Želim moškega
No, kakšen blažen mir je zdaj tukaj…..:)
Sprašujem se, zakaj taki in podobni oglasi ljudi odbijajo. Pa sem prišla do zaključka, da ne zaradi samovšečnosti, ampak zato, ker se tisto, kar potem ti ljudje napišejo, ne ujema z njihovim opisom v oglasu. Ne vem, kaj se ne ujema, ampak čutim, da ženska ni taka, kot se opisuje. Enak občutek sem imela pri tistem moškem, ki je hotel damo….Menda bo res, da se dobro blago samo hvali.
Odvisno kako kdo koga doživlja. Eni imajo preprosto preveč predsodkov in se čutijo ogrožene ob drugih. Taki imajo potem tudi čudne občutke. Občutki pa še ne povejo kaj dosti o sami realnosti, torej o osebi, ki je na drugi strani.
Avtorica: lepo, rdeče, jabolko
Monovci: “kupci”.
To jabolko je pa sigurno “špricano” da je tako lepo. (Ne, edino to ni špricano, zato pa je takšna cena)Potem pa je sigurno preveč kislo. Ne, je zelo dobro.
Eh, potem pa je preslatko. Ne, je zelo okusno.
Potem je sigurno lepo samo navzven, znotraj pa črvivo. Ne, znotraj je še lepše..
Ampak, takih jabolk pa res ni več.
Neka finta mora bit…(in monovci gledajo sebe -kisle, presladke, črvive..itd, to je nemogoče, da bi bila ena jabolka tako “popolna” in posebna…to je nesprejmljivo..in iščejo in iščejo, kaj bi vse negativnega na tej jabolki lahko našli.
In so našli: Vse napake, ki jih sami v sebi viidijo, nosijo in morajo z njimi živeti (majhni, debeli, neatraktivni, plešasti…..).
“Ker sam nisem, nimam-tudi drugemu nočem priznat”.
To ste pokazali v tej temi. (večina) Ja, hudič je, ko je nekdo boljši. Precej boljši.
Odvisno kako kdo koga doživlja. Eni imajo preprosto preveč predsodkov in se čutijo ogrožene ob drugih. Taki imajo potem tudi čudne občutke. Občutki pa še ne povejo kaj dosti o sami realnosti, torej o osebi, ki je na drugi strani.[/quote]
Po svoje imaš prav. Druge ljudi doživljamo na različne načine. Avtorica je najbrž iskreno napisala, kaj si želi, ampak drugi nas morda ne vidijo tako, kot se vidimo sami.
Spletno iskanje se je tako razmahnilo, da mora imeti neki čar, ljudje se tudi najdejo. Ampak po mojem mnenju je ta način bolj primeren za tiste, ki resnično iščejo sorodno dušo in jim izgled ni na prvem mestu.
Domnevam, da več kot OŠ nisi spacal, da take neboluze pišeš. Veš me kmetice tebi pridelujemo hrano. Samo ti si tako zaplankan, da tega ne dojameš. Kmetice in svojat mečeš v isti žakel. Ostani v svojem betonu in ga jej. Ti si očitno generacija betonarjev, ki mislijo, da je krava vijoličasta in da mleko naredijo iz česa že?
Daj se malce poduči. Ne pa kvasit takih neumnosti. Saj večina osnošolcev več ve kot ti.
Domnevam, da več kot OŠ nisi spacal, da take neboluze pišeš. Veš me kmetice tebi pridelujemo hrano. Samo ti si tako zaplankan, da tega ne dojameš. Kmetice in svojat mečeš v isti žakel. Ostani v svojem betonu in ga jej. Ti si očitno generacija betonarjev, ki mislijo, da je krava vijoličasta in da mleko naredijo iz česa že?
Daj se malce poduči. Ne pa kvasit takih neumnosti. Saj večina osnošolcev več ve kot ti.[/quote]
Ne sekiraj se, Spider je itak največji pizdun na forumu in vsaka, ki ga zgreši ima veliko srečo.
Kaj pa število (bivših) partnerjev ? :)))[/quote]
Resna zveza: 3
Avanture: 0[/quote]
Kar tegale vzemi:
http://med.over.net/forum5/read.php?27,8354458
veteran
33-letni devičnik
03.01.13 16:30
Starost:33
Zveze:0
Seks:0
Intima:0
Takšna je moja zgodba. Sem malo bolj zadržane sorte, a nič pretiranega. Še sam ne vem, kako je možno, da v 33 letih nisem imel še ničesar z nobeno žensko. Zgledam normalno, noben ekstrem v nobeno smer, oblačim se dokaj mladostno. Enostavno, kot da imam neko blokado, ki je ne znam prebroditi. Ne znam ogovarjati žensk in jih prepričati, da bi karkoli imele z mano. V družbi ljudi, ki me poznajo, sem sicer dokaj sproščen, tudi sklepanje novih poznanstev ni velika težava. Tukaj se pa ustavi.
cenim ljudi ki vedo kaj hočejo in si upajo pričakovanja/zahteve brez problema izreči.
Zame je to zrela oseba, sebi in morebitnemu “kandidatu” pa s tem ko postavi minimane kriterije “prišpara” nepotrebno izgubo časa.
Žal odpadem pri kriteriju barve las, imam svtlo rjave, drugače bi ti pisal 🙂
vso srečo
Hmmmm……mislim, da ti bo Matkič vse povedal, če bo naletel na tvoj seznam..:)[/quote]
HAHA…. ni treba Spider je kar že povzel moje besede in razmišljanja….
za konec lahko vprašam samo tole, Koliko je plačilo na uro ali dobimo samo minimalno plačo? Namreč ta oglas za delovno mesto partnerja ima vsaj toliko zahtev kot povprečna služba….
HAHA
Škoda ker napoznica (zaradi zahtevanih let) več ne pride vpoštev 🙁
A še nisi dojela, da ti kvazi VRHUNSKO SREČNI vezani možje nimajo kaj bolj pametnega za delat z svojimi ultra seksi in dobrimi in lepimi ženami in pač pišejo po monu na delovni oglas za pozicijo ki je ne morejo zasedat kajti oni so že v sužnjelastniškem razmerju z svojo ljubečo ženo HAHAHA
Ni pomembno, kako poimenuješ razmerje, pomembno je, da razmerje, takšno kot je, obema ustreza. 🙂
Daj se malce poduči. Ne pa kvasit takih neumnosti. Saj večina osnošolcev več ve kot ti.[/quote]
Včasih v šali rečemo komu da je busanc, pa nimamo v mislih pripadnika bivše YU, včasih rečemo komu peder pa vemo, da ta ni istospolno usmerjen. Prepričana sem, da tudi v konkretnem primeru Spider ni imel v mislih prav kmetic, ki pridelujete hrano. Verjemi mi, da je toliko pameten, da ve, da vas zelo zelo potrebujemo in vas ni imel namena žaliti.
Zgolj zaradi tega se ti ni treba razburjati. Če ti je pa dvignil pritisk s svojim pisanjem sicer, mu pa mirno napiši, da je nadutež brez primere in da si je sam kriv, če ne ve, da obstajajo tudi takšne ženske, ki so vedno založene z dovolj gotovine, da si lahko RedBull-vodko plačajo tudi same. V nasprotnem raje ostanejo doma.
Forum je zaprt za komentiranje.