Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni tipi ljudi so samski?

Kakšni tipi ljudi so samski?

Sej tega nihče ne zanika.

Smejim se tvoji tezi, kako je lahko moškemu, ki ima na izbiro samo 1 žensko, ravno za prava. Po moje mu ni toliko prava, kolikor se sprijazni s situacijo, da pač ne more biti zbirčen.[/quote]Nikoli ni nobena prava s katero si, če se venomer oziraš za “boljšo” in jo primirjaš s tem kar imaš doma. Nikoli.
Vedno bo prišla ena mimo, ki bo v nečem boljša od te zato je zadeva zavestna odločitev, da zmoreš pri “domači” najt tisto nekaj več. Dokler pa tega ne zmoreš je bolje da si “frej”.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem ti vse odgovoril, če smo že ravno pri tem.
Meni je pa povsem jasno, česa ti nočeš odgovorit.
Dejstvo je, da imaš žensko, ki ni takšna kot sta omenjeni glede videza :).
Zdaj, ko boš imel za partnerko žensko, ki je debela in tako naprej, kar sem pač naštel, potem bodo tvoji argumenti relavantni.

Ne, samo eno od teh stvari. Preden postaviš novo vprašanje, odgovori na moja vprašanja, če bi rad debatiral.

Višje zgoraj ni nobenega tvojega odgovora na moje vprašanje.[/quote]

Punce,

Sto ljudi sto čudi. Ni pravil in ne morete biti vsem všeč. Ni potrebno sebe spreminjati. Bodite to kar ste. Hop v družbo in spoznavajte različne ljudi. Nekdo se bo našel, ki mu boste všeč.
Obstaja samo eno pravilo – ne delaj drugemu tisto, kar nočeš, da drugi naredi tebi – in odnos se bo odvijal sam od sebe.
Najprej se pa vprašajte kaj sploh hočete. In mislim, da je to najtežji del vsega.

Lp

Koliko je žensk, ki ne ustrezajo opisu “fizično lepe” pa imajo partnerja, niso samske…..
Tako da je ta tvoja trditev precej luknjasta … ;)[/quote]

Očitno imata ti dve tudi previsoka merila za partnerja. Kakšnega tihega, zadržanega, manj idealnega tipa bi sigurno lahko omrežili.

Narobe s tabo je to, da si prepričana da je nekaj narobe s tabo zato ker si samska.

Spremembe so nujne, povsod v življenju, vseeno se lahko učiš brez obsojanja same sebe in brez tega da se postavljaš v nižjo pozicijo pred drugimi.[/quote]

Trajna samskost ni naravno stanje! Skorajda vsak(do) si želi nekoga ob sebi. Resna zveza ti daje tudi priložnost za osebni razvoj/rast, za samospoznavanje, za sodelovanje, za prilagajanje, za…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Narobe s tabo je to, da si prepričana da je nekaj narobe s tabo zato ker si samska.

Spremembe so nujne, povsod v življenju, vseeno se lahko učiš brez obsojanja same sebe in brez tega da se postavljaš v nižjo pozicijo pred drugimi.[/quote]

Trajna samskost ni naravno stanje! Skorajda vsak(do) si želi nekoga ob sebi. Resna zveza ti daje tudi priložnost za osebni razvoj/rast, za samospoznavanje, za sodelovanje, za prilagajanje, za…[/quote]

Matjažko, precej jih želi imeti nekoga ob sebi, samo ne za dolgo časa isto osebo. :))

Mislim, da ni po napačnem. Nedružaben in introvertiran človek, ki težko navezuje stike in se v družbi počuti neugodno, bo seveda težko našel partnerja.
Oziroma bo veliko manj možnosti, da najde koga tudi zato, ker mu je živeti v dvoje tuje in se ne znajde v partnerstvu.
Ljudje pa se izogibamo situacij, ki nas spravljajo v dilemo in v nas prebujajo občutke nesposobnosti.

Podobno je pri loteriji….Je več možnosti, da zadenemo sedmico oziroma, da imamo tisto pravo kombinacijo, če imamo več srečk, kot pa, če imamo le eno…Je pa res, da je tudi ena čisto dovolj. 🙂

Kaj to pomeni ?
Da “kupuješ” le hitro pokvarljivo robo ? :))))

Kaj to pomeni ? Da “kupuješ” le hitro pokvarljivo robo ? :))))[/quote]Pomoje govori o tem, da taki ljudje ne zdržijo dolgo ob eni osebi, pa zato menjujejo partnerje.

Kaj to pomeni ? Da “kupuješ” le hitro pokvarljivo robo ? :))))[/quote]Pomoje govori o tem, da taki ljudje ne zdržijo dolgo ob eni osebi, pa zato menjujejo partnerje.[/quote]

Bravo, pravilno razumljeno. :))

Samski hmm tole je pa zanimiva tema vidm, mislm da v uvodu kot si napisala da je res pravzaprav tako, kaj je vzrok vsega tega je tezko reci. Vecina punc danasnjih zeli waw moskega popolnega. To kar se navaja v tekstih da zakaj so sami, pri 30 letih pa ne zelijo biti —-jz poznam vec primerov ki so sami pri teh letih in se zelijo ostati sami zakaj ??? slabe izkusnje iz preteklosti, zelijo vec zensk naenkrat, nezvestoba, nezelijo resne zveze take primere poznam jaz. Saj je vecina moje generacije porocenih, to jaz nisem ena izmed teh, ampak vredu. Sem bl tista nesrecnica, ki sem najdla 30 letnika iz mesta ki se vedno uziva doma nezeli pa nobene resne zveze tko da mi tudi to ne pomaga prav dosti. Menim pa da je v danasnjem obdobju izredno tezko najti osebo tako moskega kot zensko da bi si bila zvesta in da bi lahko nacrtovala skupno zivljenje dolgotrajno govorim ne par let. Mislim, da so tisti casi in spostovanja med parom minila, ki so se nekoc ohranjala, zato pa je danes tako kot je in vse vec rajsi samskih kot vezanih, čeprav je to zalostno vsaj za mene. Da ne omenim koliko je mladih mamic, ki so ze sedaj samohranilke, kaj lahko potem pricakujemo, vsaka zenska si zeli biti mama imeti lep zakon in biti ljubljena. Danes pa je to zelo redko.:s

Kaj to pomeni ?
Da “kupuješ” le hitro pokvarljivo robo ? :))))[/quote]

Ne.

Da eni nočemo vsak dan jest golaža, če lahko včasih jemo še špinačo, lazanjo, pico, mehiško..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Trajna samskost ni naravno stanje! Skorajda vsak(do) si želi nekoga ob sebi. Resna zveza ti daje tudi priložnost za osebni razvoj/rast, za samospoznavanje, za sodelovanje, za prilagajanje, za…[/quote]

Otročaj, spet bluziš. Zakaj nimaš ženske, če to ni naravno stanje?

Otročaj, spet bluziš. Zakaj nimaš ženske, če to ni naravno stanje?[/quote]

Spider, potem bi moral biti jezorit kot ti, da bi odganjal ženske. :))
Trajna samskost ni naravno stanje, ker vse v naravi teži k “parčkanju”.

Razen Hermafroditi, ki so sami sebi dovolj in so popolni, kot božanska bitja. 🙂

Trajna samskost ni naravno stanje, ker vse v naravi teži k “parčkanju”.[/quote]

Ah, Matjažko, kaj se tukaj delaš nekega romantika. :))

Kaj to pomeni ?
Da “kupuješ” le hitro pokvarljivo robo ? :))))[/quote]

Ne.

Da eni nočemo vsak dan jest golaža, če lahko včasih jemo še špinačo, lazanjo, pico, mehiško..[/quote]
Pa saj krompir je tudi možno pripraviti na sto načinov..Vsaj tako pravijo…:)
Zato si tudi žensko lahko pripraviš na sto različnih načinov, z različnimi okraski in začimbami in si jo privoščiš ob različnih priložnostih na svojstven način. 🙂

Trajna samskost ni naravno stanje, ker vse v naravi teži k “parčkanju”.[/quote]Samo to je pa res… imamo dve roki, dve nogi, dvoje oči,… moški imate dve glavi, tisti ki dosti tipkate, menda še parno število prstov na rokah samo ne vem, ali od same ihte katerega premalo ali preveč

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Pol je pa že skrajni čas, da začneš vsaj seksat, da punce nimaš, je več kot očitno.

Aja, ups, ti ne odobravaš seksa brez zveze.

Pol je pa že skrajni čas, da začneš vsaj seksat, da punce nimaš, je več kot očitno.

Aja, ups, ti ne odobravaš seksa brez zveze.[/quote]

Spider, saj veš kakšen globokoumen intuitivec si ti. . 🙂

Kaj jaz odobravam, je irelevantno, isto velja zate, ker narava pač ne pozna morale in osebnih prepričanj, kot jih ima človek. Celibat je nenaraven iz istega razloga kot dolgotrajna samskost, ker človek ima tudi čustvene potrebe po bližini, zaupnosti, razumevanju, privrženosti…. Živali pač ne poznajo pojma osamljenost.

Matjazko, se strinjam s tabo. Predolgo samski postanejo takšni kot je matjazko :).

Vezani? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, vezani na tipkovnico.

A človek, ki je v zvezi potem nima več časa za tipkovnico? Se mora obesti na svojo partnerko?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ne morem si kaj, da si ne bi mislil, da mora biti ta tvoja zveza bolj fvoh, na forumu si rekorder, daleč pred vsemi samskimi uporabniki.

Malo mi je čudno, ko domnevno srečno vezan tip tolk energije porabi, da neznance prepričuje v nekaj.

Matjažka pa že nekaj časa ne jemljem resno, resno, ga bom začel jemati, ko bo razložil svojo osebno situacijo in kako se le-ta ujema s teorijo, ki jo trajba tukaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close