Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek brez lajfa

brez lajfa

Hm, to je pa pravo “trik vprašanje”, dobro šahiraš, ni kaj. :)) Kaj pa vem, jaz zgolj po nasmešku ne sklepam, da me nekdo osvaja, ker nasmehne se mi kar precej moških. 🙂 Če boš resen, bom sklepala, da me ne osvajaš, lahko pa, da bom zaradi tega žalostna. )))

Hm, to je pa pravo “trik vprašanje”, dobro šahiraš, ni kaj. :)) Kaj pa vem, jaz zgolj po nasmešku ne sklepam, da me nekdo osvaja, ker nasmehne se mi kar precej moških. 🙂 Če boš resen, bom sklepala, da me ne osvajaš, lahko pa, da bom zaradi tega žalostna. )))[/quote]

Moji nasmeški so nekaj posebnega, takšni, ki vzvalovijo ženska čustva in pospešijo bitje srca. hahaa 😀 Vidiš, sem se zalotil, da zavajam :), ker ena mi je ravno včeraj rekla, da bi bil lep moški, če se ne bi toliko kremžil in zmrdoval z resnobnostjo obrazne mimike. 😀 Mogoče pa bi bil tudi kakšni všeč brez nasmeškov, kaj praviš, npr. tebi? 😀 Saj če je ženski všeč moško pisanje, si menda že tako pridobil njeno srce in pol njene duše, telo pa itak že dosti prej??? phaha :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, se ti zdi, da sem kdaj “ocenjevala” tvoje pisne prispevke? :)) Mislim, da se ne kremžiš, ampak si včasih preveč ubijalsko flegmatičen.

Antilopa, saj vedno vidimo to, kar želimo videti na nekom, ki nam je všeč. Govorim splošno brez namigovanj, da bi bil všeč 90% ženskam, tako kot je Princeska dejansko všečna 90% moškim in 99% moškim z britanskega otočja. :))))

Matjažko, razmišljam, da bi si postrigla lase, ker je pač vroče, ali pa, da bi se pobarvala na blond, da bi imela oboževalcev toliko kot princeska. Kaj praviš glede obojega? Rabim tvoje cenjeno moško mnenje. Lahko ga poveš zelo resno, da ne bom mislila, da me osvajaš. :))

A to imaš v mislih tisto meso iz tunke? Zdaj poleti ne rabiš imeti strahu. :)))

p.s.
Princeska je pač luštna punca, kar se lepo vidi iz njene slikice. A si ti upaš prilepit svojo, pol bomo pa lahko kero rekli na to, kolikšnemu odstotku žensk bi bil (če bi bil :))) všeč.

Jah, upam, da pri večini deklet tu na forumu sivu lasi še ne silijo toliko nazven, takrat pa je priporočljivo štrihanje?? haha :))))

Ne, ne upam. Katenjki sem se ponujal, pa me noče videti, je rekla, da jo od silne lepote lahko zadene kap. 😀

Matjažko, put your money where your mouth is, bi rekla Princeska. Mislim, da veš, kaj to pomeni. Veš, najmanj sivih las imajo tisti, ki so plešasti. :))

Meni je Katenjka bolj všeč z veveričko, kdor je že imel čast videti to sliko, ve, o čem govorim. Dvomim, da bi Princesi jedla iz roke, mogoče kak Škot edino. 😀

Meni je Katenjka bolj všeč z veveričko, kdor je že imel čast videti to sliko, ve, o čem govorim. Dvomim, da bi Princesi jedla iz roke, mogoče kak Škot edino. :D[/quote]

Te slikice pa nisem videla. Spljoh pa ne dvomim, da Katenjka ni fejst (luštna) punca. Saj smo vse/vsi, a ne? Vsak(a) je nekaj posebnega in to nas dela edinstvene. :)))

Seveda pa matjaži, ti verjamem, da je tebi Katenjka naj(bolj) všeč… saj vsake oči imajo svojega malarja. In to je super. 🙂

Ne vem, težko se odločam, kaj pa če mi je Antilopa, Japka ali pa ti? :)))

Meni je Katenjka bolj všeč z veveričko, kdor je že imel čast videti to sliko, ve, o čem govorim. Dvomim, da bi Princesi jedla iz roke, mogoče kak Škot edino. :D[/quote]

Te slikice pa nisem videla. Spljoh pa ne dvomim, da Katenjka ni fejst (luštna) punca. Saj smo vse/vsi, a ne? Vsak(a) je nekaj posebnega in to nas dela edinstvene. :)))

Seveda pa matjaži, ti verjamem, da je tebi Katenjka naj(bolj) všeč… saj vsake oči imajo svojega malarja. In to je super. :)[/quote]Nisem mu jaz najbolj všeč, to bi bilo vendar malo… problematično…? Tiste slikce pa res nihče drug ni videl, razen moja dobra prijateljica, jo lahko dam gor, če matjažko prilepi svojo z belim zajčkom ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

@matjaži, ti si nepoboljšljiv :)))… mene kar črtaj.:) boš imel lažjo izbiro.:)

Hvala Bibitka še enkrat za kompliment. Wow in Matjazko reče da je všeč 90% ženskam?(matjazko daj prilepi kako svojo fotko:)da drugi ocenimo, samo ne tisto ko si se slikal na koruznem polju s koruznimi storži, ko je videna samo tvoja senca, če si že tako ponosen na svoj videz ga pokaži, saj kaj pa je ena fotka, če si res všeč 90% ženskam imaš sigurno kake dobre fotke.

Jaz si ne bi upala tega trditi zase, da sem všeč 90% ali kolikor že tipom. Vsake oči imajo svojega malarja in vsi imamo svoje “tipe” ljudi.

Je tale?

[img]http://whowoulddothat.com/storage/post-images/fat-guy-in-a-bunny-suit1.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1312925841508[/img]

Ne vem, težko se odločam, kaj pa če mi je Antilopa, Japka ali pa ti? :)))[/quote]

Matjažko, tudi mene kar črtaj s seznama. Tole ti pošiljava midve z Bibitko.

http://www.mojvideo.com/video-shania-twain-that-don-t-impress-me-much/1997b98d57c34bb6f035

Boom – LOL, sem vedla da sem nekje izgubila svojega zajčka, daj pripelji mi ga Boom zopet nazaj, sem mu kupila ravno nov roza povodec s kristalčki:)

Boom -lol :)))) lepotna napaka, njegova soba ima poševni strop, srešno okno…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja no, pa naj mi tele bele tangice vrne, jih že cel teden iščem, sedaj šele vidim kdo jih ima.

lol

Boom -lol :)))) lepotna napaka, njegova soba ima poševni strop, srešno okno…[/quote]

Kaj pa veš pri kateri se je slikal. Princeska pravi nekaj o njenih tangicah. Zdaj pa še na tvojo veveričko čakamo. :-)))

Boom -lol :)))) lepotna napaka, njegova soba ima poševni strop, srešno okno…[/quote]

S preveč detajli prihajaš nazven, bodo vsi vedeli, da nekaj šmirava, ker imava toliko za povedati drug o drugem, jaz o vevericah, ti pa celo poznaš mojo stanovanjsko infrastruro, še malo pa boš menda premerila tudi mojo posteljo? 😀 Boom se mi je že hotel maščevati s tem zajčkom, ker toliko skačem okrog njegove ljubljene Katenjke. :))) In 2 dekleti iz prve bojne vrste – Antilopa in Bibita sta mi zaradi tebe že odrekli svojo ljubezen. 😀

Kaj pa veš pri kateri se je slikal. Princeska pravi nekaj o njenih tangicah. Zdaj pa še na tvojo veveričko čakamo. :-)))[/quote]

Haha, nimate vsi tega privilegija. To menda lahko pogledajo samo tisti, ki so ji najbolj simpatični. :))
PS: Malo za domišlijo – črne štrunfe oz. pajkice ima gor na tej sliki, ko hrani veverice. Saj ne vem s čim, so to lešniki, Katenjka?

Ne, ne Boom, Tjaži ima fetiš na BDSM, ta slika je slikana v njegovih zgornjih prostorih kjer spi in se futra. Spodaj ima še BDSM klet z vso opremo in opravo, včasih pa mi tudi ukrade mojo Playboy opravo zajčice.

lol

S preveč detajli prihajaš nazven, bodo vsi vedeli, da nekaj šmirava, ker imava toliko za povedati drug o drugem, jaz o vevericah, ti pa celo poznaš mojo stanovanjsko infrastruro, še malo pa boš menda premerila tudi mojo posteljo? 😀 Boom se mi je že hotel maščevati s tem zajčkom, ker toliko skačem okrog njegove ljubljene Katenjke. :))) In 2 dekleti iz prve bojne vrste – Antilopa in Bibita sta mi zaradi tebe že odrekli svojo ljubezen. :D[/quote]Ja kaj pa lahko no, saj sem že napisala, da to, kar imava, ni vredno zavidanja… kaj pač morem, slovenci…ccc

Kaj pa veš pri kateri se je slikal. Princeska pravi nekaj o njenih tangicah. Zdaj pa še na tvojo veveričko čakamo. :-)))[/quote]

Haha, nimate vsi tega privilegija. To menda lahko pogledajo samo tisti, ki so ji najbolj simpatični. :))
PS: Malo za domišlijo – črne štrunfe oz. pajkice ima gor na tej sliki, ko hrani veverice. Saj ne vem s čim, so to lešniki, Katenjka?[/quote]

Upam samo, da me na pkniku ne bo z lešniki iskala po grmovju. :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close