Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako naprej

kako naprej

Navidezna podobnost s tabo je zgolj naključna, pisal sem v 3. os. mn., saj tebe ni moč najti v tem opisu, bi ti naredil krivico :)))[/quote]3. os množine je “smo”? Kelko si ti mel slovenščino cccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Navidezna podobnost s tabo je zgolj naključna, pisal sem v 3. os. mn., saj tebe ni moč najti v tem opisu, bi ti naredil krivico :)))[/quote]3. os množine je “smo”? Kelko si ti mel slovenščino cccccc[/quote]

Sedajsi me pa potunkala, bo mi nekdo še res zmotno prisodil ,da sem pisal o Marku, čeprav je očitno, da opis ne more veljati za njega. 🙂 A še za tebe kaj pogledam v beležnico psiholoških profilov? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

3. os množine je “smo”? Kelko si ti mel slovenščino cccccc[/quote]

Sedajsi me pa potunkala, bo mi nekdo še res zmotno prisodil ,da sem pisal o Marku, čeprav je očitno, da opis ne more veljati za njega. 🙂 A še za tebe kaj pogledam v beležnico psiholoških profilov? :)))[/quote]Ja lehko predno bom jaz vun prepisala vse tvoje podatke iz mojih tabel…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

pa tudi, seveda, ampak, v čem, kot da, zakaj, zato, ker, kako, čemu…. => kako vliti tem besedam življenje? Kje je duša? Kje so barve, toplina, razgibanost, dinamika, kje je domišljija? NI JE – ker je ne more biti v številčnosti psotov, antispetičnem racionaliziranju in suhoparnosti intelektualiziranja, analizah in naslavljanju vprašanj z vprašanji v neskočno zanko.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz mislim, da je Marko precej osamljen človek, ki mu manjka stikov z ljudmi v reali. Sej ne pričakujem, da bo priznal. Samo, ne znam si predstavljati, d abi človek, ki ima normalne vsakodnevne socialne stike, čutil tako potrebo totalno analizirati in relativizirati prav vse, kar napišejo neki neznanci.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz mu pa prav zavidam (Marku). Očitno je zelo iznajdljiv človek, ker si lahko privošči veliko prostega časa,
kar je dandanes pravo razkošje. Tako ga jaz vidim. Pa tudi sicer sem mu zelo naklonjena.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

pa tudi, seveda, ampak, v čem, kot da, zakaj, zato, ker, kako, čemu…. => kako vliti tem besedam življenje? Kje je duša? Kje so barve, toplina, razgibanost, dinamika, kje je domišljija? NI JE – ker je ne more biti v številčnosti psotov, antispetičnem racionaliziranju in suhoparnosti intelektualiziranja, analizah in naslavljanju vprašanj z vprašanji v neskočno zanko.[/quote]
Mene bolj zanima, kje odgovor na moje zadnje vprašanje. Kje se ti je zataknilo? Pri slovnici? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni mi všeč toliko pozornosti, madona. Nisem vajen. Kaj sem zagrešil? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aha, dokler smo ti bolj moški naklanjali pozornost si še nekako zdržal, ko se je oglasila madam v oblačku dima so se ti pa zašibila kolena…… :)))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spider, to priznanje bi ti pa veliko pomenilo a? Bom razmislil o tem… po eni strani bi ti rad dal to zadoščenje, ker bi to potrdilo vsa tvoja prepričanja, ki jih pišeš tule o gor s nas vezanih, po drugi pa te ne želim zavajati. Sem v dilemi. 🙂

Ti kar duhoviči, ampak že trije po razmišljanju povsem različni ljudje s tega foruma imamo popolnoma iste poglede na tvoje večne relativizacije tukaj gor.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close