Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ugodnosti

ugodnosti

Samička, saj vem, da rada “hodiš za mano” po forumu, ampak enkrat sem ti že napisala, da me ženske ne zanimajo. :)))))) Nisem tako liberalne sorte. :))[/quote]

Ja, nekaj se dogaja med vama, čudno ozračje… :D[/quote]

Nekaj sem slišala, da je šla Samička na cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu pa so jo pomotoma cepili proti humorju. :)))))

Nekaj sem slišala, da je šla Samička na cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu pa so jo pomotoma cepili proti humorju. :)))))[/quote]

Matjažko, don’t worry – midve z Antilopo sva na isti valovni dolžini, sicer nama občasno komunikacija šepa (kakor pri meni še z vsakim s kom tu vsaj malo podebatiram), drugače pa ni frke….cepivo je že pričelo popuščati, so mi dali preveliko dozo glede na mojo težo :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Okay, samo ne grizljaj si ustnice medtem ko zraven njega vpiješ “Bayeren zaziga”.
Za vsak slučaj :)))[/quote]

Margot, tvoj tudi zabije kak gol ? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Okay, samo ne grizljaj si ustnice medtem ko zraven njega vpiješ “Bayeren zaziga”.
Za vsak slučaj :)))[/quote]

Margot, tvoj tudi zabije kak gol ? :D[/quote]

Matjažko, ti si obseden z mano in mojim možem. Zakaj nisi prišel danes k nama, vidva bi lepo nogomet gledala, jaz bi imela pa malo miru pred tabo :))) Evo, ravnokar je padel gol.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Matjažko, ti si obseden z mano in mojim možem. Zakaj nisi prišel danes k nama, vidva bi lepo nogomet gledala, jaz bi imela pa malo miru pred tabo :))) Evo, ravnokar je padel gol.[/quote]

Ne cilja več tako dobro, a ne? 😀 Se mi je zdelo.. :))) hahha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, ti si obseden z mano in mojim možem. Zakaj nisi prišel danes k nama, vidva bi lepo nogomet gledala, jaz bi imela pa malo miru pred tabo :))) Evo, ravnokar je padel gol.[/quote]
emmm … kako pa se počuti ženska katere mož občuduje “moški balet” — meni se bere kot, da je zelo “topel”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

On ima vsaj gol :))))

emmm … kako pa se počuti ženska katere mož občuduje “moški balet” — meni se bere kot, da je zelo “topel”[/quote]

Počutim se odlično NM. Saj veš – tako kot vedno.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Prav, potem jih pa ukinimo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Burek bi bil več kot ok 🙂

Bom poskusila najti neko slikico – uf, to je kar težka naloga, prilimam če najdem :)[/quote]

Nic 🙂 Me je pac zanimala ena zadeva. Je lepa zenska (po tvojih standardih)-umetna zenska
(po mojih standardih :)?

Burek bi bil več kot ok 🙂

Bom poskusila najti neko slikico – uf, to je kar težka naloga, prilimam če najdem :)[/quote]

Nic 🙂 Me je pac zanimala ena zadeva. Je lepa zenska (po tvojih standardih)-umetna zenska
(po mojih standardih :)?[/quote]

Ne vem točno kaj to pomeni – sem mnenja, da je vse tisto kar je pridobljeno umetno le podlepota in nič več od tega. Slikico še iščem, poudarjam da ni lahka naloga.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Vzemi si cas 🙂

M111, a ti za umetno šteješ preveč naličeno ali plastične operacije?

Za umetne stejem vse tiste ki se jih ustrasim ko jih vidim od blizu 🙂

Aha, štekam. Pri tebi mi je všeč, ker znaš bistvo povedati v enem stavku.

Kaj pa tiste, ki se jih ustrašiš že od daleč? 🙂

Ah jaz vendar potrebujem blizino 🙂

Torej, če se jih ustrašiš od daleč, še vedno imajo šanso, da ti lahko pridejo bližje…zanimivo 😛

Ok, bom pojasnil 🙂 Nekatere izgledajo od dalec se kar ok.
Ko pa jih vidis od blizu… ideam kidam na lijevu 🙂
Se nisi opazila kako na TV nekatere novinarke snemajo bolj od dalec 🙂

Smo opazili, da so nekatere novinarke tako napudrane s temnim pudrom, da izgledajo kot da bi ravnokar prišle s Karibov. Pol pa seka ven tisti kontrast med umetnimi blond lasmi in “porjavelo” kožo. :))

Ne, ne gledam tv-ja, že več let ne, same debilizme tržijo in manipulirajo z rajo :/

Bliznji posnetek izvaja selekcijo 🙂
TV je tudi pri meni na minimumu, no cisto brez ne gre. Malce pa ze moram vedeti kaj se dogaja po svetu.
Kako pa bi drugace sinfal :)???

Hehe, to še ni taka kriza videti zgolj po tv, včasih ko grem na Golovec laufat srečam tvojemu opisu podobne…z napackanim ksihtom gredo številne kure športat – koža je ziher hvaležna 😛

Hehe, to še ni taka kriza videti zgolj po tv, včasih ko grem na Golovec laufat srečam tvojemu opisu podobne…z napackanim ksihtom gredo številne kure športat – koža je ziher hvaležna :P[/quote]

Samo še štiklci manjkajo, kajne? 😉

Hehe, to še ni taka kriza videti zgolj po tv, včasih ko grem na Golovec laufat srečam tvojemu opisu podobne…z napackanim ksihtom gredo številne kure športat – koža je ziher hvaležna :P[/quote]

Meni so pa najbolj smešne tiste z maskaro in napacanimi očmi pri morju 😀

Meni so pa najbolj smešne tiste z maskaro in napacanimi očmi pri morju :D[/quote]

Meni so tam bolj smešne tiste, ki se cele zavijejo v brisačo, da se ja ne vidi kakšna je, kot da lahko brisača prikrije figuro, morda skrivajo celulit – no vseeno je smešno :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close