Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

[/quote]

Zgleda, da vas bolj obremenjuje, ker nima fanta, kot njo. Ne se it amorčka in jo pustite pri miru. Sama nosi teh 20 kg plusa, sama nosi sive lase… Kaj se tako vtikujete v druge? Je potrebna pomoči? NI! Hodi lahko, dela lahko… še več, celo zadovoljna in nasmejana je. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jaz tudi ne razumem mladih žensk, ki imajo sive lase, da si jih ne pobarvaajo. Sicer izjemno redko to vidiš, amapk se pa zgodi. Ja, Marko, 95%, če ne še več mladih žensk si pobarva sive lase.

Če ima ženska čisto kožo, potem še razumem, da se ne liči, da pa ima nečisto kožo pa si tega ne uredi, ne prekrije pa ne razuemm.

Tudi ne razumem, da ženska ves čas tiči v kavbojkah. Če je pa toliko možnosti za lepe hlače in seveda krilo. Če ženska ne obleče nikoli krila, je res čudno no.

[/quote]

Zgleda, da vas bolj obremenjuje, ker nima fanta, kot njo. Ne se it amorčka in jo pustite pri miru. Sama nosi teh 20 kg plusa, sama nosi sive lase… Kaj se tako vtikujete v druge? Je potrebna pomoči? NI! Hodi lahko, dela lahko… še več, celo zadovoljna in nasmejana je. :)[/quote]
Prepričujejo jo pa zato, ubogo revo, ker same mislite, da ste svoje “frajerje” ujele le z zunanostjo. Če je to res, potem verjetno nimate nekih dobrih odnosov. Če pa jih imate, potem veste, da jih niste očarale le z zunanjostjo, ampak še z marsičem drugim. Ona pa zdaj ob vas verjetno dobiva občutek, da je še grša, kot sama misli, da je. Ne vem, če ste ji resnično v pomoč. Mogoče je res trmasta, ampak če je res tako nasmejana in zadovoljna, potem je morda težava v tem, da vse skupaj malo odigra, zato, da ne pokaže, kako se v resnici počuti. Ugibam. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je vedno nasmejana in vesela, potem to pomeni ,da le igra svojo dobro voljo.
V resnici pa pred vami skriva svoje čustveno stanje.

Tudi debele dobijo moške..Sveda malo težje. Je pa pogoj, da .je koliko toliko zadvoljna s sabo in verjame, da je vredna moškega.

Sivi lasje lepi ali nelepi..To je relativno. Mislim, da imata vidve obe težave s sprejemanjem tega, kar sta. Razlika je le v tem, da ti prekriješ to, kar ti ni všeč. Znanka pa to zanika.

In vedno sprašuje kje naj najde fanta.

[/quote]

Zgleda, da vas bolj obremenjuje, ker nima fanta, kot njo. Ne se it amorčka in jo pustite pri miru. Sama nosi teh 20 kg plusa, sama nosi sive lase… Kaj se tako vtikujete v druge? Je potrebna pomoči? NI! Hodi lahko, dela lahko… še več, celo zadovoljna in nasmejana je. :)[/quote]

Točno tako.
Kaj ji bo pamet, če je pa videz dolgočasen in pust.
In 20 kg preveč, bruh.

[/quote]

Mislim, da si prek te znanke druge le iščejo kompenzacijo za lastno nezadovoljstvo.
Ne vem, čemu se toliko uikvarjati z drugim videzom in ga poskusiti spremeinti, če si s svojim zadovoljen.
V resnici zato ni velike razlike med njimi.

Robi, ta znanka sama sprašuje za nasvete kako spoznati moškega. Se ne vsiljujem sama, želim ji le svetovat.
Če ona ne bi spraševala kako najti moškega, ji ne bi delila nasvetov.

Moja sodelavka je isti primer. Nikoli nobenega ličila, nikoli petk, nikoli krila, nikoli barve na laseh, pa zraven jamra, da nikjer ne spozna fanta. Bi ji človek nastavil ogledalo, da bi videla kako je pusta, da je zato moški ne pogledajo.

Robi, saj veš, da to ni res. Pogosto smo lahko z nečim zelo nezadovoljni, pa tega ne popravimo, ker ni motivacije, ker nas pri tem ustavijo neka prepričanja. In potem smo točno zaradi tega, ker tistega ne popravimo, spremenimo, nezadovoljni, ujeti v začaran krog.[/quote]
To je res. Vendar sem sam pisal za primer, ko smo zadovoljni.

Kako lepo je imeti tako skrbne sodelavke. :)) Če bi bila pa sodelavka preveč lepa, bi bilo pa tudi narobe. :))

In potem ji rečeš, da se naj napudra, pofarba lase in shujša…Ona pa reče, da ne bo…In se vrtite v začaranem krogu ?
In vedno znova in znova odpira isto temo, pa čeprav ste ji že stokrat povedale isto ?

Kako lepo je imeti tako skrbne sodelavke. :)) Če bi bila pa sodelavka preveč lepa, bi bilo pa tudi narobe. :))[/quote]
Resnica je takšna, da ta sodelavka že nastavlja ogledalo tistim, ki so naličene in jih spominja na to, kako so brez maske puste. 🙂
Saj dobro vemo, da ni v ozadju nobena skrb za druge. 🙂

Prej ali slej se tudi naličena ženska mora umiti in odstraniti svojo masko s katero je skrivala gubice in mozoljčke…In ne vem, če se potem doma skriva pred možem ,da je ne bi videl kakšna je v resnici in je potem več ne bi maral, ker bi bila pusta in grda ?

Prej ali slej se tudi naličena ženska mora umiti in odstraniti svojo masko s katero je skrivala gubice in mozoljčke…In ne vem, če se potem doma skriva pred možem ,da je ne bi videl kakšna je v resnici in je potem več ne bi maral, ker bi bila pusta in grda ?[/quote]

Moža je že “nafarbala”, rada pa bi še kakšnega drugega. :))

Mislim, da moških ne moremo podcenjevati, saj hitro ugotovijo katera ženska je naravno lepa in katera ne. In verjetno bolj cenijo pogum ženske, ki je nenaličena, čeprav ima dva mozoljčka na obrazu kot takšno, ki ima omet na obrazu.

Predvsem pa je moškim všeč, če vedo, da se je ženska potrudila za moškega. In seveda, če se potrudi zato, da je lepa.
Vsi vemo, da je težko hodit v štiklih, ampak je pa lepo.
Glede ličil pa preveč je ogabno, tako malo pa je zelo lepo. In moškim je všeč, če si ženska vzame čas in se uredi.

Se pa neredi fajn ranljiva s tem, ko vas to sprašuje… očitno tudi ne zna preceniti ljudi, kdo jih hoče res pomagati, želeti dobro… ker jaz te dobrohotnosti v teh nasvetih ne vidim. Zanimivo, ko vidimo lepoto v nekom, se tisti človek sam začne urejati, skrbeti zase… to je pa tisto drugo zrcalo. No, ampak v tej komunikaciji tega ni- tu je samo ženska, ki se toliko ne znajde, vpraša kolegice za nasvet, te kolegice pa ne znajo videti notranje lepote, vidijo samo to, česar jih je strah, da bi one enkrat postale- grde… in da njih ne bi noben maral. Kar grozno.

Joj, vedno je treba v vsaki stvari najti kaj slabega, a ne?
Jaz vidim njeno notranjo lepoto, zato ves čas poudarjam, da ima krasen, prijeten značaj.
Samo žal moški pač gledajo predvsem na videz. Oz. v prvi vrsti na videz. Žal za moške ni dovolj, če je ženska pametna, izobražena, s službo, razgledana, samostojna, oni pač hočejo lepo žensko.

OK, dobro, to razumem, da ji potem na svoj način poskušaš pomagati.
Samo: lepota je relativna pa če bi to držalo, bi samo lepi ljudje bili v zvezah, pa niso.
Poglej samske ženske (od 25 ali pa 30 naprej) pa poročene nad 30: katere so bolj urejene? A misliš, da ima mamica s tremi otroki čas za 1 uro pred ogledalom vsako jutro? Da ima čas hoditi vsak dan na rekreacijo? In denar, da si skoz kupuje nove obleke?
Ne pravim, da se je treba zanemarit. Treba je biti urejen, negovan. Ampak tudi neko ravnovesje najti. Mislim, vedno se lahko kaj zgodi in če svojo identito temeljiš na videzu, potem bo takrat težko.

Kolegica ni mamica. Na rekreacijo pa redno hodi, vsak dan.
Denarja nima na kupe, ampak, glede na to,da ima ok službo, vseeno bolje kot večina ostalih. Torej kaj več kot kavbojke bi si lahko kupila.

OK, dobro, to razumem, da ji potem na svoj način poskušaš pomagati.
Samo: lepota je relativna pa če bi to držalo, bi samo lepi ljudje bili v zvezah, pa niso.
Poglej samske ženske (od 25 ali pa 30 naprej) pa poročene nad 30: katere so bolj urejene? A misliš, da ima mamica s tremi otroki čas za 1 uro pred ogledalom vsako jutro? Da ima čas hoditi vsak dan na rekreacijo? In denar, da si skoz kupuje nove obleke?
Ne pravim, da se je treba zanemarit. Treba je biti urejen, negovan. Ampak tudi neko ravnovesje najti. Mislim, vedno se lahko kaj zgodi in če svojo identito temeljiš na videzu, potem bo takrat težko.[/quote]

[/quote]
Lepota pa je seveda relativna.

Jaz vem, da ne bi živel z žensko, ki se liči, pudra in farba lase, da ima enkrat rjave, drugič črne…tretjič pa je blond. 🙂
Naravna, preprosta in inteligentna..To je zame ideal. 🙂

Robi, če si barvamo lase, še ne pomeni, da so enkrat take drugič druge barve. Pri meni so že ves čas iste barve. V bistvu enake barve kot so moji naravni lasje, barvam se izkuljučno zato, da se sivi lasje ne vidijo.
Ličim in pudram se tudi zelo malo, bolj, da prikrijem kak mozolj ali kaj takega. Ali pa ko grem na kako zabavo.
V službo ličila le tolko, da se skrije kak mozolj ali kaj podobnega.

Kaj pa karo vzorec po izostrenem direktorjevem okusu? 🙂
[img]http://images.colourbox.com/thumb_COLOURBOX4818878.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Glej, vsak, ki se v sebi slabo oziroma manjvredno počuti, sprašuje druge take stvari, pri tem pa ni pomembno ali izgleda lepo ali pa ne izgleda lepo. Sem ti že napisal, da poznam veliko punc, ki zgledajo lepo, pa ne dobijo tipa tudi po več let.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Robi, saj veš, da to ni res. Pogosto smo lahko z nečim zelo nezadovoljni, pa tega ne popravimo, ker ni motivacije, ker nas pri tem ustavijo neka prepričanja. In potem smo točno zaradi tega, ker tistega ne popravimo, spremenimo, nezadovoljni, ujeti v začaran krog.[/quote]
To je res. Vendar sem sam pisal za primer, ko smo zadovoljni.[/quote]
Imaš prav, narobe sem razumel. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close