Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ugodnosti

ugodnosti

Če ženska želi biti lepa, ugajati sebi in drugim, tudi tako da je npr lutkasta, povsem umetna – pa kaj potem? Posledice, ki bodo iz tega nastale bo morala sebi pripisati. Antilopa…kaj si pravzrapv sploh hotela povedati? Da je naravna lepota nad umetno ali obratno ali da so visoke petek bolj/manj seksi ali da se čutiš poklicano, da nagovarjaš moško populacijo mona, da ti na milimetre zdefinirajo kako je lastnost biti seksi premosorazmerno odvisna od višine petk ali obratno – v čem je fora tvoga pisnja?[/quote]

Zmedena_samica, prosim ne poglabljaj se v moje pisanje, počasi ti že škoduje.[/quote]

To ni noben odgovor na moja podvprašanja. Poglabljanje v odgovore je verjetno zate prezahteven projekt ali kaj je tvoj izgovor?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

In ti me tako rad bereš, omenjaš…umetno ustvarjaš simpatizerstvo, lej z Markom bi se bolje ujel 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Če ženska želi biti lepa, ugajati sebi in drugim, tudi tako da je npr lutkasta, povsem umetna – pa kaj potem? Posledice, ki bodo iz tega nastale bo morala sebi pripisati. Antilopa…kaj si pravzrapv sploh hotela povedati? Da je naravna lepota nad umetno ali obratno ali da so visoke petek bolj/manj seksi ali da se čutiš poklicano, da nagovarjaš moško populacijo mona, da ti na milimetre zdefinirajo kako je lastnost biti seksi premosorazmerno odvisna od višine petk ali obratno – v čem je fora tvoga pisnja?[/quote]Neeeeee Ona sedaj stoji pred omaro in ne ve kaj bi obula in pač sprašuje nas…. 😉

Antilopca zame bi lahko bila tudi bosa, tako kot tvoja Pocahontas al kaj je že….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zmedena_samica, prosim ne poglabljaj se v moje pisanje, počasi ti že škoduje.[/quote]

To ni noben odgovor na moja podvprašanja. Poglabljanje v odgovore je verjetno zate prezahteven projekt ali kaj je tvoj izgovor?[/quote]

Samička, saj vem, da rada “hodiš za mano” po forumu, ampak enkrat sem ti že napisala, da me ženske ne zanimajo. :)))))) Nisem tako liberalne sorte. :))

Ja kako, če me vsakič ti prva začneš citirat lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Daj m111, napiši malo več kot dva stavka. Verjemi, ti boš še vedno ostal skrivnosten, zato pa meni ne bo treba napenjati trudnih možganov. Kaj točno te zanima o mojih moških doma?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To še ne pomeni, da si neumna. Biti pameten je relativna stvar. Mogoče si malo negotova, to je vse. Sicer pa je smisel življenja biti srečen. Srečen je pa lahko tudi tisti, ki je neumen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Margot, meni se zdi, da ima m111 rešpekt pred tabo. :))

Seksi je, vendar, če ti je cilj biti le seksi, je to lahko dovolj, da izpolniš svoje želje. Ampak, kdo pa je v resnici tako skromen, da bi se le s tem zadovoljil?
Pa da ne bo pomote, tudi brez petk je ženska lahko seksi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seksi je, vendar, če ti je cilj biti le seksi, je to lahko dovolj, da izpolniš svoje želje. Ampak, kdo pa je v resnici tako skromen, da bi se le s tem zadovoljil?
Pa da ne bo pomote, tudi brez petk je ženska lahko seksi. 😉[/quote]

Hvala, Marko, moja hrbtenica ti bo hvaležna. 🙂

Daj m111, napiši malo več kot dva stavka. Verjemi, ti boš še vedno ostal skrivnosten, zato pa meni ne bo treba napenjati trudnih možganov. Kaj točno te zanima o mojih moških doma?[/quote]

AH to je bilo le poskus logicnega sklepanja (prevod za neuke: kdo nosi hlace :)).
Ampak se enkrat ponavljam dojeti logiko zenskega razmisljanja je operacija nemogoce 🙂

In ti me tako rad bereš, omenjaš…umetno ustvarjaš simpatizerstvo, lej z Markom bi se bolje ujel :P[/quote]
Jaz bom svoje otroke sam naredil, ne bom jih posvajal, če bo zdravje dalo. 😉

Edino kar šteje tu so dobre noge, pa natrenirana čvrsta ritka, potem pa sploh nima veze a ma gor petke, ali pa adidaske…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To ni noben odgovor na moja podvprašanja. Poglabljanje v odgovore je verjetno zate prezahteven projekt ali kaj je tvoj izgovor?[/quote]

Samička, saj vem, da rada “hodiš za mano” po forumu, ampak enkrat sem ti že napisala, da me ženske ne zanimajo. :)))))) Nisem tako liberalne sorte. :))[/quote]

Za tabo hodim? Hahaha….domišljava pa še kaj drugega. To, da nisi liberalne sorte je razumljivo po tem, kako rada podajaš kritiko na vse kar je lepše in boljše od tebe, žal s tem nič ne moreš uničiti 😛

Zmedena samica, ne vem, v čem je problem, če za mnenje vprašam moške? A ni bolj pametno, da jasno in glasno povedo, da višina pete ni pomembna, ne pa, da sužnje mode nosijo vrtoglave petke misleč, da so tako bolj atraktivne? Moški nas ženske ocenijo bolj objektivno, normalno pa je, da nimajo vsi enakega okusa.

Ti pa še kar bosa stojiš pred omaro? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Samička, saj vem, da rada “hodiš za mano” po forumu, ampak enkrat sem ti že napisala, da me ženske ne zanimajo. :)))))) Nisem tako liberalne sorte. :))[/quote]

Za tabo hodim? Hahaha….domišljava pa še kaj drugega. To, da nisi liberalne sorte je razumljivo po tem, kako rada podajaš kritiko na vse kar je lepše in boljše od tebe, žal s tem nič ne moreš uničiti :P[/quote]

Samička, zadnje čase pa res pišeš nesmisle tu gor. Kritike pa si pokasirala tudi od moških, ne samo od žensk. Torej, bo že nekaj na tem. :)))

Se strinjam.
Zame to ni seksi, ampak naivno.

Menim, da ti je ta lepota preveč stopila v glavo. Zato si vse svoje sposobnosti stavila na videz ter s tem zanemarila druge atribute.
Če razumeš, govorim o samovšečnosti.

A res daš toliko na mnenje moških (otročajev), ki tukaj pišejo? Meni noben ne deluje merodajen v zadostni meri, da bi upoštevala, če je in kako je seksi katerakoli visoka peta, predvsem za to mi je tvoje iskanje odgovorov tu tako “mimo”. Drži, da nimajo vsi enakega okusa, toda bojim se da je tu veliko takih, ki ga sploh nimajo, zato bi zate bilo bolje, da takšna vprašanja povezana z estetiko in potencialno privlačnostjo postavljaš kje drugje.

Sicer pa velja, tudi ženska, ki je bosa je lahko seksi, še bolj kakor katera, ki si natakne vrtoglave petke 😛

Veliko rajši imam naravno lepoto, nič pa ni hudega, če ženska poudari svoje atribute. Mislim na špiralco za oči, ali blago šminko za ustnice, ne na silikon, protezo ali lasne podaljške. Petke? So seksi, vendar bi preživel tudi brez njih, saj mi ni jasno kako se ne prevrnejo v njih…

Aja zdaj pa razumem zakaj je zmedena… ne najde svoj spolne usmeritve… samo glej da neboš v zmedenosti zašla v polje živalskih nagnjen ali česa podobnega.

Antilopa prav si ji povedala ženska piše nesmisle in dela medvedjo uslugo stereotipa glupih žensk 🙂

Blagor ubogim na umu kajti njihovo bo ignorantsko kraljestvo 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za tabo hodim? Hahaha….domišljava pa še kaj drugega. To, da nisi liberalne sorte je razumljivo po tem, kako rada podajaš kritiko na vse kar je lepše in boljše od tebe, žal s tem nič ne moreš uničiti :P[/quote]

Samička, zadnje čase pa res pišeš nesmisle tu gor. Kritike pa si pokasirala tudi od moških, ne samo od žensk. Torej, bo že nekaj na tem. :)))[/quote]

Danes sem že enkrat povedala, da se ne čutim krivo in neodgovorno za to kar napišem po forumih. Kritike me ne motijo, tako da si kar dajte duška na moj račun….sprijaznite se z dejstvom, da mi ni mar za vas 😛

Samička, zadnje čase pa res pišeš nesmisle tu gor. Kritike pa si pokasirala tudi od moških, ne samo od žensk. Torej, bo že nekaj na tem. :)))[/quote]

Danes sem že enkrat povedala, da se ne čutim krivo in neodgovorno za to kar napišem po forumih. Kritike me ne motijo, tako da si kar dajte duška na moj račun….sprijaznite se z dejstvom, da mi ni mar za vas :P[/quote]

Popravek: odgovorno 🙂

Zmedena in Antilopa tolej je samo za vaju :

http://www.youtube.com/watch?v=G78jrFOgdCc

Aja zdaj pa razumem zakaj je zmedena… ne najde svoj spolne usmeritve… samo glej da neboš v zmedenosti zašla v polje živalskih nagnjen ali česa podobnega.

Antilopa prav si ji povedala ženska piše nesmisle in dela medvedjo uslugo stereotipa glupih žensk 🙂

Blagor ubogim na umu kajti njihovo bo ignorantsko kraljestvo :D[/quote]

Pa tudi če zaidem med živali, bo to moja stvar in moja odločitev, ne vem kaj ima to z vami…ne razumem, kaj to koga briga, kaj mene pritegne in kaj ne. Od nobenega od vas cvetk na forumu nočem totalno nič, upam da je vsaj to razumljivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close