Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ugodnosti

ugodnosti

Zanima me koliko zenske izkoriscate sexipil v vsakdanjem zivljenju. Spominjam se kako je pred leti kolegica prevozila rdeco luc. Policaj jo je sicer zaustavil no malce je “zacvilila” na prave strune in brez praske (placila) odpeljala naprej.

Ne podcenjevat lastnega spola, tudi vi znate očarat popolnoma heteroseksualne može postave, da vam pogledajo skozi prste.

Me pa zanima kako to gre ?

Za ženske mi je jasno, da uporabljate svoje čare. Kaj pa mi ?

Robustni medved nima pojma o cem govoris …

O to se pa splača vnovčit svoj videz. Recimo na FB imam kar precej svojih fotk. Moški se lepijo kot muhe.
Vedno dobro skoz pridem na račun fotk, na račun lepote.
Lepo pogledam moškega in je ves meden. Lepo telo, lepi lasje, prijazen nasmeh, to dela čudeže. Moški se vrtijo okrog mene.

saj tudi seksapilna bejba lažje proda gajbo gnilih jabolk, kot “butara” suho klobaso.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zakaj ne bi izkoristile svoj videz, če lahko?
Seveda pa vse brez dotikov, da ne bo pomote.
Priznam pa, da mi godi, da se moški sučejo okrog mene, da mi govorijo, da sem lepa, da imam zaradi tega ugodnosti in privilegije.
Dosti bolje pridem skoz pri moških kot ostale ženske.

in kako te privilegije “odslužiš”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zakaj pa bi morala kaj odslužit?
Nič ne prosim. Če so pa vsi medeni okrog mene pa mi paše, a ne.

V bistvu moraš še ponujat, a ne? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aja, še celo meni plačajo za recimo poziranje za reklamo v kaki trgovini.

Moje načelo: Umri pokončno. Ali v tem primeru: Če si naredil prekršek, plačaj kazen!
Slinjenje in moledovanje mi ni blizu.

Ravno na račun tega, da se moški, vsaj velika večina, zelo rada slini okrog lepotic, ženske dobro skoz pridemo.
Grem v gore, moški kar tekmujejo kdo mi bo nesel nahrbtnik.
Grem na razgovor za službo pa imam takoj prednost pred ostalimi.
Lep nasmeh dela čudeže.
Pa sploh nisem oblečena v minice, nimam globokega dekolteja, petk nikoli ne nosim. Se pa okusno uredim, lepo nasmehnem in to je to.

Meni so tudi plačali, ko sem poziral in prodajal v eni trgovini.
A sva bila v isti? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne bi vedela. Delam pogosto kot fotomodel za kake reklame in podobno.

evo od srca in zares: privošči si in uživaj

Eh, potem pa nisva, jaz sem prodajal umetni gnoj in semena…. :))))
Razen če si promovirala omenjene izdelke 😉

Hvala.

Samo da vsaj ena prizna. Vecina jih govori o emancipaciji in moskih blodnjah 🙂

Priznam kaj?
Da mi videz pomaga? Ja, to je kristalno jasno, da lepe ženske pridemo bolje skoz.
Imam končan faks, odlično službo, poleg službe služim še kot fotomodel, moški se vrtijo okrog mene in se trudijo naredit name vtis. Kaj boljšega še hočem?
Če se moški lepijo na videz, je to njihov problem. Se trudijo biti kavalirji do mene. Jaz pa vzamem kar nudijo.
Če mi ponudijo denar za poziranje, zakaj pa ne?

Eh, potem pa nisva, jaz sem prodajal umetni gnoj in semena…. :))))
Razen če si promovirala omenjene izdelke ;)[/quote]
tole se bere kot, da si tam, kjer je pozirala drkal

Na tale tvoj odgovor se bom se velikokrat skliceval na tem forumu:)
Se vedno pa me firbca odgovor od klepetuje. HM?

Ti kar. Samo, da bo jasno:
Imam visoko izobrazbo, temu primerno službo.
Ne nosim petk oz. zelo redko. Minice tudi zelo redko, v službo vsekakor ne. Globoki dekolteji tudi zelo redko, in seveda ne v službo.
Ne slečem se do golega, ko poziram. Poziram pa res tudi v kopalkah.
Nikoli ne varam. Nisem avanturistka. Rada imam pozornost moških, brez dotikov seveda. Pri meni odpade recimo, da bi pozirala in da bi me smel kdo otipavat.
Zvesta sem partnerju.

Ona govori vice…

v resnici pa je navadni c..a 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, vajena sem tipov, ki pljuvajo po ženskah, takole po monu, v živo pa capljajo za vsako dobro bejbo.
Potem ste pa čisto medeni, ko se vam nasmehne lepa ženska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close