Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Dobro, to je tudi že malo klišejsko, če se skoz ponavlja, da imajo vsake oči svojega malarja, da lepota prihaja od znotraj itd. – drži vse to, ampak je pa tudi vizualna lepota. Določen “privlačnosti koeficient” je objektivno merljiv. Grdih žensk sicer ni, grdi smo lahko samo moški 🙂 , so samo bolj ali manj atraktivne.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz ne vem tega. Meni je všeč, če se ženska potrudi zaradi sebe, ne zaradi mene. Zaradi mene ji pa res ni potebno trpet v petkah. To bi zame pomenilo, da se ne ceni. Seveda pa ni nič narobe, če se uredi, ampak naj to naredi zase in ne zato, da bi karkoli skrila, ampak kvečjemu kaj poudarila. Vemo pa, da tiste, ki se zavedajo svoje lepote (ne samo zunanje), se ne ličijo kaj preveč, razen morda za posebne priložnosti, pa še tam ne.
Ženska je najbolj privlačna takrat, ko se tega zaveda tudi nenaličena, v trenerki ali pižami. Zame je enako lepa v štiklih ali brez, le če se sama tega zaveda. Če se nekdo ne ureja, še ne pomeni, da se tudi zaveda svoje “lepote”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dobro, to je tudi že malo klišejsko, če se skoz ponavlja, da imajo vsake oči svojega malarja, da lepota prihaja od znotraj itd. – drži vse to, ampak je pa tudi vizualna lepota. Določen “privlačnosti koeficient” je objektivno merljiv. Grdih žensk sicer ni, grdi smo lahko samo moški 🙂 , so samo bolj ali manj atraktivne.[/quote]

Moški je lahko še tako lep, ampak če je nesramen, mu lepota ne pomaga.

Marko, saj ne misliš, da ženske nosimo štikle zaradi sebe?
Nosimo jih zaradi moških, ker moški raje pogledajo tako žensko. In potem, ker večina žensk nosi, jih še jaz kdaj pa kdaj obujem. Nisem pa še slišala, da je kateri udobno.

Jaz ne vem tega. Meni je všeč, če se ženska potrudi zaradi sebe, ne zaradi mene. Zaradi mene ji pa res ni potebno trpet v petkah. To bi zame pomenilo, da se ne ceni. Seveda pa ni nič narobe, če se uredi, ampak naj to naredi zase in ne zato, da bi karkoli skrila, ampak kvečjemu kaj poudarila. Vemo pa, da tiste, ki se zavedajo svoje lepote (ne samo zunanje), se ne ličijo kaj preveč, razen morda za posebne priložnosti, pa še tam ne.
Ženska je najbolj privlačna takrat, ko se tega zaveda tudi nenaličena, v trenerki ali pižami. Zame je enako lepa v štiklih ali brez, le če se sama tega zaveda. Če se nekdo ne ureja, še ne pomeni, da se tudi zaveda svoje “lepote”.[/quote]

Dobro, to je tudi že malo klišejsko, če se skoz ponavlja, da imajo vsake oči svojega malarja, da lepota prihaja od znotraj itd. – drži vse to, ampak je pa tudi vizualna lepota. Določen “privlačnosti koeficient” je objektivno merljiv. Grdih žensk sicer ni, grdi smo lahko samo moški 🙂 , so samo bolj ali manj atraktivne.[/quote]

Moški je lahko še tako lep, ampak če je nesramen, mu lepota ne pomaga.[/quote]

Antilopa, ojoj, si se spet spečala s kakšnim nepridipravom, da te je gumpec prizadel? Niso vsi tipi takšni kot jaz. 🙂 Kateri je bil nesramen do tebe? Se bo soočil z mano! Primi ga za uhe in ga priženi do mene. 😀

Ja,pa depiliram se tudi zaradi moških pa obrvi pulim. Pa tudi zaradi drugih žensk, zaradi sebe pa sigurno ne.
TUdi ostale ženske se urejajo, zaradi drugih, če bi se zaradi sebe, bi bile tudi doma v štiklih pa namazane.
Pa se katera spravi v štikle za po kuhinji, dnevni? Ali pa se katera naliči, če je sama doma?

No, upam, da si s temi štilki vsaj ujela kakega zanimivega “krapa”, ki te bo gledal tudi takrat, ko boš brez njih. Saj to je smisel ali ne?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]
Verjamem. Malo sem pretiraval s tistimi mavričnimi barvami. 🙂

Se strijnam ,da obstajajo neka splošna merila o lepoti in bolj ali manj nek ideal. Zato ni dobro, če kdo v kakršnemkoli smislu preveč izstopa iz teh okvirjev atraktivnosti.

Zakaj ne, a misliš da najina silna lepota lahko škodi dekletom? Preveč močnih vidnih vtisov? :)))

Vsaka ženska pri teh letih bi morala že imeti moža, najmanj dva otroka, nehat bi se morala ličit, gledat kaj obleče in športat, saj to ni več potrebno, ko pa je moškega že ujela. Pridobit bi morala najmanj 10 kg, konstantno nažirat dedca in vsem okoli sebe jamrat ter izpostavljat svojo materinsko požrtvovalnost.

Pa te imajo zaradi tega kaj rajši ? :)))

Pa to ni res, da to počneš zaradi moških. Počneš zaradi sebe, ker želiš biti občudovana in atraktivna. Sama želiš biti zadovoljna in to je prioriteta. Moški so le objekt, ki ti to vse omogoča.
Če ti…To pa ne vem…:)

Ne posplošuj. Smo tudi ženske, ki se uredimo predvsem zase. In ja, jaz sem tudi doma urejena.

Je Marko zgoraj precej dobro napisal…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne posplošuj. Smo tudi ženske, ki se uredimo predvsem zase. In ja, jaz sem tudi doma urejena.

Je Marko zgoraj precej dobro napisal…[/quote]

Urejena? Kje, za pomivalnim koritom? Tu ne rabiš biti “urejen”. :))
Pretiravanje z urejenosti je tudi, če se ukvarjaš recimo s športnimi dejavnostmi, je vedno bolješ da si komot, tudi koža ne diha dobor, ko se znojimo.

Je Marko zgoraj precej dobro napisal…[/quote]

Pretiravanje z urejenosti je tudi, če se ukvarjaš recimo s športnimi dejavnostmi, je vedno bolješ da si komot, tudi koža ne diha dobor, ko se znojimo.[/quote]

Ja Kekec urejena. 🙂 In beri ponovno – ne rabim bit, a sem. Saj se ne urejam za druge. Kaj ti tu ni jasno. Nisem pa govorila o fasadi. Fasade ne uporabljam niti za večerne priložnosti.

Ko tečem, sem seveda brez make-upa, a vedno zaščitena s kremo, v tech oblačilih… primerni obutvi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pretiravanje z urejenosti je tudi, če se ukvarjaš recimo s športnimi dejavnostmi, je vedno bolješ da si komot, tudi koža ne diha dobor, ko se znojimo.[/quote]

Ja Kekec urejena. 🙂 In beri ponovno – ne rabim bit, a sem. Saj se ne urejam za druge. Kaj ti tu ni jasno. Nisem pa govorila o fasadi. Fasade ne uporabljam niti za večerne priložnosti.

Ko tečem, sem seveda brez make-upa, a vedno zaščitena s kremo, v tech oblačilih… primerni obutvi.[/quote]

Dobro, pomivalno korito ne zna občudovati, mora biti kaj živega. “Glej čudo!”, je rekel bog, ko je ustvaril moškega. :)) Torej moški te mora opazovati UREJENO od zadaj, ko boš umivala krožnike. 😀 Drugače je to bres haska… 😀

Saj ne pričakujem, da boš razumel. Brati pa tudi ne znaš sistematično.
Sicer mi pa make up tudi v službi ne pomaga pri delu… tako da tudi pomivalno korito nima veliko od tega. Pa smo spet pri funkcionalnem branju. 🙂

Zakaj ne, a misliš da najina silna lepota lahko škodi dekletom? Preveč močnih vidnih vtisov? :)))[/quote]
Saj veš…Ob preveliki lepoti se ženske počutijo premalo lepe. To pa ni dobro za njihovo samozavest. :)))

Matjažko. Japkica je naravno lepa…In to je lahko le prednost. Namesto, da si eno uro pred špeglom, greš raje ven laufat. In s tem še dodatno ohranjaš svojo naravno lepoto in čvrstost mišic. 🙂
Pa še za zdravje poskrbiš. Lepota pa prihaja od znotraj.

Če bi ženske nosile zaradi sebe visoke pete, če bi se ličile zaradi sebe in tako naprej,bi to počele tudi takrat, ko smo same doma. Pa katera to počne?
Ne, zrihtamo se, ko gremo ven, doma smo pa v trenirkah ali čem podobnem.
Sicer bo veliko žensk trdilo, da se tako urejajo zaradi sebe pa jih vprašaj, če so same doma tako urejene pa ti bo jasno.

Pa te imajo zaradi tega kaj rajši ? :)))

Pa to ni res, da to počneš zaradi moških. Počneš zaradi sebe, ker želiš biti občudovana in atraktivna. Sama želiš biti zadovoljna in to je prioriteta. Moški so le objekt, ki ti to vse omogoča.
Če ti…To pa ne vem…:)[/quote]

Ko EMŠO začne zafrkavati, menda nobena vražja maža ne pomaga, tudi Nataliji Verboten face-lifting ne bo dolgoročno koristil. :))

Ne dovmim, vsaka mlada ženska je naravno lepa.
Joj, kako sem žleht. haha :)))) Japka, kaj boš mi naredila? 😀

Ko EMŠO začne zafrkavati, menda nobena vražja maža ne pomaga, tudi Nataliji Verboten face-lifting ne bo dolgoročno koristil. :))[/quote]

Saj si menda slišal… enim gre gor, enim pa dol. 🙂

Moški je lahko še tako lep, ampak če je nesramen, mu lepota ne pomaga.[/quote]

Antilopa, ojoj, si se spet spečala s kakšnim nepridipravom, da te je gumpec prizadel? Niso vsi tipi takšni kot jaz. 🙂 Kateri je bil nesramen do tebe? Se bo soočil z mano! Primi ga za uhe in ga priženi do mene. :D[/quote]

Jaz imam samo super moške okoli sebe, recimo Robi, Marko, On_, pa še kdo bi se na tem forumu našel. :)))

Takim, kot je matjazko, pri ženskah ne pomaga niti domnevno super karakter, niti domnevna lepota, niti domnevna super pamet. Sej se vsi spomnimo, s kakšnim ogorčenjem je tip pisal o ženskah, ki seksajo izven resne zveze.

Takšen super tip, ta bi moral met na vsak prst dve ženski.

Jaz sem po videzu povprečen gozni joža, robusten tip pač. Niti se nimam ful za inteligentnega, karakterno sem pa baje , po forumskih teoretikih, itak obup. Ženske me pa opazijo povsod, kjer se pojavim. Lahko je to fitnes, knjižnica, ma ni da ni. Lahko bi porival precej več, kot to počnem.

Slabi so ti naši forumski super tipi, če s emorajo naslonit na eno žensko in iemt resno zvezo, da lahko seksajo..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ups, pozabila sem navesti še kontroverznega, a zanimivega Spiderja. :))

Antilopa, ojoj, si se spet spečala s kakšnim nepridipravom, da te je gumpec prizadel? Niso vsi tipi takšni kot jaz. 🙂 Kateri je bil nesramen do tebe? Se bo soočil z mano! Primi ga za uhe in ga priženi do mene. :D[/quote]

Jaz imam samo super moške okoli sebe, recimo Robi, Marko, On_, pa še kdo bi se na tem forumu našel. :)))[/quote]

Klinc gleda takšne moške! Virtualno nedosegljivi in še realno poročeni. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close