Kakšni tipi ljudi so samski?
Seveda so ženske krive zaradi preprostega orožja ki se imenuje seks ali spolnost če hočeš olepšano… moški je v podrejenem položaju ker tudi zelo zelo NELEPE ženske lahko brez VEČJIH težav najdejo SPOLNOST, medtem ko obratno to nikakor ne velja, in zato so ženske krive za copatarje in podobne, ker moška narava daje moškemu libido ki je relativno visok gledano skozi ženske oči(vsaj večino) in ker so pač ženske to pogruntale (20to stoletje) je to postalo predmet njenega izsiljevanja.
Moški ki pa itak niso preveč lepi ali bogati, ali samozavestni (ker pač dandanes taki več ne umirajo kot nekoč v ”survival of the fittest”) potem nezavedno uničujejo moške oz ne dajo RAZLOGA zakaj bi se ženske spremenile, če itak so one tiste ki jih moški želijo, in so one tiste ki IZBEREJO.
Torej prvih par mesece moškemu pač gre fajn je še zaljubljen spolnost je ok, potem pa bi on nekaj drugače in hitro dobi (ne direkt ampak skozi ovinke) bistvo pa je takole: ”ali se boš prilagajal kot jaz (ženska) mislim da je pravilno v najini skupnosti ali pa nebo seksa… in ker moški ki ni ne najbolj lep, ne samozavesten in še manj bogat, VE da bo trajalo 100 let preden si bo našel drugo se raje ko bedak trudi za tako in potem to daje ženskam občutek da mpora PRI VSAKEM moškem to tak bit, ampak vseeno pa se naveličajo tega in iščejo (nezavedno) pravega moškega kateremu bo ona podrejena, hkrati pa zavestno NE ŽELI bit podrejena, ampak hoče da je moški šefe in hkrati posluša njo kaj mora delat…
to dvoje pa skupaj ni možno oziroma so le redke izjeme tega zmožne.
No ampak tu je problem, da če je že tako, se jaz tega zavedam in osebo ODSLOVIM in je ne želim spreminjat ker verjamem da bo morda nekoč našla takega kot si ona želi, ampak zakaj pa potem ženska želi mene, ampak vseeno vbistvu ne mene, ampak nekaj kar bi ona mela po svoje, potem se pa vprašajo ženske zakaj nehajo ljubit partnerja v katerega so bile tako goreče zaljubljene, a spremenile so ga one!!!
Če ljubiš, ljubi osebo tako kot je pravim jaz, ne pa jo poskušat spreminjat…
Pa še tu sem razumen, pa še nekak preživim tisto 1 spreminjanje ali morda max 2, ampak ženske bi načeloma te kar ČISTO spremenile, (ne več v gostilno, ne na piknike do jutranjih ur, ne pit, ne gledat fuzbal 4 ure skup, ne igrat košarke, ne ostat doma pa spat do 12:00)
Jah vse pač negre ljubica, pa pa 🙂
Ne, ne Matkič, z nekaterimi rečmi se strinjam, marsikje pa si prihajaš v nasprotje sam sebi in izgubi smisel. Sam praviš, da te ženska ne more spremenit, ker tega TI ne dovoliš. Po drugi strani pa praviš, da ženska SAMA moškega lahko spremeni. To ne gre skupaj a ne?
In ravno to prepričanje ti povzroča težave, da ne greš v resen odnos, ker si prepričan, da si te bo vsaka ženska želela spremenit. V bistvu pa te ne more, problem je le v tem, da ti takoj zaznaš nevarnost in ženske niti ne spustiš dovolj blizu oziroma je nisi pripravljen razumet (ker si stvar kar po svoje razlagaš), namesto, da bi jo poslušal.
Jaz sem tudi nekoč bil prepričan, da me moja (bivša) kaznuje z odtegovanjem spolnosti, potem pa sem spoznal, da si me preprosto takega, kot sem bil do nje, ni dovolj želela. Ker sem se upiral tam, ko to sploh ni bilo potrebno. Tam, kjer je ona iskala oporo, sem jaz videl grožnjo recimo. Logično pa je, da ženska, ki v tebi išče oporo, ti pa jo odsloviš, da si ne bo želela imet s tabo intimnih odnosov. Jo povsem razumem. In logično je, da moški, ki ne vidi, kaj ženska v resnici išče/želi, to potem vidi, kot manipuliranje oziroma namerno odtegovanje spolnosti. In to te seveda še dodatno razjezi, kar pa ne prinese ravno novih radosti v posteljo. No, to pa je ironično, kajne?! :))
Matkič nič še nisi napredoval odkar sva nazadnje razglabljala o teh stvarih, še vedno ti ni nič jasno…. 😀
Čeravno nekatere nočejo otrok imajo “žensko razmišljanje”, ker jim je narava dala žensko telo (z vsem kar jih dela fizično ženske) in jih je opremila tudi s takim načinom razmišljanja, ki se sklada z njihovim fizičnim telesom (+- odkloni). Nima to veze z njihovo namišljeno odločitvijo ne imeti otrok 😉
To je varka. :)Če pri njih iščeš le seks ali spolnost če hočeš olepšano.. boš tudi le to dobil ampak le za toliko časa dokler bo sposobna lastne samoprevare, ki se ji reče zaljubljenost. Potem bo želja po seksu ali spolnosti če hočeš olepšano.. postopoma plahnela in bo želela “resne dokaze”, da ji lahko nudiš vse tisto kar od tebe kot moškega pričakuje/želi v svojem ženskem telesu/mišljenju.
Od tu naprej pa ni več samo fajn, zelo zelo fajn…. od tu naprej se je pa treba za marsikaj tudi potrudit, česar ne zmorejo “mali otroci”, fantički, ki jim je nesmisel oz muka sočutje, empatija…, ker vidijo le lastno korist/užitek 😉
Jaz govorim da mene ženska NE BO spremenila (če pa že pa praktično skorajda nič) ampak pravim da pa ženske spreminjajo ljudi, tiste horde copatarjev, metroseksualcev in podobnih nesamozavestnih tipov ki bi za žensko naredili VSE, zato ker so to ljudje ki ne verjamejo da bi lahko dobili potem spet žensko (ali so celo bili nedolžni tja do 30tih)
Tu ni nobenega protislovja, 1 je govor o meni, drugo pa je govor kaj se dogaja v tem trenutko po svetu.
Ampak jaz še danes nisem dobil od nobenega prijatelja nobenega dokaza da je to boljše za njegovo življenje. Ko se pogovarjamo moški sami, in jih o tem povprašam po kakšnih 2 ali 3 pivih mi vsak odvrne da je ŠTEVILKA 1 zakaj je partnerstvo dobro… SEKS… ok odkljukam jaz tudi tole brez partnerstva… pa vprašam kaj je drugo najboljše od partnerstva za njih , pa pride dolga tišina in zamišljenost….
Ampak zanimivo v vsem tem (ironiji) je tole da moram jaz postat takšen kot si me ona ŽELI??? (error v logiki, ali se ni nenazadnje ZALJUBILA v mene takega kot sem bil, torej zakej se spreminjat???????)
Jaz sem zato da imam partnerko ki bo taka kot je prvi mesec v odnosu z mano do konca življenja, meni je taka všeč in zato tudi s tako sem, če pa ženska gre v odnos z mano z prepričanjem, načrtom ali željo češ da se bom spreminjal potem pa lahko kar ostane pred vrati, bo bolje za oba 🙂
Ok stric psiholog/psihiater, bom naredo domačo nalogo… hehehehe
Ampak zakaj tako radi v teh medsebojnih odnosih ZAGOVARJATE ženske, kaj pa moška narava??? zakaj pa moška narava ni pomembna? Pa moško razmišljanje, zakaj VEDNO dajat na prvo mesto žensko razmišljanje in želje, samo zato ker so nam to ženske čez zgodovino VBILE v naše neumne(vaše?) glave…
Kaj pa jaz, torej njeno razmišljanje je pomembno in mora biti upoštevano jaz pa sem nedorasel otročiček ker mislim po moško in hočem poligamijo? Ker nenazadnje je v moški naravi oplodit ČIMVEČ partnerk (”oplodit” jaz rečem poseksat da je bolj realno z današnjim časom)
Zakaj pa moje mišljenje nima vrednosti?
Vidiš to me moti, da pač smo mi mali otroci (po tvoje) zato ker se ne UKLANJAMO takemu toku ŽENSKEGA MIŠLJENJA…
torej po tvoji logiki moje mišljenje ni pomembno, nima vredfnosti in teže in moram jaz delat kot misli ženska?
Če je to vsaj 1% res potem sem raje VEDNO samski in se imam fajn po moškem mišljenju kot pa ”odrastem?” in delam kot si želijo ženske.
Matki, takle ne bomo prišli nikamor. Daj raje kak primer napiši, ko te je ženska poskusila spremenit, tebe ali pa tvojega prijatelja. Na primeru se mogoče da bolj razumljivo pojasnit določene poglede.
Pa ne se več s frendi pogovarjat po 3 pirih in pričakovat resne debate. 😉 Sicer je pa znano, da imamo za prijatelje vedno tiste, ki imajo z nami podobna prepričanja, tako da ne misli, da drugače misleči moški ne obstajajo. In ne, niso nujno copate. 🙂
No me res zanima kateri je ta stavek lahko na ZS 😛 zdaj sem pa postal firbčen.
Drugače pa vidim bistveno dlje od svojega nosu, ampak bom razložil pdo markotovim citatom.
[/quote]
To, kar si zdaj razložil je nekaj povsem drugega, kot pa tvoja prvotna trditev. In preveč izhajaš samo iz sebe. Če si ti brez osebne odgogvornosti do drugega, še zdaleč ne pomeni, da so tudi drugi. Pa ne govoriva o prevzemanju lastne odgovornosti za srečo in zadovoljstvo.
Preko ZS pa ne bova… 🙂
Se strinjam s tabo glede običajev..Tudi zame to zgleda neumno, da počneš nekaj le zato, ker to počne večina.
Si eden izmed tistih, ki na splošno čuti nek odpor do družbe in družbenih navad, ker nisi bil sprejet s strani tvojih najbližjih.
In v tebi je še vedno ta občutek, da nekdo, ki ima drugačne poglede, hoče spremenit in ti nekaj vsiliti. Ker pa ti ob vzgoji nisi občutil ljubezni, dejanja žensk dojemaš odklonilno.
In ker čutiš odpor in neke vrste nasilje, se zapreš in ustvariš zid…Kot tudi sam pišeš.
V svoji notranjosti se še vedno velikokrat boriš.
Potrebno bo spoznati, da te nihče ne ogroža in želi spremeniti, če ima drugačne poglede in življenje.
Ko boš to poznal, se ne boš počutil ogroženega in občutka, da se moraš boriti za svojo svobodo.
Ko se boš v sebi počutil varnega, boš tudi drugim pustil svobodo in šele potem boš sposoben ustvariti zdrav odnos.
Tu je še en dokaz tvoje nezavedne reakcije in občutka ogroženosti.[/quote]
Verjetno zato, ker ne vidi razlike v tem, da ga ima lahko nekdo rad, hkrati pa ne odobrava vsake nejgove besede ali dejanja.
Seveda te ne bo in te nobena ni..Pa se ne gre niti za to, da te sploh bi.
Zaradi tega občutka ogroženosti, deluješ precej sebično in na nek način otročje, ker se umakneš, ko ni po tvoje.
Da boš bolje razumel, lahko obrnemo situacijo…Vprašaj se, če želiš ti žensko spremeniti, če želiš iti na pijačo, njej pa do tega ni ?
Predvidevam, da ne…In tu vidiš odkod ta nasprotja. Zato, ker je tvoja reakcija nezavedna in izhaja iz preteklosti…Dejansko, trenutno stanje pa tega ne potrjuje in ne dokazuje.
Vidiš to me moti, da pač smo mi mali otroci (po tvoje) zato ker se ne UKLANJAMO takemu toku ŽENSKEGA MIŠLJENJA…
torej po tvoji logiki moje mišljenje ni pomembno, nima vredfnosti in teže in moram jaz delat kot misli ženska?
[/quote] Mali otrok, mali otrok….. to je bolj prikaz načina razmišljanja nekoga kot pa resnična…. nesposobnost? oz primerjava z nebogljenim otrokom.
Mali otrok se igra z igračo in jo pusti kjer se je pač igral, jo ne pospravi, mu ni več mar zanjo, ko jo da iz rok.
Nekaj takega ti opisuješ, ko govoriš o svojih puncah. Ti je lepo z njo dokler se z njo igraš, ko te igra mine bi pa rad imel mir, bi rad da ne obstaja več oz da se ona ta čas zaposli s čim drugim in ti ne utruja več.
Kakšen odnos je to? A je to sploh kakšen odnos?
Seveda je pomembno tvoje razmišljanje in je logični in pravilno….. ampak je uporabno le zate kot samca, če pa želiš bit z nekom (žensko) v nekem odnosu/vezi pa rabiš to svoje razmišljanje malo dopolnit.
Lahko pa tudi obstaneš na tem nivoju in menjaš “partnerke” bolj pogosto dokler bo pač šlo, dokler te bo tak način življenja zadovoljeval.
Ženske so pač nekako “naravno sprogramirane” za to da nekoč postanejo mame (vsaj v osnovi je “zamišljeno” tako), da se gredo nek odnos s tem novorojenim bitjem (in temu je po defoltu vse prilagojeno), moški pa smo lahko zraven ali pa tudi ne in tu ne gre za UKLANJANJE, gre bolj za spoznanje kako deluje ta svet partnerstva. In ne gre za zagovarjanje žensk 😉
No pa gremo na primer:
Z žensko sem se dobival približno dober mesec, 3x na teden razen ko je imela menstruacijo le 1x. No po dobrem mesecu njej to več ni bilo dovolj bi se rada dobivala še vsaj 1-2x, pa rečem OK, pa dam vstran 1x tarok na teden s prijatli (namesto 2x le še 1x) pa dam vstran nedeljsko popoldne za 3 urni sprehod z njo in ne gledam nedeljskih tekem ob 16:00 uri in tam okrog, no pa je tak spet dober mesec, no potem njej več ni prav da hodim med vikendi ven v gostilne ker tam so pa druge ženske, in ve kaki smo mi kao moški, pa da bi ”nateglni” vse kar leze in gre, in ona hoče da sem v sob doma… pa rečem glej tak se zmenva 1 soboto doma 1 soboto ven (torej vsako drugo) pa je tak 1 mesec in vsako soboto ko sem šo ven se je v nedeljo vedla bistveno drugače (bodisi namerno ali nenamerno) in mi je podzavestno dajala vedet da sem včeraj delal nekaj BREZ njenega ”blagoslova” da se izrazim milo.
No in to je prišlo po 4 mesecih tak daleč da sem se jaz vprašal, kaj mi je tega odrekanja treba če me tam v vrsti čaka druga ki bo z veseljem seksala z mano pa bom lahko šo na tarok, pa ven, pa gledal fuzbal v nedeljo itd…
Pa mi je bla ta punca drugače zelo všeč, ampak pač jaz takega komandiranja ne prenesem, jaz ji pa v vsem tem času niti 1x nisem reko da mi kaj na njej ni všeč, (razen tole komandiranje sem ji povedal da tega nebom več prenašal) in sem jo sprejemal tako kot je z vsemi ”muhami” in neumnimi idejami.
Pri moji vzgoji je bilo obilo ljubezni in edino kar smo si vedno šli navzkriž so bili običaji (1. november itd)
Ampak kako me noben ne želi spremenit če sem na zgornjem primeru lepo pokazal kako me je oseba ki bi me ”naj ljubila” hote KONSTANTNO oblikovat po svojih željah in prepričanjih, medtem ko jaz tega nisem naredil njej NIKOLI.
Odebljeno nikakor ni res, podčrtano pa absolutno drži, težko boš našel osebo ki bi bila v prostem času VEČ časa v družbi oz. se socializirala kot jaz,
Jaz se ne počutim OGROŽENEGA ampak se počutim ohromljenega, ker se mi zdi oz. tako je da ženska ne odobrava mojega stila življenja, jaz pa sem zagovornik da če nekdo nekoga ljubi ga nebo spreminjal, torej me ženska (za moje pojme) sploh ne ljubi ampak ljubi vizijo kaj bi lahko jaz bil če bo vse po njeno, tu pa jaz rečem NE HVALA in lep pozdrav…
odobravanje in spreminjanje(posledično negodovanje) sta za moje pojme 2 bistveno različni stvari
Če bi meni rekla punca; ”čuj to da cel dan gledaš fuzbal se meni zdi butasto in izguba časa” bi jaz reko mogoče pa tebi res se strinjam meni pač ne
Problem je ker potem ženska v odnosu postane drugačna, podzavestno(ali zavestno) ”muljenje” in podobne zadeve, češ boš že ti vido da me neboš upošteval, saj sem vendarle kraljica tvojega srca, drugač pa me nimaš več rad.
Tu se pač ne strinjamo za moje pojme je to bistveno bolj nesebično dejanje kot da bi jaz postal nekaj kar ne želim, jaz ji dam prosto pot da najde takega ki bo po njenih željah, ker jaz več kot očitno nisem.
Ne, ne želim je spremeniti jaz poiščem ljudi katerim takrat do pijače je in potem odidem na pijačo, ali pa grem nenazadnje sam, saj v tem lokalu se poznamo in je praktično vsako popoldne kdo tam s katerim se da komunicirat.
Ker jaz vem da nekaj zavedno ali nezavedno spreminjat je brez haska na dolgi rok in deluje le kot prepad ki se veča in veča dokler ne pride do varanja itd.
heh, sliši se prav ampak v resnici je kar drugače, in sicer VSAKIČ ko je prišla punca dopoldne k meni ni mogla odit (razen če je bla službeno poklicana) dokler ji nisem pripravil KOSILA, tudi na sprehod sva šla vsaj 1x tedensko, samo da pač jaz nisem poklical nje in ji reko ”zdravo jaz bi šo s tabo na sprehod ”
Ampak sem jo poklical in ji rekel da jaz grem na sprehod in da če si ŽELI, lahko gre z mano, no in če si ni želela se jaz nisem počutil užaljenega ali karkoli podobnega, sem pač šel sam (enako za kolesarjenje, plavanje itd.)
Moj odnos in ton glasu je ostal IDENTIČEN pred in po zavrnitvi, medtem ko pa me je ona klicala in sem reko da se mi neda ker sem doma pa igram igre na PCju pa se je takoj ko sem rekel ne njen ton podzavestno ali zavestno spremenil v malodušnega, ali bolj resnega, ali bolj žalostnega kakorkoli bi si lahko razlagal, in potem postane moškemu tak neprijetno ob konstantnih nihanjih počutja pri ženski.
To se sliši tako zelo zelo pravilno, povedano ampak zavito v celofan: Da za ostale moške jaz prevedem kaj to v resnici pove:
Ženska je taka pa taka (sprogramirana), moški pa mora SPOZNAT da se mora PRILAGODIT ženski ker ona nezavedno MISLI na novorojeno bitje, to ni UKLANJANJE ampak je SPOZNANJE da moraš ustrečt njeni SPROGRAMIRANOSTI in delat kot bi naj deloval svet partnerstva.
Torej po programersko povedano, ona je BIOS ti si dodatek oz dopolnilo, uklanjaj se(aja ne sori SPOZNAJ) da si dopolnilo njenemu naravnemu programu in se vedi temu primerno.
Če bi bila želja evolucije da moški delamo tako, potem bi nas v vseh teh tisočih letih tako sprogramirala in bi tudi mi NEZAVEDNO čutili tako in stremeli k temu, ampak kot zgleda je Evolucija dobila napačno dopolnilo ali pa se je priplazil vanjo 1 škrat Matkič in jo zjebal hehe 😉
Nisi ti edini tak škrat in to je žalostno.
Evolucija je že naredila prav, o tem ni dvoma, se pa današnja družba spreneveda (zavoljo materialnih interesov nekoga) in sprogramira posameznike tako, da jim je tisti osnovni bios popačila do te mere, da več ne vedo kaj so v resnici. :/
:))))) No saj tole tudi pri nas poznamo. To so pač ženske, ki so vedno v dvomih, vedno malo negotove komu se zaupajo ;).
Ja tudi sam bi imel raje, da ji enkrat rečem “Rad te imam” in dokler bo tako, bo tako, ko bo drugač boš pa že izvedela…. Kaj bi ji to stalno ponavljal…… 😉 :))))
One si pač želijo, da bi vse počela skupaj oz vsaj večino vsega. Že imajo razlog za to 😉
Razumem situacijo. No, niso vse tako “težke” oziroma nezaupljive (malo so pa vseeno), kot je bila ta. Menim, da si v tem primeru ravnal pravilno. Slutim pa, da si situacijo vsaj malo olepšal, tako da napak v tvojem vedenju ne moremo opazit. Verjetno tega nisi niti naredil zavedno. Če bi pisala ona, bi dobili neko objektivnejšo sliko. Kakorkoli, tega ne bomo dobili.
Verjamem pa, da take ženske privlačiš z nekim razlogom. Mislim, da je težava predvsem v načinu, kako ti njej postaviš meje. Ona se potem počuti ogroženo, nespoštovano (namuljeno) predvsem zaradi tvojega načina in ne zaradi tega, ker si šel ven. Ne znaš ji pokazat, da ti veliko pomeni, ker ti tudi resnično ne pomeni. Ona to čuti in potem je stanje, takšno kot je. Če bi ti pomenila več, bi ji pokazal te meje, do koder lahko gre na njej razumljiv način. Tako si se našel skupaj z njo samo zato, da se naučiš tega, ona pa tega, da svoje negotovosti/nezaupljivost ne moreš reševat tako, da partnerja “spreminjaš”. Poleg tega njo upravičeno skrbi, da bi “nategnil” še kako drugo, vsaj sodeč potem, kar si nam povedal in kako pomemben ti je seks. Vse to ona lahko čuti in tebe to od nje odbija, ker nekje v sebi veš, da ji daješ točno te signale, tudi če si v resnici ne želiš druge ženske. Signali, ki jih daješ s svojim vedenjem in besedami pa so točno takšni.
odobravanje in spreminjanje(posledično negodovanje) sta za moje pojme 2 bistveno različni stvari
Če bi meni rekla punca; ”čuj to da cel dan gledaš fuzbal se meni zdi butasto in izguba časa” bi jaz reko mogoče pa tebi res se strinjam meni pač ne
Problem je ker potem ženska v odnosu postane drugačna, podzavestno(ali zavestno) ”muljenje” in podobne zadeve, češ boš že ti vido da me neboš upošteval, saj sem vendarle kraljica tvojega srca, drugač pa me nimaš več rad.
[/quote]
Vprašaj se, zakaj si vedno izbereš takšno, ki želi biti princeska in jo po kratkem času še grahek žuli. Čeprav mislim, da si vedno izberemo takšnega, kakršni smo sami. Kakor one izsiljujejo s svojo užaljenostjo, ti verjetno izsiljuješ s svojo trmo ‘mene pa nobena ne bo’. Ko človek to preseže, od partnerja ne pričakuje, da bo zadovoljeval njegova pričakovanja. Če želiš človeka, ki bi bil po tvojih željah, ga pač ne boš našel. Lahko pa začneš ceniti ljudi takšne, karšni so.
:))))) No saj tole tudi pri nas poznamo. To so pač ženske, ki so vedno v dvomih, vedno malo negotove komu se zaupajo ;).
Ja tudi sam bi imel raje, da ji enkrat rečem “Rad te imam” in dokler bo tako, bo tako, ko bo drugač boš pa že izvedela…. Kaj bi ji to stalno ponavljal…… 😉 :))))
One si pač želijo, da bi vse počela skupaj oz vsaj večino vsega. Že imajo razlog za to ;)[/quote]
Jaz pa iamm razlog da ne počneva vsega ali čimveč skupaj, in kdo ima prav?
Če je napaka tole da živim IDENTIČNO kot sem pred tem, oz SKORAJ identičlno (glede na to da sem za njo dal vstran VSAJ 1 kvartopirski večer in dopoldansko spanje in nato igranje računalnika in brskanje po spletu, potem so res napake.
Morda je moja največja napaka bila ravno to da sem jo spustil preblizu in sem v 4 mesecih izgubil 1 družbo in sem jo moral spet PRIDOBIVAT.
Mislim da me sploh ne razumeš, če bi bla oseba ”identična” mojemu pojmovanju sveta jo ”oženim” v 10 sekundah 😛
Problem je v tem ker ni 😀
Mislim da me sploh ne razumeš, če bi bla oseba ”identična” mojemu pojmovanju sveta jo ”oženim” v 10 sekundah 😛
Problem je v tem ker ni :D[/quote]
Ne, problem je v tem, ker imaš TI nerealne želje. Takšnega človeka ni. IN ljudi ne moreš spreminjati, lahko spremeniš le svoje videnje.
Ne poznaš ženske, ne poznaš razlike med moškim in žensko. Ne zavedaš se, da bi se ženska najpogosteje v svoji negotovosti oprijela moškega “za vrat”. Moški, ko pa zo začuti, raje pobegne od tega in gre raje nekam sam (brez nje), da se reši tega občutka. Pozabil pa je, da ji je ta občutek negovosti vzbudil sam s svojim vedenjem. Ne vedno, pogosto pa. In potem bi ti nekam kar sam šel, brez nje, brez da ji pokažeš, da stvari niso takšne, kot si ona misli, da so. Ne gre to tako. Nisi nič drugačen od nje, nič bolj se ne trudiš od nje, če kar greš nekam po svoje. Različni smo si in to bo potebno sprejet.
Nobeden. Res. :)[/quote]
Oziroma oba, ker se oba borita le za svoja prepričanja, za svoj ego, namesto drug za drugega. Ti nje ne potrebuješ, ona pa si te takega ne želi. Najbolje je, da seveda uživaš še naprej in morda boš nekoč razumel naše besede. Morda pa celo mi spoznamo, da si imel vse prav. 😉
ali pa živim v svojem videnju kot do zdaj in se imam fajn? :P[/quote]
Ja seveda… samo se ne zdiš v skaldu s tem, kar tule pišeš. Ven ti udarjajo želje po toplini, po nekomu, ki bi ti resnično ogrel srce in bi si želel zaradi njega z verige spustiti svojo trmo. Da se imaš pa fajn, pa ni treba prepričevati mene…. ker te berem. 😉 Ampak glej, vsak po svoje in prav je tako.
Forum je zaprt za komentiranje.