Kakšni tipi ljudi so samski?
Saj me ne moti. Le predstavljam svojo filozofijo, ti pa svojo. Zakaj se takoj počutiš ogroženega?
Jaz pa Spiderja čisto razumem. Všeč mu je takšno življenje, kot ga živi, ker ga pa kdo kdaj opomni, češ poba cajt je za kaj resnega, pomisli kdaj tudi na to varianto. Lahko uresniči še to, se za kratek čas poroči, ima enega otroka denimo, samo prej ali slej ga bo začelo dušiti v zvezi, ker je svobodne vrste ptič. Torej lahko tudi v to smer, čeprav ne bo trajalo za večno, mogoče bolj zato, da kdaj ne bo kaj obžaloval.
Glej tip, dost te imam. od sedaj naprej si pri meni na ignore. Tako, da te obveščam, d ami lahko nehaš replicirat. ker si bolnik, ki ne bere in drugim polaga črke naprej.[/quote]
Otročje. Drugim polagaš ” v usta”, kako nonstop visijo doma (in se niti nimajo pravice branit, ker jih ni poleg), ko pa eden namigne, da si sam podoben, maš pa vsega dost.
Navedel si dva zanimiva primera in iz njiju si potegnil, da so si punce same krive, da so v takem stanju, kot so. Pozabil pa si, da si te punce morda ne želijo take “svobode”, kot jo živiš ti in si želijo morda ene konstante. Zato se tudi take od tebe umaknejo, ker začutijo, da jim tega ne moreš nudit. Ne vem, kako tega ne razumeš, ti ki tako zagovarjaš “živi in pusti živeti drugim”.
Sploh ne gre za to, ali je to prav, ali narobe. Gre za to, da bodo v končni fazi te samske 30-letne ženske morale pri sebi nekaj spremeniti, če ne bodo želele več biti samske. Postati bolj odprte za nova poznanstva. Vzeti ločenca. Vzeti tipa, ki jim trenutno mogoče niti ni ful všeč. Ali pa v končni fazi vzeti tipa, ki je takšen, kot jaz.
Če si nečesa želiš, morš seznam možnih variant, kako priti do cilja, skrčiti tako daleč, da je prazen.
Sem že napisal v sosednjem forumu, familiarno usmerjeni 30+ letniki so večinoma vsi vezani. Ostalo je pa pač, kar je ostalo. Za nas tipe je žensk vedno dovolj. Zato nimamo potrebe kaj spreminjat pri sebi.
Spider, lepo, da se najde še kak moški, ki ni pri 30ih ali nekaj čez totalno obupan. Jaz namreč srečujem take samske, ki hočejo kar takoj dobit žensko, ki jim bo rodila otroka. Kot, da je edini smisel življenja narediti otroka. Če so pa čez 35 pa so sploh obsedeni s tem.
Zato so ločenci boljši, ti ne težijo s tem, da hočejo otroka.
Saj to je logično, da introvertirana ženska težje najde moškega. In vsak(a), ki je dolgotrajno samski(a), je samski(a) z razlogom.
In takšne bolj umirjene ženske se znajo ustrašiti moškega, ki jih že po uri in pol chatanja vabi na kavo. So pazljivejše in rabijo veliko več občutka varnosti, kot pa neka družabna ženska.
Sicer je pa ves point tega v tem, da si le iskal potrditev na svoja prepričanja in to tudi dobil.
Ni ti v resnici mar za druge ženske, če so introvertirane, ampak želiš le dokazati, da imaš prav glede tega, kaj si misliš o ženskah.
Sploh ne gre za to, ali je to prav, ali narobe. Gre za to, da bodo v končni fazi te samske 30-letne ženske morale pri sebi nekaj spremeniti, če ne bodo želele več biti samske. Postati bolj odprte za nova poznanstva. Vzeti ločenca. Vzeti tipa, ki jim trenutno mogoče niti ni ful všeč. Ali pa v končni fazi vzeti tipa, ki je takšen, kot jaz.
Če si nečesa želiš, morš seznam možnih variant, kako priti do cilja, skrčiti tako daleč, da je prazen.
Sem že napisal v sosednjem forumu, familiarno usmerjeni 30+ letniki so večinoma vsi vezani. Ostalo je pa pač, kar je ostalo. Za nas tipe je žensk vedno dovolj. Zato nimamo potrebe kaj spreminjat pri sebi.[/quote]
Spider, nekateri ljudje so preprosto ali preveč zasanjani ali pa močno razočarani in jim je internetna romanca čisto dovolj – nočejo stika v živo, ker je mogoče preboleč, dovolj so jim tople besede po mailu, na chatu … verjetno jim je celo telefon že preveč.
Vsak je svoje sreče kovač in če je njihov izbor, da jim življenje mineva v vzporednem svetu, pa naj bo. Ni pa to nekaj izjemnega, polno ljudi je, ki “živijo” v raznih vzporednih virtualnih svetovih (SecondLife ali kaj je že tista igra) in jim je tuzemsko bivanje samo nujna obveznost.
Sicer nimam rada dolgega dopisovanja preko neta, ker sem za srečanje v živo. Ampak, skenslam vse, ki hočejo srečanje že po prvem stiku. Če so resni, jim ne bo odveč še enkrat kliknit, napisat mail ali karkoli. In se po drugem kontaktu dogovorit za srečanje.
Namreč navada moških na chatu je taka, da hočejo že kar takoj srečanje in še prej telefonsko. To odbija. Vsaj dve četanji oz. dve izmenjavi mailov naj bosta.
Mene bi rada spoznala…Premisli punca..Dokaj normalna mi deluješ…Ko boš spoznala mene, nič več ne bo, kot je bilo…:)))))[/quote]
Dobra ideja, Katenjka je zelo prijetna oseba, topla, poštena, iskrena, z dobrim smislom za humor, zna se pogovarjati in je nadpovprečno razgledana,….lahko bi od nje enih par lastnosti skopiral.
Mene bi rada spoznala…Premisli punca..Dokaj normalna mi deluješ…Ko boš spoznala mene, nič več ne bo, kot je bilo…:)))))[/quote]Hehe fair enough. Ne vem, kdo bo zdaj na zgubi :))))) Sem pa resno mislila, sem premišljevala ene dve uri…ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Enkrat zadnjič si čist drugače pisala o njej, kako naj zdaj vemo, kaj je res? :)[/quote]
Heh…Marko, ti pa moraš vsako moje testiranje/veselje pokvariti, kajne? Zadnjiič me je zanimalo, kako se bo na moje provokacije odzvala in koliko pravih, svojih somišljenikov/privržencev ima na tem forumu, kdo se vse se bo zanjo zavzel 😀
Nasplošno nimam slabega mnenja o njej, prej nasprotno.
Zanimivo je predvsem, kolk se domnevno srečno vezani moški foruma ukvarjajo s samskostjo drugih…Človek parv pomisli, ta že ni glih zadovoljen v vezi, če čuti tako potrebo drugim vsiljevat svoj prav. Jaz v bistvu mislim, da so vsi moški tega foruma samski. Za vezane se razglašajo, ker mislijo, da je to privlačno za ženske.
V čem je point, res, da tip, ki je baje srečno vezan, petek in svetek na tem forumu soli pamet samskim moškim in ženskam o njihovi spolnosti, zmenkih, o tem, iemti seks prijatelja, ali ne????
To sem jim svoj cas tudi jaz povedal. Zadrtost, zagrenjenost, depresivnost, filozofiranje, teoretiziranje, pametovanje, … Redki sprosceni.
Meni se redno ponuja parkrat toliko punc, kot bi jih lahko teoreticno servisiral. Vceraj z eno pijem vroco cokolado. Recimo temu prvi zmenek. Njena inicijativa. Miza na sredi slasticarne, ona pa z rokami ves cas po meni. V “sali” predlaga da greva v avto. Huda sexy punca, in bi jo kar tam na mizi. Samo kaj ko sem imel druge obveznosti… Ze vidim kako bo v potokih teklo, ko me prvic naskoci. Mislim, da bo padla prva 40. letnica. Samska. Racunovodkinja.
Pa sploh nisem kurbir po naravi. Samo, ce si roba si roba. Drugace pa cetiras, emailas in masturbiras, pa ce si punca ali fant.
Prvo kar mi pade na pamet, ko precitam izkusnjo Spider-ja je, da si v virtuali marsikatera punca le ego pride pumpat. Kaj bi se dobivala v reali, ce ve da je vecini “dobra” le za seks, ce to. “Mojim” puncam tega ni treba. Se jim v reali prevec tega dogaja. Za novo leto je spremljevalka za minuto, dve sama snemala ognjemet, pa se je ze en model ji nasel pihat na duso. Nisem gledal; mi je sama povedala kaj jo je spraseval, itd.
Stos je v tem, da je treba najprej vsestransko poskrbeti zase, da si ti privlacen/privlacna drugim, ne pa z glavo skozi zid.
Kakšni tipi ljudi so samski?
Hah takšni ko pač so nesposobni najt koga, ali jih nikjer ni da bi jih kdo našel, ali ne želijo da jih kdo najde, ali ne želijo tistih ki si jih želijo, ali želijo koga drugega ki si jih ne želi.
Ali pa so pač kakorkoli drugače psihično ali fizično deformirani/zaostali
Vedno bolj pa se mi zdi da so On_ Marko in Robi bolj pol moški in pol ženske veš tisto napačen spol v telesu in ostali BS 😀
Zagovarjanje introventiranih ljudi je smešno in neproduktivno. Še bolj smešno je ko taka oseba pride na forum in sprašuje NASVETE kako ne bit več to…
Če tega pač do zdaj ni mogla pa naj bo dalje taka, če ji pa ni všeč pa se naj malo prisili.
Zato pa so mi všeč take punce kot je katenjka 😉 Če bi blo več takih punc ki se odprto pogovarjajo potem še samo manjka da vidijo HUMOR od moških ne kot vulgarnost ampak kot humor in imamo perfe žensko praktično gledano
Spider ti pa kar tak naprej maš mojo 101% podporo… mislim da sva midva ena redkih ki poveva grdo resnico ampak kar ljudi moti je to ker jo poveva na ”grd” oz neposreden način oni pa hočejo furat neko pogovorno prislinjeno reševanje problema… tipa psihologov ki je brezvezno izgubljanje besed in obrabrljanje prstnih sklepov.
treba je povedat kruto resnico saj so že NEKDAJ rekli da RESNICA BOLI.
Spider, Dater, Matkic….itd samski žrebci, ki se komaj krotijo tu na forumu, se malo trudijo izbirat besede, v reali bi pa še veverico piiiiiip, če jim ne bi na drevo ušla…. :))))
Samo ne vem, dekleta so z vami dokler jih z rokami držite potem….. Eh kaj bi potem se človek trudil z njo, če se že nova ponuja, saj niti ni treba, da se kaj veliko ukvarja z vami. Lahko nemoteno prebira pošto blago sklonjena nad pisalno mizo, medtem ko se fant olajša….. In to je največji užitek.
Ja, prav jaz vam ga nisem fovš….. čeprav “moram” bit malo bolj poženščen – po vaše 😉 :)))
Mislim, da bo padla prva 40. letnica. Samska. Racunovodkinja.
Zakaj je to pomembno oz moramo vedet?
To pomeni, da si srečal takšno, ki zna računat in računa na to, da jo boš v kratkem po…..al.?… 😉
Forum je zaprt za komentiranje.