Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želim moškega

Želim moškega

Še dobro, da sta samo dva taka (zaenkrat). :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

+

To to Spider, se vidi da sva Štajerca ;)[/quote]

Štajerca. Sta navadna pezdeta. In to vsi vemo.

+

To to Spider, se vidi da sva Štajerca ;)[/quote]

Štajerca. Sta navadna pezdeta. In to vsi vemo.[/quote]

Še nekdo ki se skriva za anonimnostjo in vedno z drugim nikom piše popolne bedarije 🙂

Sploh nevem zakaj sem ti odpisal, ker sem pač bil pri volji, pa uživaj ob mišljenju da sva s Spiderjem pizdeta, medtem ko ti odvajava socialo z najinih plač 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

lol, svašta kašna golazen vse gor pride 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ni problem oglas, problem je kako je napisan. Kot da se nekoga, ki je kako leto mlajši, ki je kak cm nižji, ki nima predpisane barve oči ali las ne more ljubiti globoko in iskreno? In da ni možno imeti z njim ljubečoga razmerja?
Jaz sem tudi štajerka, se podpišem pod spiderja in matkiča 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

štajerci in štajerke ste pizdeki istega spola … sedaj pa dokažite, da je to res ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vse je odvisno od tega kakšna merila imaš. In s svojimi merili postavljamo sebi pogoje glede tega, koga bomo sprejemali in ga imeli radi ali pa ne. Ne gre se za drugega in za to ,da drugi ne bi bil sposoben, ker je nižji od 180 cm.

Tudi jat težko razumem zakaj bi nekdo, ki mu želi kuhati in prati moral imeti točno določeno barvo oči, las in biti ročno toliko visok.

Tudi jat težko razumem zakaj bi nekdo, ki mu želi kuhati in prati moral imeti točno določeno barvo oči, las in biti ročno toliko visok.[/quote]
V bistvu je to lahko kdorkoli, samo da rad jé in nosi sveže cunje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bravo.Všeč..hehe

Tako se govori! Poglej zdaj užaljenost prisotnih::))

Vidi in se čudi:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close