Kakšni tipi ljudi so samski?
Torej še vedno nisi odgovoril kako pozornost ti namenjaš garderobi in zakaj ne nosiš neudobnih čevljev in oblekc? Menda to moti pri ženskah, če nimajo visokih petk in če niso v neudobnih oblekicah? Sem radovedna kako se ti oblačiš. Domnevam, da udobno. Ampak, da bo ženska dobra zate pa se mora neudobno oblačit? Posebej zate, ti pa vedno udobno oblečen in obut?
Negi kože: koliko pudra pa uporabiš, da prikriješ napake svoje kože? Aja nič? Ženska pa mora? Kako pogosto pa greš h kozmetičarki? Kako pogosto si barvaš in lakiraš lase? Hm, se bojim, da bolj redko, ampak ženska pa bi morala vse to narediti zate?
Torej glede na tvoje pisanje lahko sklepam le to, da bi morala ženska zate narediti kup stvari, ki so njej muka in neudobne, celo zdravju škodljive (recimo obutev in garderoba, ki je povšeči moškim, je pogosto nezdrava za ženske).
Hja, sklep je tak, da taka ženska noče vse to pretrpeti za nekega moškega in raje ostaja samska.
Kaj bi imela od takega moškega? Da bi morala zanj toliko naredit, on pa zanjo nič?
Ma dej preprosta punca no ne delat iz žensk takih žrtev. Menda pa ja imamo kaj svobodne volje in celo svobodnih želja in kakšno stvar pa menda naredimo tudi sebi na ljubo ali vse in samo za moške? Ne moreš pisati o absolutizmu, ker vse pač nismo enake. 🙂
Saj se ti ni potrebno zanimati za moške, ki ne bi zate naredili nič. Zakaj bi se? Torej začni se zanimati za tiste, ki se zanimajo zate. Ali to potem pomeni, da bi obula tudi kakšne petka kdaj? 🙂
[/quote]
Če boš jamrala, se delala žrtev (moških), obirala (moške) in negodovala pod X niki (nad moškimi) ,te ziher noben ne bo povohal oz. “nate****”, tudi iz usmiljenja ne, ker takšne ženske so/ste zoprne, ki vam nič ni prav, ni mogoče v ničemer ugoditi oz. zadovoljiti (ne čustveno in ne spolno), če povsod iščete dlako v jajcih in tarnate. Si razmišljala, da bi se vpisala v klub ženskih žrtev moških ali pa šla v semenišče za redovnico, boš mogoče tam našla duševni mir, pa še ličit se ti ne bo treba – en navidezni problem manj izmed tisočih pritožb, tako da ti ne bo treba pisati 100 postov na iste viže, nonstop. Delaš (si) probleme tam, kjer jih ni, potem pa misliš ,da bodo perfektni moški iz zraka padli naravnost v tvoje naročje, čeprav jih preziraš. Nihče ni v to prisiljen, da si poišče partnerja! Lahko si sama. Problem zate? Očitno ja – i nto v nakopičeni slabi volji nad moškimi, ki so ti tako blizu, a hkrati tako daleč….
Kateri ne paše, se pač ne liči? Kdo je v kaj prisiljen? In ženska, ki ne dobi stalnega moškega, niso kriva ličila, ampak njen (nemogoč) karakter, ker ne zdržijo dolgo. Tu je začetek problema, ni problem “kakšni so moški”, problem so znotraj nas. Zdaj pa naštepaj spet 100 postov z različnimi niki in vedno z isto tematiko, da se človek res naveliča…
A sicer bi moralo moškega, za katerega se zanimaš, skrbeti? A naj bi bilo ravno nasprotno? Žensko zanimanje bi moškemu moralo prijati. Obratno pa prav tako, če gre res za zanimanje.
O matjazi, ti si pa res jezen, ker te nobena noče in se potem usajaš tu gor. Kaj sem ti kaj na rep stopila?
Kako sva si podobna. Oba samska ti tako idealen, jaz po tvoje tako nemogoča, samska pa oba. Pa ne, da mogoče ti nisi tako idealen kot misliš, da si :)? Ja, če bi bil tako idealen kot misliš, da si, bi našel kako žensko :).
Vsak moški želi, da se ženska kdaj uredi zanj: naliči, obleče kiklco, da gor štikle in tako naprej. Saj čisto ok, če je ženska preprosta, ampak, če se pa nikoli ne uredi pa hvala lepa.
Te rekreativke in športnice in tako naprej čisto pozabijo, da ženska mora it kdaj pa kdaj h kozmetičarki pa kdaj pa kdaj kaj lepega obleči pa se lepo napravit.
Kak karakter, videz je prvo kar moški opazimo. In grdih bab pač nočemo, čeprav imajo lep karakter.
Tvoja virtualna ljubica se res ne pritožuje, ker je pač virtualna.
K sreči nisem kraljična in niti pod razno nikoli ne želim biti.
Princi mi nikoli niso sedli. Mene zanimajo le moški, ne pocukranci.
Poroke me niti malo ne zanimajo.
Princi niso moški, ampak ravno tako resnični kot tvoja kraljična.
Zbudi se iz pravljic. Danes ni več čas, ko bi ženske čakale doma in čakale, da jih kdo poroči. In naredi otroka in konec pravljice. Bljak.
Moja se ne pritožuje nad kraljem Matjažem. :))) Ti si pa še daleč od kraljične . ker prvo te mora princ zasnubit, ptoem pa poročit. 😀 Ampak princi so , saj veš, najslabše, kaj si lahko predstavljaš – MOŠKI! ;))
PS: Lezbijke so večini moškim všeč. :D[/quote]
Moja se ne pritožuje nad kraljem Matjažem. :))) Ti si pa še daleč od kraljične . ker prvo te mora princ zasnubit, ptoem pa poročit. 😀 Ampak princi so , saj veš, najslabše, kaj si lahko predstavljaš – MOŠKI! ;))
PS: Lezbijke so večini moškim všeč. :D[/quote][/quote]
Ne, danes čakajo ženske da bodo same v zrelih letih posedale skupaj s Svetlano Makarovič s kupi mačk ob kavici z grenkim priokusom in bemtile oz. izlivale nezadovoljstvo nad celim svetom. :)))
Veš kako je kralj matjaž z virtualno kraljico, nismo vsi po tvojem kopitu, smo tudi ljudje, ki ne pijem ne kave in ne kadimo. In ste ljudje, ki imate doma virtualne kraljice in se imate za kralje. Samo kaj, ko samo virtualne ženske še marajo kralje.
Mi je pa zanimivao, da ti je poroka tako zelo pomembna. Upaš, da boš tako ugajal ženskam, če bo nabijal o poroki?
No, potem pa upam, da ne čakaš in tudi narediš kaj za to, da te bo moški zagledal. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.