili nasprotni spol. Tudi prav.

Dobro jutro Slovenija!

Ženska, ki točno ve, kdo je, kje stoji, kaj hoče, torej da je odločna in zna realno oceniti sebe in druge (moške), dobi tudi moškega po njeni izbiri brez najmanjših problemov. In takšne se nikoli ne pritožujejo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res je.. In tudi ne čakajo po 3 leta na ona-on, da se bo priklikal njihov princ na belem konju. Marsikatera izmed takšnih se niti ne rabi prijavljat na online zmenkarije. Ko pa pride mimo samozavesten “pravi dec” in jo tako obrne, kot je ni še noben, pa marsikatera zahtevica (glede cm ali pa izobrazbe) na enkrat ne velja več..

po prebiraju tega in podobnih forumov, bi rekel, da o tem dvomim, sicer sem mlajsi (26 let=, ampak ko gledam kaksne teme v rubriki nezvestoba in podobno, me do odnosov mineva. Pa kljub temu, da si zelim otroka ali 2, pa pogledas teme pa se vprasas zakaj bi privoscil trpljenje sebi ali otroku, statisticno se loci itak 30% parov.

(mogoce kateri samski v razmislek)
Bi pa dodal pred mano ko je nekdo pisal, da imajo zenske na internetu previsoke zahteve. Ne vem ali zenske vecinoma copy-pastajo ali pa je tako, da so vecinoma samske z temi zahtevami, ker jih pac normalni izobrazen moski niti od blizu ne bo povohal.
In ne ne govorim tukaj o zgoraj omenjenih zahtevah ampak bi rekel cez palec,da ce gledam kaksne portale 80% v profilu iscem vernega moskega, vecinoma kar poudarek na temu.

Zdaj ali je to ker mislijo, da kristjan ne vara, ne laze in ne tepe? Me kar zanima koliko je kaj visok % teh moskih v raznih temah na tem forumu, ki so varal, izvajali nasilje nad partnerko ali zapustili, ko je bila noseca (ali kmalu po porodu), ki bi se izrekli za verne.
Ali je to zaradi vzgoje? Oziroma je zenskam res toliko do tega, da se otroka sili v vero in more hodit k verouku in k masi?
Navsezadnje je na starsih, da otroka poducijo o vrednotah in morali in ne na cerkvi in soli. Sola je tam da uci in ne da vzgaja!

Nisem se v zivljenju naletel, da bi mi zenska rekla, da je to zahteva preko katere se pac ne more.
Po prebiranju interneta pa prihajam, do spoznanja, da je marsikatera zenska ze na meji fanatika, da ne govorim o zenski, ki je napisala, da je ponosna kako dobro je vzgojila otroke, da so ti mislili samozadovoljevanje nekaj slabega in zviska gledali na ostale, ki niso verni in ne hodijo k masi…

Ne me narobe razumeti, ne zelim provocirati. Zanima me samo zakaj ta pogoj? Zelim, pa opozoriti nekatere samske, da je to zelo odbijajoce in nikakrsno zagotovilo, da bo moski, ki je veren tudi dober moski/moz/oce.

To pomeni, da imaš samo po statistiki 70% možnosti, da ostaneš skupaj. Meni se to zdi veliko. Se ne zanašaš na statistiko ali na sebe?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close