Kakšni tipi ljudi so samski?
Ma dej, če se že gremo vejice, se napiše “zategnjena kot lopata”, ni vejice pred kot, ker ne gre za osebno glagolsko obliko. Sploh pa ta besedna zveza nima pomena v slov. jeziku, tako da blamaža, stara, blamaža na celi črti, sam zato ker ti je katenjka za nekaj postov speljala titulo drama kraljice haha
Tudi samski znamo biti prijetni, se organizirati, ne glede na starost, itelekt.
Zato radi plešemo in se družimo v prijetni družbi.
Nihče ni sam, če to ne želi.
V kolikor si želite popestriti sobotni večer v ritmu tanga, čača, sambe, rubme, dunjskega ali angleškega valčka………in če jih šteješ 50+ in še več, starost navzorg je brez omejitve, se nam pridruži v plesnem centru FREDI, Zadobrovška 88, Ljubljana-Polje. Tam plešemo samski tako moški kot ženske in se družimo, v prijetni družbi, vsako soboto od 20. do 24. ure na živo glasbo.
Delil bom z vami dve svoji izkušnji iz zadnjega meseca, ki pričata o tem, kako se introvertirane osebe zapirajo v svoj svet in si še slabšajo možnosti pri nasprotnem spolu.
Decembra sem malo chatal. Konkretno, z dvema puncama iz mojega kraja, obe stari okoli 30 let in baje samski. Po moji oceni sta bila oba pogovora tako, kar vredu, trajala sta kako uro in pol. Pri obeh puncah sem dobil filing, da sta malo…odmaknjeni. Obe sta menda visoko izobraženi, ena z dobro službo, ena brezposelna. Obe sta se mi zdeli…malo dolgočasni, hkrati pa sem imel filing, da kar nekako vsrkavata vase informacije iz mojega zasebnega življenja, ki jima jih posredujem. O mojih hobijih, delu, življenju, potovanjih, športu, knjigah.
No, ena mi je dobesedno pobegnila s chata, kakor hitro sem jo povabil na kavo, nekaj se je kao simpatično zgovorila..ma kaj res, mene..ma jaz sem tako sramežljiva..Druga mi je na neki točki nehala pisat, iz česar sem sklepal, da ima ene 10 tipov na liniji, jaz se pa tako ne grem, zato sem se ji zahvalil za sodelovanje in jo vrgel z linije.
Predvsem pri drugi sem bil razočaran, ker sem imel občutek, da je kulturnica in da bi spoznavanje lahko bilo zanimivo.
Obe sta po lastnih besedah dokaj zaprti, ven ne hodita, češ, da sta prestari. Na chatu sem bil vse skupaj ene 5-6 krat in obakrat sem videl nicke od obeh, zato sklepam, da na chatu visita cele dneve.
Ena od njiju se mi je celo potožila, kako jo takoj, ko se prijavi, klikne cel kup potrebnih tipov. Jaz nobeni od njiju nisem težil s seksualnimi debatami.
Meni ni problem it zvečer po mestu, se pri šanku nasmejat eni punci, ji plačat pijačo in jo spoznat. Kako pa namerava kogarkoli spoznati punca, ki po lastnih besedah nikamor ne gre, za nameček pa pobegne s chata takoj, ko jo po malo bolj zanimivem pogovoru ( po njenih besedah) tip povabi na kavo?
Bi pa bilo zanimivo prebrat, če se je kdo kdaj dobil s kom tako na blind date in kako je izpadlo. Jaz se tega ne bom šel več, ker je zunaj dovolj žensk, ki jim ni treba dvorit preko računalnika.:))))
Spider, očitno si razočaran, ker ti je kulturnica pobegnila še pred srečanjem v živo. Bodi srečen, da je tako, ker iz te moke dolgoročno ne bi bilo kruha. Očitno imata obe resnično življenje bolj dinamično v virtualnem svetu in očitno sta v spletnih zvezah z celo gručo moških. To ni neka garancija za stabilnost, prej izpade otroško igračkanje punčk z več lutkami naenkrat.
po 1.5 uri enkratnega čvekanja potegnit tooooliko zaključkov, spajder? C’monn.
Lahko da je šla na wc al mela telefon, karkoli jo je pač zmotilo in ni uspela napisat brb ipd.
Ta prva ki si jo označil za sramežljivko, je pa lahko uporabila svoj humorni pristop in bi lahko nadaljeval s hecanjem, pa si vzel smrtno resno, ajej
Spider…ti, ki vedno hočeš biti tako načelen…ti, ki veš, kaj je prav in kaj narobe…ti, ki poješ najmanj zarečenega kruha…si izkusil zgoraj omenjeni izkušnji. Pogovor z neznano osebo, ki traja uro in pol ne pripelje do nekih osebnih razkrivanj, tudi se ne konča s povabilom na kavo. To deluje tako ceneno in enostavno. Kaj je to vse, kar premore tvoja izvirnost? Samo, da si povedal vse o svojih hobijih, delu, življenju, potovanjih itd.
In vse to v pičli uri in pol:))).
V uri in pol si lahko poveš boga in pol. Pa ni to point sploh. Preveč si se vpičila v to uro in pol.
Point je, da samske ženske tipa, kot sem recimo jaz, očitno sploh nimajo šanse srečati. Ne gibljemo se na istih lokacijah. Edini možen kraj srečanja je internet. In rečva še, da sem jaz recimo dokaj navaden samski moški. Če mene samske introvertirana ženska težko sreča, težko sreča tudi kakšnega drugega samskega tipa.
Jaz ne hodim na krožke kvačkanja, na razne delavnice, na plesne, kamor hodijo samske ženske-baje. Eno sem pred leti spoznal na tečaju tujega jezika, sva bila nekaj časa skup.
Veš, kaj je moja izpeljanka iz tega?
V bistvu, zakaj bi sploh jaz iskal samske ženske? Sej jih ne, razen eventuelno za zajebancijo, kot na chatu. Meni ustreza tud sedanji način lajfa. Samske ženske so tiste, ki bi morale iskati samske tipe. In se zanimati, kje se zadržujemo, kje nas je moč srečati, videti..
Obnašajo se pa še evdno v stilu rahlo sramežljive stranke, ki čaka, da ji prodajalec vse zmeče v voziček..dobesedno…:))))
Meni je kul in ni nobene panike z moje strani glede te dogodivščine, to sem dal le kot nek primer pač.
Seveda je ura in pol veliko časa, za izražanje mnenj pa sploh. Samo če gre za novo, nepoznano osebo, ji ne serviraš vsega na pladnju, od pričakovanj, ciljev, skrbi, osebnih lastnosti ipd. Če je nekdo tako naivno zaletav in “zgovoren” je prej znak za to, da mu je to res vsakodnevni hobi. Spomnim se nekoga, ki je imel že v naprej pripravljen scenarij. Vse je naštudiral, le izpadel je kot največji kmet.
Praviš, da si dokaj navaden tip, a ves čas berem, kako izstopaš, kako te svet ne razume, kako ne iščeš žensk, ker pravzaprav niso vredne tvoje pozornosti. Potem greš na chat, najdeš dve introvertirani osebi (sta se onidve tako opredelili?) in pričakuješ v hipu nemogoče. To je kot sex na prvem zmenku. Sicer paše, ampak utopija, da bi se iz tega razvilo kaj več.
Zaključek zgodbe: vedno so drugi krivi, a ne:).
Ok… spider… jaz bi šla s tabo na kavo. Ne zato, da bi kogarkoli od naju odrešila samskosti, ampak preprosto zato, ker bi te rada spoznala, in ker.. ja, bi rada rešila sebe, ker sem introvertirana in asocialna, mogoče že v skrajnosti, nisem pa zakompleksana… znam gledati v oči in znam se pogovarjati in od zanimivega pogovora (chata) ne skliznem stran, sem pa lahko tudi po cel dan speechless.
Čez dva tedna bom tri tedne v mariboru, lahko se dobiva pred najino gimnazijo na stopnicah in obujava spomine ali pa greva labode hranit– to je tudi najbolj romantično, kar si predstavljam da bi midva lahko skupaj počela, ker sva preveč vsak svoj svet, četudi bi si iz božje neprevidnosti bila fizično všeč ccccc :)))))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Pred časom sem tudi kdaj pa kdaj obiskala kak chat. Sicer sem si bolj dopisovala, ampak imam tudi izkušnje s chatom. Za vsako, ko se ženska prijavi na chat, se usuje kup moških, ki te kliknejo. Težko sfolgaš. Večino je treba itak blokirat ali pa preprosto ignorirat, ker vabijo v trojčke, ker vabijo na virtualni seks, ker so prostaški, nesramni… in potem ostane par tipov, ki so mogoče normalni. Za večino se potem izkaže, da niso. Žal.
In, če je ženska na kakem takemu portalu, dobi na kupe vabil na kavo. Le kaj bi bilo, da bi vsem odgovorila z ja?
No v končni fazi sem fanta spoznala v reali, v virtuali sem naletala predvsm na psihiče.
Mogoče se tule skrivajo odgovori na tvoja vprašanja glede “introvertiranih” žensk. Ne vem, kako potekajo ti tvoji pogovori s puncami na chatu. Ampak po moje si punce mislijo točno nekaj takšnega, kot se sebe predstavljaš “zakaj bi jaz sploh bila s tem tipom, saj ne pokaže nobenega interesa, truda, skočim na wc, pa je že vse narobe in že gre h drugi?!!??”
Tako se predstavljaš, tak neresen jebiveter deluješ in tako boš pritegnil tudi same neresne. Če je poročena, še ne pomeni, da je resna, posebej če svojega vara. :))
Ženska, ki pa išče življenskega sopotnika, si pa želi malo več stabilnost, veliko več in tega ne kažeš.
Možno. Ampak glej, še vedno je to predvsem njihov problem, ne moj. Meni je kul. Samskim ženskam, ki odpirajo teme, kje so moški, ni kul.
Več truda takoj v začetku da bi rade? Možno. Ampak s to filozogijo bodo dobile samo kakšnega sramežljivca. Ne vem, če bodo zadovoljne s takim.:))))
Sej si dal dober primer, ker poročene se same vržejo v (tvoj) voziček, one ne izbirajo nekoga za “celo življenje” (kot to počno samske “taprave punce” ;), one koristijo kar pač pride mimo. Za avanturo bo dober…. ;)[/quote]
In jaz si rečem, za avanturo bo dobra..:)))))..In tako se vsaj nobene ne naveličam..
Ne vem, če je njihov problem. S tvojega vidika mogoče je, ker misliš, da si edini pravi za njih, ampak za vsako nisi. One si želijo drugačnega, bolj zanesljivega, torej to ni njihov problem, ampak prej njihov filter. Seveda pa iz njihovega vidika tudi je problem, ampak one ga vidijo kot “zakaj je toliko neresnih tipov”. :))
Zakaj sramežljivca? Če nekdo pobegne predčasno, je pogumen (ti), če pa je vztrajen, pa je sramežljiv? Ne vem, če je tako. Sicer pa, zakaj moški ne bi mogel bit nesramežljiv in še zanesljiv hkrati?
Glej Marko, ne da se mi s tabo zdaj tu nekaj prepucavat. Njihov problem je zato, ker so taki, kot si jih one želijo, v glavnem že vezani. Nič jaz ne mislim, da sem edini pravi za njih, kere ideje maš, lol.
In, lepo te prosim, kakšen filter je biti cele dneve doma, ne iti nikamor in si dopisovati z enskončno tipi…Ti v tem vidiš logiko, ker si verjetno sam tak, jaz v tem ne vidim nobene logike, poglej post od četarce.
Zdaj s emi pa res ne da več okrog tega s tabo.:))))
Samo ne na chatu iskat partnerjev. Tam so, vsaj moški za ženske ne vem, večinoma psihiči.
Ko sem se nehala ukvarjat s spletnimi portali, se odločila, da je trebno aktivno spoznavati v reali (saj preko portalov sem se tudi srečevala v reali pa katastrofa od katastrofe), se mi je lajf spremenil. Ja, v reali se da najti prijetne ljudi. Spoznala sem nekaj ok moških, ki so moji kolegi, in spoznala sem tudi partnerja.
Ne vem, zakaj si tako prepričan, da so cele dneve doma. To lahko spoznaš kvečjemu tako, da si na chatu toliko časa kot one. Torej ste si precej podobni med sabo.
Ne, Marko, ne mislim, da sem pogumen, nisem pa tudi ne tako obupan, da bi se moral nekaj ful trudit okoli ene ženske na chatu, ki je še nisem videl. Toliko manj se moram trudit, ker si v bistvu niti ne želim resne zveze ne vem kako zelo.
Zakaj tebe moja življenjska filozofija tako moti? Ti si ti, jaz sem pa jaz. Živi po svoje in pusti živeti drugim.
Forum je zaprt za komentiranje.