kako naprej
Navidezna podobnost s tabo je zgolj naključna, pisal sem v 3. os. mn., saj tebe ni moč najti v tem opisu, bi ti naredil krivico :)))[/quote]3. os množine je “smo”? Kelko si ti mel slovenščino cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Navidezna podobnost s tabo je zgolj naključna, pisal sem v 3. os. mn., saj tebe ni moč najti v tem opisu, bi ti naredil krivico :)))[/quote]3. os množine je “smo”? Kelko si ti mel slovenščino cccccc[/quote]
Sedajsi me pa potunkala, bo mi nekdo še res zmotno prisodil ,da sem pisal o Marku, čeprav je očitno, da opis ne more veljati za njega. 🙂 A še za tebe kaj pogledam v beležnico psiholoških profilov? :)))
3. os množine je “smo”? Kelko si ti mel slovenščino cccccc[/quote]
Sedajsi me pa potunkala, bo mi nekdo še res zmotno prisodil ,da sem pisal o Marku, čeprav je očitno, da opis ne more veljati za njega. 🙂 A še za tebe kaj pogledam v beležnico psiholoških profilov? :)))[/quote]Ja lehko predno bom jaz vun prepisala vse tvoje podatke iz mojih tabel…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] pa tudi, seveda, ampak, v čem, kot da, zakaj, zato, ker, kako, čemu…. => kako vliti tem besedam življenje? Kje je duša? Kje so barve, toplina, razgibanost, dinamika, kje je domišljija? NI JE – ker je ne more biti v številčnosti psotov, antispetičnem racionaliziranju in suhoparnosti intelektualiziranja, analizah in naslavljanju vprašanj z vprašanji v neskočno zanko.
Jaz mislim, da je Marko precej osamljen človek, ki mu manjka stikov z ljudmi v reali. Sej ne pričakujem, da bo priznal. Samo, ne znam si predstavljati, d abi človek, ki ima normalne vsakodnevne socialne stike, čutil tako potrebo totalno analizirati in relativizirati prav vse, kar napišejo neki neznanci.
pa tudi, seveda, ampak, v čem, kot da, zakaj, zato, ker, kako, čemu…. => kako vliti tem besedam življenje? Kje je duša? Kje so barve, toplina, razgibanost, dinamika, kje je domišljija? NI JE – ker je ne more biti v številčnosti psotov, antispetičnem racionaliziranju in suhoparnosti intelektualiziranja, analizah in naslavljanju vprašanj z vprašanji v neskočno zanko.[/quote]
Mene bolj zanima, kje odgovor na moje zadnje vprašanje. Kje se ti je zataknilo? Pri slovnici? :))
Spider, to priznanje bi ti pa veliko pomenilo a? Bom razmislil o tem… po eni strani bi ti rad dal to zadoščenje, ker bi to potrdilo vsa tvoja prepričanja, ki jih pišeš tule o gor s nas vezanih, po drugi pa te ne želim zavajati. Sem v dilemi. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.