Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Vsi mi na razlicen nacin nacin dozivljamo svet okoli nas, ker smo si v marsicem razlicni. Nasa zivljenja so razlicna. Mick Jagger, Jack Nicholson ali Hugh Heffner se ukvarja z cisto drugimi problemi. Morda kako cim bolje izkoristiti naslednjo erekcijo. Super atraktivnih punc, ki se jim za to in kaj vec ponujajo, je tako prevec, da bi se sli neki primitivne zenske igrice. Ono, ure tipkanja do telefonskega pogovora, itd. Adijo…

Točno tako, končno razumeš. Nisem jaz tisti, ki se mora za nekaj trudit. V končni fazi se bodo morale samske 30-letnice malo potrudit, če ne bodo hotele bit več samske. Al pa bodo samske do konc lajfa, meni je v končni fazi vseeno. Zunaj je dovolj družabnih deklet, da se ni treba pretirano ubadat z internetnimi introvertirankami.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, kar dopoveduj si, delaš ravno nasprotno. Iščeš odprtih oči, a vendar je razočaranje vsakič globje.

Točno tako, končno razumeš. Nisem jaz tisti, ki se mora za nekaj trudit. V končni fazi se bodo morale samske 30-letnice malo potrudit, če ne bodo hotele bit več samske. Al pa bodo samske do konc lajfa, meni je v končni fazi vseeno. Zunaj je dovolj družabnih deklet, da se ni treba pretirano ubadat z internetnimi introvertirankami.[/quote]

moje mnenje je, da se ti tukaj preveč qurčiš-zagovarjaš- poveličuješ samskost in svojo samskost.
samskost večinsko ni običajna in jo moraš opazovati statistično . s statistiko, pa naj bo to v tehniki ali medicini, samskosti… se vedno privzame rizik….in če opazuješ samskost (nevezanost na stalnega partnerja) , se ta suče 4-6, mogoče 8% in je dokaj spodaj v mejah Gaussovega klobuka

samskost je torej v manjšem % običajna.

kako pa meni izgleda?

pravzaprav večina zaradi svojih drugačnih obveznosti in dolžnosti izgubi stalni stik s samci .
za same ženske mi je žal, da so same, celo mislim, da bi morale po Ruglju : registrirati klub za razbijanje zakonov (baje jih je statistično gledano polovica ne dovolj skladnih)

moški samci pa se mi zdijo po 35 letu kot purani :), več ali manj neobičajna perjad.

Tu se malo igraš z besedno zvezo rizik-tveganje-intervali zaupanja-matematično upanje (pričakovanje), spodaj pišeš, da je samskost običajna, nima veze, kolikšen je ta %, a ne?
Važno je, zakaj je nekdo (ne)samski.. cilj posvečuje sredstvo, a ne… torej, ali gre za patetiko ali za čustvo in katero je to čustvo- strah, ljubezen, zmeda, čredni nagon… ali pa po boomu– popredmetenje.
Isto kot se spider & co. q.*rčijo v zvezi s samskostjo se vezani q.*rčite v zvezi z zvezo… lol… in to povečini tisti, ki nekako kot da nimajo drugega dela poveličevati lastno patetiko…
saj ne da bi hotela vedeti detajle, zakaj nekateri dejansko vedno bolj in bolj srdito zagovarjajo ravno (z[a])vezanost, ampak določena dejstva, ki so mi pač prišla pred oči, čeprav sem naivna kot božji molek, so mi precej podrla romantično otroške klerikalne sanjarije o tem, kaj pomeni imeti happy family… jih je zelo zelo malo… premalo… skoraj se že suče 4-6, mogoče 8% in je dokaj spodaj v mejah Gaussovega klobuka

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Seveda se ti tako zdijo. Ker si tradicionalist in si bil vzgaja v prepričanje, da “šele ženska naredi moža”. In da je tip brez ženske kot pes brez repa.:)

Iz tvojih besedah sklepam, da si vezan. Torej s eraje vprašaj, kar se da iskreno, koliko te tvoja zveza zadovoljuje in ali si v njej srečen. Če si lahko rečeš, da si v njej srečen, postane vprašanje o samskih povsem irelevantno, s tvojega stališča gledano.

Seveda se ti tako zdijo. Ker si tradicionalist in si bil vzgaja v prepričanje, da “šele ženska naredi moža”. In da je tip brez ženske kot pes brez repa.:)

[/quote]Nun ja.. tam na življenje ah to življenje se je Podobnemu primeru zapisal peklenski stavek Ženska lahko moškega vustvari ali pa ga uniči… kaj je komu od zagriženih zagovornikov svojega lifestyla naredila pa… nimam pojma—

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[/quote]Nun ja.. tam na življenje ah to življenje se je Podobnemu primeru zapisal peklenski stavek Ženska lahko moškega vustvari ali pa ga uniči… kaj je komu od zagriženih zagovornikov svojega lifestyla naredila pa… nimam pojma—[/quote]
Saj to je prednost samskega življenja. Ženski ne daš možnosti, da te uniči, če te (nas) je že ustvarila. 🙂

No ja. Če se že greš to, potem jo pa moraš znat tudi prenest, ko jo dobiš na svoj račun, ne pa da imaš takrat VSEGA DOST, že ko te nekdo samo malo po ramenu na grobo poboža. Hehe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Točno tako, končno razumeš. Nisem jaz tisti, ki se mora za nekaj trudit. V končni fazi se bodo morale samske 30-letnice malo potrudit, če ne bodo hotele bit več samske. Al pa bodo samske do konc lajfa, meni je v končni fazi vseeno. Zunaj je dovolj družabnih deklet, da se ni treba pretirano ubadat z internetnimi introvertirankami.[/quote]
Še sreča za njih, da nimajo samo tebe na izbiro. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razlika med večno samskimi, ki se q.*rčijo in ne samskimi, ki se (menda) q.*rčijo je v tem, da smo slednji imeli možnost preizkusit obe stanji in nekako iz izkušenj vemo kako je bit samski in kako bit nesamski in zagovarjamo tisto kar je po našem prepričanju boljše za razliko od onih drugih, ki si tisto drugo stanje samo domišljajo s svojo prestrašeno samovšečno infantilno domišljijo….. 😉

Glede na vse statistične krivulje je pa oboje normalno, samo ravno včeraj sem bil na obisku pri eni (za svoja leta) zelo vitalni 88-letnici (vdovi) in rdeča nit pogovora je bila kako težko je bit sam…. ka pa baba vej…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, vsekakor bolje pa samska kot imet tipa, ki visi tule gor iz dneva v dan in premleva teme o samskosti in deli ‘nasvete’ samskim.
Eni delate antireklamo za biti v vezi :).

Poznam kar nekaj “izgubljenih” dus ki so iskali zenske tam pri 30+ in potem koncali pri 20 letnicah. Njihov komentar? Ne komplicirajo 🙂

Naj te ne zavede in ne delaj tistega kar jaz delam, delaj raje tisto kar jaz pišem….. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Razlika med večno samskimi, ki se q.*rčijo in ne samskimi, ki se (menda) q.*rčijo je v tem, da smo slednji imeli možnost preizkusit obe stanji in nekako iz izkušenj vemo kako je bit samski in kako bit nesamski in zagovarjamo tisto kar je po našem prepričanju boljše za razliko od onih drugih, ki si tisto drugo stanje samo domišljajo s svojo prestrašeno samovšečno infantilno domišljijo….. 😉

Glede na vse statistične krivulje je pa oboje normalno, samo ravno včeraj sem bil na obisku pri eni (za svoja leta) zelo vitalni 88-letnici (vdovi) in rdeča nit pogovora je bila kako težko je bit sam…. ka pa baba vej…. :/[/quote]
Si mi ukradel moje misli. 😛

Ampak res.

Ampak res.[/quote]
Itak, eni so tako razvajeni, da bi kar vse imeli v enem. 😉 Taki se imajo za popolne. 🙂 (hec)

Ko sem bral tole temo, ko se vsi zgražate nad kriteriji, sem odprl tole mojo temo:
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8365946,page=1

Zanimivo, da tam me pa trgate, ker ne izpolnjujem vseh teh kriterijv. Kje je zdaj tista o tem kako denar ni pomemben?
Minks vsaj pošteno pove. Matjazko, katenjka in drugi se pa samo nekaj lepe delajo.

No ja. Če se že greš to, potem jo pa moraš znat tudi prenest, ko jo dobiš na svoj račun, ne pa da imaš takrat VSEGA DOST, že ko te nekdo samo malo po ramenu na grobo poboža. Hehe.[/quote]

Oh brezskrbi da dobro prenesem KRUTO resnico na svoj račun ampak samo če je pravilna… Če ni potem zamahnem z roko in se lahko le še malo pokregamo ( mali otrok // On_ )

Je pa to kar Spider pravi RESNICA, na žalost… ženske izgubljajo, če že niso izgubile tisto da bi se MOŠKI trudili za njih…

če pogledamo grdo in pavšalno (pa tipično za večino tukaj) ostajajo moški kot je Spider, Dater, jaz in potem moški ki sprašujejo KAKO DOBIT RESNO ZVEZO torej introvetirani, nesposobni socializacije, luzerji itd.

Je pa res da so tipi ljudi ki so samski razlikujejo med letnico samskosti ki jo gledamo, osebno nevem za 35+ ampak z gotovostjo lahko trdim da tipi ljudi samskih pri 20-23 so čisto drugačni kot tipi ljudi samskih pri 26-30 …

Vedno pa se je potrebno ukvarjat zakaj je oseba samska….. sicer nevem zakaj je toliko GONJE proti Spiderju (”gonje”) namesto da bi raje gonjo uprli v ženske z NEREALNIMI pričakovanji.

Zmagala mi je oseba s katero sem klepetal in mi je rekla da ona nebi mela tipa ki nima službe in avta, a sama je brezposelna FALIRANA študentka ki dela prek Študentskega Servisa in bo stara kmalu 27. let…

No taka se bo pa čez ene 3 leta začela spraševat KJE SO NORMALNI moški…. ki morajo met službo, dobro plačo, avto, samozavest in kaj jaz vem kaj še vse.

Zdaj pa mi naj en tip pove zakaj bi kak moški ki ima SLUŽBO in AVTO in samozavest HOTO met tako žensko kot je ta luzerka… (pa drugač je tudi ”hribolazec”(rekreativni bolj pohodništvo tipa Donačka gora itd, in navdušena tekačica)

Torej povejte mi kaj naj si začnem s tako osebo, brez delovne dobe, brez službe, brez znanja in brez vizije za naprej (Ekonomski tehnik izobrazba)

In ravno tašne (ali NJEJ podobne) 30 letnice nam tukaj gori na MONu solijo pamet kako ni dobrih moških, v resnici pa njih nihče razen takih kot jih same nočejo ne povoha….

Če pa že SLUČAJNO ženske pri 3x letih imajo ”vse” torej:

– službo
– lastno stanovanje (najemniško, kupljeno)
– relativno dober izgled

Pa se takoj zaključi ker so:

a) ločenke
b) karieristke
c) feministke
d) hočejo vsaj tipa ki bo zaslužil še več (čeprav tega ne priznajo)
e) matere samohranilke (kateri pameten moški bo le tja šel v zelje če ni obupan glede partnerstva!!!)
f) ekstremistke (bodisi športne bodisi na kakeršenkoli drugačen način)
g) niti ne tako inteligentne in imajo službo bolj po sreči (vprašljiva pridobitev! ali pa v času ko jo je bilo lažje dobit(več izbire)) ali pa v JAVNEM SEKTORJU (saj veš tam te ne odpustijo tudi če si nesposoben)

OFF TOPIC

Zanimivo je da sem srečal že kar nekaj (ali slišal o njih) podjetnikov ki imajo podjetja (bodisi mala ali skoraj srednja), torej tam 2-7 zaposlenih, pa imajo v njih zaposlene tudi žene (bodisi kot administratorke, tajnice, prodajalke, frizerke) nisem pa še srečal ali slišal za PODJETNICO (v naših krajih) ki bi imela malo podjetje (2-7 zaposlenih) in bi nudila službo svojemu MOŽU…

*** seveda podjetje ne sme biti pripojeno na javnofinančni denar ampak mora trgovat IZKLJUČNO (ali vsaj več kot 90%) na prostem trgu

back ON TOPIC

dandanes pa je tako kto je povedal Spider, in ima kar v veliki meri prav, če ženske ne želijo bit samske se naj potrudijo! Meni je samskost VŠEČ in jo uživam že dolga leta ( pa sem mel zveze, sicer relativno kratke)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

O Matkič, ti si pa zagrenjen.
Na kup žensk 30+, samskih, pozna, ki imajo službo, stanovanje (večinoma najemniško) pa dobro izgledajo.
In večina od njih niso ne ločenke, še manj mame.
Karieristke so tudi zelo redke, razen, če je to zate vsaka z diplomo.
Feministke? Le kaj naj bi bilo to? A to, da ti noče gatk prat :)?
Hja, uspešnega moškega, ki zasluži več pa marsikatera rada vidi. Dobri smo vedno zaželeni. Čeprav po izkušnjah sodeč so moški tisti, ki hočejo imeti več plače od ženske. Sem pogosto slišal kako kaka uspešna ženska pravi kak je njen partner, da mu ni fajn, ker ona več zasluži. Njo pa to ne moti.
Ekstremnih žensk je malo, ne poznam nobene. Sploh ne v športu. Vsaj med temi samskimi, ki jih jaz poznam. Razen, če je redna rekreacija zate ekstrem? Samo potem ne more biti lepa, če ne športa. Ker potem ni postavca tako kot mora bit :).
Ravno inteligentne so bolj pogosto samske, sploh kake doktorice, znanstvenice. Sploh punce, ki so bile na faksu najbolj pridne, najbolj brihtne, so večinoma samske. Pa jih kar nekaj poznam. Pridne, brihtne, poštene, skromne, pa samske.
Eno takšno imam doma. Pa veliko takih kolegic.

Če pa že SLUČAJNO ženske pri 3x letih imajo ”vse” torej:

– službo
– lastno stanovanje (najemniško, kupljeno)
– relativno dober izgled

Pa se takoj zaključi ker so:

a) ločenke
b) karieristke
c) feministke
d) hočejo vsaj tipa ki bo zaslužil še več (čeprav tega ne priznajo)
e) matere samohranilke (kateri pameten moški bo le tja šel v zelje če ni obupan glede partnerstva!!!)
f) ekstremistke (bodisi športne bodisi na kakeršenkoli drugačen način)
g) niti ne tako inteligentne in imajo službo bolj po sreči (vprašljiva pridobitev! ali pa v času ko jo je bilo lažje dobit(več izbire)) ali pa v JAVNEM SEKTORJU (saj veš tam te ne odpustijo tudi če si nesposoben)

Ja in zakaj so samske?

Bodisi jim paše tako, ali pa ne naredijo dovolj za to, da bi dobile moškega.

Zato so samske, ker jim je bolj biti samke kot pa v slabi vezi.
Izobražna ženska z dobro službo, stanovanjem, dobrega izgleda, taka, ki rada športa, se ukvarja s številnimi hobiji, veliko potuje. Taka pač hoče sebi podobnega moškega. Takih pa ni ravno veliko. Zato so raje samske. Le kaj bi počele s slabimi moškimi?
Jaz sem tudi pred časom mislil, da so to same afne pa sem spoznal, da sem se motil, da so to uspešne, preproste ženske, samo moški se jih kar bojimo. Meni je bilo tudi neprijetno, da imam manjšo plačo kot ona, manjšo izobrazbo… samo s časoma sem spoznal, da je to moj problem, da nje to ne moti :).

Moški ne maramo preveč pametnih žensk, ki si mislijo, da so center vesolja.

Robi, ti si pa ziher zato samski, ker tako omalovažuješ ženske.
Tudi jaz sem bil nekoč tak, da sem bil prepričan, da se imajo za pametne. Jaz sem bil prepričan. One pa sploh niso bile take. Problem je bil v moji nesamozavesti.

http://med.over.net/forum5/read.php?124,8365946 – no v tej temi pa ste napadli človeka, ker nima službe.
Mene ste napadli, ker pričakujem od moškega, da jo ima, njega ste popljuvali, ker je nima. Spregledali pa ste recimo pri njemu, da ima kmetijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close