Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Nekaj drugega prej opazijo. 🙂 Saj te menda ne bom učil abecede, kaj moškim pri ženskah vzbudi pozornost. Naličenost zagotovo ne. 😀 haha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Rekreativke, upam, da se zavedate, da je tako prvo kot drugo pomembno. Tudi urejena in obrazu primerna frizura, čist obraz brez mozoljev, ipd, elegantna, celo seksi, obleka, obutev, perilo, itd.
Marsikatera rekreativka lepega telesa, a morda manj lepega obraza, se nekako zapusti in preide v drugo skrajnost, kjer se ni vredno prav nič potruditi za privlačnost embalaže.

Ti skrbiš zase? Za “embalažo”, tako kot si tu navedel pa za telo? Ali imaš do žensk drugačne kriterije kot do sebe?

Ti skrbiš zase? Za “embalažo”, tako kot si tu navedel pa za telo? Ali imaš do žensk drugačne kriterije kot do sebe?[/quote]
Si se prepoznala v napisanem?

Oh, brez skrbi, da se nisem! Jaz skrbim zase- tako in drugače.
Grem se pa stavit, da ti ne. Res se grem stavit.

Bi jo izgubila.

Bi jo izgubila.[/quote]Dvomim, da bi jo res, ker njena pravila so njena pravila o “skrbi zase” in ti jih še ne poznaš 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bi jo izgubila.[/quote]Dvomim, da bi jo res, ker njena pravila so njena pravila o “skrbi zase” in ti jih še ne poznaš ;)[/quote]
Na grobo sem jih kar jaz definiral, a ne? Skrb tako za za telo kot embalazo. To, da ima ona posebne kriterije, pa sploh ne dvomim… 🙂

Resnica.

Moški glede svojega videza ne moremo goljufati. Ženska pa je praktično vsaka, ki jo zunaj vidiš, ena taka umetna kao lepotica.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Naravna lepota je odsev zdravja, dobrega počutja in pozitivne energije. Pride pa z zdravim načinom življenja, ne pa s pomočjo ličil in barvanja las. 🙂

Robi, kaj pa če so ličila in barve iz naravnih materialov? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še vedno so ličila. 🙂

Shit a ne, a vi ste še vedno tle lol Sem mislila da ste samo ob poletnem času prisotni pa očitno dežurate 24/7.

Kolk se vam da!!!!!! Yaooooo

Vesela sem, da sem ženska:).

In če je ženska taka kot pišeš, bo ostala samska, bo težje dobila službo in tako naprej. Določene službe preprosto pričakujejo, da prideš tako in tako urejena.
Moški padajo na ženske, ki so v petkah, ki so tako in tako napravljene… pišejo na MON, da so jim všeč preproste ženske, reala pa pravi pvosem drugače :).

Vedno, ko se moški spravite nanealičene ženske v spodnjem stilu, se vprašam, če se kdaj pogledate v ogladelo?
Boomer, kaj narediš za svojo kožo na obrazu? Kako prekriješ napake kože? Si tako lep, da tebi tega ni treba, ženske smo pa tako grde, da to moramo storiti?
Malce samokritičnosti, prosim.

Pa saj za to gre. Bolj ko so kritični do žensk, slabše sami izgledajo. Ponavadi je tako. Projekcije (tisti del, ki ga pri sebi prezira, projicira v ženske).
Saj urejeni moški imajo tudi kriterije, samo normalne. Ne dlakocepijo. Kolikokrat lahko vidiš urejega, lušnega tipa z nekje povprečno žensko po enih merilih. Zanemarjeni, predebeli pa sanjajo o naličenih manekenkah. Ki zna še kuhat zanj po možnosti. V glavnem: perfect woman 😉

[/quote]
Dvomim, da ravno padamo na njih. Saj ne rečem, da ni lepo pogledat urejene ženske, vendar za vsako urejenostjo se skriva tudi duša in na koncu je pomembna predvsem tista. Za kaj resnega seveda.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]Ženske ne bodo nikoli enakopravne z moškimi vse do takrat dokler ne gredo na ulico plešaste, s pivskim trebuhom in pri tem še naprej verjamejo, da so takšne všečne nasprotnem spolu…… 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

haha 😀

Točno tako.

[/quote]
Obstajamo takšni in drugačni moški. Res pa je večina takšnih, ki padajo na petke in naličenost. Nismo pa vsi takšni.
In če si sama takšna, da ti ustreza preprostost, je vseeno bolje, da takšna ostaneš. Če boš začela igrati neko vlogo moderne ženske, boš še bolj nezadovoljna s sabo, ker to več ne boš ti.

[/quote]Ženske ne bodo nikoli enakopravne z moškimi vse do takrat dokler ne gredo na ulico plešaste, s pivskim trebuhom in pri tem še naprej verjamejo, da so takšne všečne nasprotnem spolu…… 😉 :)))[/quote]

Oh, kako nebogljeno to zveni v slo, v srh veliko bolj sočno. V vsakem primeru pa drži!!!

Žene neće nikad biti ravnopravne s muškarcima sve dok ne iziđu na ulicu
ćelave i s pivskom trbušinom a da su pritom i dalje uvjerene da se dopadaju suprotnom spolu.

res je to.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

[/quote]
Na vsakemu pozamezniku je, da pocne kot mu pase. Nisem tukaj, da bi sodil kaj je moralno ali posteno. Le povem kako je. Razlog, da je marsikatera rekreativka samska, je dejansko njeno zanemarjanje embalaze. Malo vec pozornosti pri garderobi, negi koze in las, ne izumetniceno licenje, bi mnogim koristilo. Gotovo tudi moskim. Ampak pri zenskah je to se toliko bolj pomembno. Kdor tega ne razume, v svojo skodo ignorira biolosko razliko med spoloma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close