Kakšni tipi ljudi so samski?
leta in leta?
haha a ti sploh veš kdaj sem se registriral in prvič napisal prispevek?
Ti ljubica pa se kar tolaži na koncu bo zmagal tisti ki bo živel tak kot bo želel in bo vesel, tu pa sem jaz najverjetneje v veliki prednosti pred tabo.
Spider mislim da se je bv ubadat s temi tule ja, maš prav eni so res poročeni in glede na to kolko časa preživijo tukaj in odpisujejo po številnih forumih me sploh zanima ali imajo ženo ali jo čist zanemarjajo ali pa nimajo službe oz so v javni upravi in sredi delovnih ur brskajo po MONu
Jaz sem v službi za PCjem (ker jih servisiram) pa nimam časa skakat na mon kot kot kaze tukaj redni gostje ki nimajo radi nas avanturistov!
samostojne in ambiciozne ženske so tako zbirčne, da na žalost same ne izpolnjujejo pogojev.
🙂
pa da se obrnem na naslov teme:
taki kot jaz, nikogar nimam rad da imam lahko vse. Dosegam več kot dovolj, pa se vseeno raje držim zase, ker te ambicije deklet ne sežejo dlje kot pa njihov kratek um. Da bi se normalni moški bali takih, žal ne, smešne ste, kot balerine sredi polja krompirja. Nebogljene brez službe, atija in varnega doma.
Ženska z ambicijami in samospoštovanjem, je uspešna. In ima moža.
upam da nisi sedaj žalostna ko sem ti razblinil pravljico, ki jo tako prerade gojite v svojih lepih glavah. Povečin pa še v življenju niste imele redne zaposlitve.
Jaz pa opažam med kolegi in kolegicami, da so samske ženske ponavadi take, ki imajo visoko izobrazbo, solidno službo, ponavadi živijo same, imajo kup hobijev, moškega pa ne najdejo. Večinoma pa so te samske precej preproste, se ne ličijo oz. izredno malo, ne žurajo, raje potujejo, športajo, se izobražujejo. MOgoče bi morale več dati na videz, da ne bi bile samske ali pa več žurat.
Potem so samski moški, večinoma živijo še doma, mama jim vse streže, pogosto še vedno brez službe, eni jo imajo pa jo zagonijo za žuranje, v glavnem pretežno luzerji.
Potem je še skupina samskih moških, ki sicer živijo na svojem, ampak tako iz rok v usta, ves denar zabijejo po gostilnah, žurih.
Potem pa preprosto ne pridejo skupaj. Ženske ostajajo same, ker nočejo biti služkinje, moški pa ostajajo sami, ker je zmanjkalo žensk, ki bi jim igrale mamo.
Pa sem moški.
Ženske bi morale več žurati, fantje, ki pa že žurajo, pa so luzerji? Kakšno teorijo si ti zdaj pogruntal? Saj mogoče pa imaš prav, tako bi se bolje razumeli med sabo, če bi vsi žurali, pardon, če bi vsi bili luzerji. :))
Drugače pa je precej resnice v tvojem zadnjem odstavku. 🙂
[/quote]
Ja saj tiste, ki žurijo, najdejo sebi primerne. Tiste, ki pa ne žurajo, pa jih ne zanimajo tisti, ki žurajo, kar je meni logično. Ene so pač bolj resne, umirjene in se sproščajo na drugačen način. Saj tudi fantje vsi ne žurajo na isti način. Tako pač je in tako je prav.
Ne obtožujem žensk, da premalo žurajo.
Če nisi dojel poante. Samske ženske so bolj resne, se znajdejo same, imajo hobije. Večina samskih moških je pa bolj luzerskih.
Drugače povedano, če bi bile ženske luzerke, bi lažje dobile partnerje. Razumeš point?
SPloh pa ženske, ki so bolj avšaste veliko lažje dobijo partnerje. Bolj razumne ženske pa težje, ker ni toliko izbire zanje. Luzerjev pa seveda ne bodo hotela.
Razumeš?
Ali še bolj enostavno:
Samske ženske so v povprečju bolj kvalitetne kot samski moški in zato ne pridejo skupaj.
Govorim pa o 30+.
Ker kaj bo ženska, ki ima službo, živi na svojem, s tipčkom, ki ga samo žura, nima hobijev, pere mu mamica? Vsekakor ji je bolje, da je samska.
To je point.
Po drugi strani pa..ko boš tem samskim, kvazi-resnim ženskam pokazal enega tipa…ki je urejen, samski, v ok službi…bodo rekle..da ni metuljčkov..
Ko bodo srečale enega frajerčka, pa metuljčki naenkrat bodo. Pa tudi če frajerček nima službe.
To je pa druga plat medalje, zakaj so te odgovorne oh in sploh 30-letnice samske.
Forum je zaprt za komentiranje.