Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek brez lajfa

brez lajfa

No dobro, da je to en moški napisal. Če bi to sama napisala, bi mi bilo očitano, da sem foušljiva ali pa ljubosumna, ker mi skače v zelje glede Matjažka. :)))[/quote]

Imam dovolj zelja za obe, še prenajedli bi se ga. Ti kar zgrabi za največjo in najlepšo zelnato glavo in jo izpuli. Bom ti jaz pomagal, če ne bo šla, bova skupaj povlekla. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, ne da se mi vozit na Štajersko, zato bom kar Katenjki prepustila zelje v celoti. :)) Dva Štajerca sta idealen par. Jaz si grem ogledat kakšnega mladca na morje. :))

Mislim, da obstajajo veliko bolj bedasti načini zapravljanja časa, kot so internetni forumi.

Meni je recimo nepojmljivo, da nekateri ljudje visijo na telefonu pol ure, celo uro, ali več ur.

In potem celo najdeš žensko, ki se pohvali, da se je z že večimi osebami več ur pogovarjala po telefonu. To je kot iz kakšnega Kafkovega romana.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Meni tudi sploh če gre za ljudi, s komer se ne poznaš v živo in se zaljubiš ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Tudi jaz ne razumem oseb, ki dobesedno “zlorabljajo” telefon. Meni je telefon vedno služil le za nujno komuniciranje.

Imaš pa tudi ženske, ki sicer imajo družino (torej nek lajf kot pravi avtorica), pa si ogledajo vse mehiške nadaljevanke v enem dopoldnevu ali popoldnevu.

Katenjki me boš prepustila na milost in nemilost brez boja? Malo bi jo lahko popraskala in ji pustila kakšno znamenje za spomin? Samo Štajerke so zaj..***, bi jo moral jaz držati, ker je neka divja, pa še takrat bi lahko oba dobila po grbi od nje…. :))))
Ne vem ,kaj je zate mladenič? Okrog 40 menda, a ne? 😀

Meni tudi sploh če gre za ljudi, s komer se ne poznaš v živo in se zaljubiš ccc[/quote]

Zato pa jaz ne grem na srečanje, da se ne bi pol žesnk vame zaljubilo, moram jih držati na distanci. 😀

Katenjki me boš prepustila na milost in nemilost brez boja? Malo bi jo lahko popraskala in ji pustila kakšno znamenje za spomin? Samo Štajerke so zaj..***, bi jo moral jaz držati, ker je neka divja, pa še takrat bi lahko oba dobila po grbi od nje…. :))))
Ne vem ,kaj je zate mladenič? Okrog 40 menda, a ne? :D[/quote]Ma ja noro… ne vem od koga tu je pričakovati da je bolj pameten, tak da… itak ne smem nekaj dosti odgovarjati, ko imam prepoved, še dobro…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Saj zato pravim, Štajerke so divje, jaz pa ne vem, če si ti “vreden” tega boja. :)) No, tipi, ki so stari okoli 40 let znajo biti kar v redu. Mlajši so pa vedno nek riziko, prevečkrat so še nezreli in otročji. Žal, take so moje izkušnje, seveda pa me lahko poskušaš prepričat v nasprotno.

Ne vem ,kaj je zate mladenič? Okrog 40 menda, a ne? :D[/quote]Ma ja noro… ne vem od koga tu je pričakovati da je bolj pameten, tak da… itak ne smem nekaj dosti odgovarjati, ko imam prepoved, še dobro…[/quote]

Skoz dobivaš neke prepovedi. :))) Tudi pri meni si imela nekaj menda, če se prav spomnim? haha 😀
Pri njej moraš v desno zavirati, da ne trčiš, pri meni pa si menda morala v levo, da ni spokalo! :))))

jah , sami si si kriva, če ne upotševaš prometnih rpedpisov in znakov. Kjer piše, da je omejitev 50, ne smeš vozit 100! 😀

Meni tudi sploh če gre za ljudi, s komer se ne poznaš v živo in se zaljubiš ccc[/quote]

Zato pa jaz ne grem na srečanje, da se ne bi pol žesnk vame zaljubilo, moram jih držati na distanci. :D[/quote]

Ena hitra psihoanaliza Matjažka: gre za moškega, ki se takrat, ko se mu neka ženska emocionalno približa, v strahu umakne in po možnosti tudi stori kakšno neumnost, da se le nanjo ne bi preveč navezal. Skratka, tip je ranljiv. :))

Antilopa kako veš da je moški? Mogoče je nek 19 letni najstnik.

Tolko boljše za njo, me bo vzela s sabo na morje in ji ne bo treba tam spoznavati mladeničev, ampak ga bo imela kar pri roki, da bo ji nežno vtiral sončno kremo. :))

hahaha…saj ste se že med sabo skoraj sprli tule gor, ko ste dobili kost za glodat.

eva1, saj če greš tako malo vsake toliko pogledat ali kot v tvojem primeru zaradi tragedije ki si ji dožovela ni s tem nič narobe. S prvo objavo sem ciljala na tiste, ki so res vsak dan gor po več ur, se vtikajo v vsako temo in non stop nekaj pišejo (takih sem kar nekaj zasledila, ker jih zgrešit itak ne moreš). Eva1 ti nikakor ne spadaš med njih ker te nisem nikjer zasledila. Ampak če v enem mesecu obiščem forum recimo 5x in vedno naletim na ene in iste osebke (primer matjazko) in na njih naletim ne glede na to katero temo odprem, povsod so pametni.. pri takih se je res za vprašat… no na te sem ciljala.

Drgače pa lepo poletje želim vsem 🙂

Eni smo pametni, drugi malo manj. Bog je različno (poraz)delil pamet. :))
Tu ti jaz ne morem pomagati, če se oglasiš le 5x na mesec in še takrat je največ, kar spraviš skupaj – pritoževanje in negodovanje. Bi te moral kak moški malo božat, bi verjetno bila boljše volje in še pomislila ne bi, da odpiraš takšno temo. 😉

Bog je različno (poraz)delil pamet. :))

hahahahahahahahha…no od tukaj je vse jasno o tvoji pameti. Hitro pejdi spat, da ne zamudiš k pranju možganov …pardon, k maši

Dejstva, jaz svojo božam ob teh urah, ko je z mano. Tvoj je pri drugi, pa smo malo slabe volje? 🙂

Princeska, tudi to je lahko res, do sedaj me o svoji moškosti še ni virtualno prepričal. :))

Dejstva, jaz svojo božam ob teh urah, ko je z mano. Tvoj je pri drugi, pa smo malo slabe volje? :)[/quote]

Kaj pa tvoja reče na to, da osvajaš druge ženske tu na forumu? Ni nič ljubosumna? 🙂 Kaj, ko bi vse povabljene (japkica, Katenjka, Bibita, jaz in verjetno še katera, pa se zdaj ne spomnim) hkrati prišle na tvoj ptujski konec, kako bi nas hendlal? Ne vem, meni ne bi bilo prijetno, če bi moj tip tako pecal na javnem forumu. :)))

Na vem, če Matjazko glih peca. Včasih si samo domišlja, da ga druge pecajo oziroam tak občutek jim želi dat. Mogoče pa, da sem kaj spregledal. Ampak, če ga že nekdo obtoži pecanja, naj to tudi argumentirano dokaže. Domišljija je namreč huda reč, prihaja pa vedno iz lastne negotovosti. Ljudje vidimo stvari, ki jih ni ali pa stvari, ki jih želimo videt. Neko stvar pa se da vedno razložit na več načinov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, z Matjažkom se rada zbadava, zato ti ga ni potrebno braniti. Zdaj si vse zafrknil, mene pa je zanimala Matjažkova reakcija na ta post. :)))

Počaščen bi bil, da se jih toliko zanima za njega, v njegovem slogu pač. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tale post bi lahko spremenili v “radoživost lajfa”, ker vam nikoli ne zmanjka idej:).

Saj Marko ne zapleta, noooo
Kaj mu to skoz podtikate? :/
On bi le rad bil razumljen v tistem kar napiše, da ne bi bilo dvomov, ravno nasprotno kot naša prijateljica Katjenka 😉
Ona natrosi besed od vsepovsod po malo, vse ji pride prav, tudi kakšne zaupne narave ;). Potem to premiksa, pretrese, prlije še nekaj čustev in zadevo začini s ščepcem cinizma in dvomljivega humorja, tako da ne več ali se šali ali te ku…a :)))
In karkoli ji napišeš v odgovor je lahko narobe, odvisno od prisotnost/odsotnosti nadangelov… 😉
V stilu vprašanja:
zakaj je banana zavita?
(namig :Karkoli odgovoriš je narobe 😉 samo če hočeš kupit (star) štos moraš nekaj izustit)[/quote]Prečital si me, presunljivo, strašljivo…[/quote]Toliko sem naložil bil pripravljen na nekaj kar nekoga “straši” : “Veliko si naložil, te ni strah, da te peklesko brezno, ko se odpre in začne bruhati ogenj ne pogubi?”
Dobil sem pa pet besed dve vejici in tri pike…. :))))

Naj še odgovorim na vprašanje.
Ni me strah da bi bil tako prikupen deklič zmožen odpret tolikšno brezno, da ji ga ne bi mogel zasut in pogasit ogenj pogubljenja v njem….. 😉 :))) 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dejstva, jaz svojo božam ob teh urah, ko je z mano. Tvoj je pri drugi, pa smo malo slabe volje? :)[/quote]

Kaj pa tvoja reče na to, da osvajaš druge ženske tu na forumu? Ni nič ljubosumna? 🙂 Kaj, ko bi vse povabljene (japkica, Katenjka, Bibita, jaz in verjetno še katera, pa se zdaj ne spomnim) hkrati prišle na tvoj ptujski konec, kako bi nas hendlal? Ne vem, meni ne bi bilo prijetno, če bi moj tip tako pecal na javnem forumu. :)))[/quote]

Kaj je osvajanje, je odvisno od intepretacije žensk, s katerimi stopam v stik. Lahko se ji nasmehnem, pa bo to vzela za gotovo gesto oz. indic očitnega osvajanja. Se pravi, da moram biti resen, ko se pogovarjam s tabo? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close