ugodnosti
Samička, saj vem, da rada “hodiš za mano” po forumu, ampak enkrat sem ti že napisala, da me ženske ne zanimajo. :)))))) Nisem tako liberalne sorte. :))[/quote]
Ja, nekaj se dogaja med vama, čudno ozračje… :D[/quote]
Nekaj sem slišala, da je šla Samička na cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu pa so jo pomotoma cepili proti humorju. :)))))
Nekaj sem slišala, da je šla Samička na cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu pa so jo pomotoma cepili proti humorju. :)))))[/quote]
Matjažko, don’t worry – midve z Antilopo sva na isti valovni dolžini, sicer nama občasno komunikacija šepa (kakor pri meni še z vsakim s kom tu vsaj malo podebatiram), drugače pa ni frke….cepivo je že pričelo popuščati, so mi dali preveliko dozo glede na mojo težo :)))
Okay, samo ne grizljaj si ustnice medtem ko zraven njega vpiješ “Bayeren zaziga”.
Za vsak slučaj :)))[/quote]
Margot, tvoj tudi zabije kak gol ? :D[/quote]
Matjažko, ti si obseden z mano in mojim možem. Zakaj nisi prišel danes k nama, vidva bi lepo nogomet gledala, jaz bi imela pa malo miru pred tabo :))) Evo, ravnokar je padel gol.
Matjažko, ti si obseden z mano in mojim možem. Zakaj nisi prišel danes k nama, vidva bi lepo nogomet gledala, jaz bi imela pa malo miru pred tabo :))) Evo, ravnokar je padel gol.[/quote]
Ne cilja več tako dobro, a ne? 😀 Se mi je zdelo.. :))) hahha
Matjažko, ti si obseden z mano in mojim možem. Zakaj nisi prišel danes k nama, vidva bi lepo nogomet gledala, jaz bi imela pa malo miru pred tabo :))) Evo, ravnokar je padel gol.[/quote]
emmm … kako pa se počuti ženska katere mož občuduje “moški balet” — meni se bere kot, da je zelo “topel”
On ima vsaj gol :))))
emmm … kako pa se počuti ženska katere mož občuduje “moški balet” — meni se bere kot, da je zelo “topel”[/quote]
Počutim se odlično NM. Saj veš – tako kot vedno.
Burek bi bil več kot ok 🙂
Bom poskusila najti neko slikico – uf, to je kar težka naloga, prilimam če najdem :)[/quote]
Nic 🙂 Me je pac zanimala ena zadeva. Je lepa zenska (po tvojih standardih)-umetna zenska
(po mojih standardih :)?[/quote]
Ne vem točno kaj to pomeni – sem mnenja, da je vse tisto kar je pridobljeno umetno le podlepota in nič več od tega. Slikico še iščem, poudarjam da ni lahka naloga.
Hehe, to še ni taka kriza videti zgolj po tv, včasih ko grem na Golovec laufat srečam tvojemu opisu podobne…z napackanim ksihtom gredo številne kure športat – koža je ziher hvaležna :P[/quote]
Meni so pa najbolj smešne tiste z maskaro in napacanimi očmi pri morju :D[/quote]
Meni so tam bolj smešne tiste, ki se cele zavijejo v brisačo, da se ja ne vidi kakšna je, kot da lahko brisača prikrije figuro, morda skrivajo celulit – no vseeno je smešno :)))
Forum je zaprt za komentiranje.