Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želim moškega

Želim moškega

Da bo moški imel občutek, da si kot darilo od dedka mraza in bo poln navdušenja, ko te bo odprl kot škatlico presenečenja. 🙂

Sama tema zgleda kot nek oglas na portalu za samske. In vsak oglas ima osnovne specifične lastnosti, kot so leta, višina, teža….In glede tega ni nič narobe, saj vsaj približno veš kakšna oseba se skriva za oglasom.

Preko oglasa pa osebe ne moreš začutiti, ampak jo moraš spoznati. In spoznal jo boš, če bodo osnovne lastnosti izpolnjene.

Narava se prebuja in samci se borijo za samicke. Naraven ciklus 🙂

Šablonski iskalci obeh spolov ste nesrečni ljudje. Iščete nekaj “posebnega”, čeprav ste sami zelo navadni. Zakaj si ljudje brez domišljije in zanimivih hobijev domišljajo, da jim “pripada” nekdo “poseben”? Posebne ljudi zanimajo drugi posebni ljudje. Generični kataloški iskalci bi se z lahkoto poparčkali, če bi malo stopili s piedestala pretirane domišljavosti in se zavedli svoje navadnosti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Samski monovci nimajo nobenih takih spiskov kot avtorica pa so vseeno samski. Le zakaj, če pa nimajo spiska kaj iščejo :)?

Dobro napisano, ampak: kdo prepozna kataloške iskalce boljše kot tisti, ki je tudi sam kataloški iskalec in išče nekaj posebnega?

zato pa s(m)o vezani … ker trznemo, ko prinese svojo prdo kakšna rasna kobila na obzorje … sicer bi bili gay_i; zapiti, zanemarjeni, asicialni; … mamini “sinčki”; nabildani in pobriti manekeni za šraufencifarje … ☺
(šifra: nisam zgodan al sam plodan)[/quote]

Mah zate ima človek vsaj občutek, da kdaj pa kdaj tudi zarezgetaš, drugi pa se mi zdi, da niti s kopitom ne zakopljejo, samo gobce dvigujejo v zrak, da srkajo omamen vonj …

“Za vse “pametne” in žaljive komentarje- sem nedotakljiva!”

Čudno da potem ravno na takšne tako rada odpisuješ. Te živčki mal dajejo a ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

O Sadni, še vedno samski? Kako to? Imaš predolg seznam?
Ne ustrezaš avtoričinemu seznamu pa jo zato napadaš?

zato pa s(m)o vezani … ker trznemo, ko prinese svojo prdo kakšna rasna kobila na obzorje … sicer bi bili gay_i; zapiti, zanemarjeni, asicialni; … mamini “sinčki”; nabildani in pobriti manekeni za šraufencifarje … ☺
(šifra: nisam zgodan al sam plodan)[/quote]Mah zate ima človek vsaj občutek, da kdaj pa kdaj tudi zarezgetaš, drugi pa se mi zdi, da niti s kopitom ne zakopljejo, samo gobce dvigujejo v zrak, da srkajo omamen vonj …[/quote]:)))))) Ja res omamno diši, kaj češ nismo še izgubili zanimanja…. 😀

Jaz ji želim, da kljub vsemu negativizmu samskih samčkov vendarle najde nekoga, ki ji bo zanimiv in bo vreden njenega zanimanja.
Bi pa vseeno rad vedel zakaj se je odločila ravno tu objaviti oglas? Kaj je pričakovala? Kritike so in bodo vendar jo je moralo nekaj pritegnit oz je upala, da se bo ravno tu našel kdo v njenem opisu?

Hehe Nm-3w, nisam zgodan ali sam plodan, tega že dolgo nisme slišal.

Drugače pa, kaj ste napadli avtrorico, ne vidim nobene prepotentnosti v tem kar je napisala in, po tem opisu sodeč je IDEALNA, če je v realu tudi tako pa pač ve ona sama oz. bo občutil tist, za katerega se bo odločila. Pozitivno je že, če ženska, da tak spisek z iskreno željo po moškem. Beda bi bila, če si bi taka bejba želela žensko ali se odločila, da bo kar sama ostala.

(šifra: nisam zgodan al sam plodan)[/quote]

Mah zate ima človek vsaj občutek, da kdaj pa kdaj tudi zarezgetaš, drugi pa se mi zdi, da niti s kopitom ne zakopljejo, samo gobce dvigujejo v zrak, da srkajo omamen vonj …[/quote]
bližje prikasaj, da te lahko tudi naskakujem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zanimivo kakšna fovšija, se opiše ena samozavestna, postavna samička, ki ve kaj hoče, pa skočijo v luft, eni oženjeni, ki jih je opis enmal zrajcal, a žal že apriorij ne pridejo v poštev, pa se potem zgražajo, ali pa kakšni samci, ki se že v štartu ustrašijo, da ji ne ustrezajo, pa so hudo užaljeni, oz. jih moti možnost razmerja na dolgi rok,…da o ženskem delu niti ne govorim, verjetno ste mal fovš njenim meram al kaj,…razen it, njo moram izvzet.

Avtorica, ne šmirglaj nekaterih nevoščljivcev tu, taki ti ne bodo nikdar privoščili dobrega.

Sicer pa, iz katerega dela Slovenije si?
Če ni stroga tajna:)

skromniT, vsaj en moški tule gor, ki je dojel, da avtorica teme sploh ni zahtevna :).
Avtorica, tale bi znal biti zanimiv moški, ker se ne čuti ogroženega.

Hvala lepa za napisano in razumevanje. Sem iz štajerskega konca…

Lp

Nasprotno, ne samo da ji privoščim dobro, privoščim ji najboljše!

Zato ji med vrsticami, česar žal ni uspela razbrati, svetujem, naj naha s takimi cenenimi oglasi. Oglas se bere zelo obupano, naslov je še bolj obupan.

On hoče dobro, njen angažma pa je minimalen. Opisuje le neke stereotipne svoje domnevne pozitivne značilnosti. Oglas tak, kot je napisan, ne more privlačiti drugega, kot nekoga, ki je obupan tudi sam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zivljenje me je naucilo eno stvar. Sprejmi cloveka tak kot je. Ce nekdo sanja o princih, ali pa nekdo o kur…. super to so njihove sanje. Ce si kompatilen se pridruzis, ce ne “na levo krug” …

Čeprav si skromniT, tole ni bilo čisto nič skromno, ampak precej pogumno. 🙂
Jaz si ne bi upal za nepoznano žensko napisati, da je postavna ali samozavestna. 🙂

Šele, ko bi jo spoznal, bi lahko podal konkretno mnenje.

Naj pri tem tudi ostane.:)

Tota štajerka,….:)
Ti, a veš da štajersko-primorska naveza, že od nekdaj dobro deluje.:))

Ma dajte o kakem princu to vi?
Ženska je napisala par zadev, daleč od princa. Pa kaj vam gre tak oglas tako v nos?
To je opis enega čisto navadnega moškega, nič nadpovprečnega, nič idealnega.
Kje vidite opis princa?

Jaz si ne bi upal za nepoznano žensko napisati, da je postavna ali samozavestna. 🙂

Šele, ko bi jo spoznal, bi lahko podal konkretno mnenje.[/quote]Po številkah je postavna, po napisanem kaj hoče, samozavestna.
Se pa strinjam, šele ko se bolje spoznaš, lahko to podkrepiš,…ampak osnova ni slaba.
Kaj praviš?

Naj pri tem tudi ostane.:)

Tota štajerka,….:)

Ti, a veš da štajersko-primorska naveza, že od nekdaj dobro deluje.:))[/quote]

Povsem možno…o tem ni dvoma..:-)

Dobrega: kakšne odzive si pa pričakovala od nas?! Takšen post je res izpod vsake kritike, še posebej ker si +30. Če tako hrpeniš po nadstandardnem moškem osebku bi bilo boljše, da bi dala oglas v Salamonca (pa še tam bi bil hudo vprašljiv odziv, Te nimam namena žaliti, toda iskreno upam, da je tvoj post “en velik hec”, sicer obžalujem, da si postala takšen osebek (zaradi tebe same). Veliko sreče in ne bit prevelika fajtarca, raje razmisli o svojih vrednotah in odnosu do soljudi.

Spider, kateri hobiji so pa zanimivi? Tisti, ki si tvoji? A ni tako, da ima vsak zase zanimiv hobi? Če jaz uživam v kvačkanju, ti pa v padalstvu, je tvoj hobi bolj zanimiv? Zate je, zame ne. Sprašujem se, kje tebi domišljija. Ko berem tele odzive na oglas, lahko vedno znova ugotovim, kako ljudje hitro najdejo sebe in povejo največ o sebi z raznimi sodbami in etiketami.
Šablonski iskalci? Kako pa ti iščeš? Si brez kriterijev? 🙂 Eni ste prav zabavni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Šele, ko bi jo spoznal, bi lahko podal konkretno mnenje.[/quote]Po številkah je postavna, po napisanem kaj hoče, samozavestna.
Se pa strinjam, šele ko se bolje spoznaš, lahko to podkrepiš,…ampak osnova ni slaba.
Kaj praviš?[/quote]
Obljublja res veliko, še posebej, če se osredotočim na številke. 🙂

Če ve kaj hoče, pa še ni pogoj za samozavest. Mogoče išče samozavestnega, ker to pri sebi pogreša.

Žal mi je, ker nisi srečen/srečna in, ker te moji “kriteriji” žalijo.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close