Želim moškega
Ah daj no jokcat, ker so se te malo privoščili… Ne bi verjela kaj vse sem jaz dala skozi. Pustiva to.
Zelo malo njih bi ti ustrezalo? Ja saj nisi navedla nobene posebne zahteve. Temnolasih in rjavookih je ogromno. So vsi premajhni? Pa kje živiš – med Liliputanci? Meni se zdi, da moraš ti malo več na “teren”, nič drugega.[/quote]
Se vidi, da si bolj nova tukaj. Mi za ta njen vzrok že en lep čas vemo :-))))))[/quote]
Ma neeee… bodimo iskreni….črnolaske rasturamo kamorkoli pridemo. 😉
Če je kakšna kilca več…ni panike, samo da je na pravih mestih :D:D:D
Kakšne diskvalifikacije neki..Samo postavitev na realna tla.
Tudi jaz si lahko domišljam, da lahko igram za Chelsea ali Manchester United…In če si domišljam, imajo moji na izbiro dvoje..lahko me trepljajo in govorijo, da trenerji nimajo pojma, ker me ne pripeljejo v Chelsea..ali pa mi naložijo okoli kepe in rečejo..kaj ti sanjaš, kakšen Chelsea..ti lahko igraš fuzbal samo na dvorišču..
vsaka ponoči – sploh pokrita čez ksiht s pouštrom je … črna ☺
če je višek tam, kjer to deluje na bejbi kot “vzgon” (enkrat jo suneš pa se 3x nasadi nazaj) potem OK… če pa s tičem ne pride tip zraven zaradi viškov … mora biti pa faf ekstremno dober ☺
Se vidi, da si bolj nova tukaj. Mi za ta njen vzrok že en lep čas vemo :-))))))[/quote]
Ma neeee… bodimo iskreni….črnolaske rasturamo kamorkoli pridemo. 😉
Če je kakšna kilca več…ni panike, samo da je na pravih mestih :D:D:D[/quote]
ma ne. Sem na to mislil, da že kakšno leto tukaj išče tapravega dedca, pa ga nikakor ni na spregled :-))))
Ljudje smo si razlicni. Enega spravis takoj v jok, drugi je trdna stena. Ne ves kdo je na drugu strani sipe.
Ce nekdo napise svoj kontakt pomeni da ima tako veliko zeljo po partnerskem odnosu da je pripravljen marsikja tvegati. Pa se usuje trop hijen.
Se enkrat nekdo mirno prenese goro zaljiv drugi pa se lahko zlomi ob nedolzni pripombi. Poznam primer ko so se zaradi nedolzne zajebancije zgodile grozne stvari. Sala sala, no nekomu lahko tudi razsujes zivljenje.
Privosci drugim sreco, pa se bo zgodila tudi tebi.
Glej, “dec”, tebi ves tvoj domnevni intelekt, super osebnost in domnevna visoka postava ne pomaga do uspeha pri ženskah. Nula. Nada.Tvoj skrajni domet je duhovičenje tukaj in lezenje v rit par forumašicam.
Zamisli se raje nad sabo in svojo usodo.[/quote]
Jaz nima s tem kompleksov, tudi če bi bil manjši. Očitno te motijo zgolj njene točkovne navedbe, ker ne pašeš tja notri, ker le iz tega vidika je tvoj poparjen odziv razumljiv. Ker poglej, koliko postov si naštepal ženski ,ki išče moškega, pa kaj to njo briga, kaj si ti misliš o tem?
Če si ne želi majhnega moškega, ne rabiš ti to sedaj vzeti kot osebno žalitev, če mogoče nisi najbolj visoke rasti. 😉
Še dobro, da razvita televizijska industrija danes ponuja milijonom žensk s posebnimi potrebami pomoč pri sanjarjenju s svojimi klišejskimi podobami po trenutnih modnih smernicah. Kje bi sicer naša štiriintridesetletnica dobila navdih za svoj seznam tehničnih podrobnosti zaželjenega samca, če ne pri pestri izbiri seksualnih objektov iz latino nadaljevank? Čeprav je tudi res, da je slovenske barbike v navlaženih sanjarjenjih zaneslo v nek politično nekorekten trend. Vse več je takih adolescentk v ne več frišnih letih, ki si svojega zasebnega alfa samca predstavljajo kot navzven robustnega, karizmatičnega, temperamentnega tipa južnjaškega izgleda, ki pa bi ga lahko za domače potrebe preklopile na program pohlevnega copatarskega loleka. Samo kronično seksualno podhranjene “nadstandardnice” uspejo v svojih fantazijah sestaviti tak nenaraven konstrukt divjega človeka davnine, križanega s podrejeno mentaliteto svojih copatarskih fotrov in še upati na resnični ulov takega bitja. No, vsaj domišljija nas v življenju ne more razočarati, če je že vse drugo dvomljivo…
Forum je zaprt za komentiranje.