Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

In, če ženska, ždi vedno v kavbojkah in športnih oblačilih, nikoli v ženstvenih oblačilih, če se nikoli ne naliči, uredi, pobarva, potem bo večno samska.
Razen, če si bo dobila kakega obupanca, ki je dobil košarico že pri vseh ostalih ženskah.
Lep značaj, pamet gor ali dol, če je ženska grda, nima šans pri moških.

[/quote]
Ne da ne verjame. Boji se, da ga bo dobila samo zaradi videza. Kar pa je spet samo odraz njenega razmišljanja, torej njene osebnosti. 🙂 Na koncu se vse konča pri tem, kakšen je človek, zunanjost je le pomagalo. :))[/quote]

[/quote]

Nekaj mi vseeno ni jasno. Tej ženski je uspelo končati fakulteto, dobiti dobro službo in v službi razturati, čeprav ni urejena? Kolikor vem, je slab izgled ženske velika ovira v vsaki cenjeni službi, ker je nihče ne jemlje resno. Tudi moški raje sodelujejo z urejeno žensko. Če gre za delo s strankami, pa je slab izgled sploh moteč.

Nisem rekla, da ni urejena. Za higieno skrbi, da ne bo pomote.
Ni pa nikoli naličena, vedno v kavbojkah, nikoli lakiranih nohtov, nikoli pobarvanih sivih las.
To pa še ne pomeni, da ni urejena. Je čista, oprana, zlikana.

[/quote]

Nekaj mi vseeno ni jasno. Tej ženski je uspelo končati fakulteto, dobiti dobro službo in v službi razturati, čeprav ni urejena? Kolikor vem, je slab izgled ženske velika ovira v vsaki cenjeni službi, ker je nihče ne jemlje resno. Tudi moški raje sodelujejo z urejeno žensko. Če gre za delo s strankami, pa je slab izgled sploh moteč.[/quote]

So so, ti si zadovljna s svojim videzem?
Nisi takšna kot je ta tvoja znanka?

Ah daj no. Ne piši traparij.
Če imaš faks in ok službo pa še ne pomeni, da moraš biti naličen. Pri nas se najbolj ličijo tajnice, s samo SŠ, tiste z diplomo pa se večinoma nikoli ne ličimo. Še tiste, ki se, se tako zelo malo.
In ja v kavbojkah hodimo v službo.
Sicer pa jaz bi se recimo ustrašila zdravnice, ki ja je končala faks, ima odlično službo, pa da bi bila vsa napackana s šminko in z dolgimi nohti recimo.
Veliko poklicev, kjer je potrebna diploma, ne zahteva, da bi morale biti ženske kot lutkice. Dosti bolj se ličijo in oblačijo v hude oblekce in čevlje, tiste, ki imajo samo SŠ. Bolj izobražene pa dosti manj. Vsaj pri nas v službi je tako.

Ker moški smo predvsem vizualna bitja in ženske ocenjujemo podobno kot živali na sejmu – po izgledu in če baba ni nikoli v kikli, je ne našminkana, neurejena (karkoli to pomeni), ni pobarvana…. se ti ob njej preprosto ne dvigne in jo posledično nimaš za kaj nucat. Ker želiš si lahko žensko samo če izpolnjuje opisane kriterije, ki si jih navedel…… :/

Bumbarji……… :((((

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem zadovoljna s svojim videzom.
Nisem veliko naličena, malce pa sem, lase imam pobarvane, da se sivi prikrijejo, kožo imam čisto, če se zgodi kak mozolj, ga prekrijem. Težo imam normalno. Hodim h kozmetičarki, hodim k frizerju…

Ma poglej te puste znanstvenice pa kake gozdarke, gradbenice… službe sicer ok, denarja dovolj, samo videz pa nikakršen. So tu in tam kake izjeme, da dajo tudi kaj nase.

[/quote]

Nekaj mi vseeno ni jasno. Tej ženski je uspelo končati fakulteto, dobiti dobro službo in v službi razturati, čeprav ni urejena? Kolikor vem, je slab izgled ženske velika ovira v vsaki cenjeni službi, ker je nihče ne jemlje resno. Tudi moški raje sodelujejo z urejeno žensko. Če gre za delo s strankami, pa je slab izgled sploh moteč.[/quote]

Ne bi jaz željo po ličenju sodil po izobrazbi 😉
Neki drugi kriteriji so bolj “pomembni”… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Malce si poglej okrog.
Bolj izobražene se v povprečju dosti manj ličijo kot manj izobražene. V mislih imam tiste, ki imajo SŠ, razne tajnice, uradnice, občinarke.
Delam v širokem ženskem kolektivu. CCa. pol jih ima SŠ, cca. pol pa univerzitetno izobrazbo. Tiste prve se vse ličijo, marsikatera že prav neokusno, vse urejeni, lakirani nohti. One z univ. pa se večinoma sploh ne ličijo, katera pa se že, se pa res tako malo.

Neki drugi kriteriji so bolj “pomembni”… :)[/quote]

Možnosti ima res manjše, ampak kdo bo ocenil, kako grda je v resnici. Ti? Je to dovolj za objektivno oceno? Po moje, da ne. Mogoče ji samo nekaj, kar ima in ti nimaš, zavidaš. Nekam “preveč” te skrbi zanjo, na čuden način to izražaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Možnosti ima res manjše, ampak kdo bo ocenil, kako grda je v resnici. Ti? Je to dovolj za objektivno oceno? Po moje, da ne. Mogoče ji samo nekaj, kar ima in ti nimaš, zavidaš. Nekam “preveč” te skrbi zanjo, na čuden način to izražaš.[/quote]
Ok, to ni zdaj letelo vse na pubeca, ker je bilo mišljeno, da je njena znanka napisala citirano. 😛 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ne sprenevedaj se. Če pogledaš zgornje zapise, vidiš, da večina po ovinkih pove, da so take ženske puste in grde. Samo jaz neokolišim in povem direkt. Tako kot je.
Večina ostlaih pa malce zavija v celofan.
Njivska preslica celo dvomi kako lahko tako ženska sploh dobi službo.

Pubec, zdaj se samo pazi, da ne bo tebi kdo kaj direkt povedal. :)) Drugače pa ostalim rečej(m)o celofanarji. :))

pubec,
berem te zapise in se mi poraja vprašanje zakaj se toliko obremenjuješ s po tvoje “grdimi” ženskami? Kaj je tvoj namen? Zakaj toliko vložene energije?
Zakaj se ne bi raje ubadal s tistimi po tvoje “lepimi” ženskami? Al te tiste sploh ne šmirglajo pa te to mal matra?

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Nekaj mi vseeno ni jasno. Tej ženski je uspelo končati fakulteto, dobiti dobro službo in v službi razturati, čeprav ni urejena? Kolikor vem, je slab izgled ženske velika ovira v vsaki cenjeni službi, ker je nihče ne jemlje resno. Tudi moški raje sodelujejo z urejeno žensko. Če gre za delo s strankami, pa je slab izgled sploh moteč.[/quote][/quote]

Nenaličenost in sivi lasje ne morejo biti razlog, da ne najde moškega. Zaradi tega še ženska ni grda.
Problem je njena samopodoba, zaradi česar ne želi shujšati, da bi bila potem s sabo zadovoljna.

Noelle, se ti zdi, da se obremenjujem?
Zakaj se pa ti obremenjuješ z mojimi zapisi? Ne beri jih, če ti niso všeč, da se ne boš preveč obremenila.

Neki drugi kriteriji so bolj “pomembni”… :)[/quote][/quote]

Za ta pojav bo krivo to, da so tiste izobražene verjetno bolj “prepričane vase” in ne rabijo izpostavljat zunanje lepote. Če je ženska naravno lepa, naj se liči čim manj, ne glede na izobrazbo. Glede oblekc in čevljev pa pravim, da se v službo pride delat in ne razkazovat oblekic. Saj niso na modni pisti. Potem pa je veliko foušije med sodelavkami in opravljanja.

Obleči se je treba službi in položaju primerno. Zato tudi obstaja poslovni bonton. Če ženska pride v minici, s katero komaj rit pokrije in zelo vzorčastimi najlonkami ali s takimi živopisanih barv, je nihče ne bo resno jemal, četudi ima nekaj znanja.

Sivi lasje pri mladi punci so lepi? Vsaka druga jih prekrije, če jih ima.
MOzolji isto.
Ona je sama s sabo zadovoljna, vedno vesela, nasmejana, uspešna.
Ona pravi, da se ne počuti ok z makeupom, da ne mara salonarjev, ker so čevlji boljši.
Potem pa pravi, da ne dobi fanta.
Debele ženske komot dobijo moške, če se malce naličijo, lepo oblečejo, sfrizirajo.

[/quote]

Nenaličenost in sivi lasje ne morejo biti razlog, da ne najde moškega. Zaradi tega še ženska ni grda.
Problem je njena samopodoba, zaradi česar ne želi shujšati, da bi bila potem s sabo zadovoljna.[/quote]

Veš kako je, tudi pri nas smo skoraj večinoma vse oblečene v kavbojkah pa kaj?
Se pač ne hodimo nastavlja komu v službo, ampak delat.

[/quote]

Za ta pojav bo krivo to, da so tiste izobražene verjetno bolj “prepričane vase” in ne rabijo izpostavljat zunanje lepote. Če je ženska naravno lepa, naj se liči čim manj, ne glede na izobrazbo. Glede oblekc in čevljev pa pravim, da se v službo pride delat in ne razkazovat oblekic. Saj niso na modni pisti. Potem pa je veliko foušije med sodelavkami in opravljanja.

Obleči se je treba službi in položaju primerno. Zato tudi obstaja poslovni bonton. Če ženska pride v minici, s katero komaj rit pokrije in zelo vzorčastimi najlonkami ali s takimi živopisanih barv, je nihče ne bo resno jemal, četudi ima nekaj znanja.[/quote]

[/quote]
In to vse počneš zato, ker verjameš ,da si potem lepša..Ker pa tega tvoja znanka ne počne, pa meniš, da je grda. 🙂

Se strinjam. S čimer smo zadovoljni, tistega ne bomo šli popravljat.

Če je ženska napravljena kot možača potem je lahko suha kot trlica pa ne bo privlačila moških.
Če pa je ženska, ki je debela, vsaj lepo oblečena, ima čisto kožo ali pa vsaj pokrite mozolje, potem pa je lahko zelo privlačna, čeprav ima 20kg preveč.

Nisem edina, ki to dopoveduje tej znanki. Ona je sicer super ženska, ampak večrkat se menimo na to temo kako ne najde moškega pa ji skušamo druge ženske pomagat z nasveti kako spremeniti imidž pa noče poslušat.

Ah, lepo te prosim. Če vsaka druge sive lase pokrije, pomeni, da jih vsaka druga pa ne prikrije. Močno pretiravaš s tole urejenostjo. Poznam precej zelo lepih punc, ki so ves čas zelo urejene in prav tako ne dobijo fanta. Bistveno je to, kakšno predstavo imaš o sebi in ne to, kako te drugi v resnici vidijo.

Robi, saj veš, da to ni res. Pogosto smo lahko z nečim zelo nezadovoljni, pa tega ne popravimo, ker ni motivacije, ker nas pri tem ustavijo neka prepričanja. In potem smo točno zaradi tega, ker tistega ne popravimo, spremenimo, nezadovoljni, ujeti v začaran krog.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close