Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako naprej

kako naprej

Ali pa zato, ker mu vzbudi določene občutke da je nekaj vreden.

Obupano obupana
a potem si šla na kavo z možem te ženske. A sta se pogovarjala o njej, kaj je rekel. Je vedel? Kakšne občutke je imel in kakšne občutke si imela ti? Kako je pa sedaj?

Pa še nekaj, ali si zelo posedovalna ženska?

Kliče jo, ker se z njo lahko pogovarja, ji zaupa, jo kliče samo da vpraša kako je, kaj dela…. skratka – človek po pripovedovanju nebi rekel kaj slabega, če…

Zakaj jo kliče? Kar tako, da izve kako je, zakaj tako pogosto – ne ve. Vsak drugi dan, na skrivaj, z izgovori gre od hiše,.. pogovori včasih večkrat na dan, tudi po 15 minut, večkrat,…

Kaj občuti ob tem – ne ve!
Zakaj preko najinega dogovora – ne ve.
[/quote]

Hmm, čudna merila imaš za moje pojme 🙂 Kako praviš, da “človek po pripovedovanju ne bi rekel kaj slabega…” Jaz bi po tem pripovedovanju rekla VELIKO slabega. Ti odgovori, ki si jih dobila … to so odgovori, ki bi se jih jaz najbolj bala.

Zelo enostavno povedano. Ta ženska je zanj referenčna točka v življenju, ti nisi. Ko ima nekaj za povedat, pokliče njo. Ko se veseli nečesa, pokliče njo. Ko ga nekaj muči, pokliče njo. Ko se v službi dolgočasi, pokliče njo. Oprosti, ampak v vseh teh primerih jaz pokličem svojega moža…

Jo pokliče na skrivaj, ker jo “rabi” slišat. Ne prenese misli, da je ne bi slišal…

In odgovor ne vem, praviloma dobiš velikokrat, ko pravi odgovor ni za tvoja ušesa … pa brez zamere 🙂

Problem je točno tam, kjer ga ti ne vidiš. V vajinem odnosu. V vprašanju, kaj si pravzaprav ti za tvojega moža. Ali si mu ljubimka, zaupnica, opora, gospodinjski servis, ljubezen njegovega življenja …???

Vsak človk ima mejo neumnosti, ki jih je pripravljen požret… Meni tega ne bi uspel še enkrat servirat… Osel gre enkrat na led. Če pa bi bil moj mož bolj butast kot osel …

Ne moreš na silo doseči, da ne bo čutil ničesar do nje. Lahko mu jo “vzameš”, če ti pusti. Ampak bo prej ali slej našel zamenjavo. Rešiti moraš problem v vajinem odnosu, in potem ne bo potreboval nikogar drugega…

Zakaj laže, a to pa ve ?

To je vse kar je tu za povedat, pika.

Samo ker ona vidi problem v njunem odnosu v “telefonistki” bo težko…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

odgovori z NE VEM – po moje bi bilo to potrebno crtat vn iz besednjaka. vendar vem da ko nekdo odgovarja z Ne vem.je Ja. torej mene bi tole zelo zacelo skrbet. kmalj bos ti tista ki tezi, ki ga ne razume. mislim da on samo caka na nek konflikt da bi lahko opravicil vajin odnos da ni trden,in bi hitr pobral sila in kopita, k uni drugi. tko bi mu bilo najlazje… ocitno caka na to da ne bo vse na njemu.

Ali pa zato, ker mu vzbudi določene občutke da je nekaj vreden. [/quote]
Ko se človek čuti razumljenega, se tudi čuti večvrednega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj laže, a to pa ve ?[/quote]
Če je rekel, da ne ve, potem problema sploh ne moreta rešit. Če pa ve in laže, potem je pa že res izgubil vso spoštovanje do tebe. Verjetno se sprašuješ, kaj za vraga si zagrešila. To navadno vidiš šele, ko se od problema oddaljiš, ko se čustva poležejo. Lahko pa ti nekdo, ki vajin odnos od blizu opazuje, to pove, te opozori. Se pravi, da bi se morala nekomu zelo zaupat in pri tem ne tajit lastnih “napak”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ali pa zato, ker mu vzbudi določene občutke da je nekaj vreden. [/quote]
Ko se človek čuti razumljenega, se tudi čuti večvrednega.[/quote]

Ja, saj imaš prav, si kar zadel.

Tudi jaz mislim, da je nekaj narobe v njunem odnosu. Ziher. Ne more bit drugače.

Mene osebno je najbolj zmotilo oz. mi dalo mislit, kaj je razlog, ta avtoričin zapis:

Sem nekako dobila občutek, da čuti neko pravico, da posega v njegovo življenje in to na način zahtevanja – odvzemanja njegove svobode. Kot če bi mama rekla svojemu otroku, kaj ne sme delati.

Ne vem…

???

Še enkrat? 🙂

To je vse kar je tu za povedat, pika.[/quote]

Ja, točno to.

Vendar ne na način poseganja v njegovo svobodo oz. z jezo. Tudi on je človek, moški, ima svoje občutke, svoje razloge. S postavljanjem ultimatov sicer lahko dosežeš nek razdor med možem in njegovo prijateljico, ne moreš pa izbrisati občutkov, vsaj tistih občutkov, ki so že bili, bo v njem vedno imela nek status, bo nek simbol. In kar je še huje, ne moreš popraviti vajinega odnosa na tak način. Ljudje smo zelo negativno nastrojeni proti tistim, za katere dojemamo, da nas omejujejo.

Naredi, da si bo sam želel prekinit ta odnos oz. da sam ne bo več čutil nuje/želje vzdrževat tak odnos in to na način, da takšna boš. Poželjiva.

Zakaj laže, a to pa ve ?[/quote]
Če je rekel, da ne ve, potem problema sploh ne moreta rešit. Če pa ve in laže, potem je pa že res izgubil vso spoštovanje do tebe. Verjetno se sprašuješ, kaj za vraga si zagrešila. To navadno vidiš šele, ko se od problema oddaljiš, ko se čustva poležejo. Lahko pa ti nekdo, ki vajin odnos od blizu opazuje, to pove, te opozori. Se pravi, da bi se morala nekomu zelo zaupat in pri tem ne tajit lastnih “napak”.[/quote]

Dejstvo je, pa lahko se še tako olepšuje, da ta moški ni fer do te ženske. Laže ji, vzdržuje čustveno vezo s “prijateljico”, ki jih je v preteklosti celo sramotila naokrog, ne drži se dogovora, da bo prekinil stike z njo, ampak vpleta še njo v en prijateljski krog ob kavici.

Odvisno, kakšen tip človeka si, eni lahko vse življenje živijo v hinavščini, lažeh in mehkih prevarah, če pa je človek iskren, se mu to prej ali slej upre. Potem ima dve možnosti, ali potepta dostojanstvo in postane le senca sebe ali odide.

To še pri otrocih ne deluje, kaj šele pri moških 😀 … V bistvu se mi zdi to najslabši način, kako se lahko lotiš take težave…

???

Še enkrat? :-)[/quote]
Pred vema letom ji je serviral, da ga je ono izigrala/zapeljala, da je nasedel. In zdaj ji to ponovno servira to isto razlago. Ja, pa čakaj malo, kakšen mođki je to, da ga pelje dvakrat na limanice … Ne vem,no… Meni se zdi ta razlaga malo neverodostojna…

Pandora, kakšna mora bit šele ta ženska a? 🙂 V njegovih očeh…

Moje vprašanje je bolj, kakšen je ta moški … brez enega ključnega moškega atributa, očitno 😀 …

???

Še enkrat? :-)[/quote]
Pred vema letom ji je serviral, da ga je ono izigrala/zapeljala, da je nasedel. In zdaj ji to ponovno servira to isto razlago. Ja, pa čakaj malo, kakšen mođki je to, da ga pelje dvakrat na limanice … Ne vem,no… Meni se zdi ta razlaga malo neverodostojna…[/quote]

Naj bi bilo samo prijateljstvo, nobenih čustev, samo pogovor, kjer mu nihče ne teži, ga posluša brez besed, ne pametuje… Pa vendar ne dobim zadovoljiv odgovor – zakaj potem lagati meni, pod nujno iti v trgovino, ter jo vmes klicati in se pogovarjati 10 minut (nič strašnega se ni zgodilo), Razumem – pogovor, vsake toliko, ampak – tako pogosto, tako dolgo, povrhu lagati in bežat od doma, da jo slišiš… To ni SAMO prijateljstvo. Za moje pojme. Ampak – tukaj ste, povejte, če je to lahko res????! Da zaradi prijateljstva postaviš zakon na kocko, lažeš partnerju, greš preko vajinega dogovora…. Jaz mu govorim, da je nekaj globjega, on trdi, da ni. Brez čustev, ona je samo človek, ki ga je poslušal brez pripomb, on pa njo. Zakaj potem klicati ko si moral “nujno” v trgovino, pa ne ve odgovora.

Pred vema letom ji je serviral, da ga je ono izigrala/zapeljala, da je nasedel. In zdaj ji to ponovno servira to isto razlago. Ja, pa čakaj malo, kakšen mođki je to, da ga pelje dvakrat na limanice … Ne vem,no… Meni se zdi ta razlaga malo neverodostojna…[/quote]

Naj bi bilo samo prijateljstvo, nobenih čustev, samo pogovor, kjer mu nihče ne teži, ga posluša brez besed, ne pametuje… Pa vendar ne dobim zadovoljiv odgovor – zakaj potem lagati meni, pod nujno iti v trgovino, ter jo vmes klicati in se pogovarjati 10 minut (nič strašnega se ni zgodilo), Razumem – pogovor, vsake toliko, ampak – tako pogosto, tako dolgo, povrhu lagati in bežat od doma, da jo slišiš… To ni SAMO prijateljstvo. Za moje pojme. Ampak – tukaj ste, povejte, če je to lahko res????! Da zaradi prijateljstva postaviš zakon na kocko, lažeš partnerju, greš preko vajinega dogovora…. Jaz mu govorim, da je nekaj globjega, on trdi, da ni. Brez čustev, ona je samo človek, ki ga je poslušal brez pripomb, on pa njo. Zakaj potem klicati ko si moral “nujno” v trgovino, pa ne ve odgovora.[/quote]

Glej ,tvoj drugo pori*** cel čas in ti laže!?? Kaj je tu težko za razumeti?? Tu je pika na koncu stavka, kot vidiš, in tu se konča zgodba (z njim) kot dobrem možu. Kaj ima ona (druge ženske) veze s tem, če je tvoj partner nezvest in lažnjiv karakter? Ni njegova ljubica tvoj problem, ti imaš le z njim probleme, ker je tvoj mož. Brezveze vpletaš/vpletata tretje osebe, saj z njimi nimaš odnosa. Oba sta vpeljala v ta slab odnos neko 3. osebo, da se z njo ukvarjata – tebi ona služi kot žrtveni kozel, ki zavja nebogljenega in brezhrbteničnega moža, njemu pa kot izgovor, da opravičuje svoja dejanja in prelaga odgovornost na njo. Torej vajina namišljena fikcija o “skupnem sovražniku”, ki je za vse kriv – torej edina točka, s čimer se pogojno strinjaš, dejansko pa zatiskaš oči, ne bo spremenila tvojega partnerja in ne rešila vajinega problema.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Naj bi bilo samo prijateljstvo, nobenih čustev, samo pogovor, kjer mu nihče ne teži, ga posluša brez besed, ne pametuje… Pa vendar ne dobim zadovoljiv odgovor – zakaj potem lagati meni, pod nujno iti v trgovino, ter jo vmes klicati in se pogovarjati 10 minut (nič strašnega se ni zgodilo), Razumem – pogovor, vsake toliko, ampak – tako pogosto, tako dolgo, povrhu lagati in bežat od doma, da jo slišiš… To ni SAMO prijateljstvo. Za moje pojme. Ampak – tukaj ste, povejte, če je to lahko res????! Da zaradi prijateljstva postaviš zakon na kocko, lažeš partnerju, greš preko vajinega dogovora…. Jaz mu govorim, da je nekaj globjega, on trdi, da ni. Brez čustev, ona je samo človek, ki ga je poslušal brez pripomb, on pa njo. Zakaj potem klicati ko si moral “nujno” v trgovino, pa ne ve odgovora.[/quote]

Uporabi zdravo pamet. Ali ti isto počneš? Kličeš enega drugega moškega in se z njim pogovarjaš? Vsak dan, vsak drugi dan? Kar tako? Ker ne čutiš nič do njega …

Naj bi bilo samo prijateljstvo, nobenih čustev, samo pogovor, kjer mu nihče ne teži, ga posluša brez besed, ne pametuje… Pa vendar ne dobim zadovoljiv odgovor – zakaj potem lagati meni, pod nujno iti v trgovino, ter jo vmes klicati in se pogovarjati 10 minut (nič strašnega se ni zgodilo), Razumem – pogovor, vsake toliko, ampak – tako pogosto, tako dolgo, povrhu lagati in bežat od doma, da jo slišiš… To ni SAMO prijateljstvo. Za moje pojme. Ampak – tukaj ste, povejte, če je to lahko res????! Da zaradi prijateljstva postaviš zakon na kocko, lažeš partnerju, greš preko vajinega dogovora…. Jaz mu govorim, da je nekaj globjega, on trdi, da ni. Brez čustev, ona je samo človek, ki ga je poslušal brez pripomb, on pa njo. Zakaj potem klicati ko si moral “nujno” v trgovino, pa ne ve odgovora.[/quote]Uporabi zdravo pamet. Ali ti isto počneš? Kličeš enega drugega moškega in se z njim pogovarjaš? Vsak dan, vsak drugi dan? Kar tako? Ker ne čutiš nič do njega …[/quote]Recimo, da ne, ona ima nas 😉 in dvomim, da on za to “našo vezo” z njo ve…..

Ona bi rada dosegla, da bi odstranila vse ženske (najprej seveda to ki klicari) od svojega “dragega” in potem bi imel on njo rad kot nekoč….

On izbira med eno, ki jo ima doma, ki postavlja pogoje in omejitve, in ono drugo, ki ga posluša in “razume”, je prijazna in nasmejana. Seveda je ta razlika med tema dvema bila na začetku minimalna, s časom je pa “domača” bila vse bolj tečna, posledično pa ona druga vse bolj prijazna. Vsaj zdi se tako.
In s kom je potem človek raje?

Ona se “izgovarja” na da zaradi prijateljstva postaviš zakon na kocko…. zakon na kocko?????

Vse kar ju veže je zakon?, nek list papirja, kjer sta oba podpisana….. Ljubezen, spoštovanje, razumevanje vaju pa ne veže? Ne zakon! O_o
In ker je on poročen z njo se !!!MORA!!! temu primerno obnašat, če reče ona ne to, potem ne to, če reče ne ono, potem ne ono…itd.itd….. ja pa kaj še… :/
In vse to ni od včeraj, to se vleče že od kar sta poročena, odkar sta sklenila ZAKON…. in tako si ni težko najt zaupnika izven ZAKONA…. in sedaj bi ga s palico rada prignala nazaj v zakon….. 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No ja, sem in tja se verjetno res najde kakšna izjema, ki potrjuje pravilo. :-))[/quote]

No, potem sva midva najbrž res izjemi, ker imava oba prijatelje nasprotnega spola, s katerimi funkcionirava po principu prijateljstva, torej brez spolnih aktov kljub temu, da je tisti drugi “mamljivega” spola.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No ja, sem in tja se verjetno res najde kakšna izjema, ki potrjuje pravilo. :-))[/quote]

No, potem sva midva najbrž res izjemi, ker imava oba prijatelje nasprotnega spola, s katerimi funkcionirava po principu prijateljstva, torej brez spolnih aktov kljub temu, da je tisti drugi “mamljivega” spola.[/quote]

Saj to mi je že itak jasno, da se na MON-u zbiramo sami izjemni ljudje :-)))

Mislim, je definicija prijateljstva največji problem, ko se razvija debata o tem. Jaz imam v mislih predvsem prijateljstva, kjer prijatelj nasprotnega spola velikokrat ve o drugem več kot njegov partner, ko se o osebnih (tudi intimnih) stvareh nekdo prej pogovarja s prjateljem(ico) kot s partnerjem. Spomnim se tudi kako je tu nekje nekoč ena pisala o svojem prijatelju kako med njima spontano prihaja tudi do takih in drugačnih dotikov, kako sta ob določeni situaciji celo (menda ne enkrat) prespala v isti postelji, a se ni zgodilo nič in seveda kako razumevajoča sta njuna partnerja do tega prijateljstva.

Uporabi zdravo pamet. Ali ti isto počneš? Kličeš enega drugega moškega in se z njim pogovarjaš? Vsak dan, vsak drugi dan? Kar tako? Ker ne čutiš nič do njega …[/quote]Recimo, da ne, ona ima nas 😉 in dvomim, da on za to “našo vezo” z njo ve…..

Ona bi rada dosegla, da bi odstranila vse ženske (najprej seveda to ki klicari) od svojega “dragega” in potem bi imel on njo rad kot nekoč….

On izbira med eno, ki jo ima doma, ki postavlja pogoje in omejitve, in ono drugo, ki ga posluša in “razume”, je prijazna in nasmejana. Seveda je ta razlika med tema dvema bila na začetku minimalna, s časom je pa “domača” bila vse bolj tečna, posledično pa ona druga vse bolj prijazna. Vsaj zdi se tako.
In s kom je potem človek raje?

Ona se “izgovarja” na da zaradi prijateljstva postaviš zakon na kocko…. zakon na kocko?????

Vse kar ju veže je zakon?, nek list papirja, kjer sta oba podpisana….. Ljubezen, spoštovanje, razumevanje vaju pa ne veže? Ne zakon! O_o
In ker je on poročen z njo se !!!MORA!!! temu primerno obnašat, če reče ona ne to, potem ne to, če reče ne ono, potem ne ono…itd.itd….. ja pa kaj še… :/
In vse to ni od včeraj, to se vleče že od kar sta poročena, odkar sta sklenila ZAKON…. in tako si ni težko najt zaupnika izven ZAKONA…. in sedaj bi ga s palico rada prignala nazaj v zakon….. :([/quote]

On_ – sva na isti valovni dolžini in identičnega mnenja. Brez veze meni to razlagaš 🙂
Vendar avotirca sploh še ni zaznala, kje je problem, če mož potrebuje tako prijateljico…in ji to poskušam na več načinov dopovedat 😉

No, potem sva midva najbrž res izjemi, ker imava oba prijatelje nasprotnega spola, s katerimi funkcionirava po principu prijateljstva, torej brez spolnih aktov kljub temu, da je tisti drugi “mamljivega” spola.[/quote]

Mislim, je definicija prijateljstva največji problem, ko se razvija debata o tem. Jaz imam v mislih predvsem prijateljstva, kjer prijatelj nasprotnega spola velikokrat ve o drugem več kot njegov partner, ko se o osebnih (tudi intimnih) stvareh nekdo prej pogovarja s prjateljem(ico) kot s partnerjem. Spomnim se tudi kako je tu nekje nekoč ena pisala o svojem prijatelju kako med njima spontano prihaja tudi do takih in drugačnih dotikov, kako sta ob določeni situaciji celo (menda ne enkrat) prespala v isti postelji, a se ni zgodilo nič in seveda kako razumevajoča sta njuna partnerja do tega prijateljstva.[/quote]

To se verjetno res izjeme. Tako kot prijateljstvo, ki se razvije med moškimi, ki so skupaj v vojski.
Sicer se mi pa zdi, da je nekaj zelo čudno, če ni tvoj partner tudi tvoj največji zaupnik … Mogoče sem bolj zadržana, ampak težko, res težko razumem ženske, ki svojim prijateljicam vsepoprek razlagajo stvari, ki jih tudi svojemu partnerju ne …

Mislim, je definicija prijateljstva največji problem, ko se razvija debata o tem. Jaz imam v mislih predvsem prijateljstva, kjer prijatelj nasprotnega spola velikokrat ve o drugem več kot njegov partner, ko se o osebnih (tudi intimnih) stvareh nekdo prej pogovarja s prjateljem(ico) kot s partnerjem. Spomnim se tudi kako je tu nekje nekoč ena pisala o svojem prijatelju kako med njima spontano prihaja tudi do takih in drugačnih dotikov, kako sta ob določeni situaciji celo (menda ne enkrat) prespala v isti postelji, a se ni zgodilo nič in seveda kako razumevajoča sta njuna partnerja do tega prijateljstva.[/quote]

Ohhh, saj res…pozabila sem na definicijo. Temeljno načelo tegale čveka. Le kako se mi je lahko to pripetilo. C,c,c,…naslednjič bom bolj pazljiva :D:D:D Meni se bolj dozdeva, da marsikje nastane problem že, če partnerjev prijatelj sploh kaj ve (še posebej, če je nasprotnega spola). Za tiste tvoje primere pa se mi vse bolj dozdeva, da ne izgubljajo časa s pisanjem po forumih ampak rešujejo zadevo po skrajšanem postopku.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mislim, je definicija prijateljstva največji problem, ko se razvija debata o tem. Jaz imam v mislih predvsem prijateljstva, kjer prijatelj nasprotnega spola velikokrat ve o drugem več kot njegov partner, ko se o osebnih (tudi intimnih) stvareh nekdo prej pogovarja s prjateljem(ico) kot s partnerjem. Spomnim se tudi kako je tu nekje nekoč ena pisala o svojem prijatelju kako med njima spontano prihaja tudi do takih in drugačnih dotikov, kako sta ob določeni situaciji celo (menda ne enkrat) prespala v isti postelji, a se ni zgodilo nič in seveda kako razumevajoča sta njuna partnerja do tega prijateljstva.[/quote]Ne vem, kdo ima težavse s to definicijo, vsi prav gotovo ne. Sem pa pri tebi opazila, da te nenehno fascinirajo te teme, ki ti služijo za tisto drugače sicer dobro teorijo popredmetenja… Partnerstvo vsaj zame ni prijateljstvo + fizična privlačnost ali fizična privlačnost + prijateljstvo. Partnerstvo je, ko se meša egoistična erotična komponenta, da ga hočeš samo zase, in idealni altruizem, ko nekomu nezadržno hočeš dobro in si srečen samo, če je srečen on, ne glede na to, ali je to odvisno od tebe ali ne–
Prijateljstvo je sicer blazno lepa stvar ampak je v osnovi nekaj čisto drugega, je bolj prizemeljeno, bolj konkretno, zaradi prijatelja ne sanjaš, si ne želiš biti boljši sam po sebi, prijateljstvo je neodvisno od fizične privlačnosti, recimo da temelji na sorodnosti duš ali vsaj nekega skupnega zanimanja, dela in zmožnosti, da tistega drugega razumeš. Do prijatelja naj bi bil lojalen, torej fair, do partnerja se do neskončnosti trudiš, da si takšen, pa to nikoli nisi. Partner ti mora biti pripravljen dati vse, kar je in bo ustvaril, kot je napisala pandora, vse nepremičnine, ki jih ima, in zadnje spodnje gate. Seveda do teh skrajnosti nikoli ne pride. Ampak če stvar ni tako zastavljena, potem gre pač res samo za prijateljstvo plus seks.
V tem smislu razumem tudi to navezo avtoričinega moža s to prijateljico, ki jo pa ona seveda vzpodbuja s svojimi nevrotičnimi izpadi, preverjanjem časa in trajanja telefonskih pogovorov, kofetkanjem z možem te prijateljice, neželjo, da bi se vsi štirje srečali… in čisto možno je, da stvar ni več tako nedolžna, kot bi lahko bila, če ne bi tako norela.
No morda pa ji res laže in vse skupaj počne s figo v žepu, jo (je) torej vara(l) fizično in čustveno…
Ampak vsi ne mislijo tako, da ti prijatelj ne more in ne sme biti fizično privlačen oz niti simpatičen.
Ali to, da se z vsakomer, ki ti je všeč, moraš pri priči dat dol. Pa saj tudi pojesti ne moremo vsega, kar bi, ker so naše oči lačne.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close