Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek brez lajfa

brez lajfa

Ja, če sta zgolj ljubimca in ne uradni par, potem verjemi, da vama ne zavidamo. :))

Je tale?

[img]http://whowoulddothat.com/storage/post-images/fat-guy-in-a-bunny-suit1.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1312925841508[/img][/quote]

Joj, če bi mogla takšnega met, se sprot fentam.:)

Mogoče je pa dober po karakterju ? 🙂

Je tale?

[img]http://whowoulddothat.com/storage/post-images/fat-guy-in-a-bunny-suit1.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1312925841508[/img][/quote]

Joj, če bi mogla takšnega met, se sprot fentam.:)[/quote]

V sili hudič še muhe žre! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj je reku beli zajček? :)))))

Moški v tangicah imajo sigurno odličen karakterk 🙂

Dokler ga ne srečaš na biciklu (moškega v tangicah) bodi srečna. 🙂

Nekateri nimajo lajfa, pa zato hodijo v službo, imajo otroke ali pa se ukvarjajo s kakim hobijem 😛

Zakaj, mogoče bi bilo čisto fajn? Sicer ne ravno tegale, koga drugega pa bi bilo zanimivo videt.
Me pa tale na fotki spominja na nekoga, ki ga poznam, nekega direktorja in zdaj bom vedno planila v smeh, če ga bom kje videla, ker si ga bom predstavljala v tangicah 🙂 in ušesi.

Imam popolnoma enako mnenje, kot avtorica….

Sem enkrat odprla neko temo, pa sem si rekla “ajde, se bomo malo pogovarjali, bo vsak povedal svoje mnenje, mogoče kakšen pameten predlog kako naj postopam v tej situaciji…” Ampak ne…..name se je vsul plaz postov, v smislu kako jaz v resnici sploh ne čutim in razmišljam tako kot sem napisala, pa da jaz v resnici ful trpim, ampak si tega ne priznam…. Nekaj časa sem se še trudila obrazložit zadevo, potem sem pa obupala. Se mi je glupo zdelo, da me kar naenkrat 80% ljudi na forumu pozna bolje kot se sama 🙂 Najbolj smešno pa je, da so to točno isti ljudje, ki so tukaj “napadli” avtorico teme 🙂 Kok more bit vam fajn v življenju, k ste tko pametni pa vse veste. Sem vam kar fovš :))) (če verjameš!!!!)

Na srečo se je oglasilo tudi nekaj takih, ki so dojeli bistvo takratne teme, tako da nisem izgubila upanja nad MON.

Live and let live 😉

V kakšni situaciji ?
Avtorica nič ne piše o svoji situaciji, ampak o naši. Pa še ta je v glavnem zgrešena. 🙂
Na posmehljiv način želi sebe prikazati kot pametnejšo…Da ve več o naših življenjih, kot mi sami. 🙂
Zanimivo, kako pri drugih opazimo lastnosti, ki jih pri sebi ne maramo :

Jaz se pa kar precej strinjam s tabo. Najbolj hecna pa so mi neka zavezništva moči (recimo, da se dve osebi v reali poznata, pa se potem na forumu kar brezpogojno strinjata v vsem; ampak to je značilno na vseh forumuih, ne samo tukaj) nasproti nekomu, ki ga potem s skupnimi močmi prepričujeta, da nima prav.

Prav tako so meni “sponašali” neko slovensko pevko v vseh temah še nekaj mesecev, tudi tistih, ki sploh nimajo zveze, nakar se je uporabnici pridružila še ena in sta potem skušaj napadali ter provocirali.

No, pa meni je ta forum vseeno ok in zanimiv 🙂

V bistvu to ni nič hecnega, ker je pač dejstvo, da vzamemo za prijatelje zelo pogosto ljudi, ki imajo podobne poglede na svet in podobno razmišljajo kot mi sami.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, to res ni hecno, to je povsem logično. Hecno je potem to skupno provociranje in posmehovanje ter obračanje nekaj mesecev starih besed.

Najbolj se spomnim teme “Lepi lasje”, ki je prešla v čisto druge vode.

No, tudi provociranje ni vedno provociranje. Včasih nekdo napiše zelo argumentiran odgovor, pa je lahko označen za provokatorja, ker pač nima istega pogleda na stvar, kot mi. Tiste teme pa ne poznam, zato ne govorim za to, kar se je tam dogajalo, ampak da se morda je. Včasih je potrebno pogledat malo dlje od nas.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hja,
bolj in bolj razmišljam, oz. spremljam vse skupaj – forum, pisanje po forumu, pa naj bo to ŽM čvek ali kateri drugi, bolj in bolj si v meni dela “gnezdece” misel, da ne “dobi” toliko od foruma tisti ki sprašuje za mnenje/nasvet/razumevanje… ampak tisti, ki ga daje. Torej ne “ti” ampak “jaz”.

Hecno in zgrešeno je, če želiš dati nasvet popolnemu neznancu, o katerem ne veš nič. Ne veš niti koliko je star, niti kako si tolmači tiste ključne besede, ki jih napiše, s katerimi kaj obrazlaga. Ne veš, iz “kje” prihaja, kakšna spoznanja nosi v sebi, kaj čuti in česa se boji. Po čem hrepeni.

Pa vendar… obstajajo zakonitosti, ki ne glede na spol, starost, ekonomsko-socialni položaj pisočih…, veljajo za prav vse. Je pa res, da bi, če bi z nekom govoril na štiri oči, vsakemu te zakonitosti predstavil na njemu primeren in razumljiv način.

Kakorkoli, jaz tu gor pišem za sebe. Če bo nekdo v mojih postih našel kaj uporabnega tudi za sebe, fajn, sem vesela, če ne bo, pač ne bo. Jaz pa se tako, skozi pisanje, spoznavam, sprejemam, in vedno znova… spoznavam…

Hja,
bolj in bolj razmišljam, oz. spremljam vse skupaj – forum, pisanje po forumu, pa naj bo to ŽM čvek ali kateri drugi, bolj in bolj si v meni dela “gnezdece” misel, da ne “dobi” toliko od foruma tisti ki sprašuje za mnenje/nasvet/razumevanje… ampak tisti, ki ga daje. Torej ne “ti” ampak “jaz”.

Hecno in zgrešeno je, če želiš dati nasvet popolnemu neznancu, o katerem ne veš nič. Ne veš niti koliko je star, niti kako si tolmači tiste ključne besede, ki jih napiše, s katerimi kaj obrazlaga. Ne veš, iz “kje” prihaja, kakšna spoznanja nosi v sebi, kaj čuti in česa se boji. Po čem hrepeni.

Pa vendar… obstajajo zakonitosti, ki ne glede na spol, starost, ekonomsko-socialni položaj pisočih…, veljajo za prav vse. Je pa res, da bi, če bi z nekom govoril na štiri oči, vsakemu te zakonitosti predstavil na njemu primeren in razumljiv način.

Kakorkoli, jaz tu gor pišem za sebe. Če bo nekdo v mojih postih našel kaj uporabnega tudi za sebe, fajn, sem vesela, če ne bo, pač ne bo. Jaz pa se tako, skozi pisanje, spoznavam, sprejemam, in vedno znova… spoznavam…[/quote]

Se strinjam s tabo, ampak določene predpostavke in sklepi so le nekoliko premočni, nekateri gredo z (večidel trivialno) psihoanalizo predaleč in podajajo takšne sodbe na podlagi pisem, kot ti jih ne bi dal niti poklicni psihiater, ki se s tabo pogovarja v živo. Nekoliko prehudo je nekoga preko foruma soditi o njegovem odnosu s starši, do nasprotnega spola in s samim seboj. Kadar kakemu sodniku zmanjka argumentov, pa je najlažje nekoga preko foruma, ki ga sploh ne pozna, obtožiti, da je zafrsutruran, neposeksan, neinteresanten za nasprotni spol, zakompleksan in vse kar je možno negatvinih pridevnikov.

Jaz sem tu zase prebrala že marsikaj (recimo, da sem arogantna, nematerinska, agresivna, z moško energijo) in mi je to prav smešno, saj mi ljudje, ki me poznajo v živo in precej bolje, govorijo ravno nasprotno; in ne, ni treba zdaj relativizati, da so to lažnivci, saj znam ločiti znance od oseb, ki so mi blizu.

Na forumu se pač lahko nekoga presodi le na podlagi tega, kar piše. Je pa res, da je tak način komunikacije precej pomanjkljiv, ker niso vsi sposobni svojih misli dobro razlagati pisno kot skozi pogovor, zelo pa manjka tudi vizualna komponenta, ki velikokrat pove zelo veliko. Primer: nekaj kar napišemo lahko deluje arogantno, medtem, ko ista izrečena stvar ne nujno, ker je s tonom, drugače obrmjenimi besedami in mimiko lahko aroganca popolnoma izničena.

Druga varianta pa je tista, ki je bila precejkrat izrečena, da si ljudje v živo ne dovolijo biti takšni kot si to dovolijo na nekem forumu.

Mogoče ravno zaradi tistega kar si zgoraj napisal, manjka mimika ob kateri bi lahko zaznal nelagodje sogovornika in drugače postavil besede, kar bi lahko pomenilo, da pa nisi iskren, ker se v svojih izjavah prilagajaš sogovorniku in s tem ne poveš tistega, kar sam misliš.

Na forumu “pogrešam” (niti ne vem, če je to prava beseda) nekaj več širine pri razumevanju napisanega, da se ne jemlje vsega tako osebno in da so napisane besede (komentar nečesa) odraz mojega razmišljanja ob prebranem, ki pa ni nujno pravo oz v skladu s tistim, kar je avtor želel povedat z napisanim.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hja,

Kakorkoli, jaz tu gor pišem za sebe. Če bo nekdo v mojih postih našel kaj uporabnega tudi za sebe, fajn, sem vesela, če ne bo, pač ne bo. Jaz pa se tako, skozi pisanje, spoznavam, sprejemam, in vedno znova… spoznavam...[/quote]

To je res točno tako, kot pišeš, za to pa ne dajaj nasvetov in živi svoj lajf.

Vsaj en krat je napisano nekaj pametnega.

Sploh ob kakšnih zavezništvih sama večkrat pomislim, ali je sogovornik res iskren s svojim stališčem ali pa se samo brezpogojno v vsem strinjam z zaveznikom ter piše “ta ima prav”. Pa ni mišljeno samo za ta forum, ampak za vse.

dejstvo, veš kaj je dejstvo? Dejstvo je, da kdor deli nasvete izven svoje profesionalne stroke, je bolan.

Meni se pa zdi, da malo pretiravaš s temi zavezništvi. Preprosto pač obstajajo ljudje, ki imajo enak pogled na neko stvar. A ti pa misliš, da so se ljudje načrtno združili, da bodo lažje nasprotovali tebi? Ni to malo samovšečno?

In kaj je tvoja stroka, da lahko tako strogo obsodiš vsakega, ki deli nasvete? 🙂 Kako bolan? Je prehlajen, ima angino ali kako drugače bolan? 🙂

Meni se pa zdi, da malo pretiravaš s temi zavezništvi. Preprosto pač obstajajo ljudje, ki imajo enak pogled na neko stvar. A ti pa misliš, da so se ljudje načrtno združili, da bodo lažje nasprotovali tebi? Ni to malo samovšečno?[/quote]

Načrtno se gotovo ne združijo, temveč naključno.

Nasprotujejo pa pomojem s tem lažje, ja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close