Kakšni tipi ljudi so samski?
No tako slabi pa spet nismo. Vsaj ena misli, da to ni res. Če pa to veš še sam, je to povsem dovolj. 😉
Tu tipi večinoma zganjate gonjo proti urejenosti žensk. Res ste v zablodi, če mislite, da naravna lepota pride sama od sebe. Žal pri večini žensk ne. Tudi lepotice, ki jih gledate na netu, so večinoma naličene in urejene. Ženske, vse se da, če se hoče. Jamranje o slabih genih vam ne bo pomagalo.
Priznam, da če ne bi dala nič, ampak popolnoma nič nase (si ne bi urejala las, obraza, nohtov, tekla nekajkrat na teden in fitnesirala pozimi) bi bila obupna, grda je morda premočna beseda, ampak neopazna pač. Z malo truda in volje pa izgledam odlično, sodeč po pohvalah tako žensk kot moških – nikoli mi ni bil problem dobiti moškega, še otepam se jih – tudi zdaj, ko vedo, da imam fanta. Dobivam pohvale, ki jih prej, ko se nisem urejala, nisem. Tako kot najbrž večina žensk, saj ima le redkokatera vse v paketu naravno brez truda: popolno polt, ovalen obraz (ki mu pristajajo tudi lasje, zmočeni v ribniku), visoko čelo, naravno lepo oblikovane obrvi, brez dlačic pod nosom in čudežno presnovo, ki omogoča lepo postavo ob mastni, sladki prehrani brez športa.
– imam okrogel obraz in nizko čelo – nosim primerno daljšo pričesko, ki to omili, čez dan si obraz primerno osenčim z bronzerjem in ga zožam (pravilno ličenje dela čudeže)
– imam naravno slamnato kodrasto šavje na glavi – lasje si negujem z olji in si vzamem čas, da si jih lepo posušim in poravnam – če si jih ne bi, bi mi samo poudarilo okrogel obraz. Na morju in bazenu imam spete.
– brez teka in fitnesa bi bila že zdavnaj bajsa, tako pa nisem. Rada dobro jem, zato se hrani ne odrekam in sem se bolj posvetila kurjenju odvečnih kalorij, da ohranjam težo.
– imam naravno zraščene debele obrvi, tako da si jih sama oblikujem, vsak dan, če je treba.
– pri izbiri oblačil se nikoli ne oziram na modo, temveč na to, kar mi najbolj pristaja, da poudari moje boljše in slabše točke.
Moj včasih malo pojamra, ko se mažem in se mu ne da 5 min počakat, to pa je tudi vse. V končni fazi so tudi njemu bolj všeč urejene ženske.
Jaz imam samo super moške okoli sebe, recimo Robi, Marko, On_, pa še kdo bi se na tem forumu našel. :)))[/quote]
Klinc gleda takšne moške! Virtualno nedosegljivi in še realno poročeni. :)))[/quote]Matjazko kaj jo učiš krive vere?
Virtualno smo ji lahko družba (in ona naša), menda to ni greh? 😉
Antilopa hvala za tako laskavo pohvalo, lahko “vrnem”, da tudi ti nisi slaba družba 😉
Saj vem, da si težko predstavljaš. 🙂
Tolažba je ravno toliko, kot je tebi tolažba bit zanimiv večim ženskam, ki pridejo k tebi samo po nekaj, ker pač več nimaš. Ali pa imaš in ne daš, šparaš ne vem za koga. :))
Meni to pove, da sebe takšno kot si, ne sprejemaš, zato želiš to prikrit in se prikazat drugačno kot si. Človek, ki čuti nenehno željo po biti drugačen, kot v resnici je, je težko zadovoljen, saj je neprestano v nasprotju z resnico. “Sem tak, želim pa si bit drugačen”. Drugače pa mene ne moti tvoja pričeska. 🙂
Zdaj boš pa rekel, da se tvoja punca ne depilira, ne frizira, ne liči…?
Meni to pove, da sebe takšno kot si, ne sprejemaš, zato želiš to prikrit in se prikazat drugačno kot si. Človek, ki čuti nenehno željo po biti drugačen, kot v resnici je, je težko zadovoljen, saj je neprestano v nasprotju z resnico. “Sem tak, želim pa si bit drugačen”. Drugače pa mene ne moti tvoja pričeska. :)[/quote]
Hočem povedat, da če imaš okrogel obraz, želiš pa ga narediti podolgovatega, ga ne sprejemaš takšnega kot je. To pa je nesmiselno, ker v resnici bo vedno ostal okrogel, in to v sebi ves čas veš, zato je najbolj smiselno to sprejeti. Potem tudi ni več želje in potrebe po spreminjanju nečesa, kar ne moreš spremenit (v glavi). To nima veze z urejenostjo. Urejena si lahko tudi z okroglim obrazom in sploh ni dvoma o tem, da ne bi bila takšna všeč drugim. Le tvoje prepričanje je takšno, ker sodiš po sebi. Misliš, da če sebi ni si všeč, tudi drugim ne boš. To prepričanje pa na kncu res pripelje do tega, saj človek, ki se ne sprejema, je pogosto nezadovoljen. Z nezadovljnim človekom pa je marsikomu težko živet.
To razumem, da takrat, ko greš ven. Vednar se takrat, ko greš ven, naličiš zato, da boš moškim všeč in da boš sama zadovoljna.
Karkoli počnemo, počnemo to zaradi sebe in zato, da bomo sami zadovoljni…Na primer, da si moškemu všeč, vendar še to ne pomeni, da je moški zadovoljen, če te lahko samo pogleda. Tebi pa je to dovolj.
S spetimi lasmi se ne da plavat – nobenega sloga, razen “žabice”, ki pa itak ni slog.
Tek in fitnes zaradi kurjenja kalorij? Torej se mučiš.
Sužnja lastnim kompleksom. Samo, da je vredno![/quote]
V vodi imam spuščene, ko pridem ven, pa si jih spnem. V čem je torej problem?
Šport pa je nasploh priporočljiv (ne bomo tukaj tople vode odkrivali) in ne zaradi kurjenja kalorij.
S spetimi lasmi (pod kapo) se da plavat vse sloge.
Tek in fitnes in podobne zadeve so pa užitek, ne pa mučenje.
S spetimi lasmi se ne da plavat – nobenega sloga, razen “žabice”, ki pa itak ni slog.
Sužnja lastnim kompleksom. Samo, da je vredno![/quote]
Koliko žensk ima doma obute štikle? Če jih imajo, potem verjamem, da jih imajo zase, ne za druge.
Samo še nisem slišala, da bi katera hodila sama v štiklah, vedno vsaka obuje štikle, ko gre tja, kjer je bodo drugi videli.
Doma pa v copatah, trenirki, brez ličil.
Ene si še v trgovino ne upajo stopit ne da bi se naličile.
Toliko sem vredna, kolikor moških me je opazilo. Če me ne bo nihče pohvalil, opazil, potem se nima smisla urejati – v to smer razmišljanja gre.[/quote]
Sužnja lastnim kompleksom. Samo, da je vredno![/quote][/quote]
Ne treniram plavanja, tako da o plavanju, priznam, nimam največ pojma. Ga ima kdo drug več. Glavno, da si zadovoljila svojo potrebo, da napadeš internetno neznanko zato, ker je napisala, da se ji pač da rihtat.
Hja, tako nekak je to.
Pa zaradi žensk tudi, ker ženska žensko še bolj gnjavi. Mene recimo ženske kar naprej gnjavijo zakaj se ne ličim, zakaj ne nosim štiklov, zakaj nisem nikoli v krilu…
Toliko sem vredna, kolikor moških me je opazilo. Če me ne bo nihče pohvalil, opazil, potem se nima smisla urejati – v to smer razmišljanja gre.[/quote]
Zanimivo. …… te je napadel, jaz sem ti stopila v bran pa zdaj ti mene napadaš.
Se sploh zavedaš, da te je …….. dal v nič? In da je bil moj komentar namenjen njegovemu omalovaževanju?
[/quote]
Ne treniram plavanja, tako da o plavanju, priznam, nimam največ pojma. Ga ima kdo drug več. Glavno, da si zadovoljila svojo potrebo, da napadeš internetno neznanko zato, ker je napisala, da se ji pač da rihtat.[/quote]
Toliko sem vredna, kolikor moških me je opazilo. Če me ne bo nihče pohvalil, opazil, potem se nima smisla urejati – v to smer razmišljanja gre.[/quote][/quote]
A to potem pomeni, da če se slučajno depilirate pod pazduho, noge, bikini… da se potem tudi kažete moškim, da tega ne naredite sebi v zadovoljstvo? Potem pa v kratko krilce, da se vidijo noge pa vse do maternice… da m111 ne more spati… :))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.