Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želim moškega

Želim moškega

Punce, punce, ko pripravljate takšne zahteve za objavo, bi morale uporabiti bolj profesionalen priostop. Vse želje in zahteve bi bilo treba navesti ločeno in ne kot npr.: pri očeh (črne, rjave zelene). Vsako zahtevo posebej in jo ponderirati. Tako si morebitni kandidat to lahko sprinta, stopi pred ogledalo in odkljuka tisto kar izpolnjuje. Na koncu sešteje vse točke in vidi koliko ima šans (minimalno število točk bi seveda morale tudi objaviti). Ker pa vsega tega ni, si vam noben pameten ne upa javiti ali pa dobivate ponudbe samo f..fehtarjev, maminih sinčkov in drugih trotov.

Res je, samo da na “ptička” ne čakam, “limanc” pa tudi nisem in ne bom nastavila…ne fukcioniram na ta način…
lp[/quote]Po kilah glede na višino, se mi zdiš nekam lahka, malo te bo treba podfotrat potem boš čist drugač funkcionirala….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moje mnenje…

Poudarjanje…iščem SEBI primernega, dopolnjujočega, ustreznega. Le kdo si želi imeti osebo, ki je tako samopašna. V tebi ni nobene tiste preprostosti. Saj prav, da veš česa si želiš in česa absolutno ne. Samo, ko ponujaš samo sebe, ko iščeš tisto iglo v kopici sena, se potrudiš tako, da te ljudje sprejmejo v najboljši luči. Ja, to si ti, to je tvoj odsev. Po tvojem postu sodeč ne vidim nobenega presežka, nikjer ne izstopa ta tvoja “huda” dobrosrčnost. Samo jemanje in jemanje…opis točno določenih fizičnih lastnosti je zame jemanje in ne sprejemanje.
Kaj če je visok 179 cm? Kaj če je blond ali celo plešast? Kakšen je res simpatičen človek?:) Iščeš prizemljenost, ki je sama ne ponujaš. Pač nočem štekat ljudi, ki so omejeni na zunanjost, še posebej recimo detajlno glede višine ali barve las. Wtf…kot da so vsi drugi manjvredni.
Upam, da ti odgovori prijazen možakar sredi 50-ih let, te močno zavede z vsemi zunanjimi podrobnosti, te virtualno zahajca, ti ponudi uresničitev tvojih sanj…in potem naj sledi veličastno srečanje, ko se boš lepo prizemljila:). Saj ti si takšna kot si, bog ne daj da bi te kdo spreminjal:). Samo enkrat se počuti tako kot se drugi ob tvojih nebulozah.

Uf kolk sem sita takšnih ljudi:).

Moški ne kompliciramo, ampak imamo samo 1 kriterij, da je mlada. :)))[/quote]
Kaj pa število (bivših) partnerjev ? :)))

Res je, samo da na “ptička” ne čakam, “limanc” pa tudi nisem in ne bom nastavila…ne fukcioniram na ta način…
lp[/quote]Po kilah glede na višino, se mi zdiš nekam lahka, malo te bo treba podfotrat potem boš čist drugač funkcionirala….. :)))[/quote]

OPA! To so pa že tvoji kriteriji!!

lp

Neeeee to so moja predvidevanja, (glede na moje izkušnje…..) he,he,he

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj pa število (bivših) partnerjev ? :)))[/quote]

Resna zveza: 3
Avanture: 0

Margo, hitro z dvomestnim številom na plano! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj pa število (bivših) partnerjev ? :)))[/quote]

Lahko je večkratna devica. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ljudi začutimo tudi po pisanju. Tebe se ne čuti tako, kot si se opisala v uvodu.
Morda je to razlog, da si samska.
Sicer pa se strinjam z Goldfish.

Za takšno zelo dobro, realno itd….žensko se ponavadi skriva zelo zahtevna oseba.
Sebe doživljaš kot dobro in pošteno, ki veliko daje…Hkrati pa tudi veliko pričakuje. Tako od sebe, tako od drugih. Zato takšno dobro žensko, moški dojema kot zelo zahtevno žensko, ki jo je težko zadovoljiti.

zgleda, da je tahujša že skozi ☺
na sosednjem sklopu tem so vsaj 3_je, ki iščejo žensko (malo pobrskaj — ker me niso zanimali se jih nisem zapomnil )

http://med.over.net/forum5/list.php?144

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za takšno zelo dobro, realno itd….žensko se ponavadi skriva zelo zahtevna oseba.
Sebe doživljaš kot dobro in pošteno, ki veliko daje…Hkrati pa tudi veliko pričakuje. Tako od sebe, tako od drugih. Zato takšno dobro žensko, moški dojema kot zelo zahtevno žensko, ki jo je težko zadovoljiti.[/quote]

Meni je všeč, če ima človek izdelane vrednote in stremi k dobrim, prijetnim stvarem. Ampak če pogledam prispevek, kako nekdo išče specifične lastnosti (mimogrede je res težko izbrati najpomembnejše vrline) in se potem nekdo v tem prepozna ter glasno vzklikne: “To sem jaz!” ter po možnosti še dvigne roko:)). Poznam ljudi, ki zase menijo, da so zanesljivi, odgovorni…a vendar njihova dejanja kažejo nasprotno. Percepcije se spreminjajo, človeka moraš začutiti, da veš, kdo je. Besede, ki niso podkrepljene z dejanji, so puhle. Ravno zato je tako težko napisati dober post, kjer hkrati opisuješ sebe (čim manj druge), a vendar ne izpadeš prevzetno.

Sebe doživljaš kot dobro in pošteno, ki veliko daje…Hkrati pa tudi veliko pričakuje. Tako od sebe, tako od drugih. Zato takšno dobro žensko, moški dojema kot zelo zahtevno žensko, ki jo je težko zadovoljiti.[/quote]

Meni je všeč, če ima človek izdelane vrednote in stremi k dobrim, prijetnim stvarem. Ampak če pogledam prispevek, kako nekdo išče specifične lastnosti (mimogrede je res težko izbrati najpomembnejše vrline) in se potem nekdo v tem prepozna ter glasno vzklikne: “To sem jaz!” ter po možnosti še dvigne roko:)). Poznam ljudi, ki zase menijo, da so zanesljivi, odgovorni…a vendar njihova dejanja kažejo nasprotno. Percepcije se spreminjajo, človeka moraš začutiti, da veš, kdo je. Besede, ki niso podkrepljene z dejanji, so puhle. Ravno zato je tako težko napisati dober post, kjer hkrati opisuješ sebe (čim manj druge), a vendar ne izpadeš prevzetno.[/quote]

Hvala, da si delila v moji temi, kaj je tebi všeč in kaj ti misliš.
Sama imam dovolj izkušenj, da natančno VEM, zakaj sem se opisa lotila tako kot sem se ga in tudi vem, da bom energijo, besede in dejanja usmerjala v moškega s katerim bova vzpostavila kontakt oziroma nek virtualni odnos…in ne, v vsako osebo, ki “nekaj” misli, se ji “zdi”, ve “bolje” itd…in oh in sploh pametna za vse in za vsakega….
Lp

Kaj si pa delala do 34. leta, da si vse do danes nisi uspela najti nikogar, ki bi bil zate primeren, sebi dopolnjujoč ? To je čudno vse skupaj, še posebej, da si šla potem to pisat na med over net. Iz tega predvidevam, da ne veljaš ravno za družabno in komunikativno osebo.

To vse skupaj ni nič : urejena + prijazna. Pa še to tadrugo si se pomojem zlagala. Kje so kakšni hobiji, kaj delaš čez dan npr. Kaj smešnega mogoče v tvojem opisu, da bi nase pritegnila pozitiven folk, nič od nič ni za vidt tle. Koga boli k. če imaš 50 ali pa 51 kil, to meni nič ne pove, da bi ti samo zaradi teh podatkov šov pisat na zasebca. Pa iščem resnega je itak že čist preveč zlajnan stavek.

Tretja stvar pa teli tvoji kriteriji : 34-45 let. Aja kao, ker si ti 34 let stara potem tip nesme bit mlajši od tebe za eno leto. Ti si zgleda še bolj zahtevna od kšne Victorie Beckham, glede na to, da si je ona našla mlajšega partnerja ( Ona 38, David 37 ), tebe pa že na samem začetku zmoti en tok čist nepomemben podatek kot so leta. Tud barva oči je brezvezen podatek, a ker ima zelene oči pa ni primeren moški zate ? Pa izobrazba je tud ful važna, da ima narejen 2 faxa, potem pa dela v skladišču Mercatorja kjer prelaga sir pa šunko na palete. Kaj bo tebi moški, ki ima realen pogled na življenje, če pa ti strelaš take butaste.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hvala, da si delila v moji temi, kaj je tebi všeč in kaj ti misliš.
Sama imam dovolj izkušenj, da natančno VEM, zakaj sem se opisa lotila tako kot sem se ga in tudi vem, da bom energijo, besede in dejanja usmerjala v moškega s katerim bova vzpostavila kontakt oziroma nek virtualni odnos…in ne, v vsako osebo, ki “nekaj” misli, se ji “zdi”, ve “bolje” itd…in oh in sploh pametna za vse in za vsakega….
Lp[/quote]

Da prideš do osebe, s katero bi delila samo sebe, moraš pokazati kaj znaš:). No, saj ti si:). Itak pa vsak dobi tisto, kar si zasluži:). Naredila si prvi vtis, poročaj kakšen bo izplen:)).

….Aaa si videl, kako moj opis učinkovito deluje?!!

In to, tako, da ga kar sami pridno “dopolnjujete”…in na dolgo in široko “pametujete”…UAU! Cccc…ah, ja, sprosti se in izvoli: Bronhi, da boš lažje zadihal… In potem sem “kao” jaz “zahtevna…

Skratka, spet neko kataloško iskanje “sebi primernega” partnerja, kar daje slutiti, da gre za osebo, ki je izgubila zaupanje v svojo intuicijo, morda je nikoli ni imela, zato zatekanje k nemi “splošno zaželjenim” šablonskim normam. Jaz v oglasu nisem zasledil ničesar takega, kar bi me, če bi bil intersent, pritegnilo. Če bi to pisal moški, bi ga žensko občestvo raztrgalo po dolgem in počez.

Danes itak vsi trdijo, da so urejeni in prijazni, lepo počesani, so sploh resnični v vsej svoji domišljavosti? Kako zlajnane fraze, neživljenjske..

Na takšen oglas se ti bodo oglasili le kakšni res obupani primerki, ki pač nujno iščejo žensko, kakršnokoli že, samo da je. Ampak hej, sej s takimi bi avtorica posta čist pasala, objektivno gledano, osebe brez domišljije in osebnih specifik spadajo skupaj. Razen če avtorica skriva svojo bogato domišljijo, zanimive hobije in prisrčno duhovitst…ampak..le zakaj?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

R a ni dedek mraz prinesel 🙂 Ga bom za usesa …
Ne obremenuj se s tem – bodi iskrena- delaj kar te veseli-dovoli ljudem da se ti priblizajo, in potem je samo vprasanje casa.

SKRIVAM svojo bogato domišljijo, zanimive hobije in prisrčno duhovitst in nadpovprečen izgled …ampak..le zakaj? 3x lahko UGIBAŠ!!!

R a ni dedek mraz prinesel 🙂 Ga bom za usesa …
Ne obremenuj se s tem – bodi iskrena- delaj kar te veseli-dovoli ljudem da se ti priblizajo, in potem je samo vprasanje casa.[/quote]

Hvala! Lp

Spider, podpišem v celoti!

10 let starejši moški je “dedi”? :))
Narava se bolj nagiba k temu, da je samec starejši pri človeški vrsti.
V povprečju tudi povprečni moški boljše izgledajo kot povprečne ženske iste starosti, a ne? :)))
Potem recimo ženska v menopavzi – in ima 10 let mlajšega partnerja. On je še “mladenič”.
Pri čemer ima lahko dekle, kateri bi lahko bila ona mati. Zato so takšne zveze manj obstojne oz. trdne.[/quote]

Uh, ne bi hotela biti zraven, ko bo tebe doletel resnični svet.

Mi je pa vedno znova zanimivo, kako vsem vezanim moškim zadrgetajo nozdrvi, ko se oglasi kaka godna samička.

Mislim, da so poleg avtorice prav oni najbolj aktivni z odgovori.

zato pa s(m)o vezani … ker trznemo, ko prinese svojo prdo kakšna rasna kobila na obzorje … sicer bi bili gay_i; zapiti, zanemarjeni, asicialni; … mamini “sinčki”; nabildani in pobriti manekeni za šraufencifarje … ☺
(šifra: nisam zgodan al sam plodan)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close