Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ugodnosti

ugodnosti

Če se lepo urediš, gre tudi na ustnih izpitih lažje skoz.

Jaz se razen uporabe šminke, res le izjemoma ličim. In ne jamram 🙂
Tudi brez ličil si lahko urejena. Če se znaš temu primerno obleči, se da z “obleko” tudi marsikaj nadoknadit, (sploh s čevlji!!!) da se ti ni treba ličit vsaj dan, za vsako priložnost, če se ti ne da. Nenazadnje tudi stalno packanje skemikalijami po faci nima dolgoročno najboljšega učinka na kožo (in zdravje), pa čeprav ta koža kratkoročno izgleda fenomenalno…

Meni se zdi bolj pomembno, da si si sama všeč in da te ne infarkt, ko se zjutraj vidiš v ogledalu, PREDEN se naličiš.

Pa tudi ženske smo različne. Enim ličila full pašejo in jih naredijo prave lepotice, pri drugih pa ni neke hude “izboljšave”. Enim je ličenje “del njih”, enim je to tuje. Jaz ne grem skoz domača vrata brez uhanov, ker se počutim “gola”, katera druga pa brez pudra ne…

Saj tud tista, ki je prišla iz kopalnice kot druga oseba hitro ostane sama, ker ded verjetno pobegne. Tako da… :)) Nič ni narobe, če se urediš, ni pa treba pretiravat, da si druga oseba. Sicer pa se tudi tipi morajo naučit, da ni vse v videzu. :))[/quote]

Res ni vse v videzu, ampak najprej te pritegne videz šele nato začneš odkrivati bogastvo, ki ga oseba nosi v sebi. Kolikokrat spregledaš zaklad, medtem, ko iščeš lepo embalažo….
Kar se pa tipov tiče pa imam enega znanca, ki zase je misli, da je najboljši, najlepši, pravzaprav Bog v človeškem telesu. Za kozmetiko in oblačila porabi polovico plače. Briljantina, zlata ketna okoli vrata, izpostavljen ljubavni tepih in kolonjska, ki prodre tudi skozi gas masko, so njegov zaščitni znak. Prepričan je, da, se mu nobena ženska ne more upreti, če pa slučajno naleti na kakšno, ki ne podleže njegovim čarom, obstaja zato samo eno logično pojasnilo – nedvomno je lezbijka….

Pa še kako je to res 😀 Že v srednji šoli ste dobivale lepše ocene od ns, pri ustnem spraševanju. Pozabila si omenit še izsiljevanje s solzami, ko je bilo potrebno zvišat oceno :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

temu se reče šarm. In to nima nobene veze z narcisiodnostjo. Mišice in mežikanje pa je rezervirano za take z bolj nizkim nivojem pameti.
In če dobro izgledaš (pa to ni prvi pogoj, sploh ne), si prijeten, ne vzvišen, obvezno samozavesten, deluješ sproščeno in znaš šarmirat, obrneš vsako žensko. Je pa pogoj da vsaj malo poznaš ženske, kako funkcionirajo.
Recimo 2 primera:
Take kot so se tukaj javile, lepe samozavestne ženske, ki se zavedajo svojih potencialov, delajo točno to kar so opisale. Malo testirajo moške, če lahko kaj dosežejo s svojimi čari in si na tak način polepšajo dan, ko dobijo potrditev. Na točno eno tako sem naletel. Oz. ona na mene, jaz je niti preveč nisem registriral. In me je prišla malo testirat, probat če mi lahko glavo obrne. Ko sem jo zagledal, sem se jaz odločil storiti točno enako. Kasneje mi je priznala da se je močno opekla, ker je njen namen dosegel kontra učinek. No danes sva par 🙂

Še en primer recimo, ko so omenjali razgovore. Sem bil na razgovoru z eno res zajebano kadrovnico. Problem je da jaz tega v štartu nisem vedel, da je ona strah in trepet. Navajena je da ljudje pred njo sedijo nervozni, trdi ko kamen. Z sproščenostjo, umirjenostjo, samozavestjo in šarmom sem jo hitro spravil tako daleč da sva iz formalenga pogovora hitro prešla na vsakdanje kramljanje, kot da sva na tržnici. Pogoje sem itak izpolnjeval, zaposlila me je takoj.[/quote]

Poanta 🙂 Ok, bom zelo natancen da ne bo spet nesporazumov. Spraseval sem kako moski sarmirajo MOSKEEEEEEE. Npr. policaja da ni treba placati kazen. Ok? Varianta Bayeren zaziga mi nekako ni dovolj prepricljiva da se lazje pretolces skozi zivljenje 🙂

Saj tud tista, ki je prišla iz kopalnice kot druga oseba hitro ostane sama, ker ded verjetno pobegne. Tako da… :)) Nič ni narobe, če se urediš, ni pa treba pretiravat, da si druga oseba. Sicer pa se tudi tipi morajo naučit, da ni vse v videzu. :))[/quote]

Res ni vse v videzu, ampak najprej te pritegne videz šele nato začneš odkrivati bogastvo, ki ga oseba nosi v sebi. Kolikokrat spregledaš zaklad, medtem, ko iščeš lepo embalažo..[/quote]
Res je, ampak maska ponavadi pade, še preden začneš nekoga resno spoznavat, zato menim da mora bit videz kar se da naraven. Sicer bo slej kot prej nekdo razočaran. Ona, ker ji bo on pobegnil, ker ga bo presenetil videz nje bre “maske” ali pa on, ker je ženska v resnici drugačna, kot je bila tisti večer, ko jo je videl spedinano v “pepelko”. Zato ti pretirano ličenje in pedinanje nič ne koristi na dolgi rok, razen, če iščeš kaj samo za “kratki rok”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čist enostavno…šarmirajo policajko 🙂

Ti pa res nimaš domišljije 🙂 Pogledaš malo koga imaš pred sabo in temu prilagodiš zgodbo. Kriva je seveda – ženska :). Če je tip že dvajset let poročen, mu razlagaš, kaj ti je nakuhala, in kolk te je razjezila, in par besed o muli, in kako te to spravlja ob živce, in da si enostavno spregledal, da voziš tako hitro, ker si še o njej razmišljal. Pa se zahvališ, da te je ustavil, in zdaj greš na kavo, da zadevo dokončno izbrišeš iz glave 🙂

Če imaš naivnega mladeniča, temu ustrezno prilagodiš zgodbo …

Pa še kako je to res 😀 Že v srednji šoli ste dobivale lepše ocene od ns, pri ustnem spraševanju. Pozabila si omenit še izsiljevanje s solzami, ko je bilo potrebno zvišat oceno :>[/quote]

V SŠ pa nikakor ne, ker smo imele same učietljice, nič učiteljev. No en je bil, ampak tam smo imeli le pisne teste.
Res je,d a se da pri moških izpraševalcih bolje skoz priti. Da pa bi kdaj videla kake solze, to pa ne.

To si pa verjetno mislila te sorte tipov. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

AH to je bilo le poskus logicnega sklepanja (prevod za neuke: kdo nosi hlace :)).
Ampak se enkrat ponavljam dojeti logiko zenskega razmisljanja je operacija nemogoce :)[/quote]

Poglej, če ti sedaj napišem, da moj mož nosi hlače, boš ti napisal, da ni res, da nosi krilo. Če ti napišem, da je moj mož zelo samozavesten in zelo odločen moški, bo vskočil Matjažko in bo napisal, da ni res, da je moj mož stara copata. Če ti napišem, da nisem možača, se bo od nekje pojavil On in bo rekel, da sem 100 kg Helga in imela bom srečo, če ne bo priletel še Sadni in rekel, da je vse skupaj laž, da si piškote pečem sama.

Ti si razlagaj kakor hočeš, ampak jaz si mojega moža nekako ne znam predstavljati, da bi ob kakšni priložnosti (kot tema) grizljal ustnice. Mi je na moških to zelo všeč, vprašanje pa je, če bi se mi dalo to dalj časa gledati…[/quote]

Nisem vedel da si tako previdna oseba 🙂
Je pa res da na forumu lahko pricakujes svasta 🙂
In kdor ni pripravljen…. pride v konflikt ali ga povozijo.
Nekateri tale forum jemljejo zelo resno. PRERESNO.
In to spet tretji zelo radi izkoristijo in zanetijo pozarcek 🙂
No kdor si zeli komunikacijo mora biti pripravljen na vse.
Osebno ne iscem konflikotv (razen ce si kdo to izrecno zeli :)).
Odahni se. Tvoj moski je vsaj kar se mojih prstkov tice povsem varen 🙂

REs je, včasih se da svoj videz dobro vnovčit. Tudi, ko te policaji ustavijo. Pa recimo v službi, pa ko je treba kaj vzdignit, kaj kam nesti. Ko je treba kaj fizično delat.
Moški takoj padejo na lep videz in nemočno obnašanje žensk. Zakaj tega ne bi izkoristile? Nam je lažje, moški so pa čisto veseli, da nam ustrežejo.

Ti in še preostale 3 milijarde moških tako misli. Še vsak tip, s katerim sem imela opravka, mi je to razlagal… da ima rad “naravne” ženske Ampak ozirajo/te se pa za drugimi, ki niso tako naravne, ki uporabljajo push up, spandex, 15cm pet in še ….marsikaj … Potem pa ženski ni glih jasno, kaj pomeni tako opevani “naravni” videz 😀

Ah ja, to moško bluzenje o naravnih ženskah je kar neki.
Govoričijo eno, delajo drugo. Bolj je ženska upedenana, bolj se slinijo okrog nje. Upedenana ni mišljeno, da ima pet kg ličil na sebi, ampak ta je okusno naličena, minica, dekolte, petke. Ampak nič ekstremno. Verjamem, da ne marajo afnasto pobarvanih žensk.
Ženske, ki se pa sploh ne ličijo, ki so vedno v kavbojkah, nikoli elegantno napravljanje pa preprosto ne dobijo tipa.

Bibita ko imas smolo, potem je na drugi strani vedno napacen spol 🙂

Pandora1
Teorija in praksa. Ce nekoga prvic vidis z zivljenju potem ne mores vedeti njegove zivljenje zgodbe. Res pa je da ima vecina moskih ponos in ga ne bodo zavrgli niti za dosti visje cilje (zneske).
Zenski cari pa so univerzalni in ni vam jih ni tesko uporabiti 🙂

Pa še kako je to res 😀 Že v srednji šoli ste dobivale lepše ocene od ns, pri ustnem spraševanju. Pozabila si omenit še izsiljevanje s solzami, ko je bilo potrebno zvišat oceno :>[/quote]

A še vedno nisi tega prebolel? 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Nič teorija in praksa. Kar praksa. Jaz se tako bolje znajdem kot z ženskimi čari … in deluje 🙂

Ti in še preostale 3 milijarde moških tako misli. Še vsak tip, s katerim sem imela opravka, mi je to razlagal… da ima rad “naravne” ženske Ampak ozirajo/te se pa za drugimi, ki niso tako naravne, ki uporabljajo push up, spandex, 15cm pet in še ….marsikaj … Potem pa ženski ni glih jasno, kaj pomeni tako opevani “naravni” videz :D[/quote]
Oziramo se za vsemi. 🙂 Moja ni spedinana, nima petk, push up tud če ma ali pa ne (mene več ne prelisiči :), za spandex prvič slišim in še marsikaj. :))
Da pa ženski ni jasno, kaj je opevani naravni videz, so pa “krive” tudi revije oziroma, kdo je tu dejansko kriv? Starši, ker so svoje otroke vzgojili tako, da se morajo pretvarjat, da dobijo košček pozornosti? Družba? Kaj pa vem. Vem le, da bo svoje težave moral vsak reševati sam in večina jih to počne povsem narobe, samo še v večje težave rinejo.

Glede na povedano ni dosti dodati – tak pristop žensk mi je bližji, kot vsi ostali ekstremi.
Sicer pa vsakemu svoje – zunaj na ulici, na delovnem mestu, na družabnih dogodkih se venomer dogaja neka izložba stilov – za vsakogar nekaj. Na koncu bi morali biti prav vsi in vse zadovoljni – kdo pa koga sili v nekaj s čemer se ne poistoveti …. samo vrag je v detajlih – zadeva se vselej ne izide in “optimum” domišljije lahko brez pogleda odbrzi mimo …

To ne drži. Jaz sem še vsakega tipa našla brez ličil in v kavbojkah ali celo trenerkah, elegantno napravljena sem pa (bila) samo takrat, ko sem tipa že imela in me je kam peljal…

V kavbojkah si lahko stokrat bolj seksi in privlačna kot v elegantnih oblekah… Lahko imaš ozke kavbojke, ki poudarijo rit, belo srajco nonšalantno odprto na dekolteju in gležnarje s peto.

Pa še zgoraj si pisala, da visoke pete niso ugobne. Tudi to ni res. Odvisno, kakšne izbereš. Jaz sem leta preživela v visokih petah (vsaj 8cm, pogosto tudi 10 ali 12), ki pa so bile seveda primerne za dolgo nošenje (tovolj trdna peta, dovolj trdna osnova čevlja, brezhibno “ravnotežje” čevlja, oblika čevlja, ki je primerna za dotično nogo, … )

Okay, samo ne grizljaj si ustnice medtem ko zraven njega vpiješ “Bayeren zaziga”.
Za vsak slučaj :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No, temu pa protestiram. Moja ga je dobila. :))

ugodno je bilo drveti po HR avtocestah, dokler se niso pričeli pripravljati na vstop v EU. Imeli so najcenejšo in najbolj ravno cesto za nažiganje rekordov, koliko avto gre.
še, če so te policaji dobili na radar si dobl ogromne popuste, ker si jim bil vzrok, da so lahko do konca pohodili plin na službenih vozilih

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, temu pa protestiram. Moja ga je dobila. :))[/quote]

samo napačno si citiral. Jaz tega nisem napisala … 🙁

A še vedno nisi tega prebolel? :P[/quote]

Kako? Sej to je bilo predvčerajšnjim :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close