Kakšni tipi ljudi so samski?
Ti provokator… išju je bila jablana, ampak naj ti bo, ker nisi se ne z gorenjske niti s štajerske….[/quote]Kaj ima sedaj jablana veze s fuzbalom?
A jo nisi zadnjič posekala?
Je odgnala na novo iz korenin? :)[/quote]ups napača, zabluzila, mi je prav žal… brala sem samo tvoj post… čehov (anton pavlovič) je sicer napisal češnjev vrt–
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Jaz sem samska pa si to ne želim biti pa me to grize, ampak tema glede samskosti pa mi je všeč.
Jaz namreč izhajam iz dejstva, da je treba pri sebi nekaj spremenit, če stvar ne gre. Torej kritike so dobrodošle, da poskusim ugotovit, kaj je z mano narobe.
V živo ljudje neradi povedo resnico. Na spletu pa več povedo. Sicer ne direkt zame, ampak zamislim pa si vseeno.
Tvoje ugotovitve so tudi nesmiselne marsikateremu drugemu moškemu, mimogrede. Nekdo se moti. Ti seveda ne, čeprav imaš lukenj še pa še. Eno ti je povedal On in si jo kar ignoriral. Na tak način je tvoja teorija res brez lukenj, če si daš roko pred oči, ko se pojavi. 🙂
Spider, saj imaš prav, ampak pozabljaš pa eno stvar oziroma je ne upoštevaš v svoji teoriji. Namreč, tudi, če vzameš prvega, ki si jo/ga zapecal, lahko z njim zgradiš odnos in greš z njim skupaj skozi vse izkušnje enako, kot bi šel z različnimi partnerji. Samo morata se najti dva prava, ki vesta, kaj pomeni življenje v dvoje. Seveda pa ni nujno, da sta dva, ki sta skupaj s prvim partnerjem, tudi zadovoljna. Je majhna verjetnost, glede na to, da se člvoek skozi leta spreminja, spreminja svoj vidik, prepričanja. Ampak, če jih spreminja eden, jih lahko tudi drugi. Če se obema zdi smiselno in si zaupata, lahko skupaj gojita enaka prepričanja in zgradita super trden odnos, takšen kot se šika.
Saj nihče ni rekel, da to ni res. Le, da je lepota relativna. Pa še to, da najde ženska moškega, ki ji je všeč, to še ne pomeni, da bo tudi on njej všeč. Torej si spet na začetku. Lepota je le nekaj, kar ti omogoči, da se lažje pariš z večimi. Ampak komu je sploh namen z večimi, če si po moje vsak želi le enega, pravega.
To pač ne bo držalo. Vprašanje tipa Ali si ženska ali moški (pri nekom, ki je adrogin) je diskriminirajoče. Vprašanje tipa Kakšne vrste ljudi so samski, je diskriminirajoče. Ni za debato primerna vsaka tema, treba ohranit spoštovanje do drugačnih in pri sebi popucati s predsodki, ne pa jih vreč na plano in polemizirati o njih.[/quote]
Jaz pa le mislim, da ravno z debato z ostalimi lahko spucaš s predsodki. Tako dobiš neko objektivno mnenje. Seveda lahko določene zadeve prepucaš v svoji glavi, ampak nevede vedno upoštevaš tudi mnenja drugih.
Ne, samo eno od teh stvari. Preden postaviš novo vprašanje, odgovori na moja vprašanja, če bi rad debatiral.
Višje zgoraj ni nobenega tvojega odgovora na moje vprašanje.
Spider, saj imaš prav, ampak pozabljaš pa eno stvar oziroma je ne upoštevaš v svoji teoriji. Namreč, tudi, če vzameš prvega, ki si jo/ga zapecal, lahko z njim zgradiš odnos in greš z njim skupaj skozi vse izkušnje enako, kot bi šel z različnimi partnerji. Samo morata se najti dva prava, ki vesta, kaj pomeni življenje v dvoje. Seveda pa ni nujno, da sta dva, ki sta skupaj s prvim partnerjem, tudi zadovoljna. Je majhna verjetnost, glede na to, da se člvoek skozi leta spreminja, spreminja svoj vidik, prepričanja. Ampak, če jih spreminja eden, jih lahko tudi drugi. Če se obema zdi smiselno in si zaupata, lahko skupaj gojita enaka prepričanja in zgradita super trden odnos, takšen kot se šika.[/quote]Marko spet, a spet dražiš Spiderja, veš, da to ni tvoja stvar? 😉
Ti bo napisal, da si budaaaa….. podobne vzklike piše kot tisti Vočko nekoč, eh pa to ni moja stvar 🙂
Spider, saj imaš prav, ampak pozabljaš pa eno stvar oziroma je ne upoštevaš v svoji teoriji. Namreč, tudi, če vzameš prvega, ki si jo/ga zapecal, lahko z njim zgradiš odnos in greš z njim skupaj skozi vse izkušnje enako, kot bi šel z različnimi partnerji. Samo morata se najti dva prava, ki vesta, kaj pomeni življenje v dvoje. Seveda pa ni nujno, da sta dva, ki sta skupaj s prvim partnerjem, tudi zadovoljna. Je majhna verjetnost, glede na to, da se člvoek skozi leta spreminja, spreminja svoj vidik, prepričanja. Ampak, če jih spreminja eden, jih lahko tudi drugi. Če se obema zdi smiselno in si zaupata, lahko skupaj gojita enaka prepričanja in zgradita super trden odnos, takšen kot se šika.[/quote]Marko spet, a spet dražiš Spiderja, veš, da to ni tvoja stvar? 😉
Ti bo napisal, da si budaaaa….. podobne vzklike piše kot tisti Vočko nekoč, eh pa to ni moja stvar :)[/quote]Ah Sadni, res g apogrešam…nekega lepega dne sem ga povabila sem… in potem je nekega dne, menda ni tako sijalo sonce kot danes, skliznil
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Marko spet, a spet dražiš Spiderja, veš, da to ni tvoja stvar? 😉
Ti bo napisal, da si budaaaa….. podobne vzklike piše kot tisti Vočko nekoč, eh pa to ni moja stvar :)[/quote]Ah Sadni, res g apogrešam…nekega lepega dne sem ga povabila sem… in potem je nekega dne, menda ni tako sijalo sonce kot danes, skliznil[/quote]Ker sonce ni več sijalo? 🙂
Kako pa tip, ki je v življenju imel samo eno žensko, sploh ve, da je prava? Kaj pa če je popolnoma napačna, saj je nima z nikomer za primerjat?[/quote]
Kako ve? Ve po tem, da ostaja z njo in je pri tem zadovoljen.
Kako pa tip, ki je ime 3, ve, da je zdaj ta zadnja ta prava? Kako pa ve, da naslednja ne bo še “boljša”, glede na to, da je že dve zamenjal?
Po tvoji logiki Spider, se lahko celo življenje sprašuješ, če je ta “trenutna” ta prava. Ja, seveda so tu tudi enim dogaja, ker nikoli niso zadovoljni. S sabo. Da pa ne najdejo “pravega”, je pa razlog v tem, ker krivijo njega za svoje nezadovoljstvo oziroma od njega pričakujejo, da jih bo “pestoval”. Vede ali pa nevede.
Včasih se pa tudi zgodi, da en partner ne more več slediti drugemu in se morata poti raziti. Odnos je pač živa stvar, ki jo morata oba zalivati, vsak na svoji strani, če ne umre.
Sej tega nihče ne zanika.
Smejim se tvoji tezi, kako je lahko moškemu, ki ima na izbiro samo 1 žensko, ravno za prava. Po moje mu ni toliko prava, kolikor se sprijazni s situacijo, da pač ne more biti zbirčen.[/quote]
Me veseli, da te nasmejim. 🙂
Moški, ki zbere ni imel na izbiro samo ene ženske. Na izbiro jih je imel več, odločil se je pač za tisto, ki se mu je zdela prava. A ni vedno tako? Včasih pa je ta prava že lahko prava. A ti nikoli ne zadaneš koša v ta prvo. Moraš vedno večkrat vrečt? Nekateri zadanejo v prvo.
Forum je zaprt za komentiranje.