brez lajfa
Wikihow poznam, vse kar sem tam videl je nekako samoumevno oz. mi ni čisto tuje.
Sem ga povprašal ali si sploh želi punco in mi je rekel, da vsekakor. Včasih mi kar sam potoži, kako si želi crkljanja s kakšno punco, vendar da ne ve kako bo do tega prišel ko pa pred puncami dobi blokado. Kolikor ga poznam se je že zdavnaj našel, le na dotičnem področju ima velike probleme.
Tukaj se krepko motiš. Ko sem bil v zvezi mi na kraj pameti ni prišlo, da bi njo kar zamenjal za drugo. Se mi je pa dvignila samozavest, ko mi je končno uspelo osvojiti punco.
Pa mimogrede, preden naslednjič odpošlješ prispevek vsaj pritisni predogled, da ne nastane nepregleden zmazek.
Kakšne slabe izkušnje misliš?
Tukaj se krepko motiš. Ko sem bil v zvezi mi na kraj pameti ni prišlo, da bi njo kar zamenjal za drugo. Se mi je pa dvignila samozavest, ko mi je končno uspelo osvojiti punco.
Pa mimogrede, preden naslednjič odpošlješ prispevek vsaj pritisni predogled, da ne nastane nepregleden zmazek.[/quote]Nisem pritisnil predogled, ker sem mislil, da sem nezmotljiv … 😉
Marko je nekje napisal da osvojiš trdnjavo, tuje ozemlje… in da se dekletom dvori, tako da če si se obnašal kot osvajalec (posestnik nečesa tujega) je logično, da so te dale na off. Ne pravim, da si bil ti tak, pravim, da so te one tako čutile. Čutile so tvojo samozavest, ki je bila posledica njene prisotnosti ne tvoje resnične dobre samopodobe. To zna bit (malo) zadušljivo, na dolgi rok.
Zdi se mi da so puncam bolj zanimivi tipi, ki se ne “obešajo” nanje, taki ki so zadovoljni sami s sabo, kar pa težko nekdo doseže dokler je (pretirano?) nevoščljiv.
Wikihow poznam, vse kar sem tam videl je nekako samoumevno oz. mi ni čisto tuje.
Sem ga povprašal ali si sploh želi punco in mi je rekel, da vsekakor. Včasih mi kar sam potoži, kako si želi crkljanja s kakšno punco, vendar da ne ve kako bo do tega prišel ko pa pred puncami dobi blokado. Kolikor ga poznam se je že zdavnaj našel, le na dotičnem področju ima velike probleme.[/quote]
Ok, bom uredništvo wikihow seznanila, da so samoumevni. Toda, kljub temu imajo visoko obiskanost strani, zato sem jih navedla kot primer. Če sam znaš bolje, čemu potem sprašuješ (tako poln romantičnih in osvajalskih izkušenj kot si, da potem lahko nekaj uporabnega zaničljivo označiš kot “samoumevno”, ne vem kaj počneš tu, bi moral biti obkrožen s samimi hudimi bejbami na kakšni plaži).
Kar se pa tiče tvojega kolega, ni bilo mišljeno v iskanju spolne identitete oz orientacije, pač pa da morda še ni v sebi povsem konkretno razčistil ali bi se spustil v zvezo ali ne; morda se zelo dobro zaveda, da poleg crkljanja pride še zraven marsikaj drugega; morebiti pa samo čaka na pravo osebo kar seveda ne pomeni, da je potem želja biti z nekom odsotna.
Zanimivo, da ne poveš zakaj sta ti propadli 2 resni zvezi, tudi iz tega bi se lahko dalo kaj izluščiti, zakaj imaš trenutno težave, če sploh so, da ni vse samo v glavi…
Kaj pa jaz, ti preveč enačiš sposobnost, da se lupčkaš in mečkaš z neko punco, ki si jo pred petimimi minutami prvič videl, z odnosom, razmerjem, ljubeznijo med dvema… To je čisto druga stvar in sploh ni povezana s takimi uspehi. Saj zato pa zablokiraš, (ali tisti tvoj prijatelj), ker po vaše brez tega ne more nastati veza.
Saj če si imel dve resni zvezi, to moraš vedeti. Ali pa se ni izšlo, ker je bilo to inscenirano bolj po sili, iz prepričanja, da moraš probat, imet punco, sicer je s tabo nekja narobe?
A ni lepše, če se najprej preprosto samo zaljubiš?? In to o nekem zavidanju…to je isto, ko slovenec raje vidi, da sosedu umre druga krava, kot da sam še eno kupi… Mislim, ljubezen ni kupčkanje z (ne)uspehi drugih…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Spet se motiš, nisem se obesil nanje.
Ni nikakor bilo mišljeno zaničljivo. Zanimivo da si to razumela kot zaničevanje, kot napad. Namreč s takim obrambnim odzivom marsikaj poveš tudi o sebi. Si se vprašala, zakaj si to tako dojela?
Da se mi zdi nekako samoumevno kar tam pravijo sem napisal zato, ker so to čisto življenjske situacije, ki jih menda vsak človek izkusi, brez da bi sploh že imel kakšne odnose v dvojini za seboj. Take situacije se pojavljajo povsod, ne le na področju parčkanja.
Sem pač pozabil odgovoriti, ti pa to takoj razumeš kot da nočem odgovoriti. Spet si interpretirala tako, kot tebi odgovarja. Zakaj?
Pri prvi so se po skoraj enem letu začele pojavljati napetosti v odnosu, dokler se ni zaljubila v drugega in sva s tem končala zvezo. Z drugo sva se razšla, ker sva se po njenem premalo videvala (zveza na daljavo).
Nič ni bilo na silo.
Ni nikakor bilo mišljeno zaničljivo. Zanimivo da si to razumela kot zaničevanje, kot napad. Namreč s takim obrambnim odzivom marsikaj poveš tudi o sebi. Si se vprašala, zakaj si to tako dojela?
Da se mi zdi nekako samoumevno kar tam pravijo sem napisal zato, ker so to čisto življenjske situacije, ki jih menda vsak človek izkusi, brez da bi sploh že imel kakšne odnose v dvojini za seboj. Take situacije se pojavljajo povsod, ne le na področju parčkanja.
Nikogar ne moreš prisliti v to, da si kdorkoli kar prebere recimo tvojega, da si interpretira tako kakor bi to želel, to je pač iluzija. Če je popljuvano nekaj kar predlagam, normalno, da bom tisto branila. drugače pa je bil to bolj posmeh na račun tega, kako ti je vse jasno, pa vendar si na “suhem”.
Razumem da sta te obe postavile na hladno, sta ti verjetno pošteno zje*ale ego. Ne verjamem, da si pozabil odgovoriti, namenoma nisi; sicer pa je to nepomembno – to je bil zdaj od mene zadnji post na tvoj bedast problem in si upam trditi, da ni edini (problem namreč).
Sicer mi je rekel da ga je strah se zapletati, ker to potegne za seboj še kup drugih stvari, vendar on še niti “ledu” ni prebil. Niti s tem prvim strahom se ne upa soočiti, kako se bo potem upal soočiti s stvarmi, ki pridejo pozneje. Vsi ki smo želeli se s kom zbližati, smo se morali s tem strahom soočiti. Tudi jaz sem se moral. Ko sva s prvo punco postala par in ko sem šel k njej (tedaj še čisto neizkušen), me je seveda bilo strah, toda želja je bila najmanj za stopnico močnejša. Zavedel sem se, da ni druge kot da kot neplavalec skočim v vodo ter se držim na povšini, kakor vem in znam. Lahko pa se zaradi strahu ne bi dobil z njo, toda bi tudi izid bil temu primeren.
Ne veš kaj bi napisala, pa me sedaj zaničuješ? Ne veš kako bi me zabila? Trenutno sem na suhem, toda sem že bil na vlažnem in tudi še bom na vlažnem. Ko (Če) pa bodo ti moji znanci kdaj na vlažnem, bom že sporočil. Toda bolj slabo kaže.
Se mi je zdelo da ne veš, kako bi me zabila, pa se skušaš opreti na to da nisem več v zvezi. Pri prvi je bilo še kar hudo, pri drugi pa je šlo za sporazumno prekinitev zveze, kot da se ni nič zgodilo. Toliko o tem kako (ni)sem imel zjeban ego. Očitno je tvoj ego velik problem, ko ga že omenjaš, vsaj izbira nicka nakazuje v tej smeri (zmedena).
Se ne sekiram če mi ne verjameš. Očitno si rabila izvedet zakaj sem se z njima razšel (oz. si rabila material), ker me sicer ne bi mogla pod*ebavat? Ni mi jasno, zakaj si to hotela vedet? Pač smo se razšli, bilo je lepo dokler je trajalo. Ne spremeni dejstva, da sem marsikaj že imel s puncami.
Kako priročen izgovor, ko ni več materiala za zabijanje, kajne. Čemu taka obrambna reakcija?
No daj, napiši kakšne probleme imam še. Te berem v sosednjih temah in vidim, da samo vlečeš kup balasta za sabo. Najprej pometi pred svojim pragom, potem pa pametuj drugim.[/quote]Kdo ji to očita…… 😛
“kaj pa jaz?” življenje z “nežnejšim bitjem” ni tehnična zadeva, kjer priviješ vijak in je zadeva primerna za uporabo v nedogled 😉
Če bi dobro pogledal bi lahko opazil da si je izbrala nik z “napako” namenoma, tisti “Z” je čisto odveč tam spredaj. Samo tega “tehniki” ne opazijo, zato je končala zadevo z nekom, ki je napol slep 😉 :)))
Mogoče ima še malo bolj kratko vžigalno vrvico in zelo hitro pride do verižne reakcije pri vžigu. Ona druga ni tako “nevarna”, ker ima varnostni ventilček, ki ji pomaga spustit pritisk, ko napiše: “……..cccccccccc” je spustila paro, toda če je le preveč tudi to ni dovolj, ker je ventil mali, če bi bil večji bi se slišalo “…….ššššššššššš”
Prihodnjič malo bolj opazuj in bodi previden z virom energije pa mogoče ne boš nastradal……. :))))) 😀
Ti se moraš pa z vsakim skregat. Si morda pomislil, da je s tvojim dojemanjem nekaj narobe, ne z drugimi ki ti samo skušajo podat svoje poglede na tvoj problem? Ti vidiš podjebavanje v pisanju drugih in si sovražno nastrojen (kar projeciraš na druge), drugi pa samo vidijo tvojo situacijo drugače kot jo ti. Če bi se losal te sovražnosti napram drugim, bi bil sposoben videt še kake druge poti, ki jih zdaj v svoji ihtavosti ne moreš.
To da si imel 2 punci, ne pomeni nič. Vsak bumbar ima lahko vezo, kakšna pa je kvaliteta tega in koliko zares spoznaš o sebi, pa je drugo. Ti očitno vlečeš iste vzorce že nekaj let in nič ne kaže, da se bo to v kratkem spremenilo.
Drugi dojemate moje pisanje kot sovražno nastrojeno in v tem se odraža vaša notranjost. Če nekaj začutite kot grožnjo, pa čeprav ni grožnja, se vprašajte zakaj je temu tako. Tudi zmedeni_samici sem napisal, naj se vpraša zakaj je moj odgovor dojela kot zaničevanje. Očitno se ni vprašala oz. ni vedela, kaj naj napiše, pa me je zato začela zbadat in se naslanjat na stvari, ki ne vsebinsko ne tematsko niso v skladu s tem, o čemer pišem.
PS: ne vem kaj imaš od tega, da me vlačiš po zobeh oz. tipkovnici na drugih straneh. Če se bolje počutiš, ko na tak način izliješ svoje frustracije, ti še privoščim.
kaj pa jaz? in za Andrejo je isti človek. Preberi še enkrat kar sem napisala in upam da dojameš.
Punce nimaš zato ker si v sebi tako prazen in pol se filaš z negativnimi občutki, kot so zavist, zamera, igranje žrtve, poleg vsega še te svoje kolege not vlačiš, res patetično da se naslanjaš nad tujo nesrečo. In se sam sebi zdiš car da si pri 27 imel celi 2 punci. ISTE težave se ti vlečejo že nekaj let pa jih nočeš prepoznat, raje drugim pripisuješ sovražnost in se zaletavaš z glavo skozi zid. Mogoče se ti enkrat razčesne in konča to jalovo početje …
Meni je pa smešno, ko se gredo tu gor eni hude psihoanalize. Delajo podobrne analize posameznika, kateraga še v življenju niso videli. Vsi psihologi rabijo kar nekaj ur, da dajo neke konkretne nasvete analiziranemu, pogovor na štiri oči. Tu gor pa so eni tako hudo usposobljeni, da naredijo to v par minutah in to osebi o kateri nimajo pojma. Ampak oni seveda vse vedo.
Drugače pa načeloma mi je forum ok. Tisti, ki pač žalijo, kažejo svoj značaj. Eni so ok. Eni pa radi analizirajo druge jih sekljajo, jim dopovedujejo, da vse vedo o njih, ampak takih jaz ne jemljem resno.
Je zanimivo. Sploh zato, ker tu gor marsikdo upa pisat diretk, ker je anonimen. In, če je veliko takih, ki žaljii tu gor, vemo, da so taki tudi v reali, samo nosijo masko.
Forum je zaprt za komentiranje.