Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Če bi bilo to preprosto, potem ne bi skoraj vsak drugi zakon razpadel.

Če si sam, še ne pomeni, da si osamljen in izoliran. Kot samski imaš več svobode, saj se ni potrebno prilagajati partnerju in morebitnim otrokom.

To se pa strinjam. Bi rekel, da se nam samskim dosti več dogaja v življenju, kot povprečnemu paru. jaz npr. imam tudi seksa več, kot neka zakonca, ki seksata enkrat na 10 dni, če. pa mi seks ne pomeni vleiko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Bi rekel celo, da ste vezani nevoščljivi samskim te svobode. zato se toliko spotikate ob to.

jah, sami ste si krivi, da ste vezani in imate otroke, nihče ni v to prisiljen.

Ti verjamem, da je veliko takšnih.
A po drugi strani ima tako samsko življenje, kot zakonsko svoje presnosti in slabosti.
In ker ljudje težimo k idealu in k temu, da bi bili vedno zadovoljni, se pojavljajo želje po tistem, česar trenutno nimamo.

leta in leta?

haha a ti sploh veš kdaj sem se registriral in prvič napisal prispevek?

Ti ljubica pa se kar tolaži na koncu bo zmagal tisti ki bo živel tak kot bo želel in bo vesel, tu pa sem jaz najverjetneje v veliki prednosti pred tabo.

Spider mislim da se je bv ubadat s temi tule ja, maš prav eni so res poročeni in glede na to kolko časa preživijo tukaj in odpisujejo po številnih forumih me sploh zanima ali imajo ženo ali jo čist zanemarjajo ali pa nimajo službe oz so v javni upravi in sredi delovnih ur brskajo po MONu

Jaz sem v službi za PCjem (ker jih servisiram) pa nimam časa skakat na mon kot kot kaze tukaj redni gostje ki nimajo radi nas avanturistov!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

samostojne in ambiciozne ženske so tako zbirčne, da na žalost same ne izpolnjujejo pogojev.

🙂

pa da se obrnem na naslov teme:

taki kot jaz, nikogar nimam rad da imam lahko vse. Dosegam več kot dovolj, pa se vseeno raje držim zase, ker te ambicije deklet ne sežejo dlje kot pa njihov kratek um. Da bi se normalni moški bali takih, žal ne, smešne ste, kot balerine sredi polja krompirja. Nebogljene brez službe, atija in varnega doma.

Ženska z ambicijami in samospoštovanjem, je uspešna. In ima moža.

upam da nisi sedaj žalostna ko sem ti razblinil pravljico, ki jo tako prerade gojite v svojih lepih glavah. Povečin pa še v življenju niste imele redne zaposlitve.

Jaz pa opažam med kolegi in kolegicami, da so samske ženske ponavadi take, ki imajo visoko izobrazbo, solidno službo, ponavadi živijo same, imajo kup hobijev, moškega pa ne najdejo. Večinoma pa so te samske precej preproste, se ne ličijo oz. izredno malo, ne žurajo, raje potujejo, športajo, se izobražujejo. MOgoče bi morale več dati na videz, da ne bi bile samske ali pa več žurat.
Potem so samski moški, večinoma živijo še doma, mama jim vse streže, pogosto še vedno brez službe, eni jo imajo pa jo zagonijo za žuranje, v glavnem pretežno luzerji.
Potem je še skupina samskih moških, ki sicer živijo na svojem, ampak tako iz rok v usta, ves denar zabijejo po gostilnah, žurih.
Potem pa preprosto ne pridejo skupaj. Ženske ostajajo same, ker nočejo biti služkinje, moški pa ostajajo sami, ker je zmanjkalo žensk, ki bi jim igrale mamo.
Pa sem moški.

Ženske bi morale več žurati, fantje, ki pa že žurajo, pa so luzerji? Kakšno teorijo si ti zdaj pogruntal? Saj mogoče pa imaš prav, tako bi se bolje razumeli med sabo, če bi vsi žurali, pardon, če bi vsi bili luzerji. :))
Drugače pa je precej resnice v tvojem zadnjem odstavku. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, nehaj ga zafrkavat. :)) Gre za to, da udeležba na žurki ni zagotovilo, da boš spoznal primerno osebo zase. Mogoče so na žurki eni bolj sproščeni, ko nekaj spijejo, ampak po žurki pa življenje teče naprej in življenje kot celota ni žurka. :))

janko29,
tudi jaz opažam podobno.
S tem da se mi zdi, da narašča število samskih moških 40+. Ti lahko da imajo službo, samo živijo pa obvezno doma pri mami.
Zanimivo, kako se bo trend razvijal. Zna bit, da bo vedno več samskih.

Marko ima point tukaj. samske ženske obtožujete, da premalo žurajo, samske moške pa da žurajo. WTF. Krneke teorije izumljate tukaj.

Pajki, a ni zanimivo to, kako nekateri na tem forumu posplošujejo in izumljajo teorije? Na chatu je pa sploh groteskno. :))

Mišljeno je bilo to, da bi skupaj prišli, če bi ga tudi one žurale. Ja, bolj luzerske, bi lažje našle :).
Bolj pametno bi bilo seveda to, da bi moški bili bolj resni.

[/quote]
Ja saj tiste, ki žurijo, najdejo sebi primerne. Tiste, ki pa ne žurajo, pa jih ne zanimajo tisti, ki žurajo, kar je meni logično. Ene so pač bolj resne, umirjene in se sproščajo na drugačen način. Saj tudi fantje vsi ne žurajo na isti način. Tako pač je in tako je prav.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne obtožujem žensk, da premalo žurajo.
Če nisi dojel poante. Samske ženske so bolj resne, se znajdejo same, imajo hobije. Večina samskih moških je pa bolj luzerskih.
Drugače povedano, če bi bile ženske luzerke, bi lažje dobile partnerje. Razumeš point?
SPloh pa ženske, ki so bolj avšaste veliko lažje dobijo partnerje. Bolj razumne ženske pa težje, ker ni toliko izbire zanje. Luzerjev pa seveda ne bodo hotela.

Razumeš?

Ali še bolj enostavno:
Samske ženske so v povprečju bolj kvalitetne kot samski moški in zato ne pridejo skupaj.
Govorim pa o 30+.

Ker kaj bo ženska, ki ima službo, živi na svojem, s tipčkom, ki ga samo žura, nima hobijev, pere mu mamica? Vsekakor ji je bolje, da je samska.
To je point.

To pišem na podlagi mojih samskih kolegov, kolegic, znancev in poskušam ugotovit zakaj je kdo samski. Pa moram priznati, da so moški predvsem luzerji, da zato ne dobijo, ženske pa nočejo teh luzerjev.

En moj samski kolega nad 40 je enkrat rekel, da mora potrkati na les, ker je njegova mati še vitalna. :))

In, Antilopa, ta tvoj samski kolega jamra kako ne najde partnerke :). Le katera bi hotela takega moškega za partnerja :)?
Točno to je problem, da je vse več samskih. Ženske nočejo več igrat partnerjem mam. So raje samske.

En moj samski kolega nad 40 je enkrat rekel, da mora potrkati na les, ker je njegova mati še vitalna. :))[/quote]Je vitalnejša od vseh njegovih samskih kolegic?
Hmmmm te zakrnjene mladenke današnjega časa… :)))

zakaj se pa tolk obremenjuješ s tem, zakaj so drugi samski?

Spider, prav nič se ne obremenjujem. Če sodelujem v neki debati, še ne pomeni, da se s tematiko obremenjujem.
Ali pa ti po sebi sklepaš in sodeluješ le v temah, ki te obremenjujejo pa potem sklepaš, da smo vsi isti?

Sprašujem te zato, ker praviš, da glede koelgov skušaš ugotovit, zakaj so samski. Jaz se ne ukvarjam tolk s problemi svojih kolegov in znancev. Če bo koga zanimal kakšen nasvet, bo že vprašal.

Razumem. Tukaj se strinjam.

Po drugi strani pa..ko boš tem samskim, kvazi-resnim ženskam pokazal enega tipa…ki je urejen, samski, v ok službi…bodo rekle..da ni metuljčkov..

Ko bodo srečale enega frajerčka, pa metuljčki naenkrat bodo. Pa tudi če frajerček nima službe.

To je pa druga plat medalje, zakaj so te odgovorne oh in sploh 30-letnice samske.

Ampak, če so metulljčki, potem je tudi odnos in niso več samske. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close