Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ugodnosti

ugodnosti

temu se reče šarm. In to nima nobene veze z narcisiodnostjo. Mišice in mežikanje pa je rezervirano za take z bolj nizkim nivojem pameti.
In če dobro izgledaš (pa to ni prvi pogoj, sploh ne), si prijeten, ne vzvišen, obvezno samozavesten, deluješ sproščeno in znaš šarmirat, obrneš vsako žensko. Je pa pogoj da vsaj malo poznaš ženske, kako funkcionirajo.
Recimo 2 primera:
Take kot so se tukaj javile, lepe samozavestne ženske, ki se zavedajo svojih potencialov, delajo točno to kar so opisale. Malo testirajo moške, če lahko kaj dosežejo s svojimi čari in si na tak način polepšajo dan, ko dobijo potrditev. Na točno eno tako sem naletel. Oz. ona na mene, jaz je niti preveč nisem registriral. In me je prišla malo testirat, probat če mi lahko glavo obrne. Ko sem jo zagledal, sem se jaz odločil storiti točno enako. Kasneje mi je priznala da se je močno opekla, ker je njen namen dosegel kontra učinek. No danes sva par 🙂

Še en primer recimo, ko so omenjali razgovore. Sem bil na razgovoru z eno res zajebano kadrovnico. Problem je da jaz tega v štartu nisem vedel, da je ona strah in trepet. Navajena je da ljudje pred njo sedijo nervozni, trdi ko kamen. Z sproščenostjo, umirjenostjo, samozavestjo in šarmom sem jo hitro spravil tako daleč da sva iz formalenga pogovora hitro prešla na vsakdanje kramljanje, kot da sva na tržnici. Pogoje sem itak izpolnjeval, zaposlila me je takoj.

Od mene očitno želiš, da te povabim na pijačo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zmedena in Antilopa tolej je samo za vaju :

http://www.youtube.com/watch?v=G78jrFOgdCc%5B/quote%5D

Svašta….predebeli sta (in še kaj drugega), da bi zmogla gledati video do konca 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Daj m111, napiši malo več kot dva stavka. Verjemi, ti boš še vedno ostal skrivnosten, zato pa meni ne bo treba napenjati trudnih možganov. Kaj točno te zanima o mojih moških doma?[/quote]

AH to je bilo le poskus logicnega sklepanja (prevod za neuke: kdo nosi hlace :)).
Ampak se enkrat ponavljam dojeti logiko zenskega razmisljanja je operacija nemogoce :)[/quote]

Poglej, če ti sedaj napišem, da moj mož nosi hlače, boš ti napisal, da ni res, da nosi krilo. Če ti napišem, da je moj mož zelo samozavesten in zelo odločen moški, bo vskočil Matjažko in bo napisal, da ni res, da je moj mož stara copata. Če ti napišem, da nisem možača, se bo od nekje pojavil On in bo rekel, da sem 100 kg Helga in imela bom srečo, če ne bo priletel še Sadni in rekel, da je vse skupaj laž, da si piškote pečem sama.

Ti si razlagaj kakor hočeš, ampak jaz si mojega moža nekako ne znam predstavljati, da bi ob kakšni priložnosti (kot tema) grizljal ustnice. Mi je na moških to zelo všeč, vprašanje pa je, če bi se mi dalo to dalj časa gledati…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja, robi, saj te razumem, ker sem napisala, da se moški lepijo name zaradi videza (glej ga zlomka pa sploh ne nosim petk in minic tudi ne pa dekolte imam večinoma zaprt), sem samovšečna.
Kaj vsi ostali tu gor ste pa grdi?
Robi, mogoče ti lepota ne da brati, malce preberi glede moje izobrazbe in šolanja. Ter se ne trudi s tem, da mi dopoveš, da sem z videzom prišla do službe. Je pomagal, ampak ni bil bistven.
Dejstvo je, da lepa žesnka bolje pride skozi pa govorite kar hočete.
Pa se mi sploh ni treba ukvarjat s petkami tako kot ostale mone. Samo mone ne bodo priznale, da se zato obujejo v petke pa oblečejo v miniko, da očarajo moške, da bolje skoz pridejo.
Ženske se pač zato uredimo, da moške navijemo okrog prsta.

A res daš toliko na mnenje moških (otročajev), ki tukaj pišejo? Meni noben ne deluje merodajen v zadostni meri, da bi upoštevala, če je in kako je seksi katerakoli visoka peta, predvsem za to mi je tvoje iskanje odgovorov tu tako “mimo”. Drži, da nimajo vsi enakega okusa, toda bojim se da je tu veliko takih, ki ga sploh nimajo, zato bi zate bilo bolje, da takšna vprašanja povezana z estetiko in potencialno privlačnostjo postavljaš kje drugje.

Sicer pa velja, tudi ženska, ki je bosa je lahko seksi, še bolj kakor katera, ki si natakne vrtoglave petke :P[/quote]

Forum (virtuala) je v precejšnji meri odraz tistega kar je v reali. Ti misliš, da so vsi v reali brihtni in zreli? Samo previdnejši so pri komuniciranju. Tu na forumu pa si dajo duška. To pomeni, da na forumu lahko izvem več kot bi v reali. Če ti pa niso všeč moja vprašanja ali teme, jih preskoči, ne pa, da najprej kritiziraš, da sem odprla temo o iskrenosti, potem pa največ napišeš v tisti temi. Veš, kakšni so ljudje? Če bi samo za en dan ljudem omogočil, da si rečejo vse, kar jim roji po glavi in da primažejo klofuto vsakomur, za katerega si mislijo, da si jo zasluži, bi videla, kako pomembna je tema o iskrenosti. :)))

A res daš toliko na mnenje moških (otročajev), ki tukaj pišejo? Meni noben ne deluje merodajen v zadostni meri, da bi upoštevala, če je in kako je seksi katerakoli visoka peta, predvsem za to mi je tvoje iskanje odgovorov tu tako “mimo”. Drži, da nimajo vsi enakega okusa, toda bojim se da je tu veliko takih, ki ga sploh nimajo, zato bi zate bilo bolje, da takšna vprašanja povezana z estetiko in potencialno privlačnostjo postavljaš kje drugje.

Sicer pa velja, tudi ženska, ki je bosa je lahko seksi, še bolj kakor katera, ki si natakne vrtoglave petke :P[/quote]

Forum (virtuala) je v precejšnji meri odraz tistega kar je v reali. Ti misliš, da so vsi v reali brihtni in zreli? Samo previdnejši so pri komuniciranju. Tu na forumu pa si dajo duška. To pomeni, da na forumu lahko izvem več kot bi v reali. Če ti pa niso všeč moja vprašanja ali teme, jih preskoči, ne pa, da najprej kritiziraš, da sem odprla temo o iskrenosti, potem pa največ napišeš v tisti temi. Veš, kakšni so ljudje? Če bi samo za en dan ljudem omogočil, da si rečejo vse, kar jim roji po glavi in da primažejo klofuto vsakomur, za katerega si mislijo, da si jo zasluži, bi videla, kako pomembna je tema o iskrenosti. :)))[/quote]

Lahko je, lahko pa da ni. Lahko je vse res, kar si napisala, možno je da pa se povsem motiš. Ni nujno, da so ljudje ki tu pišejo sigurni v to kar pišejo, lahko da so, tega ne vemo, ravno tako ne moremo sklepati, da se ljudje v realnem life-u kaj manj pretvarjajo in delajo lepe in pametne kakor tu, zato jemljem vse skupaj kot zabavo, poskusi še ti 🙂
Iskrenost je precenjena, kakor tukaj tako na zemlji 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Moški se pač radi slinimo okoli lepih žensk, nekateri pa se jih celo malce bojijo. Ne vidim nič slabega, če izkoristiš svoje danosti. Mi je pa smešno, ko kakšno sodelavko povprašam zakaj se lomi v teh petkah in nosi dekolte do popka, ali res tako hrepeni po pozornosti moških. Odgovor? Sploh ne, rada se zase uredmi…ja itak…
Tudi moški, ki premore nekaj šarma in ki mu jezik teče z lahkoto omreži predstavnice nežnejšega spola…brez tri številke premajhne majčke in enormne otekline v hlačah…

Glede na moje izkušnje:

Lepe ženske svoje čare dobro vnovčijo. Sploh, če je ženska lepa in pametna, take sploh znajo situacijo dobro izkoristiti.
Če so samo lepe in ne ravno pametne, potem so pogosto one izkoriščene. Pametne in lepe pa dosežejo ogromno.
Pametna in grda ne prileze daleč. Moškim je pomemben v prvi vrsti videz. Pametna težko pokaže svojo pamet, če je grda, ker ne pride na vrsto.

Tako, da ja, lepe rade izkoristimo svoje čare.

Pa zakaj pa mislite, da imamo ženske take hude štikle pa popke ven pa ledvica ven pa prosojne majčke?
Pa zakaj zjturaj zgodaj vstanemo le zato, da se naličimo? Zakaj ure in ure prebijemo pri frizerju, kozmetičarki, pedikerki…?
Zato, da smo lepe, da lahko svoje čare uporabimo, da dobimo ugodnosti.
Tiste sive miši, ki nič ne dajo na svoj videz pa jokajo kako nobenga ne najdejo, kako se noben ne zmeni zanje.

priporočam ti da ne trošiš svoje energije na robiju, marku in podobnih lokalnih spemerjih, ker verjemi da je pogovor z steno bolj produktiven. Je pa jasno da taka dva geeka, ki vso svojo pamet črpata in bogate zakladnice tega foruma, o temi nimata kaj koristnega povedat, ampak jo vseeno zasvinjata…iz navade

Nobenega ni treba spraševati za mnenje. Ženska mora obleči in obuti tisto, v čemer se dobro počuti. Nobena kiklca in nobene pete te ne rešijo, če se v tem slabo počutiš.

Kako sem pa jaz naiven, ko sem mislil, da se zato, ker nas imate vsaj malo rade. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja zdaj pa razumem zakaj je zmedena… ne najde svoj spolne usmeritve… samo glej da neboš v zmedenosti zašla v polje živalskih nagnjen ali česa podobnega.

Antilopa prav si ji povedala ženska piše nesmisle in dela medvedjo uslugo stereotipa glupih žensk 🙂

Blagor ubogim na umu kajti njihovo bo ignorantsko kraljestvo :D[/quote]

Pa tudi če zaidem med živali, bo to moja stvar in moja odločitev, ne vem kaj ima to z vami…ne razumem, kaj to koga briga, kaj mene pritegne in kaj ne. Od nobenega od vas cvetk na forumu nočem totalno nič, upam da je vsaj to razumljivo.[/quote][/b]

Ti tudi od ljudi v reali nočeš nič. Trenutno se pač ne počutiš dobro v svoji koži – to poznamo vsi. Samo, veš kaj: življenje je prekratko, da bi šlo v nič in v nezadovoljstvo.

[/b]

Ženske se uredimo zato, da se v svoji koži dobro počutimo, da smo zadovoljne same s sabo in da je naš cel svet.:)

Pa ne, no! Boljše bi bilo, da nič ne napišeš.:)

Pa tudi če zaidem med živali, bo to moja stvar in moja odločitev, ne vem kaj ima to z vami…ne razumem, kaj to koga briga, kaj mene pritegne in kaj ne. Od nobenega od vas cvetk na forumu nočem totalno nič, upam da je vsaj to razumljivo.[/quote][/b]

Ti tudi od ljudi v reali nočeš nič. Trenutno se pač ne počutiš dobro v svoji koži – to poznamo vsi. Samo, veš kaj: življenje je prekratko, da bi šlo v nič in v nezadovoljstvo.[/quote]

Na osnovi česa pa ta sodba, da se ne počutim ok v svoji koži? To ne bo držalo. Je že res, da rada napišem kak delikaten post, da vsaj malo bralce in pisce predramim 😛

Načeloma pa res nočem nič od ljudi, mene prirojeno bolj zanima, kaj lahko jaz dam od sebe, to pa ja.

V visokih petkah ni udobno, težko je hodit, težko je stat, ampak pritegne pa moške poglede.
Ledvica ven ni ravno pametno, ampak spet pritegne moške poglede.
Depilirajen nog, pazduh je nadležno, včasih tudi boleče, kaka vnetja so možna, amapk moški imajo raje depilirano. Zato, če sem samska, se pozimi ne depiliram, poleti pa se depiliram, ker pozimi je vse skrito pod oblačili.
Saj ličit se tudi ni fajn. Vzame kar nekaj časa in denarja, ampak videz je pa potem tipi topi.

Doma, stran od vseh pogledov, sem pa v trenirki, majici, nenaličena. Za ven pa se uredim, da sem lepa. Je manj udobno, ampak pritegne pa občudojoče poglede.

[/b]

Ženske se uredimo zato, da se v svoji koži dobro počutimo, da smo zadovoljne same s sabo in da je naš cel svet.:)[/quote]In potem, ko se tako babše opere se ji tudi cel svet podere…… in takrat je bolje, da te ni v bližini če nisi mož jeklen 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Samo vprašajte se koliko žensk recimo nad 30 let se ne barva in se ne liči?
Tu in tam se katera najde, zraven pa jamra, da je noben moški ne mara. Le kako jo bo maral, če se ne uredi.

Že res, ampak ene pa prav pretiravajo. Si zamislite nočno moro, da naletiš na eno res atraktivno bujno, dolgolaso, bejbo, jo pripelješ v tišino štirih sten, pritisk ti narašča kot v ekonom loncu, ona pa ti reče, samo še v kopalnico skočim..in nazaj pride druga ženska, bleda, z dvema čajnima vrečkama namesto jošk, brez proteze..za povrh pa si še odšraufa umetno nogo in ti nežno zašepeta, muci a si me kej želiš?

Že res, ampak ene pa prav pretiravajo. Si zamislite nočno moro, da naletiš na eno res atraktivno bujno, dolgolaso, bejbo, jo pripelješ v tišino štirih sten, pritisk ti narašča kot v ekonom loncu, ona pa ti reče, samo še v kopalnico skočim..in nazaj pride druga ženska, bleda, z dvema čajnima vrečkama namesto jošk, brez proteze..za povrh pa si še odšraufa umetno nogo in ti nežno zašepeta, muci a si me kej želiš?[/quote]

Zelo slikovito opisano, imaš že takšne izkušnje? 😛

Poet, to kar iščete, to dobite.
Moški gledate za upedenanimi ženskami, za sivimi miškami pa ne. Zato nobena noče biti siva miš. Ene se malce bolj naličijo, ene malce manj. Samo tista, ki se ne, ostane sama.

Saj tud tista, ki je prišla iz kopalnice kot druga oseba hitro ostane sama, ker ded verjetno pobegne. Tako da… :)) Nič ni narobe, če se urediš, ni pa treba pretiravat, da si druga oseba. Sicer pa se tudi tipi morajo naučit, da ni vse v videzu. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close