Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želim moškega

Želim moškega

Zato, ker sodiš samo po sebi. Ti si tako vase zaverovan, da misliš, da je prav le to, kar ti počneš. Če je to zate izraz obupa, še to ne pomeni, da je res. Mogoče si pa preprosto premalo pogumen za kaj takega. Ah, kje pa a ne? Spider pa že ni premalo pogumen… :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato, ker sodiš samo po sebi. Ti si tako vase zaverovan, da misliš, da je prav le to, kar ti počneš. Če je to zate izraz obupa, še to ne pomeni, da je res. Mogoče si pa preprosto premalo pogumen za kaj takega. Ah, kje pa a ne? Spider pa že ni premalo pogumen… :))[/quote]

Hvala, ker razumeš…
Lp

Zakaj bi en normalen tip, ki vsakodnevno srečuje ženske, žensko iskal preko oglasov?

Ko mi boš to razložil, bova šla naprej.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zakaj bi en normalen tip, ki vsakodnevno srečuje ženske, žensko iskal preko oglasov?

Ko mi boš to razložil, bova šla naprej.[/quote]
Definiraj “srečuje”. Mislim pa, da vsak ne srečuje žensk vsakodnevno in to še ne pomeni, da je obupan. Zakaj bi pa ta, ki jih srečuje vsakodnevno in jih “zahakla” na tak način, bil manj obupan? Kaj ti je naredila ta obupanost, da jo tako rad poudarjaš? Povsod jo lahko vidiš, če želiš. Problem pri tebi je, da jo vidiš le pri drugih. Drugi pa odsevajo tvojo notranjost. Ko boš to dojel, boš lahko naredil korak naprej.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma dajte o kakem princu to vi?
Ženska je napisala par zadev, daleč od princa. Pa kaj vam gre tak oglas tako v nos?
To je opis enega čisto navadnega moškega, nič nadpovprečnega, nič idealnega.
Kje vidite opis princa?[/quote]

Splosni odgovor. Ne na prvo zogo in ne isci prepira kjer ga ni…

skromniT,

je dala zraven mail… 😉

Marko, svaka čast vsaki, ki je preživela pol ure zmenka s tabo in tvojimi definicijami.

Vidim, da je spet prislo do spora dveh “sol”.
Eni menite, da je “pravi” pristop prepustiti se toku, pozabiti na vse “kriterije” in, ko pac nekoga “zacutis”, je to to. Za <30-letnike je to najbrz kar pravi pristop.
Drugi, katerim sem osebno blize, pa menimo, da je bolje ze v startu eliminirati razumsko nezazeljeno in se sele potem prepustiti obcutkom. Govorimo seveda o tistih, ki “iscejo” zivljenskega sopotnika. Tisti, ki so skozi izkusnje ali kako drugace prisli do zakljuckov kaj jim ustreza in kaj ne, obicajno starejsi, logicno da ne bodo zgubljali cas z ljudmi s katerimi se ne vidijo dolgorocno.
O koristnosti kriterijev kot so barva oci, dolzina las, ipd bi se dalo razpravljati. Oporekati kriteriju, da se od partnerja pricakuje nek nivo razgledanosti, izobrazenosti, podjetnosti in/ali zaposljivosti, pa je ze dosti teze. Sorry, ampak mene cistilka, ki mi pride ocistit stanovanje pac ne zanima kot zenska za resno vezo.

Marko, svaka čast vsaki, ki je preživela pol ure zmenka s tabo in tvojimi definicijami.[/quote]

:)))

Kar ne morem verjet, od kje privlečete tovrstne komentarje… 🙂

Sicer pa, saj Marko res, ampak res, ni tako grozen, kot se ga mogoče bere.

Ne vem, kakšen je. V bistvu me niti ne zanima. Z njim se ukvarjam, ker se kot podrepna muha obesi na vsak moj post.

Marko, svaka čast vsaki, ki je preživela pol ure zmenka s tabo in tvojimi definicijami.[/quote]

:)))

Kar ne morem verjet, od kje privlečete tovrstne komentarje… :-)[/quote]
Iz svoje “bujne” domišljije. :))

Ne vem, kakšna ženska tebe zanima za resno zvezo, ampak če bi rad ne vem kaj, boš to malo težko našel preko oglasa. Tudi vrhunske kulinarike ne dobiš v McDonaldsu. In to je ves point polemike.

Saj veš, kam grejo muhe. 😉

Saj veš, kam grejo muhe. ;)[/quote]

Zdej si pa že žleht. 🙂

Zdaj se pa raje umaknem, da ne bom še jaz kaj “pokasirala”. 😉

Res,neverjetno!!!

Neverjetno,kako agresivno si nekateri dovolite posegat v moje kriterije, v moje preference, v moj stil in v moj način “oglasa”. V moj izbor MOŠKEGA!!!!

To je MOJ način in moj IZBOR.

Osebno, pokončno in zdravo razumsko smatram, da je povsem spisan na NIVOJU, povsem jasno in razumljivo za moškega, ki mu je tak način za “osnovni štart” dovolj…

Razumljivo je, da bom predstavila svojo starost.
Namreč, velika razlika je, ali za oglasom skirva 18 letnica, 25 letnica, 34 letnica ali 45 letnica…podobno pri višini in teži…

Priznam, da smatram moške temnejših las in oči- za privlačnejše od blondincev, kar pa ne pomeni, da “bjondotu” z dobrim karakterjem ne bi dala priložnosti.. ali, da vsak temenjših las-avtomatsko pade v “ožji izbor”…

Tako kot sebe,tudi željenega moškega nisem predstavila v PRESEŽKIH. Lahko pa bi. Imam pravico.

Dokazano sem dober material ženske-o tem ni dvoma. In ja, želim sebi podobnega. Primernega, kar pa ne pomeni popolnega.

V življenju nisem imela niti ene same avanture (koliko žensk se lahko pohvali s tem?!)- pa bi lahko imela-vsak teden drugega!!
Vem, kaj hočem in kaj želim: od sebe, od moškega in od življenja…mogoče, pa je problem v vas, da vi nimate “razčiščeno” in vse prepuščate “zlatemu” naključju…

Toliko z moje strani.

Moški, ki se najde v mojih vrsticah in ne smatra moj oglas kot “škart” (oz. da se za njim skriva tretje razredna “roba”) VABLJEN…naj dejanja povedo-kdo je dejansko koliko “vreden” in koliko “tehta”…

Srečno!

Saj veš, kam grejo muhe. ;)[/quote]

Muhe med drugim povsod serjejo. In res je, v vsako temo se poserješ, pa če imaš kaj povedati, ali ( kot ponavadi ) ne.

ROFL. Sami presežki žensk. In to na INTERNETU hahahaha. Kako to, d aje takih PRESEŽKOV bolj malo srečati v reali?

Stara, relax. Nisi noben presežek. Si samo navadna ženska, ki rabi moškega in ga išče na internetu. Domišljavost ti ne pritiče.

tale oglas … a je kdo razvozlal s katerega portala za parčkanje je pobran (zaporedje želja in ponudbe ☺)

itak pa ga je tukaj “spustil” en tip, ki se zna zelo dobro zabavati in zajebavati ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bravo, se strinjam kar si napisala!
Moškega iščeš ti, in ne kdorkoli drug v tej temi zaenkrat!
In mi je všeč točno kar si napisala.
Ne vem pa kaj se imajo vedno nekateri za vmešavat in takoj pisarit razloge proti, pa eno, drugo, tretje….
Berem forum vsak dan, in nekatere nickname vidim pogosto, in vsi bolj ali manj imajo pametna razmišljanja, samo kakšni posti so malo ”sfaljeni”
Drugače tebi avtorici te teme, pa želim SREČO pri iskanju idealnega partnerja 🙂

Po zadnjem postu ne bi tako rekla.

Mislim, zadnji post kaže na jezo, prizadetost pa tudi na vzvišenost – tako pa ne bi pisal en zajebant, še sploh, če bi bil moškega spola. To je bolj ženski način dojemanja, reagiranja… bralo se je pristno, vsaj jaz sem tako brala.

ROFL. Sami presežki žensk. In to na INTERNETU hahahaha. Kako to, d aje takih PRESEŽKOV bolj malo srečati v reali?

Stara, relax. Nisi noben presežek. Si samo navadna ženska, ki rabi moškega in ga išče na internetu. Domišljavost ti ne pritiče.[/quote]

Spider. vem, boli.
Ker nisi atraktiven.
Ker nisi uspešen,
Ker ne moreš dobit “višjega” ranga- zato pa ŽALIŠ.
Saj , to je edino kar imaš, kar poseduješ in s čimer opozoriš nase. “Premajhen” si, da bi te sploh, kdo opazil… jaz pa ne iščem moškega- ampak iščem DOBREGA moškega.

V tem pa je velika razlika. Ampak ti si pajek- nastavljaš mrežo- le muham….in to je edino, kar uspeš ulovit…

Mislim, zadnji post kaže na jezo, prizadetost pa tudi na vzvišenost – tako pa ne bi pisal en zajebant, še sploh, če bi bil moškega spola. To je bolj ženski način dojemanja, reagiranja… bralo se je pristno, vsaj jaz sem tako brala.[/quote]

ženski “peder” bi vsaj 99,999% enako reagiral, pisal .. ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mislim, zadnji post kaže na jezo, prizadetost pa tudi na vzvišenost – tako pa ne bi pisal en zajebant, še sploh, če bi bil moškega spola. To je bolj ženski način dojemanja, reagiranja… bralo se je pristno, vsaj jaz sem tako brala.[/quote]

ženski “peder” bi vsaj 99,999% enako reagiral, pisal .. ☺[/quote]

Res? Jih ne poznam. Ti jih poznaš?

ženski “peder” bi vsaj 99,999% enako reagiral, pisal .. ☺[/quote]

Res? Jih ne poznam. Ti jih poznaš?[/quote]
npr. tale ki tukaj išče tipa ☺

Res? Jih ne poznam. Ti jih poznaš?[/quote]
npr. tale ki tukaj išče tipa ☺[/quote]

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close