Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Ne pijem, razen redko en kozarec na veselici. Pijank pa ne obsojam, ker jih nekaj poznam in večidel so posegle po alkoholu, ker so nesrečne, v mrtvih zakonih, ponižane in jim predstavlja alkohol nek ventil. Slab in uničujoč ventil, ampak drugega izhoda trenutno nekateri ne vidijo, kot da se omamijo in za kratek hip pozabijo na bedo, ki jih obdaja.

Nekateri menda iz enakega razloga varajo. A teh tudi ne obsojaš?

Jaz preden sem oddal oglas da iščem punco, s puncami (razen kolegic na faksu) sploh nisem imel stikov. In takoj prva punca ki se je odzvala, bi lahko bila prava.

Pubec = brezjajčnež. Tu na polno nakladaš, da so predvsem vzroki za to, da so ženske samske v njihovi “nelepoti”. Naredi jim uslugo in jim to povej, vkolikor ti je res toliko do tega oz ti ni vseeno, da si nikogar ne najdejo pa konec. Verjetno se bojiš, da bi kaj podobnega fasal nazaj? No, potem razumem, da si raje pred “nelepoticami” tiho in si daješ duška na njihov račun le po forumih.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Meni tudi ni jasno, kaj ta obsedenost s samskostjo drugih. V tem času, ko svoj gnev zliva ti dve ženski, bi lahko delal kaj dosti bolj pametnega.
Ne, nič mu ni do njih. Iskreno že ne. Se pa bolje počuti, ko jih gleda v njihovi “nelepoti”, se naslaja, potrjuje, kako je on fajn.
Človek s hrbtenico stopi do ljudi in pove, kaj ga moti. Dober prijatelj pa zna videti tudi onkraj napak oz. tudi iti preko njih. Iz teh postev ni razvidno nobeno od tega.

Ste pa res pametni. Kje pa pišem, da sta moji prijateljici?
IN le zakaj bi moral kdo komu razlagat, da je grd? Zakaj že? Dovolj sta pametni da sami vesta. Jima pa je že marsikdo rekel, da sta grdi, tudi v obraz. Zakaj bi moral še jaz?

Sramotno in primitivno razmišljanje! Upam samo da imata dovolj samozavesti in pameti, da ju taki komentarji ne ganejo.

Bognedaj v človeku videt kaj lepega, dobrega, svetlega – ne, raje ji “v obraz” povedat, da je grda. Obup. Pa kam smo prišli?!

Krivokljun, dojemi že, saj vem, da je težko. So ljudje, ki so lepi in so ljudje, ki so povprečni in so ljudje, ki so grdi.
So ženske, ki so pametne in lepe, so ženske, ki so lepe in neumne, jaz sem pa opisal ženski, ki sta pametni in grdi. Tako pač je.

Tule pljuvate po meni. Ampak naj se javi moški, ki je v razmerju z žensko, ki je debela, ki se ne depilira in tako naprej? No javite se.

In javite se ženske, ki se ne depilirate, ki ste debele in tako annprej… dajte, da vidimo. Če je katera taka. A ni nobena taka?

In kaj boš potem, ko se javijo? Če misliš, da jih ni, se motiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti pa dojami že, da je vse, kar si napisal, RELATIVNO. Kaj je nekomu lepo, je drugemu povprečno ali celo nezanimivo. In tisti, ki vidi samo zunanjost (embalažo), tudi sam nima dosti kaj drugega za ponudit v zameno kot lepo fasado. Kaj mi bo lep tip, če se ne zna pogovarjat? Po drugi strani pa lep je lahko vsak kot tudi grd je lahko vsak), odvisno, kako gledaš nanj.

Marko, vem, da so, vem da so. Samo vem tudi, da tule gor pisarite tisti, ki niste taki, da mi solite pamet tipi, ki nimate takih žensk in jih ne bi imeli in da se zgražajo ženske, ki se depilirajo, ki se ličiojo in tako naprej. Le zakaj to počno? Zato, da bi bile lepe? Torej?

krivokljun, se popolnoma strinjam s tabo… In, se mi zdi žalostno, če ima človek za ponuditi samo ‘lepo’ fasado, ker ta lahko hitro zbledi. Kaj pa potem?

Se pa v nečem strinjam tudi s pubecem… Namreč, zakaj že, bi nekdo moral nekomu drugemu govorit, da je grd, ker da ima kriv nos, je debel, plešat, se ne depilira, se nikoli ne uredi in ne vem kaj še vse … Halo, zakaj že? Da dokaže, da on ‘lepši’? Da strese svoje frustracije na druge s tem, da jih žali?

pubec, sicer pa tudi mene zakaj si res tako zelo obseden s tema dvema ‘grdima’ ženskama? Ki niti tvoji prijateljici nista. Zakaj se te sploh tiče kakšni sta?

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Noben ti ne soli pameti. Želimo ti samo povedat, da je lepota relativna. To kar je zate grdo in neprivlačno, pa je nekomu lahko dovolj lepo ali pa sploh ne tako zelo pomembno pri nekomu, kot tebi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko in zakaj nisi v razmerju z debelo neurejeno žensko? Zakaj tu gor nekaj leporečiš, če ti pa v resnici tako kot meni, tudi tebi, takšne ženske niso všeč?

Kako pa ti veš, kakšne ženske so meni všeč? Kako veš, kaj je zame debelo in urejeno? To ni niti pomembno, saj nisem niti nikjer napisal, da so meni všeč “debele”, pravim ti, da nekomu drugemu pa so, enako kot je tebi ena suha in (zate) urejena. Kaj bi rad sploh? :))

Ljudje, ki gledajo samo na ceneno zunanjo embalažo, so zame plitki. Nikoli me pri človeku ni odbijala debelost ali kakšna pomanjkljivost, edino kar mi ni všeč telesna neurejenost. Če je človek urejen in čist je lep, pa naj bo suh ali debel, bogat ali reven.

A zato, ker se neka ženska športno oblači, je pa že kar neurejena?

Al pa tista ki se ne brije? Ne brijejo se vse, osebno jih poznam kar nekaj. A ni bolj važno, da se redno umiva kot kake dlake ima? Res, predosdkov poln pubec …

Vidiš marko pa smo tam. Samo nekaj leporečiš in leporečiš.
V resnici pa ne meni ne tebi niso všeč debele in neurejene ženske.
Kapiraš?

Kako pa ti veš, kakšne ženske so meni všeč? Kako veš, kaj je zame debelo in urejeno? To ni niti pomembno, saj nisem niti nikjer napisal, da so meni všeč “debele”, pravim ti, da nekomu drugemu pa so, enako kot je tebi ena suha in (zate) urejena. Kaj bi rad sploh? :))[/quote]

Kdo pa pravi, da je športno oblačenje neurejeno?

Pobrskaj po forumu o temah, če katera ženska napiše, da se ne depilira pa da nikoli ne uporabi ličil pa da si ne barva las… plaz postov se usuje in pljuvanja v stilu, da je neurejena, nelepa in tako naprej.
Ja prav na tem forumu se da to najti.

Ravno ženske se najbolj zgražajo nad ženskami, ki si ne barvajo las, ki se ne depliraijo in tako naprej. Veliko bolj ženske kot pa moški.

Me ne moti, če se ne depilira in če se ne barva las.
Kaj čem sedaj? Najbrž nisem normalen…… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Me ne moti, če se ne depilira in če se ne barva las.
Kaj čem sedaj? Najbrž nisem normalen…… :/[/quote]

Hehe….On_, si zamočil 😀 Pubec govori, da smo ženske tiste, ki se zgražamo nad neurejenostjo drugih žensk (koliko vem ne nosiš krila). Dejstvo je, ženska drugi ženski težko ugaja, hitro se najde nekaj kar se da popljuvati, smo mnogo bolj zahtevne od nasprotnega spola.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

On, torej ima tvoja sive lase pa si jih ne barva?
Je tvoja debela?
In ima kosmate pazduhe in noge?

Kako pa ti veš, kakšne ženske so meni všeč? Kako veš, kaj je zame debelo in urejeno? To ni niti pomembno, saj nisem niti nikjer napisal, da so meni všeč “debele”, pravim ti, da nekomu drugemu pa so, enako kot je tebi ena suha in (zate) urejena. Kaj bi rad sploh? :))[/quote][/quote]
Saj nobenemu niso všeč neurejeni ljudje. Samo ti ne zastopiš, da je za nekoga ženska neurejena že, če ni v petkah in z nalakiranimi nohti, za nekoga pa je neurejena, če ima mastne lase in smrdi po švicu.

Marko, leporečiš in leporečiš.

Ti pa ne dojameš in ne dojameš. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close