Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako naprej

kako naprej

Poskušam biti realen. 🙂
A se ti ne bi počutila prevarano, če bi ti mož prikrival pogovore in lagal ?

Res pa nisem altruist, ker bi potem moral vse dopuščati in sprejemati.[/quote]Ta zadnji stavek ne vem točno, kot da je napisan malo iz konteksta–
sicer pa je težko komentirati, ker je vse, česar se ga da dolžiti, to, da je imel to prijateljico shranjeno pod drugim imenom, in to verjetno zaradi predvidenega nevrotičnega izpada? Sedaj ji želi vse pojasniti, pokazal je izpiske… da je lagal, je napisano zelo melodramatično, recimo to z nemogočimi urami, ne vem, zame so nemogoče ure nekaj drugega… težko bi se tu enostransko opredeljevala, da je on manipulant izsiljevalec, etc… kot ste mu tu eni enoznačno pripisali[/quote]

Pojasniti z novimi lažmi? Koga tako pojasnilo zadovolji, če dobi ponovno laž za pojasnilo?

Ta zadnji stavek ne vem točno, kot da je napisan malo iz konteksta–
sicer pa je težko komentirati, ker je vse, česar se ga da dolžiti, to, da je imel to prijateljico shranjeno pod drugim imenom, in to verjetno zaradi predvidenega nevrotičnega izpada? Sedaj ji želi vse pojasniti, pokazal je izpiske… da je lagal, je napisano zelo melodramatično, recimo to z nemogočimi urami, ne vem, zame so nemogoče ure nekaj drugega… težko bi se tu enostransko opredeljevala, da je on manipulant izsiljevalec, etc… kot ste mu tu eni enoznačno pripisali[/quote]

Pojasniti z novimi lažmi? Koga tako pojasnilo zadovolji, če dobi ponovno laž za pojasnilo?[/quote]hja zakvačkala sta se oba, mislim da tu ne gre toliko za dejstva, kaj se je zgodilo, ampak zakaj on to počne, kot je napisala pandora, kaj mu v vajini zvezi manjka…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kako naj vidimo jasneje, če nimamo nekih konkretnih informacij? To, kar pa imamo, pa lahko rečem, da ima mož očlitno neke stike, ki ti jih prekriva z namenom, da te ne prizadane oziroma vrže iz tira, saj je tvoje zaupanje očitno zelo na dnu. Kakšni so ti stiki in če je med njima kaj več, kot golo prijateljstvo, pa ne moremo videt. Vem pa, da so ljudje pred svojimi partnerji pripravljeni skrivat tudi nedolžne informacije predvsem zaradi prevelike ljubosumnosti drugega partnerja. Jaz vaju vidim v tem. Seveda ni prav, da ti stvari prikriva, vprašanje pa je, kakšna je vajina preteklost in zakaj se ti tako boji odkrito povedati določene stvari. Pravim le, da je možno, da si ti tista, ki je pretirano ljubosumna, posesivna, on pa se želi s prikrivanjem izogniti temu delu tvoje osebnosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če nič ne pomenijo, jih ne skrivaš pred partnerjem ali celo lažeš, da jih ni (dokaz in vsebino pa držiš v rokah!). To je bistvo.

Do marsikatere je bil včasih pristopil s kakšnim namigom, kaj rekel – ampak pred mano, mi povedal, skratka – niti jaz niti on nisva glede tega bila nikoli v lažeh. Do te dotične gospe. Z njo pa je odkrit odnos z mano odpovedal. In kamen spotike je to.

Zakaj je povedal brez straha, da je gledal žnsko v napeto rit, zletel s ceste ter razbil avto? Pa sva se smejala oba. Ta ženska pa je taka skrivnost, prepovedan sad,… kaj vem kaj je. Zato me skrbi, ali mu kaj pomeni, da je prekinil zaradi nje odkrit odnos z mano?! In do teh odgovorov ne morem priti, kajti letijo laž na laž. Samo kar se nje tiče, oz. vsega, kar je bilo kako povezano z njo![/quote]

Potem pa sprašuješ nekaj, kar v bistvu že veš. In ne vem, zakaj bi sploh rada raziskovala naprej…

To, kar je med njima, se on boji priznati. Morda tudi sebi, ne le tebi. Hkrati mu je tako pomembno, da se temu ne želi odpovedati.

Ne razumem pa, zakaj si v tem kontekstu “prizadeva”, da bi stvar legaliziral, da bi dobil tvoj blagoslov. Očitno pustiti te noče (no, vsaj družine ne). Zakaj predlog, da se skupaj dobite in pogovorite?

Če nič ne pomenijo, jih ne skrivaš pred partnerjem ali celo lažeš, da jih ni (dokaz in vsebino pa držiš v rokah!). To je bistvo.

[/quote]

Tu mislim, da se ženska in moška logika malce razlikujeta. Morda moški rabi razlog, da nekaj pove, Ženska pa zato, da nekaj skriva.

Marko, jaz mislim, da moraš dati partnerju največjo svobodo in ga ne smeš omejevati pri tem, s kom se druži. Ampak, pomisli malo, če bi bila tvoja draga popolnoma iz sebe zaradi neke prijateljice, ki ti nič ne pomeni, ali se ne bi sam odpovedal tej prijateljici (ne da bi te draga v to silila) in z njo prekinil stike? Pa če nima nič proti vsem preostalim prijateljicam, s katerimi si v stikih…

Saj se ne pogovarjamo o prijateljstvu iz otroških let, o najboljšem prijatelju, ipd. Pogovarjamo se pač o neki ženski, ki mu je prirasla k srcu, ko je že bil poročen s svojo ženo.

Ne vem, no. Če ti je partnerski odnos prioriteta, boš po mojem mnenju tako ravnal v tako zafurani situaciji kot je ta.

Res ne bi rad prišel (več) v situacijo, ko bi moral zapustiti nedolžno prijateljico zavoljo nezaupanja moje partnerice. Ne moreš rečt, da me draga ne bi v to silila. Seveda bi se s svojim nezaupanjem silila prav v to. Prijateljica, ki ti ni ne pomeni, ni prijateljica. Vsak človek, s katerim sem v stikih, mi nekaj pomeni, drugače ne bi bl z njim v stikih. Je pa res, da se z nikomer ne kličem na skrivaj.
Vsekakor bi v takšni situaciji poskušal razumeti, od kot nesigurnost partnerke in bi jo poskušal pomirit, brez laži. Vendar pa morda on v tej situaciji tega niti ne zmore, vprašanje s kakimi občutji se on sooča in morda z lažmi le izbira lažjo pot, da se jim izogne, čeprav morda ne skriva nič konkretnega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam. Res je pomembna svoboda, saj to je bistvo tega, da si sploh vezi.

Seveda pa težko partnerju dopustimo svobodo, če s svojimi dejanji partner omejuje našo svobodo.

Boji se, ker ve, da s svojimi dejanji krši svobodo svoje žene. Ker ve, da se žena s tem ne bo strinjala.

Ja, težko je komentirati. Zato, ker ne poznamo njegovih namenov.
A vseeno…Če ne bi imel kakšnih čudnih namenov, ne bi čutil potrebe po skrivanju.

Ti si pa sedaj svetnica oz mu vse poveš?
A si mu tudi povedala, da se tu pogovarjaš s številnimi moškimi? A bomo mi tudi morali na kakšno kavo?
😉
Najprej sebe vprašaj kakšna žena si, kakšen odnosi imaš do njega, kako se pogovarjaš z njim, da se ti niti noče več zaupat in se raje pogovarja z nekom x kot pa s tabo…. :/
Če MORA izbirat med partnerstvom v katerem ti pogojuješ s kom se lahko in koliko časa druži, kaj sme rečt in kaj ne sme…… in nekim prijateljstvom (recimo, da sta prijatelja), ja kakšno partnerstvo je to?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Res si ne morem predstavljati, kaj hudega in strašnega bi moral narediti moj partner, da bi šla na kavo z možem njegove domnevne ljubice … Da bi ponižala sebe in njega do te mere – ni šans, nikoli, raje si roko odrežem.
Če nista sposobna tega skomunicirati doma, potem itak živita v farsi, ne v zakonu.
Ojoj, kaj vse ne počnejo odrasli ljudje. In potem si nekateri drznejo zgražati nad najstniki …

A si mu tudi povedala, da se tu pogovarjaš s številnimi moškimi? A bomo mi tudi morali na kakšno kavo?
😉
Najprej sebe vprašaj kakšna žena si, kakšen odnosi imaš do njega, kako se pogovarjaš z njim, da se ti niti noče več zaupat in se raje pogovarja z nekom x kot pa s tabo…. :/
Če MORA izbirat med partnerstvom v katerem ti pogojuješ s kom se lahko in koliko časa druži, kaj sme rečt in kaj ne sme…… in nekim prijateljstvom (recimo, da sta prijatelja), ja kakšno partnerstvo je to?[/quote]

Zakaj pa ti takoj vidiš, da ona pogojuje? Jaz sem prebrala čisto drugačno zgodbo :D. Ti bi takole že imel občutek, da se ti krati svobodo?

😉
Če MORA izbirat med partnerstvom v katerem ti pogojuješ s kom se lahko in koliko časa druži, kaj sme rečt in kaj ne sme…… in nekim prijateljstvom (recimo, da sta prijatelja), ja kakšno partnerstvo je to?[/quote]Zakaj pa ti takoj vidiš, da ona pogojuje? Jaz sem prebrala čisto drugačno zgodbo :D. Ti bi takole že imel občutek, da se ti krati svobodo?[/quote]Na začetku je napisala “dejstvo”, da jo je čustveno prevaral. Potem je bilo vse, vsi dokazi pogojeni s tem “dejstvom” in dvomi so se odvrteli v to smer.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj pa ti takoj vidiš, da ona pogojuje? Jaz sem prebrala čisto drugačno zgodbo :D. Ti bi takole že imel občutek, da se ti krati svobodo?[/quote]Na začetku je napisala “dejstvo”, da jo je čustveno prevaral. Potem je bilo vse, vsi dokazi pogojeni s tem “dejstvom” in dvomi so se odvrteli v to smer.[/quote]

..to je res, čeprav on tudi ni ravno iskreno in odprto igral tega. Če bi on želel tole popravit, bi se mu moralo dat ukvarjat z ženo… Če pa hoče samo ‘mir v bajt’ pa …. težka

Tu je sedaj vprašanje kaj je bilo prej kura ali jajce.
Partnerja ne dobiš ampak si ga narediš…. in če nisi z “izdelkom” zadovoljen, kdo je “kriv”? 😉
Bila sta nevedna oba zato je “kriv” pretežka beseda…. kaj bosta pa iz tega naredila sedaj ali razdrla zvezo ali uvidela vsak svojo nevednost, vesta pa le onadva.

Se pa strinjam, da se tako začne varanje (tisto “pravo”) malo po malo in potem si tam od koder (skoraj) ni vrnitve…. :/

Tu je sedaj vprašanje kaj je bilo prej kura ali jajce.
Partnerja ne dobiš ampak si ga narediš…. in če nisi z “izdelkom” zadovoljen, kdo je “kriv”? 😉
Bila sta nevedna oba zato je “kriv” pretežka beseda…. kaj bosta pa iz tega naredila sedaj ali razdrla zvezo ali uvidela vsak svojo nevednost, vesta pa le onadva.

Se pa strinjam, da se tako začne varanje (tisto “pravo”) malo po malo in potem si tam od koder (skoraj) ni vrnitve…. :/[/quote]

Bi rekla, da je veliko na tem, ampak ne zmeraj. Npr. nekomu je lahko nekaj tabu tema (že od prej) in ga partner ne bo in ne bo premaknil. Verjetno pa, če sta oba pripravljena skupaj it naprej (rast), je to drugače, Samo do tega mora, vsaj večina, pridit zavestno. In če en noče in noče it naprej, je potem verjetno še cela umetnost zgruntat kdaj je zgodbe res konec..

Sedaj imata enkratno priložnost, da spoznata svojo “tabu” temo in razloge zakaj si jo nista upala zaupat, lahko pa tudi poiščeta “krivca” in prežagata na pol vse kar sta do sedaj ustvarila in gresta vsak svojo pot dalje.
Če nedo želi (le) najt krivca ga bo tudi našel…. 😉 🙁

Jaz se v načelu strinjam z vsem kar je napisala Pandora.

Avtorica, si se že dobila z možem te ženske? Če nisi, ne drezaj, če že moraš, spelji kot lahek klepet, ne direktno (sumničavo) vprašanje. Da ne boš vcepila strahu še v moža te ženske.

Jaz verjetno ne bi šla na takšno srečanje – torej z možem te ženske. Niti ne bi želela soočenja s to žensko oz. z vsemi. Lahko bi šla z namenom nekega spoznavanja, da vidim odnos med njima,torej te ženske in njenega moža, pa seveda tudi med njo in tvojim možem ter tvojim možem in med možem te ženske. Da pa bi jaz kaj postavljala vprašanja, sumila in želela odgovore, tega pa jaz ne bi mogla narediti, vsaj kolikor se poznam, ne bi mogla.

Kaj naj ti rečem. Če z možem ne moreš najti zaupanja, torej, če ti ga ne more dati mož, zakaj misliš, da ga boš lahko dobila po pogovoru z drugimi. Za koliko časa ga boš dobila? Do naslednjega sms-ja?

Yuppi :))))

A dobim čebelico? :DDDDDD

A dobim čebelico? :DDDDDD[/quote]

Štampiljko za pridnost. 🙂

A dobim čebelico? :DDDDDD[/quote]

Štampiljko za pridnost. :-)[/quote]

o.k. se bom zadovoljila s tem 🙂

Tole kafenisanje s soprogom soprogove morebitne ljubice bi jaz na tvojem mestu odmislila.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Obupano obupana, mož ne ljubi niti tebe niti ljubice, s katero te miselno vara. Slabič brez stabilnosti na srčnem področju, čebelica oziroma trot, ki leta iz cveta na cvet. Biti predan takemu ali mu biti zvest je izguba časa, ker je njegovo srce prazno kot votel lonec, išče le čutne dražljaje, kaj je resnična ljubezen se mu še sanja ne.

Vaše skupno kofetkanje pa heheheh, morebit so pa vsi trije kebrčki isti in ti predlagajo še kak grupni seks?

Latissa pa tisi jasnovidka ! Iz teh nekaj stavkov, ki jih je ženska v obupu nametala skupaj, kar se vidi po tem, da nimajo ne repa ne glave, si tole ugotovila.

Ne vem, če ji ravno pomagaš s tem, da ji še bolj tlačiš črva v uho.

…ja saj ima tudi še druge organe a ne Margot?….. 😀

…ja saj ima tudi še druge organe a ne Margot?….. :D[/quote]

Si slučajno prebiral včerajšnje teme o teh organih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close