Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek brez lajfa

brez lajfa

vsake toliko preletim tale forum in kadar koli ga odprem (pa je to le nekajkrat mesečno), vidim, da non stop pišete eni in isti osebki (ne bom po imeni, ker veste kateri ste to). Pametni ste o vseh temah, izkušeni, dajete nasvete, skratka se na vse spoznate in ste popolni. Dejansko me pa zanima kaj sploh počnete v življenju? Verjetno niste v zvezi, ste brez otrok, brez službe, brez hobijev… Ker roko na srce, če bi imeli življenje zapoljnjeno z navedenim ne bi imeli niti časa vsak dan viseti na nekem forumu in pametnjačiti… Se opravičujem, če sem s tem koga užalila, vendar je dejstvo da pač ne visiš cele dneve na forumu če si v službi, se družiš s prijatelji / družino….

Žal mi je za vas, da ste lahko le na forumu tako zelo popolni, v resnici pa zgube.

Uuuuu nekomu se pa dogaja. Pri nas temu rečemo, da seka foušija. Še dobro, da sem frišna ribica, pravkar splavala in ne padem v ta tvoj ribnik.

Glej, ljudje smo si različni. Zase lahko rečem, da sem multipraktik, vsak presežek časa namenjam sto in eni neumnosti. Nekdo drug bi recimo ob tem času že spal ali počel še kaj manj uporabnega. Soditi na pamet, metati vse ljudi tega sveta v isti koš, je naivno. Verjamem v to, da ljudje pišejo, ker jim to nekaj pomeni, izražajo sami sebe, se hkrati spoznavajo v različnih odtenkih in se imajo fajn. Dokler te spremljajo pozitivne vibracije, ne vidim nič napačnega. Ko te nekaj začne dušiti, omejevati svobodo, kratiti pravice…potem se vprašaš, kaj delaš tukaj.
In saj veš, da popolnosti ni, a ne?:) So le približki…

Jah, mene pa bolj zanima psihologija človek, da nekdo, ki sploh nič ne piše – in ko se že odloči, da bo spisal prvi post, da se že v štartu odloči oz. osredotoči na negativno, da je to takšen zagrenjen, pesimističen post, s katerim si “olajša dušo”. Zadovoljen verjetno ne more biti, tudi s prijatelji in družino ne, sicer mu ne bi šlo vse na živce, tudi takšne banalnosti, da čita, kaj neki anonimni X piše po forumih, pa še to v rubriki Čvek…. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Priznam, nisem popoln, sem samo ranjena duša, katero sprošča pisanje, pisanje je moja samoterapija.

Celo več, kot pripadnik virtualne skupine pijem njeno virtualno skupinsko psihološko moč, katero izkoriščam pri terapiji opuščanja odvisnosti, starih navad in običajnih odzivov.

V svojem stanju se včasih težko obvladujem, brzdam in sofisticirano izražam.

Zarisali smo si krog okoli svojega življenja in si ubili v glavo, da je začaran. Skušamo paziti da ga ne prestopimo, čeprav smo znotraj njega omejeni in trpimo. Toda kot otroci tega začaranega kroga nismo poznali, priznali.

Postanimo vsi skupaj spet otroci. Brez meja, strahov da smo zgube, kaj je zguba, če prestopiš krog si zmagovalec

Goldfish, Dejstva postanimo zopet otroci, primimo se za roke, kdo ve, mogoče pa skupaj prestopimo začarani krog….

Ah ja seveda, ti samo nekajkrat mesečno, sem prepričana da te teme pred koncem julija ne boš več pogledala… prav imaš, čeprav no sama nikoli nisem tajila, zase pač priznam, da nimam nikakršnega življenja, ponoči pišem sem, podnevi se mi še tega ne da, otrok nimam, v zvezi nisem, hobijev nobenih… blagoslovljen bodi tisti dan, ki je omogočil internetne komunikacije, menda je bila to stvar elektronike, ki se ji to danes pozablja, in se ves blišč namenja kvazi informatikom… in vam, tebi, draga sodnica na teh straneh, ki se čutiš poklicano tu opominjati, da bi vsi morali imeti lajf… kako to sploh zgleda, če ga imaš?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Če bi se malo bolj poglobila, bi ugotovila, da nekateri pišejo tudi zgodaj zjutraj ali v poznih popoldanskih oziroma večernih urah. To pomeni, da imajo neko službo, a ne? Če tebi s pisanjem nihče tu ne škodi, zakaj se potem pritožuješ? Se mi pritožujemo zato, ker morda vedno uporabljaš zobno pasto Aquafresh (se hecam, samo kot primer)? Pusti, da ljudje živijo kakor jim ustreza, dokler tebi ne škodijo. Kakšni smo mi v resnici, ti pojma nimaš. Bi se upala z nami sestati – ampak kaj, ko ne vemo, če boš taprava, še posebej zato, ker nimaš uporabniškega nicka.

Avtor tele družbe mora imeti tudi veliko cajta, da se mu ljubi ukvarjati z nami (odpadniki družbe)-joke lol

Mislim avtor tele TEME, ne družbe…ahh jutro.

pri prebiranju tega foruma sem danes, nekako tako kot ti.

s teboj se pa pri “nastopajočih” ne strinjam, saj so ti, ” danes nastopajoči”, že vsaj tretja generacija, gledano iz mojih gledišč zgodovine tega foruma.
pridemo in gremo v pozabo.
vzroki za “nastopanje” so različni, meni je bil prekinitev delovnega časa kot samozaposlenemu (svoj račun), …danes pa mi je občasno prebiranje “kao večje veselje”, kot dnevno trobljenje in spremljanje političnih problemov.

brez veze je, če se že oglašaš, da se za to svoje čivkanje opravičuješ.
meni je prav kaj si napisala, saj je “produkt” tvoje glave in je samo tvoje.

sam smatram, če med 100-200 in več stavki, preberem enega dobrega, sem zadovoljen in to je v celotnem spektru nudenja uslug MON-a možno.

Od kdaj pa nas pisanje po forumih naredi popolne ?
In ker hočeš biti še ti popolna, si se prav tako odločila za ta korak.

Imam družino (torej tudi otroke), imam službo, imam vrt, imam tudi življenje izven Čveka.

Ne gre za to, da česa v privat lajfu nimamo, ali pa tudi zato, gre za to, kar tudi vedno znova lahko dobimo.

Občutek prijateljstva, občutek da nekaj veljamo, da se nas sliši, od koga razume (od koga ne, ampak potem se že vsi štekamo, sčasoma), gre za občutek pripadnosti, sprejetosti. Vse to lahko imaš tudi v privat življenju, in tudi imaš, ampak tu se potem kaže tudi del osebnosti, ki se drugače ne kaže. Tu si lahko vse, kar drugje ne moreš bit, pa bi rad bil. Vse, kar tvoja privat okolica ne sprejema oz. ne bi vedela, kaj s to tvojo “svobodo” bivanja, čutenja, izražanja… naj počne…

Vsak ve za sebe, zakaj je tukaj, še več, zakaj tukaj ostaja.

Bi pa jaz tole spremenila, preoblikovala…

“Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?”

Mislim, da je ta forum dobil čist druge meje in si zasluži več, kot je napisano.

Ja bilo bi potrebno razširit to osončje še s kakšnim dodatnim planetom, ki se pojavlja le nekajkrat mesečno… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne samo, da so nekateri (saj večina jih je ok) popolni, tudi vizionarske sposobnosti imajo, da te na podlagi postov psihološko analizirajo in ugotovijo, kakšne odnose imaš s starši in če si primeren za starša ali ne. Uspejo dognati tudi to, ali imaš urejeno spolnost, ali si interesanten za nasprotni spol, ali te poboža roka nasprotnega spola pa še marsikaj drugega. Super ne, ni zamudno, sploh ne rabiš psihologa, o sebi marsikaj (pa kaj potem, če ne drži) izveš kar pred monitorjem. Za čisto vse si si sam kriv, ker se baje v podzavesti tako prepričuješ.

In bognedaj, da napišeš, da imaš recimo alergijo – ker za to si si psihološko sam kriv, pa še za marsikaj drugega.

No meni je ta forum vseeno ok 🙂

načeloma ne odgovarjam kar vsepovprek, ampak moram…

tudi pred kratkim sem sama zaprosila za nasvete..veš, vsi imamo življenje, družbo, večina družine, nekateri otroke, prijatelje itd..ampak so stvari in situacije, o katerih se raje nekako posvetujemo z drugimi in jim zaupamo svoje tegobe, ..pa ne zato, da bi ne imeli prijateljev ali družine..so enostavno stvari, ki jih raje delimo z virtualnimi prijatelji, ki nepristransko gledajo na situacijo..
ko sem pred leti izgubila hči, sem bila v tako otopelem stanju, da nisem popolnoma ničesar čutila leto dni…pa sem takole ob večerih brskala po netu in našla Mon..in stran starši žalujejo…pa sem se odločila napisati svojo zgodbo, enostavno sem čutila, da potrebujem izliti vso bolečino tujcem, kajti vsi okrog mene so bili preveč hmm nasilno sočustvojoči ali kako se naj izrazim, non stop ponavljali, kako sem ubogo, itd..druga večina pa ni hotela drezati vame, ampak niso vedeli, da potrebujem pogovor..no, stran staršev, ki žalujejo je bila terapija zame, resnično, pomagala mi je ogromno, za kar sem hvaležna še danes….in ko takole prebiram različne teme, se najdem v kakšnem opisanem primeru, poleg tega si širim obzorje o sebi, vidim stvari, ki jih drugače ne, pa razmišljam..

skratka, zame ni izguba časa, sploh ne..iz marsikaterih skoraj neverjetnih primerov lahko marsikdo doživi wake up call zase….

tako da zate, dejstva, lahko samo rečem, da je škoda, da tega ne uvidiš in jemlješ nas kot ljudi brez lajfa, a verjetno sam-a úpotrebuješ rešiti marsikatero stvar…meni ni težava govoriti o problemih, vsaj priznam, da ga imam in toje že pol poti k ozdravljenju..mi pa na kraj pameti ne pade, da bi napisala post, kot si ga ti….torej, najprej se zazri vase, saj je očitno, da nekaj ne štima, preberi kakšno temo več in že ti bo lažje, nato pa se vrni sem in preberi kakšno neumnost si poslal-a sem….

s pozdravom

Alexis

Evo, že spet se pritožujejo čez Marka. :)))))))))

Alexis, imam občutek, da gojiš nekakšnje zamere do določenih članov foruma. :)))
Malo se je treba opustiti in si ne vsega silno k srcu gnati. Baje škoduje lepoti, če se sekiramo. 😀

Alexis, imam občutek, da gojiš nekakšnje zamere do določenih članov foruma. :)))
Malo se je treba opustiti in si ne vsega silno k srcu gnati. Baje škoduje lepoti, če se sekiramo. 😀[/quote]

Meni torej zaenkrat glede na komplimente drugih še ni čisto nič škodilo … Aja, saj res, domišljave ženske tu niso zaželjene.

Ne, ne, ne gojim zamer, tovrstne domnevne analize so mi prav zabavne in jih z veseljem preberem, ko imam čas, je pa res, da jih jemljem za rezervo 🙂

Malo se je treba opustiti in si ne vsega silno k srcu gnati. Baje škoduje lepoti, če se sekiramo. 😀[/quote]

Meni torej zaenkrat glede na komplimente drugih še ni čisto nič škodilo … Aja, saj res, domišljave ženske tu niso zaželjene.

Ne, ne, ne gojim zamer, tovrstne domnevne analize so mi prav zabavne in jih z veseljem preberem, ko imam čas, je pa res, da jih jemljem za rezervo :-)[/quote]

Kaj ti koristi komplimenti od drugih povprečnežev, ki vsaki kikli rečejo, da je “dobra” :D, če niso dobila nobenega komplimenta od moškega z vizionarskimi sposobnosti in pravcato psihološko žilico za ženske, čigar besede se ženskam vtisnejo v spomin za 2 leti nazaj, sveto zabeležijo, kje je kaj napisal, analizirajo vsako podrobnost, da se potem imajo s čim obremenjevati. :)))

Evo, znotraj mojega poslovnega lajfa sem našla še 10 sekund, da pozdravim vse sodelujoče na tem forumu :))).

[/b]

Ne, ne, ne gojim zamer, tovrstne domnevne analize so mi prav zabavne in jih z veseljem preberem, ko imam čas, je pa res, da jih jemljem za rezervo :-)[/quote]

Kaj ti koristi komplimenti od drugih povprečnežev, ki vsaki kikli rečejo, da je “dobra” :D, če niso dobila nobenega komplimenta od moškega z vizionarskimi sposobnosti in pravcato psihološko žilico za ženske, čigar besede se ženskam vtisnejo v spomin za 2 leti nazaj, sveto zabeležijo, kje je kaj napisal, analizirajo vsako podrobnost, da se potem imajo s čim obremenjevati. :)))[/quote]

Aha, veš torej celo, če se družim s povprečneži ali nepovprečneži … Ne, z gostilniško populacijo, ki res hvali vsako kiklo in fukfehtarji na portalih se res ne pogovarjam kaj dosti, njihove bedastoče mi gredo čez eno uho noter, čez drugo ven.

@dejsta, že zdaj te skupinsko mučimo, kaj bi šele bilo, če bi vedela kaj o meni ali pa o komu drugemu?! :)))

Meni odgovarja ravno anonimnost…. tako človek nima težav s hemeroidi. 😉

ps; Kako to, da delaš statistiko pisočih? Nimaš nič povedati ali ne upaš?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Evo, spet sem se zamislila in imam slabo vest, ker sem prišla gor:).

Japkica, kako misliš, da si anonimna? Kaj pa jasnovidnost nas pisočih? Vse vidim in vem.

Kaj pa smo drugega tu na forumu, sama svojat! 😀

Jaz bi pa dodala, da Dejstva tudi razumem. Bi rekla, da smo nekako vsi, ko smo prvič stopali po poti foruma, ki ima podoben način pisanja, komuniciranja… čutili nekako podobno, imeli podobne … pomisleke??? …

Saj potem, ko tovrstno pisanje ulaufaš, skozi drugačna očala vidiš pomen in mesto pisočih, aktivnih.

Zlatka, podpiram domišljijo! :))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nisem jih imela. Verjetno pa vsak gleda iz sebe. Če ga nimaš, misliš, da ga tudi drugi nimajo.

Sicer pa meni ljudje ne grejo na živce. Tudi vi tukaj gor ne. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close